Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
BlackFriday

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από BlackFriday »

GI4NNEN4 έγραψε:Φανέλες στο πλυντήριο ρε αγριάνθρωποι; Πλύσιμο στο χέρι θέλει!
Σαν κόρη οφθαλμού τις φυλάμε...δεν παίρνουμε και συχνά φανέλα από την μπουτίκ με τις τιμές που έχουν :roll: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

fossa έγραψε:Πολλές μπασκετικές είχαν τα σήματα ανάγλυφα στη φανέλα δηλαδή "μέσα" στο σχέδιο έτσι είναι αθάνατες αλλά χάνουν σε λεπτομέρειες. Και εκεί οι στάμπες μπορεί με το χρόνο ή πλυντήριο να έχουν θέματα...και εκεί περιμένουμε ωραία πράγματα.
Φυσικά καλύτερα κάποιος ας πάρει πρώτα διαρκείας στο μπάσκετ και φανέλα ποδοσφαίρου αργότερα, όλη τη χρονιά θα έχουμε, αν υπάρχει τέτοιο δίλημμα.

Εννοείται πρώτα διαρκείας μπάσκετ, μετά διαρκείας σε ΤΑΠ/ΑΣ και μετά φανέλες! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Παρουσιάστηκε και το βιντεάκι της λευκής φανέλας του ποδοσφαίρου.

https://www.instagram.com/p/CSEAUe8oCVG ... =copy_link

Η πρώτη φανέλα μας, που είναι φτιαγμένη ως φιλική προς το περιβάλλον και από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

4planet
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Έπιασαν τόπο τόσα μπουκάλια στο κορνερ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αααα γι'αυτό τη κρατούσαν!

Ωραίο, ενδιαφέρον.. Το έκαναν κι άλλες ομάδες στο εξωτερικό, χαίρομαι που το έκανε κι ο ΠΑΟΚ! Δεν ξέρω αν έχει γίνει στην Ελλάδα!

Edit: Με ένα πολύ σύντομο googlάρισμα, είδα ότι και ο Αστέρας Τρίπολης το κάνει φέτος, αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο για Ελλάδα.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Είχα στεναχωρεθεί πολύ για την Μαλαματίνα που δεν βρήκε στόχο στο κόρνερ του τζορτζεβιτς.
Κάτι είναι και αυτό…
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Αν οι Ιρλανδοί βάλουν τα κοκκινόμαυρα πιθανόν αύριο να βάλουμε την άσπρη ίσως γι'αυτό να τη παρουσίασαν σήμερα λέω γω.
Συμπερασματικά για μένα: 4 σοβαρές φανέλες χωρίς καραγκιοζλίκια, πήγαμε σε κάτι πιο μοντέρνο φέτος εκτός απ'τη μαύρη που έχει ρετρό στοιχεία.
Αν τις συγκρίνω με τις περσινές.
Ριγέ: η φετινή θα είναι γενικά πιο αποδεκτή πιστεύω απ'όλους, η περσινή που λατρεύω, σίγουρα ξένισε πολλούς.
Άσπρη: η νέα φαίνεται υπέροχη αλλά νομίζω η περσινή άσπρη με τις λεπτές μαύρες ρίγες είναι all time classic.
Η φετινή μαύρη δεν αρέσει σε αρκετούς αλλά τη θεωρώ κλάσεις ανώτερη απ'τη περσινή που ήταν απλά μια μαύρη που το μόνο που φαινόταν ήταν το stoiximan.
Μεταξύ μπλε-πορτοκαλί σίγουρα θα διαλέγω πορτοκαλί. Η μπλε ήταν φοβερή σαν σχέδιο αλλά το χρώμα και ο συμβολισμός της αρκεί για να φάει κόκκινη κάρτα. Άντε του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναδούμε καμιά μοβ.
Οι φετινές να σηκώσουν πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό. Αν πάρουμε αυτά τα δύο θα σκεφτώ να τους αφήσω το κύπελλο.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Πολύ ωραία φανέλα και με καλο το μυνημα για την οικολογία !!!
:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Και έλεγα τι μου θυμίζει... εμπνευσμένη από τη διετία 94-95 όπως γράφει και η macron.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

dragon έγραψε:Έπιασαν τόπο τόσα μπουκάλια στο κορνερ
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν τις έχω δει στο γήπεδο για να κρίνω αλλά, προς το παρόν, πιο ωραία από όλες μου φαίνεται η λευκή και λιγότερο ωραία η ριγέ.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Eμενα πιο πολυ ρετρο 90s μου φαίνονται τα φετινα σχεδια.

Στην ριγε δε μου αρεσουν τα μανικια γιατι γενικα δε μου αρεσουν τα μονοχρωμα μανιακια στις ριγε. Παντα ριγα και στο μανικι ειναι καλυτερα. Κατα τα αλλα να την δουμε και στο γηπεδο.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Σήμερα η άσπρη φανέλα ΠΡΕΠΕΙ να φορεθεί με μαύρο σορτσακι. Ρετρό δεν θέλετε; Τουλάχιστον να βοηθησει να πάρουμε εύκολο διπλό όπως μέσα στην βαλερεγκα. Σκόρερς βιειρινια και μουργκ με απευθείας φάουλ
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Ωραίο θα 'ταν αλλά χλωμό αφού ο γηπεδούχος φοράει μαύρο σορτς. Μόνο αν το επέτρεπε το κοράκι. Rules...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Εικόνα

Με τη λευκή σήμερα - να και η (πάλι άθλια ρε τραγωδίες?) γραμματοσειρά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”