66.Bibras Natcho

Άβαταρ μέλους
rouki

Re: 66.Bibras Natcho

Δημοσίευση από rouki »

revolution1976 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ελπίζω παικταρά μου μ' αυτά που βλέπεις στην Ελλάδα (είτε παραγοντικά είτε προπονητικά) να συνεχίσεις να θέλεις να μείνεις μαζί μας. Ξέρω είναι δύσκολο, ίσως πέραν κάθε λογικής, αλλά το εύχομαι!
θα πώ κάτι τελείως αληθινό (ο πρόλογος για κακοπροαίρετους που θα το περάσουν ειρωνικά)
έφτασα 38
:opaokara:
38; ΣΤΡΑΒΑΔΙ...
:mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ είμαι λίγο μεγαλύτερος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

revolution1976 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ελπίζω παικταρά μου μ' αυτά που βλέπεις στην Ελλάδα (είτε παραγοντικά είτε προπονητικά) να συνεχίσεις να θέλεις να μείνεις μαζί μας. Ξέρω είναι δύσκολο, ίσως πέραν κάθε λογικής, αλλά το εύχομαι!
θα πώ κάτι τελείως αληθινό (ο πρόλογος για κακοπροαίρετους που θα το περάσουν ειρωνικά)
έφτασα 38 και (θέλω να πιστεύω σοβαρός άνθρωπος) κ μαζί με όλα τα υπόλοιπα νορμάλ άγχη και νευρώσεις που βγάζω (δουλειά,σχέσεις κτλ) σκέφτομαι κ τον Νάτχο κ τη παραμονή του...πραγματικά πιστεύω οτι ο νέος Π.Α.Ο.Κ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να ξεκινήσει απ αυτόν...
λέτε να χειροτερέψω???? :opaokara:
Αμα τον βλεπεις και στον υπνο σου να το προσεξεις... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ο νατχο θα καταλαβει που ηρθε σε 10κατι μερες ισως να παρει και ακομη καλυτερη γευση λιγο πιο μετα
black death

Δημοσίευση από black death »

Έτσι όπως παίζει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ, τον Πίρλο να φέρεις, θα χαθεί. Ομάδα που δεν ξέρει καθόλου πως να απλωθεί μες στο γήπεδο κι έχει το μυαλό της μόνο στο πως θα αμυνθεί, αργή επίθεση, εξτρέμ που χέζονται με την παραμικρή πίεση και σπάνια πάνε ακόμα και στο ένας με έναν, πλάγια μπακ που τρέμουν να κουβαλήσουν τη μπάλα και να ξεμυτίσουν απ' την ευθεία της άμυνας (άλλωστε σύμφωνα με μερικούς τα πλάγια μπακ είναι για να παίζουν άμυνα κυρίως - λες και είμαστε στα 60s).
Εκτός αυτού, ένας παίχτης που αναδεικνύεται με τη μπάλα στα πόδια, περιορίστηκε χθες σε εντελώς παθητικό ρόλο, να τρέχει από εδώ κι από εκεί σαν το σκυλί, λες και είναι ο Βιτόλο.
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

sourmenetes έγραψε:
revolution1976 έγραψε:
έφτασα 38 και (θέλω να πιστεύω σοβαρός άνθρωπος) κ μαζί με όλα τα υπόλοιπα νορμάλ άγχη και νευρώσεις που βγάζω (δουλειά,σχέσεις κτλ) σκέφτομαι κ τον Νάτχο κ τη παραμονή του...πραγματικά πιστεύω οτι ο νέος Π.Α.Ο.Κ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να ξεκινήσει απ αυτόν...
λέτε να χειροτερέψω???? :opaokara:
Αμα τον βλεπεις και στον υπνο σου να το προσεξεις... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να πώ την αμαρτία μου τον έχω δεί με τη φανέλα της ΠΑΟΚαρας αλλά στο μανίκι είχε μια λεπτομέρεια...μπάλα μ αστέρια... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ο Ισραηλινός είπε αναλυτικά:

«Eίμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη αυτήν που ήταν απέναντι σε μία ομάδα που είναι κοντά μας στην βαθμολογία.

Πρέπει να δείχνουμε σεβασμό στον κόσμο και το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι μετά το ματς να πηγαίνω να τους χαιρετάω. Είναι εκπληκτική αυτή η υποδοχή που έχω συναντήσει. Δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο,είναι απίστευτο.

Όλοι λένε ότι ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας. Εδώ στον ΠΑΟΚ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο κόσμος είναι ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ!
Γεία σου ρέ παιχταρά!
Ξεκουράσου μέχρι την μεγάλη τετάρτη!
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Δεν είναι καθόλου λογικό, εκ μέρους σου, να μείνεις στην ομάδα μετά το καλοκαίρι. Το μόνο παρήγορο που μας δίνει ελπίδα είναι ότι ούτε ο ΠΑΟΚ έχει λογική ...οπότε είσαι στη σωστή ομάδα! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ενταξει τι να πεις...για την ασιστ , το γκολ τη εν γενει παρουσια παρα οτι παιζαμε με εναν λιγοτερο στο κεντρο...μακαρι μακαρι μακαρι να μεινει...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καπου στο 65-75 φαινοτανε αρκετα κουρασμενος..
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

τι ωραια θα ητανε να εμενε ο Νατχο και να εβγαζε μπαλιες στον...βιερινια....τι καυλα θα ητανε...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ekatnetworkltd έγραψε:Όλοι λένε ότι ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας. Εδώ στον ΠΑΟΚ δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Ο κόσμος είναι ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Athens έγραψε:τι ωραια θα ητανε να εμενε ο Νατχο και να εβγαζε μπαλιες στον...βιερινια....τι καυλα θα ητανε...
Τί είπες τώρα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Πολύ ωραίος, σοβαρός, περιεκτικός.
Πολύ όμως.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μείνε...
Φέρτε παίκτες, προφυλάξτε τον αππο κοράκια κλπ, και μετά τη μ.τετάρτη τα λέμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”