Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009

Δημοσίευση από Odi »

Ούτε εμένα μου άρεσε η ομάδα σήμερα αλλά δεν θα κράξω γιατί πριν 3 χρόνια ήμουν τόσο πολύ για τα σκυλιά που είχα καταντήσει να τρώω σφαλιάρες από ομάδες γ εθνικής και λοιπούς "μικρούς"..Δεν γίνεται να απαξιώνουν τόσο πολύ αυτή την ομάδα οι ίδιοι οι οπαδοί της..Η ομάδα αυτή την στιγμή χρειάζεται στήριξη..Τίποτα άλλο και τον δρόμο της θα τον βρει..Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ!!!!

Y.Γ:Αγωνιστικά θέλω να κάνω μόνο μία παρατήρηση που νομίζω δεν έχει κάνει κανείς..Νομίζω μας λείπουν πολύ οι κάθετες μπαλιές του Βερόν..Κανένας παίκτης του άξονα μας δεν έχει κάνει τέτοια μπαλιά μέχρι τώρα..
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

ΣΟΡΡΥ ΝΤΑΑΤ
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

paok87 έγραψε:Ξερει καποιος κατι παραπανω για το περιστατικο που είπα???

Δεν πιστευω να επεξε μ@λκια και να εγινε καμια συναντηση απο δω μεσα εκει :( :(
Ήταν γνωστό το μέρος όπως επίσης και ο κίνδυνος να γίνει η μαλακία. Προσωπικά γι αυτό δεν πήγα τελικά. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά ήταν περίπου σίγουρο.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

Lexus έγραψε:ελα ρε gika τις μας λες τωρα οτι δεν δοσαμε αρκετα λεφτα σττην δοικιση για να μας παρει πεκτεσ ασε μας τωρα με τις δικεολογιες σου . Ο κοσμος βοηθαη με το παραπανο την ομαδα αλλα δεν βλεπει να γινοντε πραξι αφτα που του εχουνε πει και να μην πιανουν τοπο τα λεφτα του .βοηθαμε οσο μπορουμε ολοι μας . Οταν μου λες να ξαναδοσο λεφτα και να ξαναδοσο ειναι σαν να μου λες , οτι εχο μια καφετερια να τιν κανο ανακενισι να μιν μου φερνει κοσμο να τιν κσανακανο και ξανα να μην μου ερχετε κοσμος τοτε σαυτην την περιπτοση ξερεις τι κανεις gika ? τιν βαζεις λουκετο αυτο κανεις!

καλα ρε φιλε εσυ εχεις φτασει και στο λουκετο?
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, η συγκεκριμενη καφετερια διαχειριζεται ή ειναι υπο την ιδιοκτησια του προισταμενου της ερα σπορ.
Στην εκπομπή του λοιπόν χθες , εγινε το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ και διαβασε στον αερα (Εννοειται ο ανθρωπος ουτε θα φανταζοταν τί θα συνέβαινε...) ενα μηνυμα:"Ασπρομαυρο θα κανουμε παλι το πριμερα(ονομα της καφετεριας)".. Φαινεται οτι οι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ αδραξαν την ευκαιρια...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αυτό που με πονά πιο πολύ είναι ότι κατ' εμέ ο ΠΑΟΚ μας αποκλέιστηκε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ από υποδεέστερη ομάδα. Ούτε ατυχία ούτε απουσίες παιχτών ούτε τίποτα. Σε διπλους αγώνες αποκλειστήκαμε στα ίσια από τις καρδούλες,κάνοντας 3 φάσεις σήμερα και άλλες 2 στην Τούμπα, όπου για μένα θα έπρεπε να είχαμε καθαρίσει την μπουγάδα έστω και μετά το 55'. Από τον ΠΑΟΚ περίμενα περισσότερα, κρίμα
Είμαι πολύ πικραμένος,δε θέλω να πω τίποτα πάνω στα νεύρα μου,στο γήπεδο όλοι την Κυριακή.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Lexus έγραψε:ελα ρε gika τις μας λες τωρα οτι δεν δοσαμε αρκετα λεφτα σττην δοικιση για να μας παρει πεκτεσ
Δώσαμε ότι μπορούσε ο καθ' ένας παραπάνω... Για να φτάσουμε όμως το 1/5 απο τα μπατζετ των ανταγωνιστών μας πρέπει να πολλαπλάσιασουμε αυτά που δίνουμε...
Lexus έγραψε:ασε μας τωρα με τις δικεολογιες σου . Ο κοσμος βοηθαη με το παραπανο την ομαδα αλλα δεν βλεπει να γινοντε πραξι αφτα που του εχουνε πει και να μην πιανουν τοπο τα λεφτα του .
Δεν ξέρω τι βλέπει ο κόσμος, αλλά εγώ βλέπω ότι απο τότε που αρχίσαμε να βοηθάμε οικονομικά με διαρκειας μετοχες κτλ (απο τοτε που ανελαβε ο Ζαγορ), απο 9οι φτάσαμε 2οι (για κάποιους τεταρτοι), βγηκαμε Ευρώπη κάτι για το οποίο παλεύουμε τα τελευταία χρόνια, φτιάχνουμε προπονητικό, μεχρι χθες λέγαμε για Ρικελμε και Αιμαρ, για νέο γήπεδο και ξαφνικά δεν πιάνουν τόπο τα 100Ε (κατα μέσω όρο) που έδωσε ο καθ' ένας???
Lexus έγραψε:βοηθαμε οσο μπορουμε ολοι μας . Οταν μου λες να ξαναδοσο λεφτα και να ξαναδοσο ειναι σαν να μου λες , οτι εχο μια καφετερια να τιν κανο ανακενισι να μιν μου φερνει κοσμο να τιν κσανακανο και ξανα να μην μου ερχετε κοσμος τοτε σαυτην την περιπτοση ξερεις τι κανεις gika ? τιν βαζεις λουκετο αυτο κανεις!
Λάθος δώσαμε λεφτά και κάναμε εν μέρη ανακαίνηση... Προπερσυ αλλάξαμε τις καρέκλες, φέτος τα τραπέζια, τώρα όμως πρέπει να δώσουμε παραπάνω λεφτά για να βάλουμε τιςπολυτελείς πινελιές στο όλο σύνολο... Για να βάλουμε τον χρυσό πολυέλαιο...
Lexus έγραψε:τιν βαζεις λουκετο αυτο κανεις!
Λουκέτο στον ΠΑΟΚ δεν μπαίνει... Μπορείς να πεις για μένα ο ΠΑΟΚ τελειώσε... Για σένα... Επιλογή του καθ' ένος...
savic79

Δημοσίευση από savic79 »

κάποιοι είστε απίστευτοι.Νομίζετε ότι ζούμε στα 70s.Μια καλή ελληνική ομάδα είναι πολύ πιθανό να αποκλείεται από μια μέτρια ολλανδική.Δεν είναι χαζοί στην uefα που βάλαν τον ΠΑΟΚ στους αδυνάτους.Όταν μιλάτε για ολλανδική σχολή έχετε υπ'όψην τι σημαίνει?Χωνέψτε το,όλοι που κρίνετε ελαφρά τη καρδία,οι ελληνικές ομάδες είναι πολύ μικρές στην ευρώπη και μόνο με μπόλικη δόση τύχης μπορούν να κάνουν κάτι.Σας έχουν φουσκώσει τα μυαλά οι ραδιοφωνατζήδες και οι γνωστοί λάτρες της δεκαετίας του 80 και του 70.Ναι ναι αυτοί που λένε ααααααα ρε ΠΑΟΚ είσαι ρε τις φανέλες να βάλεις θα κερδίσουν και άλλα τέτοια γραφικά.Μάγκες χωρίς προγραμματισμό δουλειά υπομονή(όχι 2 κυριακές,μάλλον καμμιά πενταετία) δε γίνεται τίποτα.Πάρτε το χαμπάρι σε αυτό το ζευγάρι ήμασταν αουτσάιντερ και ορισμένοι κάνετε λες και χάσαμε από τον ιωνικό.Σας αρέσει δε σας αρέσει έτσι έχουν τα πράγματα.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

τωρα ερα σπορ.ο δημοσιογραφος ηταν και αυτος στο πριμερα και ηταν αυτοπτης μαρτυρας της επιθεσης.

ειπε κανεις δεν ειναι βαρια τραυματιας.
επεσε ομως ξυλο.
Καποιοι ειχαν αγιο.

Καφριλα και αηδια.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Lexus έγραψε:ελα ρε gika τις μας λες τωρα οτι δεν δοσαμε αρκετα λεφτα σττην δοικιση για να μας παρει πεκτεσ ασε μας τωρα με τις δικεολογιες σου . Ο κοσμος βοηθαη με το παραπανο την ομαδα αλλα δεν βλεπει να γινοντε πραξι αφτα που του εχουνε πει και να μην πιανουν τοπο τα λεφτα του .βοηθαμε οσο μπορουμε ολοι μας . Οταν μου λες να ξαναδοσο λεφτα και να ξαναδοσο ειναι σαν να μου λες , οτι εχο μια καφετερια να τιν κανο ανακενισι να μιν μου φερνει κοσμο να τιν κσανακανο και ξανα να μην μου ερχετε κοσμος τοτε σαυτην την περιπτοση ξερεις τι κανεις gika ? τιν βαζεις λουκετο αυτο κανεις!
Φίλε μου (που λέει ο λόγος) έχω να σου πω τα παρακάτω.
1. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφετέρια οπότε ατυχές το παράδειγμα.
2. Λουκέτο στον ΠΑΟΚ δεν θα βάλει κανείς επειδή το ζήτησες εσύ (ούτε για κανένα άλλο λόγο)
3. Τι σου έταξε και ποιος όταν (αν ) έβαζες λεφτά??????????? Πες μου για να ξέρω επειδή όταν έβαζα εγώ δεν μου έταξε κανένας ΤΙΠΟΤΑ.
4. Κάνε μια προσπάθεια με τα ελληνικά σου γιατί πονάνε τα ματάκια μας. Μερικά λαθάκια δεν βλάπτουν αλλά όχι και σουαχίλι
Lexus

Δημοσίευση από Lexus »

τελος παντον τωρα οτι εγινε ,εγινε αποκλιστικαμε απο μια ομαδα κατοτερη μας! Για μενα τα λεφτα μας ειναι σαν να τα δωσαμε στην αεκ αν το καλοσκευτιτε.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι αργα η γρηγορα με τη διοικηση που εχουμε θα φτασουμε εκει που θελουμε δηλαδη να κανουμε την ομαδα που ονειρευομαστε ολοι.

απλα οσα λιγοτερα λαθη γινουν και οσο πιο γρηγορα καταλαβαινουμε ποια ειναι τα λαθη που εχουν γινει μεχρι τωρα τοσο πιο γρηγορα θα φτασουμε εκει που θελουμε και πρεπει
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

εγω πιστευω καθαρα σημερα η απελπιστικη ηττα που ειχαμε ηταν καθαρα ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ που εχουμε......τοσο ασχημο παιχνιδι να κανουμε δεν εχω ξαναδει......

ο βακαγιοκο περσι μας ξελασπωσε αρκετες φορες..........

αλλα αυτο που με τσατιζει ειναι που βγαινει ο σαντος κ λεει φετος κυνηγαμε τετραδα.....(ισως προκυψει μεταγραφη)

εδω σαντος δεν εχεις νοοτροπια να νικησεις τους αμπαλους που χτυπαγαν στο γαμο του καραγκιοζη......

ισως πρεπει να αντιδρασουμε λιγο ......αλλα ελπιζω να μας προλαβει η δοιηκηση .....

δε τη δικαιολογω την ηττα αυτη .....ουτε οτι δεν ειμασταν προετοιμασμενοι..κ τριχες κατσαρες ......

δε θελω αλλες δικαιολογιες...βαρεθηκα

και δεν ειμαι καθολου νευριασμενος.....

πανε τα 5 εκατομυρια....

ηταν καθαρη ηττα του προπονητη αυτη σημερα!!!!!!!!!κ οχι της ομαδας..........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Πέμ 27 Αύγ 2009, 23:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Petm έγραψε: θα διαφωνήσω μαζί σου. η περσινή ομάδα είχε σχέδιο από το πρώτο έως το 95 λεπτό. Μπορεί να μην ήταν γρηγορη, να μην ήταν θεαματική , μπορεί το σχέδιο να ήταν ένα σχέδιο αμυντικό αλλα η ομάδα είχε ένα προσανατολισμό. Φέτος δε βλέπω κάποιο σχέδιο.

Πέρσι δουλεύτηκε ένα ξεκάθαρο 4-2-3-1 και φέτος αρχίσαμε με 4-4-2 πήγαμε άρον άρον στο 4-3-3 μετά στο ρόμβο και ακόμα de μπήκαμε Σεπτέμβριο.

Να πούμε για την άμυνα που δεν εμπνέει καμια εμπιστοσύνη σε σχέση με τι περσινή αμυντική λειτουργία.

να πούμε για τα στημένα στην επίθεση που πέρσι με marcos antonio, μαλεζά, contreras δημιουργούσαμε φάσεις και φέτος είτε τα κάνουμε είτε όχι είναι το ίδιο.

να πούμε για τι προώθηση του παιχνιδιού που πέρσι είχαμε δυο ντουέτα veron-muslimovic, conceisao-μπακαγιόκο που δείχναν να βρίσκονται ο ένας με τον άλλον και φέτος δεν υπάρχουν, δηλαδή δε βλέπω κάποιο παίκτη να βρίσκετε εύκολα με τους συμπαίκτες του.

και για το παράδειγμα του Ari που λες, δεν είδα πολλούς να θριαμβολογούν από την εμφάνιση. αλλα ακόμα και τότε υπήρχε ένα σχέδιο. δηλαδή άμυνα μπετόν που 7 μέρες να έπαιζες μαζί τους goal δε θα έτρωγες.
Κοίτα, προσωπικά δεν είδα διαφορά στη φιλοσοφία αντιμετώπισης ενός παιγνιδιού. Από αυτούς που γράφεις, ο Μπακαγιόκο δεν υπάρχει (επειδή είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα κάνει ίδια χρονιά με πέρσι), ο Αντόνιο λείπει για λόγους υγείας, ο Κοντρέρας αγνοείται και ο Βερόν είναι "παλιοχαρακτήρας". Δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει μόνο ο Σάντος που λείπουν οι παραπάνω.
comealot

Δημοσίευση από comealot »

steeve88 έγραψε:Ρε φίλε φαγώθηκες με τον λαό μας....έλεος...ξέρεις πολλούς φιλάθλους ευρωπαικών συλλόγων ίδιας δυναμικότητας με μας να παίρνουν όλα τα εισητήρια σε κάθε αγώνα έξω σε Ευρώπη?? Πλάκα μας κάνεις????

Δεν μιλάω για πλήθος...ήμαρτον...επειδή ξέρω τι οπαδισμό είχαμε,και επειδή έχω αρκετά ανοιχτά τα μάτια μου ώστε να βλέπω και άλλες ομάδες,γι αυτό φαγώνομαι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”