Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Ο Filipe στοίχισε 2,5Μ + bonus (κοντά στα 3Μ) και ο Quagliata 1,8M.pagotatzis έγραψε:Σούρμε ναι μεν αλλα
Πριν ακόμα λίγο καιρό έπαιρνες 4 εκτ Φελιπε και 2 εκ Κουαλιατα
Εκεί δεν υπήρχε το πρόβλημα ;
Το να δώσεις 1εκ στον Μπαμπά για μια θέση που δεν πονάς έχει νόημα ;
Δεν ξέρω ,αλλα κάπου όλα δεν κολλάνε και το ξαναγράφω :τέτοιος ερασιτεχνισμός δεν ξανά υπήρχε και μιλάμε για χρόνια επανωτά !
Το ότι είμαστε ΠΑΟΚ και όχι Ιβαν όλοι θα το πούμε και το ότι εξαρτόμαστε από αυτόν είναι ντε φακτο.Δεν θα ισοπεδώσω
το τι έκανε για τον σύλλογο ,προς θεού αλλά ας αφήσει τον εγωισμό του και να πει τον κόσμο πως είναι τα πράματα (δεν χρειάζεται να πει πράματα που θα τον βλάψουν )και να σταματήσει την κοροϊδία
Στη θέση του αριστερού μπακ σαφώς και πονάμε αφού ο Rafa είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με Τσαούση.
- ΑποστόληςΑ
Γιατί τότε υπάρχει ο μεγάλος κίνδυνος να έχουμε μείνει εκτός Ευρώπης.papwolf έγραψε:Γιατί δε μπορείτε να δεχθείτε ότι μεταγραφές θα γίνουν τον Αύγουστο...?
Το είπε απέξω - απέξω κι ο Λουτσέσκου. Μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτός είναι ο σχεδιασμός της ΠΑΕ.
Μακάρι να είναι οι μεταγραφές αυτές τέτοιες που θα μας ανεβάσουν πολλά επίπεδα.
- pagotatzis
1. Αν είναι 2,5 3 η 3,5 ούτε εσυ ξέρεις ούτε εγώ αλλά δεν είναι κι το θέμα αυτόΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Filipe στοίχισε 2,5Μ + bonus (κοντά στα 3Μ) και ο Quagliata 1,8M.pagotatzis έγραψε:Σούρμε ναι μεν αλλα
Δεν ξέρω ,αλλα κάπου όλα δεν κολλάνε και το ξαναγράφω :τέτοιος ερασιτεχνισμός δεν ξανά υπήρχε και μιλάμε για χρόνια επανωτά !
Το ότι είμαστε ΠΑΟΚ και όχι Ιβαν όλοι θα το πούμε και το ότι εξαρτόμαστε από αυτόν είναι ντε φακτο.Δεν θα ισοπεδώσω
το τι έκανε για τον σύλλογο ,προς θεού αλλά ας αφήσει τον εγωισμό του και να πει τον κόσμο πως είναι τα πράματα (δεν χρειάζεται να πει πράματα που θα τον βλάψουν )και να σταματήσει την κοροϊδία
Στη θέση του αριστερού μπακ σαφώς και πονάμε αφού ο Rafa είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με Τσαούση.
Το θέμα μας είναι ότι ξοδεύει και μάλιστα άσκοπα πολλές φορές βλέπε Κουαλιατα Σοαρες
2. Ο μπαμπά και να μην ερχόταν τώρα δεν θα υπήρχε θέμα !
Άλλου έπρεπε να πράξεις γρήγορα
Στο Φορ και στα χάφ
Ελα να γινω εγω ο μ@λ@κ@ς.
Καλως ή κακως το φορουμ δεν ειναι τσατ.
Δεν ειναι ωραιο να μπαινουμε να διαβασουμε καμια ωραια αποψη ή κανενα νεο, απο μελη που εχουν δειξει στην πραξη οτι εχουνε καποιες πληροφοριες και να διαβαζουμε τοσες σελιδες με ποστ απο τους ιδιους και τους ιδιους, χωρις κανενα μα κανενα νοημα, σαν να μπαινω να διαβασω το τσατ στην ξεχασμενη ομαδικη που εκανα με κατι ακυρους περσι το καλοκαιρι στο messenger μου.
Συγγνωμη που εγινα λιγο μπλε, αλλα επρεπε να το πω.
Και οχι δεν ειναι δικαιολογια το "Ε και τι να λεμε, αφου μεταγραφες δεν γινονται". Ε αφου δεν γινονται μεταγραφες παμε σε αλλο θεμα να μιλησουμε για κατι αλλο. Για το παιχνιδι που παιζει η ομαδα για παραδειγμα σε δυο μερες. Εκτος κι αν το ξεχασαμε.
Καλως ή κακως το φορουμ δεν ειναι τσατ.
Δεν ειναι ωραιο να μπαινουμε να διαβασουμε καμια ωραια αποψη ή κανενα νεο, απο μελη που εχουν δειξει στην πραξη οτι εχουνε καποιες πληροφοριες και να διαβαζουμε τοσες σελιδες με ποστ απο τους ιδιους και τους ιδιους, χωρις κανενα μα κανενα νοημα, σαν να μπαινω να διαβασω το τσατ στην ξεχασμενη ομαδικη που εκανα με κατι ακυρους περσι το καλοκαιρι στο messenger μου.
Συγγνωμη που εγινα λιγο μπλε, αλλα επρεπε να το πω.
Και οχι δεν ειναι δικαιολογια το "Ε και τι να λεμε, αφου μεταγραφες δεν γινονται". Ε αφου δεν γινονται μεταγραφες παμε σε αλλο θεμα να μιλησουμε για κατι αλλο. Για το παιχνιδι που παιζει η ομαδα για παραδειγμα σε δυο μερες. Εκτος κι αν το ξεχασαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 25 Ιούλ 2023, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπορεί καποιος να με εξηγησει σαν να ειμαι 5 χρονο γιατι δωσαμε 700000 στον αναπληρωματικο μας αριστερό μπακ και παμε στο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με σβαμπ-τσιγγαρα και μονη εναλλακτική επιλογη τον βρακα στα χαφ;
Στα αριστερά ήμασταν εντελώς γυμνοί. Καλώς λοιπόν πήραμε τον Μπάμπα Ράχμαν ο οποίος βγάζει μάτια στις προπονήσεις και ο οποίος θα είναι ο βασικός (όταν είναι έτοιμος).
Οπότε μιά χαρά πράξαμε.
Οπότε μιά χαρά πράξαμε.
- GeorgiosLeeds
Μια χαρά είναι ο Φιλίπε. Στα βίντεο προπονήσεων που ανεβάζει καθημερινά η ΠΑΕ συμμετέχει κανονικά και θα είναο κανονικά στην αποστολή την Πέμπτη. Ίσως τον δούμε να αγωνίζεται κιόλας.Elkar80 έγραψε:Ο φελιπε τι επαθε ;κανεναν χιαστο και δεν το λενε;
- GeorgiosLeeds
Τα νολυμερα τα φουσκώνουμε όπως θέλουμε να μας βολεύει στο αφήγημα μας ενώ υπάρχουν αξιόπιστες πηγές στο ιντερνετ.pagotatzis έγραψε:Σούρμε ναι μεν αλλα
Από εκεί και πέρα τι άλλο θέλετε να σας πει ο Ιβάν για να καταλάβετε. Μίλησε μέσω του Κυρ, αντιπρόεδρος είναι, και εξήγησε ποια είναι η στρατηγική τους. Ποιοτική αναβάθμιση και πως θα πάρει χρόνο μέχρι να έρθουν. 2 φορές έκανε παρέμβαση να εξηγήσει.
Το ίδιο είπε και ο Ραζβάν. Τώρα αν αυτό έχει ρίσκο και μεγάλο είναι διαφορετικό. Τα αποτελέσματα θα το κρίνουν.
Αλλά βέβαια κάποιοι φίλοι δεν θέλουν να το καταλάβουν ή απλά αυτό βολεύει το αφήγημα τους.
- pirate_salonica
Λογικά θα παίξει ο Φ.Σοάρες την Πέμπτη απλά αλλαγή, γιατί δε νομίζω να βγάλουν Σβαμπ/Τσιγγάρας το ενενηντάλεπτο... Αν και με τον Λουτσέσκου όλα τά'χουμε δει
Αν μου ελεγαν οτι ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη θα επαιζε με Σβαμπ Τσιγγαρα βασικο διδυμο στα χαφ θα γελουσα και θα εκλαιγα ταυτοχρονα.
Αν έβλεπες τα βίντεο που ανεβάζει η ΠΑΕ δεν θα την έκανες αυτή την ερώτησηElkar80 έγραψε:Ο φελιπε τι επαθε ;κανεναν χιαστο και δεν το λενε;
Ευλογη απορία θα έλεγα,συνηθως όταν πειναω αγορασω φαγητο όχι ουισκιDimitrisS έγραψε:Κι αυτη για ρητορικη ερωτηση την κοβω Elkar80, ετσι;