Perestroika_G4 έγραψε:Odi έγραψε:2017 θα φτάσει και ακόμη δεν θα έχω μάθει ποιος έδωσε εντολή στον Κώστα και τι ακριβώς ρόλο βαρούσε αφού δεν αναφερόταν σε εργοδοσία και εντολές άνωθεν.
Βέβαια το οτι πρώτα υπήρξε υπόνοια άνωθεν παρέμβασης και έπειτα δική μου απάντηση περνάει στα ψιλά για μερικούς.Καλή καρδιά.
Για την εργοδοσία τα έιπαμε και είναι προφανές ότι δεν αναφερόταν στους μοντς, στο σαιτ η σε οτιδήποτε σχετικό και το ξεκαθάρισε και ο ίδιος μη κάνεις πως δε καταλαβάινεις.
Για εντολές όντως το σχόλιο του έιναι μεμπτό και περιμένω και γω να μας το ξεκαθαρίσει.
Και τέλος, το ότι είσαι μοντ δε σημαίνει ότι μπορείς να είσαι μες στην ειρωνία και ετοιμος να αρπαχτείς με οτιδήποτε.
Οι εντολές αν δεν ήρθαν ανωθεν από την εργοδοσία από ποιον μπορεί να ήρθαν;Πως αυτό δεν είναι υπόνοια στους μοντς και στο site?Μόνο εγώ το μεταφράζω ως "σου τραβηξαν το αυτί οι από πάνω και έσβησες το post.";
Εγώ τόσην ώρα μια ερώτηση κάνω.Απάντηση καμιά.Ντόμπρα και αντίκια σε μια γραμμή.Κ ας είναι ακόμη online.Γ αυτό λέω.Καλή καρδιά.
Τώρα για την ειρωνεία..Καθένας μας ξεφεύγει μερικές φορές θεωρώ και κανείς δεν είναι τέλειος.Anyway,δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να εξηγήσεις κάτι σε κάποιον που ήδη έχει πάρει την απόφαση του.
Ατυχή τα παραδείγματα για πολιτική και ΠΑΟΚ.Το αν απείλησε ο Παττακός τον ΠΑΟΚ,δεν κάνει τον ΠΑΟΚ βαθιά πολιτική ομάδα.Κάνει τον Παττακό φασίστα.
Όσο για τους δυνάστες του ποδοσφαίρου,ούτε αυτοί κάνουν τον ΠΑΟΚ βαθιά πολιτική ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ έχει οπαδούς από όλα τα κοινωνικά φάσματα όλων των πολιτικών πεποιθήσεων από ακροαριστερά ως ακροδεξιά.Ο ΠΑΟΚτσης δεν έχει πολιτική ταυτότητα.