Pc support
- PRAKTORINOS
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Pc support
παιδια να γραψω τα windows 7 σε ενα DVD... πως θα το κανω bootable? γιατι το εγραψα με το nero σε ενα dvd και δεν ειναι bootable ενω ας πουμε τα ubuntu που εχω σε dvd δουλευουν μια χαρα...
Σε τι αρχείο το έχεις;;
Αν είναι iso απλά το ανοίγεις με το Νέρο και το γράφεις.
Αν είναι φάκελοι χήμα, το γράφεις σαν DVD δεδομένων...
Τουλάχιστον έτσι νομίζω...
Αν είναι iso απλά το ανοίγεις με το Νέρο και το γράφεις.
Αν είναι φάκελοι χήμα, το γράφεις σαν DVD δεδομένων...
Τουλάχιστον έτσι νομίζω...
- PRAKTORINOS
- DaFFy_NaSH
Evans4, αν έχεις usb flashακι μπορείς να το κάνεις bootable και να κανεις install απο το usb..
Internet Download Manager ή αλλιώς idmPRAKTORINOS έγραψε:Ποιο καλό παιδί γνωρίζει
κάποιον downloader της προκοπής
για JW flv βιντεάκια;
Κατεβάζει... τα πάντα!!!! Μόνο που δεν είναι free, θα πρέπει να το βρεις σε κάποια "σπασμένη" έκδοση...
Μόλις έβαλα τα Windows 7 στον υπολογιστή μου... Για την ακρίβεια τα έβαλα στον D και έτσι έχω και τα XP (σε πρώτη φάση) στον C...
Πολύ ωραία...
Να ρωτήσω κάτι; Επειδή είναι στα αγγλικά, υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει η γλώσσα ή πρέπει να εγκαταστήσω από την αρχή ελληνικά 7άρια;
Πολύ ωραία...
Να ρωτήσω κάτι; Επειδή είναι στα αγγλικά, υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει η γλώσσα ή πρέπει να εγκαταστήσω από την αρχή ελληνικά 7άρια;
ΕΕΕΕΕ......
Χρειάζομαι μία γρήγορη απάντηση.....
Μπορώ να μετονομάσω τον σκληρό δίσκο C σε σκληρό δίσκο D, και τον σκληρό δίσκο D σε C χωρίς να κάνω φορμάτ;;;
Χρειάζομαι μία γρήγορη απάντηση.....
Μπορώ να μετονομάσω τον σκληρό δίσκο C σε σκληρό δίσκο D, και τον σκληρό δίσκο D σε C χωρίς να κάνω φορμάτ;;;
-
πηγενε στο run η εκτελεση.γραψε diskmgmt.msc. θα σου εμφανησει κατι και θα εχει ολα τα hard drive μετα διαλεξε το καθε ενα ξεχωριστα πατα δεξι κλικ και change driver letter and path πατας change και διαλεγεις το γραμμα που θες.κανεις το ιδιο και με τον αλλο δισκο και εισαι οκ
-
πηγενε control panel μετα clock,language and region μετα κατω απο το language and region πατα change display language και εχει να διαλεξεις.gika έγραψε:Μόλις έβαλα τα Windows 7 στον υπολογιστή μου... Για την ακρίβεια τα έβαλα στον D και έτσι έχω και τα XP (σε πρώτη φάση) στον C...
Πολύ ωραία...
-
αν εχεις ακομα. πηγενε my computer μετα επελεξε το cd πχ "F:\" η κατι τετειο δεξι κλικ και eject αν το εχεις αγγλικα στ ελληνικα δεν ξερω πως το εχει (αλλα θα ειναι κατι παρομοιο).αλλιως μπορω να σου στειλω ενα αρχειο που ανοιγει το cd. ουσιαστικα το ιδιο πραγμα.evans4 έγραψε:guyz προεκυψε προβλημα.... εγω τ φορματ που θελω να κανω ειναι επιδη ειχα βαλει ενα προγραμματακι που μου κατεστρεψε καποια αρχεια των windows κ το pc κολαει στο σημειο που λεει "φωρτωση των προσωπικων σαςρυθμησεων..." τεσπα παω τωρα να τον ανοιξω για να βαλω το cd των windows αλλα δεν ανοιγει το πορτακι του cd.... πως θα το ανοιξω τωρα για να βαλω το cd?