Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 02 Φεβ 2015, 02:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
+obanebane έγραψε:Μα οι παιχτες που θα ερχοντουσαν αν του καναμε το κεφι (αφησε να εννοηθει καθαρα οτι ηθελε ποδοσφαιριστες που ξερουν το ελληνικο πρωταθλημα) θα ηταν τυπου ναζλιδη,τετε και αμπουμπακαρι αντε και ουσερο και θα τους φορτωνομασταν οπως τοσους και τοσους στο παρελθον με πολυετη συμβολαια.
Πιστευεις οτι αν ερχονταν 2-3 απο τους παραπανω απο τις αρχες του μηνα οτι θα ειχαμε κερδισει τον Παναιτωλικο;
Η μηπως θα περναμε με αυτους πρωταθλημα;
Δεν θελω να το παιξω εξυπνος αλλα οι πιθανοτητες να του βγαιναν και να μας οδηγουσαν στον τιτλο τετοιου τυπου επιλογες ηταν απειροελαχιστες και ευτυχως δεν πηραν το ρισκο να τον ικανοποιησουν.
Δηλαδη ο μικρος ο Σαββιδης ειναι τοσο κακος που τον εκαψε η μηπως επειδη δεν εκοψε τα μαλια του δε παιζει;
Ο ποζογλου ποσο χειροτερος ειναι απο τον Σαλπιγγιδη των τελευταιων 2 μηνων;
Δηλαδη τα παιδια αυτα δεν αντεχουν τον πρωταθλητισμο και τον αντεχει ο υπερπρωταθλητης Τζανδαρης;
Εσυ τα ελεγες το θυμαμε πολυ καλα το θεμα ειναι οτι ο τυπος την ειδε Λεωνιδας και παει να τους φαει ολους με τα παλικαρια.
Καλα τα παλικαρια αλλα θελει και λιγη τεχνη το αθλημα και καναν αληταμπουρα σας τον Γκαρσια (που τον εβαλε να κουρευτει και μετα τον οδηγησε στην εξοδο,τα κραταγα τοσο καιρο αλλα δε μπορω αλλο θα σκασω) και καναν αθεο που να ξερει μπαλα.
Ειμαι τοσο εκνευρισμενος που αν τον ειχα μπροστα μου θα τον πλακωνα στις μπουνιες μα τη παναγια.
οτι και να ειναι, πρεπει να κανει συν.τυπου με τη ληξη της μετ.περιοδου. να πει ποιοι ηταν οι στοχοι και γιατι δεν προχωρησαν η τι ειναι κλεισμενο για καλοκαιρι κτλ κτλ.
δεν χρειαζεται να δωσει το προπονητη η τον προεδρο η το γιατρο η δεν ξερω γω ποιος φταιει, αλλα να μιλησει για αναγκες, στοχους και μελλοντικες μεταγραφες αν υπαρχουν.
ετσι ωστε να εχουμε και εμεις μια εικονα επισημη και οχι αρδιες.
πες, ο προπονητης μου ειπε οτι ηθελε ενα εξαρι, εστω τον τετε και βρηκαμε νομποα πχ και ηθελε το τζανη και βρηκαμε τον κοστα. ετσι στυλ.
δεν χρειαζεται να δωσει το προπονητη η τον προεδρο η το γιατρο η δεν ξερω γω ποιος φταιει, αλλα να μιλησει για αναγκες, στοχους και μελλοντικες μεταγραφες αν υπαρχουν.
ετσι ωστε να εχουμε και εμεις μια εικονα επισημη και οχι αρδιες.
πες, ο προπονητης μου ειπε οτι ηθελε ενα εξαρι, εστω τον τετε και βρηκαμε νομποα πχ και ηθελε το τζανη και βρηκαμε τον κοστα. ετσι στυλ.

ή αν δεν μπορεί ο ίδιος, που δεν θα μπορεί γιατί θα ψάχνει εξτρέμK_geo έγραψε:οτι και να ειναι, πρεπει να κανει συν.τυπου με τη ληξη της μετ.περιοδου. να πει ποιοι ηταν οι στοχοι και γιατι δεν προχωρησαν η τι ειναι κλεισμενο για καλοκαιρι κτλ κτλ.
να μας πει ο Κόλκας, ένα και το αυτό είναι
Εδώ, υπήρχαν άνθρωποι που λέγανε, ''είναι καλό η ΠΑΕ να μην λέει τίποτα για τους στόχους της, γιατί'' δεν θυμάμαι μετά δεν μπορώ να ακολουθήσω τι λογική, το μυαλό μου αρνείται, καταλαβαίνεις.
-
Το υστερόγραφό σου με εκφράζει απόλυτα
obanebane έγραψε:Καταραμενε εχεις απολυτο δικιο,σε οτι εχει να κανει με τον θεσμο του προπονητη αυτο που λες πρεπει να γινεται.
Το λαθος ομως ηταν που τον εφεραν,ευτυχως ομως τον πηραν χαμπαρι λιγο πριν κανει τον ΠΑΟΚ Ατρομητο και δεν του εκαναν τα κεφια.
Τον στηριξα αλλα τελικα το μονο καλο που εκανε στην ομαδα ειναι το τελος των δανεικων.
Οσο για τους διοικουντες, αυτη τη στιγμη γελανε μαζι μας τα δυο παχυδερμα σε ενα γραφειο και σχεδιασουν τι δηλωσεις θα κανει ο γεροκερατας οταν τον ξαναμολησουν.
Υ.Γ Δε μπορω να ηρεμησω με τιποτα ουτε η κορη μου το καταφερε,μαλλον ειμαι λιγο πριν το τελος της ενασχολησης μου με τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ.
Με νικησαν η δυσοδια και η δικη μας ανυπαρξια.
- navigator11
Εννοείται πως ήταν εισηγήσεις του "Τρελού", ποιός μπορεί να το αμφισβητήξει;;astronaut έγραψε:Σε λίγο θα ακούσουμε ότι Νομπόα & Κόστα δεν ήταν στη λίστα που παρέδωσε ο Άγγελος...
Ζησάρα μετά τις διαπραγματεύσεις με τον Μπλάνκο φέρε τον Νταρμπό. Αλλά να το κόψει ο Άγγελος, ξέρεις εσύ...
Χαιρετισμούς στο ασπρόμαυρο διάστημα!!
Ποζατζίδης. Τον αφήνεις ελεύθερο και μέσα σε 1.5 χρόνο έχεις δικαίωμα να τον πάρεις πίσω με 150.000
Μόνο ένας "ελαφρύς" θα μπορούσε να σκεφτεί τέτοια συμφωνία.
Μόνο ένας "ελαφρύς" θα μπορούσε να σκεφτεί τέτοια συμφωνία.
υποννοεί την αλλαγή Τ.Δ.stelyk έγραψε:Η καλυτερη ειδηση θα ειναι αυτη την Τριτη το πρωι, αρκει να γινει...

Κατά την γνώμη μου ο ΖΒ, ως τεχνικός διευθυντής πρέπει να ενημερώσει τον κόσμο για ποιο λόγο δεν προχώρησε στην ενίσχυση της ομάδας με αριστερό extrem. Αν δεν βγει να ενημερώσει φέρει αποκλειστικά το βάρος της ευθύνης ο ίδιος ως τεχνικός διευθυντής που μένει το ρόστερ ελλιπέστατο ενόψει της κρίσιμης συνέχειας (δεν αναφέρομαι για τη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά για την κατάληψη της 1ης θέσης στα playoffs). Αν βγει να μιλήσει, αναλόγως με την δικαιολογία θα καταλογιστούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει, δηλαδή 1)αν δεν έδινε χρήματα ο Ιβαν (πράγμα απίθανο, γιατί διαφορετικά δεν θα έφερνε Noboa και R.Costa), θα φταίει ο Ιβαν, 2)αν δεν βρέθηκε ο κατάλληλος παίχτης (μετά από 6μήνες αναζήτηση) θα φταίει ο ίδιος ο τεχνικός διευθυντής και τέλος 3)αν δεν τον ήθελε ο προπονητής (κατα τη γνώμη μου και μετά τις δηλώσεις του ΑΑ το πλέον πιθανό σενάριο) ευθύνεται ο προπονητής.
Μακάρι να δοθούν εξηγήσεις στον κόσμο για να ξέρουμε όλοι ποιος ευθύνεται γιατί στο τέλος θα στεναχωριόμαστε εμείς και δυστυχώς θα την πληρώνει η ομάδα.
Μακάρι να δοθούν εξηγήσεις στον κόσμο για να ξέρουμε όλοι ποιος ευθύνεται γιατί στο τέλος θα στεναχωριόμαστε εμείς και δυστυχώς θα την πληρώνει η ομάδα.
αυτο φιλε πακο, μεσουστης της περιοδου δεν μπορει να γινει για ευνοητους λογους διατηρησης ισσοροπιων μεσα στην ομαδα....
κατα τα αλλα, ο καρελιας εχει ενα...δικαιο...

καλο ειναι οι τδ να κανουν ανα εξαμηνο ή ανα μεταγρ.περιοδο εναν απολογισμο. να επικοινωνουν με τον κοσμο τις αποψεις τους.
κατα τα αλλα, ο καρελιας εχει ενα...δικαιο...

καλο ειναι οι τδ να κανουν ανα εξαμηνο ή ανα μεταγρ.περιοδο εναν απολογισμο. να επικοινωνουν με τον κοσμο τις αποψεις τους.