Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Η χρονια φετος θα ειναι πολυ δυσκολη.
Να μας δω κ εμας.
Προσωπικα η κριτικη μου φτανει ως ενος σημειου.Το σημειο αυτο ειναι να μην ξαναδω ΠΑΟΚ φτωχο κ εξαρτημενο.
Πολλοι επιρριπτουν ευθυνες δεξια κ αριστερα.Εγω ειλικρινα δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι φτασαμε σε τετοιο σημειο δυσπραγιας.δε βρισκω καμια σοβαρη θεωρια η εξηγηση.
Καποιος ριχνει ευθυνες στον Ιβαν.Βρισκει καποιες ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες, πλαθει ενα σεναριο , το πιστευει σχεδον δογματικα και πορευεται με αυτο.
Καποιος τις επιρριπτει στον κυρκυρ και τους λοιπους καρεκολκενταυρους της παε.με τον ιδιο τροπο δογματικα πιστευει το σεναριο που βγαζει μια καποια λογικη στο μυαλο του.
Καποιος αλλος τις επιρριπτει στο λουτσεσκου γιατι λεει πολλα κ αρχιζουν οι παρερμηνειες.Αντιστοιχα με δογματισμο επαναλαμβανει τις διαφορες θεωριες.
Αλλος βρισκει πιο μεταφυσικες ερμηνειες για ολα.
Η ουσια ειναι οτι η χρονια θα ειναι πολυ δυσκολη.απο καθε αποψη.
και θα μετρησουμε το μπο'ι' μας σαν λαος.
Να μας δω κ εμας.
Προσωπικα η κριτικη μου φτανει ως ενος σημειου.Το σημειο αυτο ειναι να μην ξαναδω ΠΑΟΚ φτωχο κ εξαρτημενο.
Πολλοι επιρριπτουν ευθυνες δεξια κ αριστερα.Εγω ειλικρινα δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι φτασαμε σε τετοιο σημειο δυσπραγιας.δε βρισκω καμια σοβαρη θεωρια η εξηγηση.
Καποιος ριχνει ευθυνες στον Ιβαν.Βρισκει καποιες ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες, πλαθει ενα σεναριο , το πιστευει σχεδον δογματικα και πορευεται με αυτο.
Καποιος τις επιρριπτει στον κυρκυρ και τους λοιπους καρεκολκενταυρους της παε.με τον ιδιο τροπο δογματικα πιστευει το σεναριο που βγαζει μια καποια λογικη στο μυαλο του.
Καποιος αλλος τις επιρριπτει στο λουτσεσκου γιατι λεει πολλα κ αρχιζουν οι παρερμηνειες.Αντιστοιχα με δογματισμο επαναλαμβανει τις διαφορες θεωριες.
Αλλος βρισκει πιο μεταφυσικες ερμηνειες για ολα.
Η ουσια ειναι οτι η χρονια θα ειναι πολυ δυσκολη.απο καθε αποψη.
και θα μετρησουμε το μπο'ι' μας σαν λαος.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ περιμένω ΜΠΑΣ και πάρουμε έστω έναν ΚΑΛΟ ελεύθερο (όσο καλός μπορεί να είναι στα μέσα του Σεπτέμβρη)...
Αν δεν γίνει αυτό, από εμένα ούτε 0.50€ στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Θα στηρίξω παίκτες και προπονητή, καθώς είναι οι μόνοι που δεν θα φταίνε για τη κατάσταση (οκ, για τη τσαρουχιά του Zivkovic πχ δεν φταίει ο ΚυρΚυρ, προφανώς φταίει ο ίδιος).
Αλλά η διοίκηση συνολικά είναι υπόλογη.
Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις. Μία φωτογραφία drone από το γήπεδο χθες θα έλεγε τα πάντα. Κλειστή 4 και χορτάρι χωράφι.
Αν δεν γίνει αυτό, από εμένα ούτε 0.50€ στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Θα στηρίξω παίκτες και προπονητή, καθώς είναι οι μόνοι που δεν θα φταίνε για τη κατάσταση (οκ, για τη τσαρουχιά του Zivkovic πχ δεν φταίει ο ΚυρΚυρ, προφανώς φταίει ο ίδιος).
Αλλά η διοίκηση συνολικά είναι υπόλογη.
Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις. Μία φωτογραφία drone από το γήπεδο χθες θα έλεγε τα πάντα. Κλειστή 4 και χορτάρι χωράφι.
- PAOK_Antarctica
Αυτό είναι το θέμα ρε barlow.
Γιατί στον πεο, τόσα χρόνια μετά, έχουμε ακόμα δύσκολες χρονιές; Πότε θα σταματήσει το μαρτύριο του Σίσυφου;
Γιατί στον πεο, τόσα χρόνια μετά, έχουμε ακόμα δύσκολες χρονιές; Πότε θα σταματήσει το μαρτύριο του Σίσυφου;
Αυτό θα είναι μεγάλο λάθος αν το κάνουνΜπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ περιμένω ΜΠΑΣ και πάρουμε έστω έναν ΚΑΛΟ ελεύθερο (όσο καλός μπορεί να είναι στα μέσα του Σεπτέμβρη)...
Εγω ξερω πως ειδα το παιχνιδι της ομαδας μου και χαζεψα των αλλων και το δικο μας με κουρασε αφανταστα.Το μονο καλο σε αυτο ηταν πως η ωρα κυλουσε αργα και ηλπιζα πως κατι θα αλλαξει αλλα ματαια...Το κακο επιπλεον ειναι πως ο κοσμος πλεον δεν εχει υπομονη.Ειναι τετοια η καθημερινοτητα του που τον πιεζει πολυ ψυχολογικα.Ειναι χαρακτηριστικο το ποσο ευκολα μισουν πλεον,ποσο ευκολα επιτιθονται.Εγω μπορει να περιοριζομαι στη κριτικη σε ενα φορουμ, αλλοι φοβαμαι δεν θα το κανουν, ειδικα οταν απεναντι τους δεν εχουν ενα ξεκαθαρο πλανο,δεν εχουν απαντησεις και πλαθει ο καθενας το σεναριο που θελει.Μακαρι να το γυρισουμε και μαλιστα σχετικα συντομα.Να επιστρεψουν παικτες να μην εχουμε αλλες απουσιες και να αλλαξει το σεναριο, αλλα δεν ξερω ποσο πιθανο ειναι.Οσο αντεχει ο κοσμος στο γηπεδο πρεπει να στηριξει.Αν δεν ερθουν τα αποτελεσματα προς Θεου οχι ακραιες καταστασεις,1000 φορες αποχη μεχρι να απαντηθουν τα ερωτηματα μας.
Στο μεταξύ μιλάτε για τον Κανιας λες και ήταν κανένας τυχαίος παίχτης.
Ένα λεπτό ρε παιδιά γιατί δε μπορώ αυτή την καραμέλα άλλο.
Επειδή φέτος είχαν γίνει μόδα τα βιογραφικά,
Ο Κανιας είχε 100 συμμετοχές στη La Liga, 25 συμμετοχές Premier League και ήρθε στον ΠΑΟΚ στα 28 του επειδή έπαθε αχιλλειο τένοντα. Αλλιώς δε θα περνούσε ούτε απ' έξω. Δε ξέρω από που προήλθε αυτό το Hoax ότι ο Κανιας ήταν χαφ που πήραμε από ερασιτεχνικό Ισπανίας..
Επίσης μετά από εμάς έπαιξε για μισή σεζόν στον ερυθρό αστέρα βασικός και στο ΤσΛ επίσης βασικός. Μέχρι που τραυματίστηκε ξανά και κάπου εκεί τέλος εποχής.
Άμα μας έφερναν τέτοιο χαφ σήμερα θα χοροπηδουσαμε απ' τη χαρά μας από Εσπανιόλ ΒΑΣΙΚΟΣ στα 28!
Ας τελειώνει αυτό το hoax μια και καλή.
Επίσης Σακχοφ ο καλύτερος χαφ της κουλας και ο Μαουρίτσιο ο καλύτερος παίχτης γενικότερα του βαζελου μετά από χιαστούς και στην πλάτη 4 χρόνια.
Αυτό για να καταλάβουμε λίγο το υλικό που είχαμε στο νταμπλ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Κανιας είχε 100 συμμετοχές στη La Liga, 25 συμμετοχές Premier League και ήρθε στον ΠΑΟΚ στα 28 του επειδή έπαθε αχιλλειο τένοντα. Αλλιώς δε θα περνούσε ούτε απ' έξω. Δε ξέρω από που προήλθε αυτό το Hoax ότι ο Κανιας ήταν χαφ που πήραμε από ερασιτεχνικό Ισπανίας..
Επίσης μετά από εμάς έπαιξε για μισή σεζόν στον ερυθρό αστέρα βασικός και στο ΤσΛ επίσης βασικός. Μέχρι που τραυματίστηκε ξανά και κάπου εκεί τέλος εποχής.
Άμα μας έφερναν τέτοιο χαφ σήμερα θα χοροπηδουσαμε απ' τη χαρά μας από Εσπανιόλ ΒΑΣΙΚΟΣ στα 28!
Επίσης Σακχοφ ο καλύτερος χαφ της κουλας και ο Μαουρίτσιο ο καλύτερος παίχτης γενικότερα του βαζελου μετά από χιαστούς και στην πλάτη 4 χρόνια.
φιλε το φετινο δεν εχει σχεση με τις προηγουμενες χρονιες.ειναι ανεξηγητο.PAOK_Antarctica έγραψε:Αυτό είναι το θέμα ρε barlow.
φετος καμια συμπεριφορα δεν ειναι λογικη κ καμια ενεργεια που γινεται δε δικαιολογει τις υπολοιπες που ακολουθουν.
αν μιλαμε για αυταρκεια δεν εγινε προσπαθεια να αποδεσμευτουν μεγαλα συμβολαια.δεν εγινε προσπαθεια να ανανεωθουν παικτες με υπεραξια κ δεν εγιναν μεταγραφεςμε προοπτικη.δεν προωθηθηκαν νεαροι παικτες.
αν μιλαμε για κλεισιμο της κανουλας, δε δικαιολογειται το συμβολαιο του ολιβειρα.ουτε του κουρτιτς ουτε η ανανεωση του καντουρι.ουτε η παραμονη εσιτι καγκαβα.γενικα δε βγαινει ακρη.
μονο σεναρια μπορουμε να κανουμε.
εμενα προσωπικα δε με χαλαει να μεινουν ολοι αυτοι, να μην ερθουν αλλοι παικτες.δε με χαλαει το πως εχει παει το πραγμα.ουτε καν η ηττα απο τον πας (δεν κερδιζουμε αγιαξ κ ας ειναι απο την ηπειρο).Με χαλαει που με αυτα τα δεδομενα λενε αλλα αντ'αλλων.με χαλαει που δεν υπαρχει καμια επικοινωνια πλεον.ειναι λες κ τους κρατανε ενοπλοι τρομοκρατες ομηρους στα γραφεια.
Τα συμβόλαια που αναρωτιέσαι γιατί έμειναν και δεν έφυγαν, έμειναν γιατί κανείς δεν τους έπαιρνε αν ήταν να τους πληρώνει.
- Metagrafakias
Κι εκεινο που σε τρελαινει ενω εισαι τοσο αδειος σε εξτρεμ και γενικα σε μεσοεπιθετικα χαρακτηριστικα χωρις να εχεις καμια διαθεση να παρεις καποιον δινεις και Λαμπρου,Ουαρντα ετσι γιατι εισαι απλας...συστημα που χρειαζεται 3 μεσοεπιθετικους για να παιχτει μειναμε με 3 ολους κι ολους ,αυτο θελει προσπαθεια για να το καταφερεις.....
- O Teleutaios Savourai
Μόλις συνειδητοποίησα πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος παίζει στον Ατρόμητο. Πότε έγινε η μεταγραφή; Ξέρει κανείς αν είναι δανικός ή κανονική μεταγραφή; Ξέρουμε συμβόλαιο;
Εντάξει είσαι λίγο υπερβολικός..ούτε ο Κάνιας ήταν κανένας παικταράς ούτε ο Σάχωφ έκανε κάτι στην καριέρα του πέρα από τον ΠΑΟΚ ούτε ο Μαουρίτσιο….Απλά είχαν χημεία και μπόρεσαν και έδεσαν…Parolos έγραψε:Στο μεταξύ μιλάτε για τον Κανιας λες και ήταν κανένας τυχαίος παίχτης.
μια χαρα μπορουσε να βρεθει ομαδα.παντα μπορει να βρεθει.για τους παντες.Obdulio έγραψε:Τα συμβόλαια που αναρωτιέσαι γιατί έμειναν και δεν έφυγαν, έμειναν γιατί κανείς δεν τους έπαιρνε αν ήταν να τους πληρώνει.
μιλας σαν να ειναι οι χειροτεροι παικτες του κοσμου.και δεν ειναι στα σιγουρα.ισα ισα οι περισσοτεροι ειναι μια χαρα χρησιμοτατοι για παρα πολλες ομαδες.
σε εμας ισως καποιοι δεν κανουν.οπως δεν εκανε ο τσολακ που στη σουηδια εχει βρει την ιθακη του.και αποδιδει μια χαρα.
κανενα νοημα δεν εχει η ισοπεδωση.
Δεν ξέρω τι συζητάτε αλλά επειδή συνεχίζει να έχει κίνηση σε αυτό το τοπικ,θα σας πω ότι η ομάδα θα στρώσει και θα είναι αυτή που πρέπει σύντομα.
Αυτό για όσους λένε ότι στηρίζουν αναθεματιζοντας.
Ότι έγινε έγινε,όλοι μας περιμέναμε ένα διαφορετικό καλοκαίρι,δεν ξέρω τι έγινε ή τι έχουν στο μυαλό τους να κάνουν μέχρι του χρόνου που τελειώνουν 18 συμβόλαια,τώρα όμως το σημαντικό είναι να στηρίξουμε πραγματικά και με πράξεις την ομάδα τον προπονητή και τον πρόεδρο.
Από εκεί και πέρα όσους ενδιαφέρει κυρίως πως να την πουν στα αλλόθρησκα φιλαράκια τους,ας κάνουν λίγο υπομονή.
Αυτό για όσους λένε ότι στηρίζουν αναθεματιζοντας.
Ότι έγινε έγινε,όλοι μας περιμέναμε ένα διαφορετικό καλοκαίρι,δεν ξέρω τι έγινε ή τι έχουν στο μυαλό τους να κάνουν μέχρι του χρόνου που τελειώνουν 18 συμβόλαια,τώρα όμως το σημαντικό είναι να στηρίξουμε πραγματικά και με πράξεις την ομάδα τον προπονητή και τον πρόεδρο.
Από εκεί και πέρα όσους ενδιαφέρει κυρίως πως να την πουν στα αλλόθρησκα φιλαράκια τους,ας κάνουν λίγο υπομονή.
Μπαρλοου μαλλον εισαι λιγο λαθος σ αυτο π λες...
Συμβολαιο σαν αυτο που εχουν στον ΠΑΟΚ δεν θα βρει κανενας τους.
Ειδες πως και τον Εσιτι και τον Τσολακ, δανεικους τους θελαν αλλα οχι να πληρωνουν κι ολοκληρο το συμβολαιο.
Ποιος θα δωσει λοιπον συμβολαιο ιδιο με του ΠΑΟΚ στον Μπισε, στον Εσιτι, στον Βαρελα κλπ?
Κανενας!
Περσι που αποφασιστηκε να φυγουν οι Βερμπλουμ και Στοχ, παιζει να τους δωσαμε και το μισο αν οχι ολοκληρο το συμβολαιο της επομενης χρονιας αποζημιωση...
Με αυτον τον τροπο δεν κερδιζεις απο την αποπομπη!
Το θεμα ειναι να φυγουν χωρις να ματωσεις...
Συμβολαιο σαν αυτο που εχουν στον ΠΑΟΚ δεν θα βρει κανενας τους.
Ειδες πως και τον Εσιτι και τον Τσολακ, δανεικους τους θελαν αλλα οχι να πληρωνουν κι ολοκληρο το συμβολαιο.
Ποιος θα δωσει λοιπον συμβολαιο ιδιο με του ΠΑΟΚ στον Μπισε, στον Εσιτι, στον Βαρελα κλπ?
Κανενας!
Περσι που αποφασιστηκε να φυγουν οι Βερμπλουμ και Στοχ, παιζει να τους δωσαμε και το μισο αν οχι ολοκληρο το συμβολαιο της επομενης χρονιας αποζημιωση...
Με αυτον τον τροπο δεν κερδιζεις απο την αποπομπη!
Το θεμα ειναι να φυγουν χωρις να ματωσεις...