Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Δεν έχω γράψει λεξη εδω φετος... διαβαζω τα παντα, κυριως τη μιρλα κ τη γκρινια φέτος, αλλα ελεγα να μη ριξω νερο στο Μύλο τής εσωστρέφειας και εγω.
ΑΛΛΑ... καπου ωπα... εχετε μια βδομαδα... ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.
παρτε τερματοφυλακα... παρτε ενα καλο γρηγορο 8ρι...παρτε δεύτερο εξτρεμ αφου θελουμε σύστημα με εξτρεμ... ΠΑΡΤΕ ΧΟΡΤΆΡΙ...
κατι ρε πουστη μου... κατι... αν ειναι δυνατόν να κοιταμε νωχελικα το τρενο να περνάει...
Χτες ηταν ο πιο ανευρος και νεροβραστος ΠΑΟΚ που θυμαμαι. Δεν ειναι οτι τα πνιξαμε τα Γιάννενα και η πορνη δεν έμπαινε, ειναι οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑΜΕ.
ΑΛΛΑ... καπου ωπα... εχετε μια βδομαδα... ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.
παρτε τερματοφυλακα... παρτε ενα καλο γρηγορο 8ρι...παρτε δεύτερο εξτρεμ αφου θελουμε σύστημα με εξτρεμ... ΠΑΡΤΕ ΧΟΡΤΆΡΙ...
κατι ρε πουστη μου... κατι... αν ειναι δυνατόν να κοιταμε νωχελικα το τρενο να περνάει...
Χτες ηταν ο πιο ανευρος και νεροβραστος ΠΑΟΚ που θυμαμαι. Δεν ειναι οτι τα πνιξαμε τα Γιάννενα και η πορνη δεν έμπαινε, ειναι οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑΜΕ.
Προσπαθω να κρατηθω αλλα δε μπορω και αυτο παει προς ολους. Δυο χρονια τωρα μας τα σπασατε με τον Βιειρινια, τον Ματος και τους αλλους παπουδες. Μεχρι και προ λιγου αμα πηγαινε κανεις να πεις οτι θελουμε σεντερ μπακ, οχι μια χαρα ειμαστε επαιρνε ως απαντηση. Τωρα ξαφνικα θυμηθηκατε ολοι την ανανεωση και ΤΩΡΑ ξαφνικα σας χαλαει ο Βιειρινια.JohnDag έγραψε:Εμενα προσωπικά μου δημιουργεί φόβο ότι εν έτη 2021 ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη παιζει με:
10ρι τον Καγκαβα και αριστερό εξτρεμ τον Μπισεσβαρ.
Με αριστερό μπακ τον 36χρονο Βιειρινια (πόσα να δώσει ακόμα ο άνθρωπος;).
Με 2 35αρηδες στα στόπερ.
Με τον Τέιλορ δεξί μπακ.
Με τον Πασχαλακη ή τον Ζιφκοβιτς (από την Σκύλα στη Χάρυβδη) στο τέρμα.
Αυτά μου προκαλούν φόβο και το τι λένε και γράφουν τα ΜΜΕ με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την ανανεωση την κανεις για να μη φτασεις σε αυτο το σημειο οχι οταν φτασεις. Μετα το νταμπλ η μεγαλη πληωψειφια αρνουταν την αναγκη ανανεωσης και αρνουταν να δεχτει οτι η ομαδα του νταμπλ εκανε τον κυκλο της. Καλη η κριτικη αλλα μη βγαζουμε εξω την ουρα μας.
φερτε ρε ροντριγκες .. με οπισθεν παμε μπροστα.. θα χασουμε τους στοχους απο τον οκτωβριο ..
To προβλημα του ΠΑΟΚ ΔΕΝ ειναι οι ανανεωσεις των παικτων μετα το νταμπλ.Ας γινονταν ολες οι υπολοιπες κινησεις οπως επρεπε και τωρα κανενας απο αυτους που ανανεωσε δεν θα ηταν βασικος και αναντικαταστατος.Ο Ματος καποια στιγμη εφυγε και τι εχεις τωρα? Ροντριγκο και Τειλορ...Ο Μπισεσβαρ ανανεωσε και τι αλλο εγινε στη θεση του? Εφυγε ο Πελκας και τρεχαμε να φερουμε τον Ουαρντα πισω,μπονους η ατυχη οπως εξελισσεται προσθηκη Καγκαβα.Ο Βιερινια ανανεωσε και τι αλλο εγινε στη θεση? Ειχαμε τον Γιαννουλη που πουληθηκε και αποκτηθηκε ο Περειρα για να φυγει λιγο μετα,στη συνεχεια ο Μπαμπα και τελευταιες μερες φετος ο Σιντκλει,αφου οπως λεγοταν ψαχναμε απλα στηριγμα του Βιερινια.Τα στοπερ ανανεωσαν,ανανεωσαν με στοχο να αποτελεσουν στηριγμα στον Ινκγασον και 2-3 νεα παιδια και οχι για να ξαναγινουν βασικοι και αναντικαταστατοι.Καταλαβαινεις νομιζω ευκολα πως το προβλημα δεν ηταν οι ανανεωσεις αλλα οι υπολοιπες κινησεις μεταξυ αλλων που τους εφεραν να ειναι βασικοι 3 χρονια μετα.Σιγουρο παντως ειναι επιπλεον πως για το ροστερ της ομαδας δεν ειναι δυνατον να απολογουνται οι οπαδοι εκτος και αν αυτο διαμορφωνεται διαβαζωντας το φορουμ...
Aπο αγωνιστικης πλευρας ναι, κι εγω το ιδιο εχω πει οταν κραζωντε συνεχεια παικτες οτι δεν φταινε αυτοι που παιζεις με βασικους τα δευτερα και οτι το προβλημα δεν ειναι αυτοι που εχεις αλλα αυτοι που δεν εχεις και θα επρεπε.
Υπαρχει ομως και η οικονομικη διασταση. Οταν κανεις ενα financial commitment πχ στο Βαρελα και τον πληρωνεις για να ειναι το νουμερο ενα σεντερ μπακ σου, μετα τσινας να παρεις αλλον γιατι δε χωραει στο μπατζετ.
Αρα οσο αφορα τις ανανεωσεις, το θεμα ειναι η καθε ανανεωση με τι σκεπτικο εγινε.
Υπαρχει ομως και η οικονομικη διασταση. Οταν κανεις ενα financial commitment πχ στο Βαρελα και τον πληρωνεις για να ειναι το νουμερο ενα σεντερ μπακ σου, μετα τσινας να παρεις αλλον γιατι δε χωραει στο μπατζετ.
Αρα οσο αφορα τις ανανεωσεις, το θεμα ειναι η καθε ανανεωση με τι σκεπτικο εγινε.
Oυσιαστικα αναφερεσαι σε δυο ανανεωσεις.Ε δεν ειναι αυτες το προβλημα του ΠΑΟΚ.
To point μου δεν ηταν συγκεκριμενες ανανεωσεις αλλα γενικοτερα κολληματα και γενικοτερη inability to move on and look long term. Και οι ανανεωσεις μερος του ιδιου προβληματος ειναι αλλα φυσικα και δεν ειναι αυτο το συγκεκριμενο θεμα. Λαθος ειναι η επικεντρωση σε συγκεκριμενους παικτες η συγκεκριμενες λεπτομεριες.
Με τη διαφορά ότι αν είχες Βιειρινια Μάτος με την Κρασνοντάρ θα έμπαινες ΤσΛ. Άνετα.
Επίσης πέρσυ ο Βιειρινια ήταν από τους MVP όλη τη χρονιά, κι αυτό είναι ένα δείγμα της ποιότητας του ρόστερ, άσχετα αν πέρσυ βόλευε να λέμε ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ στο πρωτάθλημα και φέτος δεν έχουμε.
Ο Βιειρινια την περσινή χρονιά ήταν στο 60% του καλού Βιειρινια και παρόλαυτα ήταν στους 3 καλύτερους παίχτες του ρόστερ. Αυτό κάτι λέει!
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης πέρσυ ο Βιειρινια ήταν από τους MVP όλη τη χρονιά, κι αυτό είναι ένα δείγμα της ποιότητας του ρόστερ, άσχετα αν πέρσυ βόλευε να λέμε ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ στο πρωτάθλημα και φέτος δεν έχουμε.
Ο Βιειρινια την περσινή χρονιά ήταν στο 60% του καλού Βιειρινια και παρόλαυτα ήταν στους 3 καλύτερους παίχτες του ρόστερ. Αυτό κάτι λέει!
Οι συγκεκριμένες ανανεώσεις έθεσαν συγκεκριμένους οικονομικούς περιορισμούς και ναρκοθέτησαν το μέλλον της ομάδας καθώς οι οικονομικοί περιορισμοί είχαν προφανές αντίκτυπο και στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Τέτοια πράγματα δεν μπορεί και δεν πρέπει να τα προσπερνά κανείς έτσι εύκολα.joshua έγραψε:To προβλημα του ΠΑΟΚ ΔΕΝ ειναι οι ανανεωσεις των παικτων μετα το νταμπλ.Ας γινονταν ολες οι υπολοιπες κινησεις οπως επρεπε και τωρα κανενας απο αυτους που ανανεωσε δεν θα ηταν βασικος και αναντικαταστατος.Ο Ματος καποια στιγμη εφυγε και τι εχεις τωρα? Ροντριγκο και Τειλορ...Ο Μπισεσβαρ ανανεωσε και τι αλλο εγινε στη θεση του? Εφυγε ο Πελκας και τρεχαμε να φερουμε τον Ουαρντα πισω,μπονους η ατυχη οπως εξελισσεται προσθηκη Καγκαβα.Ο Βιερινια ανανεωσε και τι αλλο εγινε στη θεση? Ειχαμε τον Γιαννουλη που πουληθηκε και αποκτηθηκε ο Περειρα για να φυγει λιγο μετα,στη συνεχεια ο Μπαμπα και τελευταιες μερες φετος ο Σιντκλει,αφου οπως λεγοταν ψαχναμε απλα στηριγμα του Βιερινια.Τα στοπερ ανανεωσαν,ανανεωσαν με στοχο να αποτελεσουν στηριγμα στον Ινκγασον και 2-3 νεα παιδια και οχι για να ξαναγινουν βασικοι και αναντικαταστατοι.Καταλαβαινεις νομιζω ευκολα πως το προβλημα δεν ηταν οι ανανεωσεις αλλα οι υπολοιπες κινησεις μεταξυ αλλων που τους εφεραν να ειναι βασικοι 3 χρονια μετα.Σιγουρο παντως ειναι επιπλεον πως για το ροστερ της ομαδας δεν ειναι δυνατον να απολογουνται οι οπαδοι εκτος και αν αυτο διαμορφωνεται διαβαζωντας το φορουμ...
Κάποιοι τότε αντιμετώπισαν τον ιδιοκτήτη σαν την αγελάδα που θα την αρμέγουν συνεχώς και δυστυχώς οι περισσότεροι πέριξ της ομάδας πήραν τότε το μέρος τους (ακόμα και πέρυσι το καλοκαίρι). Την ώρα μάλιστα που ο ιδιοκτήτης ήταν φανερό πως δέχονταν πόλεμο.
Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά. Δικιά σου πεποίθηση είναι.Parolos έγραψε:Με τη διαφορά ότι αν είχες Βιειρινια Μάτος με την Κρασνοντάρ θα έμπαινες ΤσΛ. Άνετα.
Προκύπτει από το ότι ο Κρέσπο βγήκε σε καθαρό γκολ 4 φορές.
Αλλά εντάξει θες να το βαφτίσεις καλύτερες πιθανότητες για να μπεις ΤσΛ? Ας το διατυπώσω έτσι πιο ορθολογικά.
Αλλά εντάξει θες να το βαφτίσεις καλύτερες πιθανότητες για να μπεις ΤσΛ? Ας το διατυπώσω έτσι πιο ορθολογικά.
Καλα αν ο οικονομικος εξοστρακισμος προηλθε απο πόσα κανα 500ρικο σε υπερκοστολογήσεις των Βαρέλα και Μπισεσβαρ και οχι απο τις υπολοιπες απειρες ανορθογραφιες στον σχεδιασμο παω πασο...
ακριβως αυτο συνεβη...Obdulio έγραψε:Οι συγκεκριμένες ανανεώσεις έθεσαν συγκεκριμένους οικονομικούς περιορισμούς και ναρκοθέτησαν το μέλλον της ομάδας καθώς οι οικονομικοί περιορισμοί είχαν προφανές αντίκτυπο και στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Τέτοια πράγματα δεν μπορεί και δεν πρέπει να τα προσπερνά κανείς έτσι εύκολα.
οταν κανεις σε παικτες οπως ο μπισεσβαρ και ο πασχαλακης κλειστα 3ετη συμβολαια με 900 και 700 χιλιαρικα δεν γινεται να μην σου κοστισει μακροπροθεσμα...
παικτες που σε καμια περιπτωση δεν αξιζαν αυτα τα λεφτα
αντι η διοικηση να κρινει την συνολικη εικονα και το κατα ποσο τετοιοι παικτες μπορουν να συνεχισουν να παιζουν σε υψηλο επιπεδο για χρονια παρασυρθηκε πανω στην επιτυχια της χρονιας του νταμπλ με καταστροφικα αποτελεσματα για τα οικονομικα της ομαδας...
Μπορω ευκολα να σας αραδιασω καμια 20ρια πεταμενα στα σκουπιδια μυρια και εσεις επιμενετε οτι φταινε οι ανανεωσεις παικτων που ηρθαν ως ελευθεροι οι περισσοτεροι και εφεραν και τοσους τιτλους...
ολα παιζουν ρολο και μας οδηγησαν σε αυτη την κατασταση...joshua έγραψε:Μπορω ευκολα να σας αραδιασω καμια 20ρια πεταμενα στα σκουπιδια μυρια και εσεις επιμενετε οτι φταινε οι ανανεωσεις παικτων που ηρθαν ως ελευθεροι οι περισσοτεροι και εφεραν και τοσους τιτλους...
φυσικα και οταν αγοραζεις παικτες οπως ο εσιτι και ο τσολακ με 3,5 μυρια θα το πληρωσεις μακροπροθεσμα αλλα οταν φορτωνεις μεγαλα κλειστα συμβολαια σε παικτες που δεν τα αξιζουν ειναι το ιδιο και χειροτερο...