Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fossa έγραψε:Πολλές μπασκετικές είχαν τα σήματα ανάγλυφα στη φανέλα δηλαδή "μέσα" στο σχέδιο έτσι είναι αθάνατες αλλά χάνουν σε λεπτομέρειες. Και εκεί οι στάμπες μπορεί με το χρόνο ή πλυντήριο να έχουν θέματα...και εκεί περιμένουμε ωραία πράγματα.
Φυσικά καλύτερα κάποιος ας πάρει πρώτα διαρκείας στο μπάσκετ και φανέλα ποδοσφαίρου αργότερα, όλη τη χρονιά θα έχουμε, αν υπάρχει τέτοιο δίλημμα.
Εννοείται πρώτα διαρκείας μπάσκετ, μετά διαρκείας σε ΤΑΠ/ΑΣ και μετά φανέλες!
Αν οι Ιρλανδοί βάλουν τα κοκκινόμαυρα πιθανόν αύριο να βάλουμε την άσπρη ίσως γι'αυτό να τη παρουσίασαν σήμερα λέω γω.
Συμπερασματικά για μένα: 4 σοβαρές φανέλες χωρίς καραγκιοζλίκια, πήγαμε σε κάτι πιο μοντέρνο φέτος εκτός απ'τη μαύρη που έχει ρετρό στοιχεία.
Αν τις συγκρίνω με τις περσινές.
Ριγέ: η φετινή θα είναι γενικά πιο αποδεκτή πιστεύω απ'όλους, η περσινή που λατρεύω, σίγουρα ξένισε πολλούς.
Άσπρη: η νέα φαίνεται υπέροχη αλλά νομίζω η περσινή άσπρη με τις λεπτές μαύρες ρίγες είναι all time classic.
Η φετινή μαύρη δεν αρέσει σε αρκετούς αλλά τη θεωρώ κλάσεις ανώτερη απ'τη περσινή που ήταν απλά μια μαύρη που το μόνο που φαινόταν ήταν το stoiximan.
Μεταξύ μπλε-πορτοκαλί σίγουρα θα διαλέγω πορτοκαλί. Η μπλε ήταν φοβερή σαν σχέδιο αλλά το χρώμα και ο συμβολισμός της αρκεί για να φάει κόκκινη κάρτα. Άντε του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναδούμε καμιά μοβ.
Οι φετινές να σηκώσουν πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό. Αν πάρουμε αυτά τα δύο θα σκεφτώ να τους αφήσω το κύπελλο.
Eμενα πιο πολυ ρετρο 90s μου φαίνονται τα φετινα σχεδια.
Στην ριγε δε μου αρεσουν τα μανικια γιατι γενικα δε μου αρεσουν τα μονοχρωμα μανιακια στις ριγε. Παντα ριγα και στο μανικι ειναι καλυτερα. Κατα τα αλλα να την δουμε και στο γηπεδο.
Σήμερα η άσπρη φανέλα ΠΡΕΠΕΙ να φορεθεί με μαύρο σορτσακι. Ρετρό δεν θέλετε; Τουλάχιστον να βοηθησει να πάρουμε εύκολο διπλό όπως μέσα στην βαλερεγκα. Σκόρερς βιειρινια και μουργκ με απευθείας φάουλ