Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Odi »

Perestroika_G4 έγραψε:
Odi έγραψε:2017 θα φτάσει και ακόμη δεν θα έχω μάθει ποιος έδωσε εντολή στον Κώστα και τι ακριβώς ρόλο βαρούσε αφού δεν αναφερόταν σε εργοδοσία και εντολές άνωθεν.

Βέβαια το οτι πρώτα υπήρξε υπόνοια άνωθεν παρέμβασης και έπειτα δική μου απάντηση περνάει στα ψιλά για μερικούς.Καλή καρδιά.

Για την εργοδοσία τα έιπαμε και είναι προφανές ότι δεν αναφερόταν στους μοντς, στο σαιτ η σε οτιδήποτε σχετικό και το ξεκαθάρισε και ο ίδιος μη κάνεις πως δε καταλαβάινεις.

Για εντολές όντως το σχόλιο του έιναι μεμπτό και περιμένω και γω να μας το ξεκαθαρίσει.

Και τέλος, το ότι είσαι μοντ δε σημαίνει ότι μπορείς να είσαι μες στην ειρωνία και ετοιμος να αρπαχτείς με οτιδήποτε.

Οι εντολές αν δεν ήρθαν ανωθεν από την εργοδοσία από ποιον μπορεί να ήρθαν;Πως αυτό δεν είναι υπόνοια στους μοντς και στο site?Μόνο εγώ το μεταφράζω ως "σου τραβηξαν το αυτί οι από πάνω και έσβησες το post.";

Εγώ τόσην ώρα μια ερώτηση κάνω.Απάντηση καμιά.Ντόμπρα και αντίκια σε μια γραμμή.Κ ας είναι ακόμη online.Γ αυτό λέω.Καλή καρδιά.

Τώρα για την ειρωνεία..Καθένας μας ξεφεύγει μερικές φορές θεωρώ και κανείς δεν είναι τέλειος.Anyway,δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να εξηγήσεις κάτι σε κάποιον που ήδη έχει πάρει την απόφαση του.

Ατυχή τα παραδείγματα για πολιτική και ΠΑΟΚ.Το αν απείλησε ο Παττακός τον ΠΑΟΚ,δεν κάνει τον ΠΑΟΚ βαθιά πολιτική ομάδα.Κάνει τον Παττακό φασίστα.

Όσο για τους δυνάστες του ποδοσφαίρου,ούτε αυτοί κάνουν τον ΠΑΟΚ βαθιά πολιτική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει οπαδούς από όλα τα κοινωνικά φάσματα όλων των πολιτικών πεποιθήσεων από ακροαριστερά ως ακροδεξιά.Ο ΠΑΟΚτσης δεν έχει πολιτική ταυτότητα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Κατσε ρε Μητσο θα μας τρελανεις.

Επειδη σου ειπα να μου δωσεις μια παντελονατη απαντηση,σημαινει οτι εννοω πως φορας φουστανακια?Δηλαδη ελεος ρε παιδια.Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.Για τον Θεο

Επισης παρεξηγησιμο ειναι αυτο

Ευχαριστω οσους εδειξαν να καταλαβαινουν το προβλημα μου, μαλλον καλα τα εχουν στο μυαλο τους τα πραγματα.

Πρωτον,εννοειται οτι σεβομαστε απολυτα την δουλεια σου,καθως και την ξεκουραση σου
Δευτερον,αν πιστευεις οτι εμεις δεν καταλαβαινουμε το προβλημα σου,σημαινει πως δεν τα εχουμε καλα στο μυαλο μας τα πραγματα?Σορρυ ρε φιλε,αλλα μαλλον αυτο ηταν τουλαχιστον αδοκιμο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παρακαλώ οποιαδήποτε συζήτηση περι αθλητισμού και πολιτικής και δή ΠΑΟΚ και πολιτικής, να μεταφερθεί εδώ, αν και πάλι θα ήθελα οποιαδήποτε τοποθέτηση να γίνεται με σύνεση.
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

Odi έγραψε:
Perestroika_G4 έγραψε:
Odi έγραψε:2017 θα φτάσει και ακόμη δεν θα έχω μάθει ποιος έδωσε εντολή στον Κώστα και τι ακριβώς ρόλο βαρούσε αφού δεν αναφερόταν σε εργοδοσία και εντολές άνωθεν.

Βέβαια το οτι πρώτα υπήρξε υπόνοια άνωθεν παρέμβασης και έπειτα δική μου απάντηση περνάει στα ψιλά για μερικούς.Καλή καρδιά.

Για την εργοδοσία τα έιπαμε και είναι προφανές ότι δεν αναφερόταν στους μοντς, στο σαιτ η σε οτιδήποτε σχετικό και το ξεκαθάρισε και ο ίδιος μη κάνεις πως δε καταλαβάινεις.

Για εντολές όντως το σχόλιο του έιναι μεμπτό και περιμένω και γω να μας το ξεκαθαρίσει.

Και τέλος, το ότι είσαι μοντ δε σημαίνει ότι μπορείς να είσαι μες στην ειρωνία και ετοιμος να αρπαχτείς με οτιδήποτε.

Οι εντολές αν δεν ήρθαν ανωθεν από την εργοδοσία από ποιον μπορεί να ήρθαν;Πως αυτό δεν είναι υπόνοια στους μοντς και στο site?Μόνο εγώ το μεταφράζω ως "σου τραβηξαν το αυτί οι από πάνω και έσβησες το post.";

Εγώ τόσην ώρα μια ερώτηση κάνω.Απάντηση καμιά.Ντόμπρα και αντίκια σε μια γραμμή.Κ ας είναι ακόμη online.Γ αυτό λέω.Καλή καρδιά.

Τώρα για την ειρωνεία..Καθένας μας ξεφεύγει μερικές φορές θεωρώ και κανείς δεν είναι τέλειος.Anyway,δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να εξηγήσεις κάτι σε κάποιον που ήδη έχει πάρει την απόφαση του.

Ατυχή τα παραδείγματα για πολιτική και ΠΑΟΚ.Το αν απείλησε ο Παττακός τον ΠΑΟΚ,δεν κάνει τον ΠΑΟΚ βαθιά πολιτική ομάδα.Κάνει τον Παττακό φασίστα.

Όσο για τους δυνάστες του ποδοσφαίρου,ούτε αυτοί κάνουν τον ΠΑΟΚ βαθιά πολιτική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει οπαδούς από όλα τα κοινωνικά φάσματα όλων των πολιτικών πεποιθήσεων από ακροαριστερά ως ακροδεξιά.Ο ΠΑΟΚτσης δεν έχει πολιτική ταυτότητα.

Παλι κάνεις πως δε καταλαβαίνεις τα σχόλια του και νομιζω ότι το κάνεις επίτηδες για να αποδειχθείς σωστος.
Τα περι Παττακού πραγματικά ασχολίαστα, τα υπόλοιπα περί πολιτικής ταυτότητας είναι κόπι πέιστ απο ανακοίνωση Θ7.
Στη Τούμπα δλδ αφεντικά και εργάτες είμαστε ένα ε? :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :redcard: :redcard: :redcard:

Ρε φίλε όσο πιο ευγενικά μπορώ διάβασε κανα βιβλίο, πολιτικής, οικονομίας, ιστορίας ότιδήποτε καλό θα σου κάνει
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Μόνο ο Chuck Norris ξέρει ποιος πραγματικά έδωσε την εντολή !
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Προσβληθηκα πολυ, οταν διαβασα το ποσταρισμα του DimitrisS περι γελοιου ΚΚΕ, ταυτοσημου με τον βαζελο. Οπως καταλαβαινετε, ηταν αδυνατον να μην απαντησω.
Το εκανα αυτο ποσταροντας ενα μεγαλουτσικο γραπτο, οχι μεγαλυτερο απο αυτα αλλων συμφορουμιτων ομως. Σ αυτο παρεθεσα ιστορικα αποσπασματα απο την 100χρονη πορεια του Κομματος, παρελθοντικα και επικαιρα, τετοια που να καταδεικωυουν την γενναιοτητα και το θαρρος των κομμουνιστων, την αυταπαρνηση τους σε δυσκολες συνθηκες, δυσκολοτερες καποτε, λιγοτερο δυσκολες αλλα πιο συνθετες σημερα.
Το εκανα αυτο, με ολη την ευγενια και τον σεβασμο, ωστε να εξηγησω στον DimitrisS οτι η γελειοτητα δεν κρινεται απο το τι σου παρουσιαζουν γελοιο οι καναλαρχες και οι μεγαλοεκδοτες, αλλα απο την σταση ζωης του καθενος μας, απο το πως συμπεριφερομαστε και δρουμε απεναντι στην αδικια που υφισταμεθα και σ αυτο δεν νομιζω να διαφωνει και κανεις.
Το ποσταρισμα μου λοιπον εξαφανιστηκε μεσα σε λιγα δευτερολεπτα. Κυριολεκτικα, δεν νομιζω να εμεινε πανω απο ενα λεπτο, αφου εκανα μια επισκεψη στις μεταγραφες, αμεσως γυρισα να το ξαναδιαβασω και δεν υπηρχε.
Μου εκανε μεγαλη εντυπωση, ασχημη εντυπωση γιατι παρομοιες τοποθετησεις, πολυ πιο αγαρμπες, πολλες φορες μς ρατσιστικο, υβριστικο, προσβλητικο περιεχομενο, περαν ισως καποιων συστασεων, δεν "ενοχληθηκαν' απο κανεναν.
Οταν αντιληφθηκα οτι ο Κωστας ηταν αυτος που σε χρονο dt εσβησε το ποσταρισμα μου, και οταν μου ειπε οτι μολις, εκεινη την στιγμη μπηκε μεσα, λεω ποτε προλαβε και διαβασε ενα μακροσκελες κειμενο το οποιο χαρακτηρισε και ως απρεπες για το τοπικ της κοινωνιας, σκεφτηκα οτι ή αυτο ειχε ηδη διαβαστει και κριθηκε ως ακαταλληλο, η πως οποιο κειμενο γραφεται υπερ του ΚΚΕ και κατα της αρχουσας ταξης, πρεπει να σβηνεται παραυτα.
Εκει λοιπον, εχοντας την εντυπωση οτι ο Κωστας ποτε απο μονος του δεν θα εβγαζε τετοιο συμπερασμα, δεν θα επαιρνε τετοια αποφαση, την στιγμη που δεν γραφεται κατι εκνομο, αλλα κατι που σαφως καταφερεται κατα των μεγαλοεργοδοτων, οι οποιοι κατα την πολιτικη μου αποψη ειναι υπευθυνοι για τα δεινα της ζωης μας, ειπα οτι "δεν νομιζω οτι ειναι δικια σου αποφαση". Και ναι, σαφως εννοουσα οτι υπαρχει καποιος πανω απ αυτον, ο οποιος απαγορευει τετοια κειμενα, δεν ενοχληθηκε ομως καθολου απο την τοποθετηση περι γελοιου ΚΚΕ, ταυτοσημου με τον βαζελο.

Συνεχιζω απευθειας στο επομενο ποσταρισμα, γιατι αυτο μεγαλωσε πολυ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Άσε μην αρχίσουμε να βάζουμε τί έλεγε από την αρχή το ΣΕΚΕ, γιατί άκρη δε θα βγάλουμε ποτέ.
Σεβασου τους νεκρούς, και το κλείνω εδώ.
Προπαγάνδα αλλού.
Αυτό δεν είναι πολιτική κουβέντα.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ρε αντε παμε για υπνο.Φαγαμε δυο ωρες για μια λαθος ερμηνεις και μια στραβη εκφραση.Μλκιες.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Perestroika_G4 έγραψε:όσο για τη σύνδεση ΠΑΟΚ και πολιτικής, φαντάζομαι είχαμε και μεις εδώ και δεκαετίες Γουλανδρή, Κοσκωτά, Βαρδινογιάννη, Κόκκαλη, Μαρινάκη, Μελισσανίδη κτλ κτλ κτλ κτλ για να με ρωτάτε.

Επίσης, επί χούντας σε τελικό κυπέλλου όταν είπαμε ότι δε βγαίνουμε στο 2ο ημίχρονο λόγω αδικιών, δεν απέιλησε κανείς Παττακός ότι θα στείλει την ομάδα Μακρόνησο αμα δε τελειώσουμε το ματς κανονικά (Μαρτυρία Κούδα).

Και άπειρα άλλα που πραγματικα βαριέμαι να αναφέρω, διαβάστε την ιστορία της ομάδας ρε παιδιά και mariano μη κάνεις τον εύθικτο γιατί άλλος μπορεί να προσβάλεται πολύ παραπάνω απο σένα όταν λες ότι ΠΑΟΚ και πολιτική δεν έχουν σχέση.

επειδή αυτό πάει στο σχόλιο μου, το γεγονός πως οι άλλοι είχαν λαμόγια, δεν κάνει εσένα "πολιτική" ομάδα (ό,τι και αν σημαίνει αυτός ο "όρος"). Να σου θυμίσω πως έχουν περάσει και από τον ΠΑΟΚ πρόεδροι λαμόγια - όχι του επιπέδου αυτών που αναφέρεις, αλλά μια χαρά διαπλεκόμενος ήταν και ο Μπατ.. γχουχ γχουχ. Επίσης το ό,τι μία ομάδα είναι βουτηγμένη στα σκατά (βλέπε γάβρος) και οι οπαδοί της είναι ποδοσφαιρικά πρόβατα, δεν τους κάνει αυτομάτως και πολιτικά εχθρούς ή ζώα ή αστοιχείωτους ή οτιδήποτε άλλο.

Τώρα αυτό που γράφεις με την χούντα, μάλλον δεν συνυπολογίζεις ότι το ποδοσφαιρο ήταν μια βαλβίδα αποσιμπίεσης της κοινωνίας (όπως και σήμερα). Δεν ήταν μ@λ@κ@ς ο Παττακός να στείλει μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ στη μακρόνησο για ποδοσφαιρικούς λόγους. Καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες δεν στέκει.

Γενικότερα φίλε περεστροικα και με όλη την καλή μου διάθεση θα σου πρότεινα να μην εξιδανικεύεις μία ομάδα΄, κυρίως σε πολιτικό επίπεδο. Γιατί απλούστατα κάτι τέτοιο δεν στέκει.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

kataramenos5 έγραψε:Ρε αντε παμε για υπνο.Φαγαμε δυο ωρες για μια λαθος ερμηνεις και μια στραβη εκφραση.Μλκιες.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Ερχεται λοιπον ο Οντι, με εναν λιβελλο βγαλμενο απ το παρελθον, να μιλησει για το ΚΚΕ, που παλι βρηκε εχθρους, αυτη τη φορα στο φορουμ, κλπ, αυτη ηταν η ουσια του. Και επισης ειπε οτι αντε να μην πιασω τωρα το ΚΚΕ, γιατι θα παει μακρυα η βαλιτασα, αυτο εννοησα απο το υφος των γραφομενων του.
Σιγα ρε Οντι, χαλαρωσε λιγο, εχουμε τραβηξει πολυ πιο βαρια ζορια απο την... επικειμενη κατακραυγη σου!!!
Πιανω και γραφω λοιπον του Οντι, οτι αυτα που γραφει, οτι δηλαδη εγω εννοουσα οτι πληρωνονται και οτι τα παιρνουν απ το φορουμ ειναι δικες του ανοησιες, οτι θεωρω δεδομενο πως οι μοντς αμισθι προσφερουν τις υπηρεσιες τους στο φορουμ, ξοδευοντας μαλιστα τον ελευθερο χρονο τους ωστε να υπαρχει μια ταξη.
Του ειπα λοιπον οτι αυτα που εγραψε για μενα, οτι δηλαδη εννοω πως πληρωνωνται και πολυ περισσοτερο για την ψευτομαγκια απεναντι στο Κομμα, προσβληθηκα παρα πολυ σοβαρα και ζητησα γραπτη συγνωμη και σβησιμο του ποσταρισματος του. Κατι τετοιο βεβαια δεν εγινε, μετα απο λιγο ειχα να αντιμετωπισω μεσω ποσταρισματων τεσσερεις και πεντε ταυτοχρονα.
Λοιπον για να το μαζευω.
Ναι δεν νομιζω οτι ο Κωστας ελαβε τετοια πρωτοβουλια να εξαφανισει το κειμενο μου, τη στιγμη που καποια, ακομη και αισχρα κειμενα, δεν ενοχληθηκαν παρα μονο με μια πιθανη παρατηρηση.
Οχι δεν πιστευω οτι υπαρχει μισθος για τους μοντς, αλλα αυτοι προσφερουν τις υπηρεσιες τους αφιλοκερδως, απο την αγαπη τους στο φορουμ.
Δεν ζηταω καμμια συγνωμη απο τον Οντι, λυπαμαι ομως για την απερισκεπτη βιασυνη του να δικαιολογησει καποιον, τον Κωστα δηλαδη, ο οποιος δεν κατηγορηθηκε για κατι και που μαλλον δεν χρειαζοταν συνηγορο.

Κανω κι ενα τελευταιο ποσταρισμα, απαντηση στον Μαριανο, νομιζω του το οφειλω.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Συγγνωμη παλικαρια μα αυτο εδω

Δημητρης17 έγραψε:σκεφτηκα οτι ή αυτο ειχε ηδη διαβαστει και κριθηκε ως ακαταλληλο, η πως οποιο κειμενο γραφεται υπερ του ΚΚΕ και κατα της αρχουσας ταξης, πρεπει να σβηνεται παραυτα.
Εκει λοιπον, εχοντας την εντυπωση οτι ο Κωστας ποτε απο μονος του δεν θα εβγαζε τετοιο συμπερασμα, δεν θα επαιρνε τετοια αποφαση, την στιγμη που δεν γραφεται κατι εκνομο, αλλα κατι που σαφως καταφερεται κατα των μεγαλοεργοδοτων, οι οποιοι κατα την πολιτικη μου αποψη ειναι υπευθυνοι για τα δεινα της ζωης μας, ειπα οτι "δεν νομιζω οτι ειναι δικια σου αποφαση". Και ναι, σαφως εννοουσα οτι υπαρχει καποιος πανω απ αυτον, ο οποιος απαγορευει τετοια κειμενα, δεν ενοχληθηκε ομως καθολου απο την τοποθετηση περι γελοιου ΚΚΕ, ταυτοσημου με τον βαζελο.

λαθος ερμηνεια δεν ειναι. Ειναι ξεκαθαρη συκοφαντηση του φορουμ και του Κωστα και αναμενω το ποστ ν.2 για να απαντησω και στα απο πανω και σε οσα "σβηστηκαν με εντολη"

Και κατι τελευταιο για την ωρα

Τα πολιτικά στο αντίστοιχο τοπικ και τα κομματικα πέφτει σβήσιμο. Και δεν ειναι ολοι οι κομμουνιστες ΚΚΕ
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Μαριανο, ισως καποια στιγμη -το ευχομαι- καταλαβεις οτι την ποιοτητα της ζωης σου, δηλαδη το ποσα λεφτα βαζεις στην τσεπη σου ωστε να εχεις ολα οσα χρειαζονται για να ευβοιωνεις, να ζεις καλα, σαν ανθρωπος δηλαδη και οχι να φυτοζωουμε, να επιβιωνουμε με μονο τα αναγκαια, οπως τα ζωα, την καθοριζει η πολιτικη. Η οποια εφαρμοζεται ή υπερ σου ή κατα σου.

Γεια σου Μαριανο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Να επανεξετάσεις τι σημαίνει ο όρος "βαθιά πολιτική ομάδα" προτείνω.

Βαθιά πολιτική ομάδα δεν γίνεσαι όταν διάφορα πολιτικά και μη λαμόγια σε έχουν αδικήσει στην διάρκεια της ιστορίας σου. Είσαι μια ομάδα που αδικήθηκε από το πολιτικό σύστημα.

Βαθιά πολιτική ομάδα είναι π.χ η St.Pauli Που το σύνολο των οπαδών της είναι ακροαριστεροί και με κοινές πεποιθήσεις σε πολλά κοινωνικά ζητήματα "αντι-ομοφοβικοί,αντι-ρατσιστές" κλπ.

Δημήτρη χαίρομαι που επιτέλους έγραψες πως σαφώς και πίστεψες πως ο Κώστας έσβησε το post σου επειδή ακολούθησε γραμμή από άνωθεν εντολή.Αν το είχες γράψει 2 ώρες πριν αντι να στρουθοκαμηλίζεις,δεν θα είχε γίνει όλο αυτό το πανηγύρι.

Καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Θεωρία μου συνομωσίας: Αν προκύψει και 3ος στο φόρουμ με απανωτά, μακρόσυρτα, ηθικοπλαστικά, ανούσια ποστ στην πλειοψηφία τους, μη σεβόμενα τον διαδικτυακό μας χώρο, χρόνο, αισθητική και ηρεμία, θα πρόκειται περί νέας μυστικής γραμμής του Κόμματος για άγρα νέων μελών μέσω των κοινωνικών δικτύων. Και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει! Ας κρατήσουμε το παρόν φόρουμ, οπαδικό, ακομμάτιστο, τρελαμένο, ωφέλιμο, εύχρηστο και ευχάριστο. Συμπαθάτε με αλλά έχω πιεί και παραπάνω palinka απόψε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”