Ο κόσμος παίζει μπάλα
- ΑποστόληςΑ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Η Ρεάλ είναι σαν να βλέπεις τον γαύρο επί Μαρινάκη. Κανένα πέναλτυ εις βάρος της όταν και με την PSG (στο 1-1 στη Μαδρίτη) και με τη Yuve στο τορίνο τα χέρια των Μαδριλένων αλλοίωσαν την πορεία της μπάλας, ψευτοπέναλτυ υπέρ της που δίνονται σκανδαλωδώς εύκολα και φυσικά κόκκινες κάρτες στους αντιπάλους (και στους Γάλλους και στους Ιταλούς).
Είμαι περίεργος να δω αν στα ματς Ρεάλ - Bayern θα επαναληφθούν οι περυσινές αισχρότητες.
Είμαι περίεργος να δω αν στα ματς Ρεάλ - Bayern θα επαναληφθούν οι περυσινές αισχρότητες.
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
Μια χαρά ήταν, δόθηκε αφορμή. Ειδικά το να ακούμε για σφαγές είναι παράλογο. Και δεν είμαι Ρεάλ, αντιθέτως προτιμώ Μπάρτσα λόγω του κοντού και μου τη δίνει αφάνταστα ο Ρονάλντο. Για τη φάση, ειδικά στη λήψη από πίσω (γιατί οι περισσότεροι βλέπαμε από μπροστά το replay) είναι λες και τον ρίχνει ο υπερτάγαρος ο Μπενάτια που μου ορμάει έτσι τελευταία φάση του αγώνα με το πόδι υψωμένο στη κοιλιακή χώρα του άλλου.
Όσο για τη κόκκινη, δόθηκε γιατί πέραν του ότι πρέπει να έσπρωξε τον διαιτητή του είπε μάλλον και κάτι προσβλητικό οπότε και αυτό δικαιολογείται.
Όσο για τη κόκκινη, δόθηκε γιατί πέραν του ότι πρέπει να έσπρωξε τον διαιτητή του είπε μάλλον και κάτι προσβλητικό οπότε και αυτό δικαιολογείται.
- Kostomanolis
Εγω διαφωνω και με το πεναλτυ και με την κοκκινη αλλα ως φαν του Μπουφον δεν ειμαι αντικειμενικος. Την κοκκινη την πηρε επειδη ο διαιτητης ειναι Αγγλος.Αν ηταν ο Κομινης μπορει να αλλαζε αποφαση ακομα και για το πεναλτυ....
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Διπλο η πορτο του Σερτζιο στην μπενφικα, 0-1 στο 90! Και δεν τρομοκρατηθηκαν και δεν εφυγαν, ουτε κομινης ουτε ποντικης εκει, αποτελεσμα που πλεον κανει την πορτο φαβορι για τον τιτλο
- ΑποστόληςΑ
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
- PAOK_Antarctica
Την μπαλα που έπαιξε η Αρσεναλ το 2004 δεν την εχει παίξει καμια Μπαρτσελόνα και κανένας Μουρινιο
τεραστιος προπονητης με διαχρονικο εργο, απο την πρωτη ομαδα μεχρι τις ακαδημιες. Το ποσα χρονια εμεινε στον παγκο της Αρσεναλ με τις επιτυχιες αλλα και τις αποτυχιες, να μας γινει μαθημα. Οταν βρεις τον προπονητη που θελεις, και ταιριαζει με το DNA του συλλογου, τον κρατας για παντα
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στις 5 ομάδες απ όλες αυτές που έπαιξε η Αρσεναλ αυτά τα 22 χρόνια και δεν τις κέρδισαν ποτέ.