ακου δοκιμασε να αλλαξεις τον C σε κατι ασχετο πχ A. μετα αλλαξε τον D σε C και μετα τον Α σε D.gika έγραψε:Heeelp....
Exw windows 7...
Τα οποία τρέχουν στον D
Kai Windows Xp
Τα οποία τρέχουν στον C.
Όταν είμαι στα ΧΡ μπορώ να μετονομάσω μόνο τον D, ενώ όταν είμαι στα 7 μόνο τον C....
Πως ακριβώς θα τα καταφέρω να είναι τα 7 στον C και τα ΧΡ στον D???
Pc support
-
petros1994
Re: Pc support
To δοκίμασα....
Αλλά όταν αλλάζω ένα όνομα δίσκου..
πχ είμαι στα ΧΡ που τρέχουν στον C.
Αλλάζω τον D σε Ζ αλλά τον C δεν με αφήνει να τον φτιάξω.
πηγαίνω στα 7 που τρέχουν στον D.
Kαι μου τον έχει ακόμα D.
H μετανομασία που γίνεται διατηρείται μόνο στο ίδιο λειτουργικό σύστημα. Στο άλλο μένει όπως ήταν...
Αλλά όταν αλλάζω ένα όνομα δίσκου..
πχ είμαι στα ΧΡ που τρέχουν στον C.
Αλλάζω τον D σε Ζ αλλά τον C δεν με αφήνει να τον φτιάξω.
πηγαίνω στα 7 που τρέχουν στον D.
Kαι μου τον έχει ακόμα D.
H μετανομασία που γίνεται διατηρείται μόνο στο ίδιο λειτουργικό σύστημα. Στο άλλο μένει όπως ήταν...
-
petros1994
χμμμμμ μου βαζεις δυσκολα δεν ξερω αν γινεται αυτο σε 2 συστηματα.λοιπον θα ανοιξεις το κουτι και θα αλλαξεις θεση τους δισκους τον c στην θεση του d και το αντιστοφο.
Μπορώ να στο κάνω ακόμα πιο δύσκολο...
Είναι ένας σκληρός, χωρισμένος σε 2 partition...
Είναι ένας σκληρός, χωρισμένος σε 2 partition...
-
petros1994
- paok nafplio
Gika δεν γινεται αυτο ρε μονο με φορματ κ να ονομασεις απο την αρχη τα παρτησιον οπως θες..
Κι άλλη μ@λακία, γ@μώ τη μάνα του....
Τα νεύρα μου...
Τόσα και τόσα χρόνια, για να κάνω φορμάτ, έμπενα στα BIOS, το ρύθμιζα να κάνει boot from CD, έκανε boot από το CD των Windows XP και από το μενού που άνοιγε (μπλε οθόνη, άσπρα γράμματα -αν θυμάμαι καλά-) έκανα το φορμάτ και εγκαθηστούσα τα Windows...
Τώρα που πήγα να βάλω τα Windows 7, το βάζω να κάνει boot from cd, το κάνει και μου γράφει κάτω Windows is loading files και φορτώνει μία μπάρα. Όταν φορτώσει απλά μου ανοίγει την default επιφάνεια εργασίας των Windows 7 χωρίς εικονίδια, χωρίς τη γραμμή εργασιών και χωρίς το μενού Έναρξη. Μου εμφανίζει μεν έναν δείκτη ποντικιού, αλλά δεν μ' αφήνει να κάνω κλικ (να κάνω κλικ που άλλωστε;)....
Πως μπορώ να κάνω φορμάτ τον C, να βάλω εκεί τα 7 και έπειτα να κάνω φορμάτ τον D όπου τρέχουν τώρα τα 7 αφού δεν με βγάζει εκείνο το συνηθισμένο μενού όπως θα έπρεπε;;;;
Και βιάζομαι να το τελειώσω και πριν της 7 σήμερα......
Τα νεύρα μου...
Τόσα και τόσα χρόνια, για να κάνω φορμάτ, έμπενα στα BIOS, το ρύθμιζα να κάνει boot from CD, έκανε boot από το CD των Windows XP και από το μενού που άνοιγε (μπλε οθόνη, άσπρα γράμματα -αν θυμάμαι καλά-) έκανα το φορμάτ και εγκαθηστούσα τα Windows...
Τώρα που πήγα να βάλω τα Windows 7, το βάζω να κάνει boot from cd, το κάνει και μου γράφει κάτω Windows is loading files και φορτώνει μία μπάρα. Όταν φορτώσει απλά μου ανοίγει την default επιφάνεια εργασίας των Windows 7 χωρίς εικονίδια, χωρίς τη γραμμή εργασιών και χωρίς το μενού Έναρξη. Μου εμφανίζει μεν έναν δείκτη ποντικιού, αλλά δεν μ' αφήνει να κάνω κλικ (να κάνω κλικ που άλλωστε;)....
Πως μπορώ να κάνω φορμάτ τον C, να βάλω εκεί τα 7 και έπειτα να κάνω φορμάτ τον D όπου τρέχουν τώρα τα 7 αφού δεν με βγάζει εκείνο το συνηθισμένο μενού όπως θα έπρεπε;;;;
Και βιάζομαι να το τελειώσω και πριν της 7 σήμερα......
Αν εννοείς τον driver, δουλεύει κανονικά...
Αν εννοείς το cd (dvd είναι βέβαια) των Windows 7, να το αλλάξω με τι;
Αν εννοείς το cd (dvd είναι βέβαια) των Windows 7, να το αλλάξω με τι;
Κάνε το σωστά απο την αρχή.
1.Κάνε φορμάτ τον υπολογιστή σου και εγκατέστησε τα γουιντοουζζζ εκεί που θέλεις.
Μπαι ντιφολτ είναι το c και αυτό δεν αλλάζει μετά.
2.Όταν τελειώσει η εγκατάσταση και αν την έχεις κάνει κιόλας στην έναρξη κάνε δεξί κλικ ιδιότητες και στην έναρξη βάλε κλασσικό μενού να σου εμφανίσει τα εικονίδια που ψάχνεις.
Απο αλλού αν θες απο το desktop και απο την προσαρμογή της επιφάνειας εργασίας μπορείς να τικάρεις ποια εικονίδια θέλεις χωρίς να κάνεις το 2.
3.Αφου έχεις τα windows στο c κάνε format και το d για να έχεις σεκόνταρι παρτίσιον για αποθήκευση αν έχω καταλάβει σωστά τι θέλεις να κάνεις.
1.Κάνε φορμάτ τον υπολογιστή σου και εγκατέστησε τα γουιντοουζζζ εκεί που θέλεις.
Μπαι ντιφολτ είναι το c και αυτό δεν αλλάζει μετά.
2.Όταν τελειώσει η εγκατάσταση και αν την έχεις κάνει κιόλας στην έναρξη κάνε δεξί κλικ ιδιότητες και στην έναρξη βάλε κλασσικό μενού να σου εμφανίσει τα εικονίδια που ψάχνεις.
Απο αλλού αν θες απο το desktop και απο την προσαρμογή της επιφάνειας εργασίας μπορείς να τικάρεις ποια εικονίδια θέλεις χωρίς να κάνεις το 2.
3.Αφου έχεις τα windows στο c κάνε format και το d για να έχεις σεκόνταρι παρτίσιον για αποθήκευση αν έχω καταλάβει σωστά τι θέλεις να κάνεις.
Δηλαδή.
Να κάνω φορμάτ τον C.
Να βάλω τα Windows στον C.
Και μετά να κάνω φορμάτ τον D (σωστά κατάλαβες).
Αλλά πως θα κάνω το φορμάτ, αφού με το CD των Windows 7, δεν μου ανοίγει εκείνο το μενού που σου άνοιγε το CD των XP όταν έκανες boot από αυτό;
Να κάνω φορμάτ τον C.
Να βάλω τα Windows στον C.
Και μετά να κάνω φορμάτ τον D (σωστά κατάλαβες).
Αλλά πως θα κάνω το φορμάτ, αφού με το CD των Windows 7, δεν μου ανοίγει εκείνο το μενού που σου άνοιγε το CD των XP όταν έκανες boot από αυτό;
Αν δεν σου δείχνει τίποτα μπορεί να φταίει το δισκάκι σου ή το cd rom και άλλα πράματα μετά.
Μα δεν είναι ότι δεν μου δείχνει τίποτα...
Είναι σαν να εκτελεί κάποια live έκδοση του λειτουργικού, αλλά δεν την εκτελεί και σωστά (μιας και δεν εμφανίζει το μενού έναρξη και εμφανίζει μόνο ένα φόντο)...
Είναι σαν να εκτελεί κάποια live έκδοση του λειτουργικού, αλλά δεν την εκτελεί και σωστά (μιας και δεν εμφανίζει το μενού έναρξη και εμφανίζει μόνο ένα φόντο)...