Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Gash, ήταν τιμή για μένα να συνεργαστώ μαζί σου, και σε ευχαριστώ εκ μέρους των Α.Α. για την προσφορά σου στο πάλαι ποτέ ανεξάρτητο ΠΑΟΚτήδικο site.
Ο Αη-Ποντ μαζί σου, μεγάλη η χάρη του!
σημ.: Α.Α.=ανώνυμοι αποκλεισμένοι
Μ@λ****. Κρίμα. Δικαίωμά σου.gash04 έγραψε:Επειδή γνωρίζω ότι είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί ακόμα και απο moderator θα παρακαλούσα να σβηστούν όλες μου οι δημοσιεύσεις καθώς επίσης και να διαγραφεί ο λογαριασμός μου απο την συγκεκριμένη σελίδα.
Ευχαριστώ την ομάδα διαχείρισης και την ομάδα των συντονιστών που συνεργαστήκαμε καθώς επίσης και όλους τους χρήστες για τις όμορφες στιγμές.
Για τις θλιβερές μην κρατάτε κακία ήταν ελάχιστες και δεν αξίζει να τις θυμόμαστε.
Θα τα λέμε στο γήπεδο.
Καλή τύχη στην νέα συντονιστική ομάδα της σελίδας.
Tι ακριβώς σημαίνει το"πάλαι ποτέ", έτσι για να καταλάβουμε και εμείς?tintin έγραψε:Gash, ήταν τιμή για μένα να συνεργαστώ μαζί σου, και σε ευχαριστώ εκ μέρους των Α.Α. για την προσφορά σου στο πάλαι ποτέ ανεξάρτητο ΠΑΟΚτήδικο site.
Γεια σου Κωστάκη και καλή συνέχεια φίλε ( εύχομαι να το ξανασκεφτείς ) !!!!!
ευχαριστω πολυ και εγω απο τη μερια μου για την τιμη που με εκανες να με συμπεριλαβεις στην ομαδα των μοντ καθως και για την γενικοτερη αψεγαδιαστη συνεργασια...gash04 έγραψε:Επειδή γνωρίζω ότι είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί ακόμα και απο moderator θα παρακαλούσα να σβηστούν όλες μου οι δημοσιεύσεις καθώς επίσης και να διαγραφεί ο λογαριασμός μου απο την συγκεκριμένη σελίδα.
Ευχαριστώ την ομάδα διαχείρισης και την ομάδα των συντονιστών που συνεργαστήκαμε καθώς επίσης και όλους τους χρήστες για τις όμορφες στιγμές.
Για τις θλιβερές μην κρατάτε κακία ήταν ελάχιστες και δεν αξίζει να τις θυμόμαστε.
Θα τα λέμε στο γήπεδο.
θα τα πουμε φιλε μου γκασιδη αν οχι στο γηπεδο καπως αλλιως... :ugeek: :ugeek:
Είδα το βίντεο του Oliviersorlen PAOK vs Tottenham Hotspur στην κεντρική.
Ανατρίχιασα.

Ανατρίχιασα.

Να'σαι καλά Κώστα. Η παρουσία σου κοσμούσε το φόρουμ που τώρα πλέον γίνεται ακόμα φτωχότερο.gash04 έγραψε:Επειδή γνωρίζω ότι είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί ακόμα και απο moderator θα παρακαλούσα να σβηστούν όλες μου οι δημοσιεύσεις καθώς επίσης και να διαγραφεί ο λογαριασμός μου απο την συγκεκριμένη σελίδα.
Θα τα λέμε στο γήπεδο.
Κρίμα...

Stallion έγραψε:Παίδες, υπάρχει ένα τεχνικό θεματάκι στον extra server στην Αμερική...Realcon έγραψε:Το έκανα, δεν δουλεύει μεχρι και αυτήν την στιγμή που μιλάμε
Το forum δεν έχει πάρε-δώσε με τον extra γι' αυτό και ήταν όρατό σε όλους.
Σιγά σιγά διορθώνεται και σταδιακά ανά περιοχές το site φορτώνει κανονικά.
Υπομονή και κατανόηση!
- trel@menos
θα ηθελα να κανω μια προταση για την κεντρικη. λιγο ξεκαρφωτη βεβαια.
να μπει εικονιδιο με λινκ για το ΠΑΟΚwebtv. νομιζω ενδιαφερει πολλους φιλους και ειναι και ευκαιρια το PAOKMANIA να στηριξει την προσπαθεια των παιδιων στο καναλι.
να μπει εικονιδιο με λινκ για το ΠΑΟΚwebtv. νομιζω ενδιαφερει πολλους φιλους και ειναι και ευκαιρια το PAOKMANIA να στηριξει την προσπαθεια των παιδιων στο καναλι.
εγώ θα ήθελα κάποιος να γράψει ένα κείμενο για τον ασ και το μπάσκετ,την στήριξη σαν οπαδοι που πρεπει να δείξουμε αν και σε δυσκολους καιρους,για τον ασ και τι προτεινουμε να αλλάξει και αλλα πολλα!
bob γιατί δεν το γράφεις εσύ το κείμενο; Ούτως ή άλλως όποιος θέλει στέλνει κείμενα, και τα βλέπουν και έπειτα τα ανεβάζουν οι αντμινς..