Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ελπίζω παικταρά μου μ' αυτά που βλέπεις στην Ελλάδα (είτε παραγοντικά είτε προπονητικά) να συνεχίσεις να θέλεις να μείνεις μαζί μας. Ξέρω είναι δύσκολο, ίσως πέραν κάθε λογικής, αλλά το εύχομαι!
θα πώ κάτι τελείως αληθινό (ο πρόλογος για κακοπροαίρετους που θα το περάσουν ειρωνικά)
έφτασα 38
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ελπίζω παικταρά μου μ' αυτά που βλέπεις στην Ελλάδα (είτε παραγοντικά είτε προπονητικά) να συνεχίσεις να θέλεις να μείνεις μαζί μας. Ξέρω είναι δύσκολο, ίσως πέραν κάθε λογικής, αλλά το εύχομαι!
θα πώ κάτι τελείως αληθινό (ο πρόλογος για κακοπροαίρετους που θα το περάσουν ειρωνικά)
έφτασα 38 και (θέλω να πιστεύω σοβαρός άνθρωπος) κ μαζί με όλα τα υπόλοιπα νορμάλ άγχη και νευρώσεις που βγάζω (δουλειά,σχέσεις κτλ) σκέφτομαι κ τον Νάτχο κ τη παραμονή του...πραγματικά πιστεύω οτι ο νέος Π.Α.Ο.Κ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να ξεκινήσει απ αυτόν...
λέτε να χειροτερέψω????
Αμα τον βλεπεις και στον υπνο σου να το προσεξεις...
Έτσι όπως παίζει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ, τον Πίρλο να φέρεις, θα χαθεί. Ομάδα που δεν ξέρει καθόλου πως να απλωθεί μες στο γήπεδο κι έχει το μυαλό της μόνο στο πως θα αμυνθεί, αργή επίθεση, εξτρέμ που χέζονται με την παραμικρή πίεση και σπάνια πάνε ακόμα και στο ένας με έναν, πλάγια μπακ που τρέμουν να κουβαλήσουν τη μπάλα και να ξεμυτίσουν απ' την ευθεία της άμυνας (άλλωστε σύμφωνα με μερικούς τα πλάγια μπακ είναι για να παίζουν άμυνα κυρίως - λες και είμαστε στα 60s).
Εκτός αυτού, ένας παίχτης που αναδεικνύεται με τη μπάλα στα πόδια, περιορίστηκε χθες σε εντελώς παθητικό ρόλο, να τρέχει από εδώ κι από εκεί σαν το σκυλί, λες και είναι ο Βιτόλο.
έφτασα 38 και (θέλω να πιστεύω σοβαρός άνθρωπος) κ μαζί με όλα τα υπόλοιπα νορμάλ άγχη και νευρώσεις που βγάζω (δουλειά,σχέσεις κτλ) σκέφτομαι κ τον Νάτχο κ τη παραμονή του...πραγματικά πιστεύω οτι ο νέος Π.Α.Ο.Κ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να ξεκινήσει απ αυτόν...
λέτε να χειροτερέψω????
Αμα τον βλεπεις και στον υπνο σου να το προσεξεις...
Να πώ την αμαρτία μου τον έχω δεί με τη φανέλα της ΠΑΟΚαρας αλλά στο μανίκι είχε μια λεπτομέρεια...μπάλα μ αστέρια...
«Eίμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη αυτήν που ήταν απέναντι σε μία ομάδα που είναι κοντά μας στην βαθμολογία.
Πρέπει να δείχνουμε σεβασμό στον κόσμο και το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι μετά το ματς να πηγαίνω να τους χαιρετάω. Είναι εκπληκτική αυτή η υποδοχή που έχω συναντήσει. Δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο,είναι απίστευτο.
Όλοι λένε ότι ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας. Εδώ στον ΠΑΟΚ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο κόσμος είναι ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ!
Γεία σου ρέ παιχταρά!
Ξεκουράσου μέχρι την μεγάλη τετάρτη!
Δεν είναι καθόλου λογικό, εκ μέρους σου, να μείνεις στην ομάδα μετά το καλοκαίρι. Το μόνο παρήγορο που μας δίνει ελπίδα είναι ότι ούτε ο ΠΑΟΚ έχει λογική ...οπότε είσαι στη σωστή ομάδα!
Ekatnetworkltd έγραψε:Όλοι λένε ότι ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας. Εδώ στον ΠΑΟΚ δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Ο κόσμος είναι ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ!