Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
gpap5

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από gpap5 »

2 ερωτήματα:

1ον: αν ο Μυστακίδης πεί ''να τα λεφτά, ας ξεκινήσουμε το γήπεδο'', που θα παίζει ο ΠΑΟΚ έως να γίνει το γήπεδο; Ποιος θα αναλάβει τυχών κοστολόγια για το γήπεδο που θα παίζει ο ΠΑΟΚ;;; Αν αναλάβει την λύση ο ίδιος ο Μυστακίδης, θα έχει τις ίδιες δυσκολίες που βρίσκει ο Ιβάν, από την χειρότερη κυβέρνηση του τόπου;
2ον: αν ο Μυστακίδης μπορεί να χτίσει το γήπεδο, χωρίς τις δυσκολίες που βάζουν στον Σαββίδη η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ίδιος ο Μητσοτάκης προσωπικά, ως μαριονέτα του πρεζέμπορα του μπειραιά, τι ακριβώς σημαίνει αυτό για την σχέση Μυστακίδη με την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση του τόπου;
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ο Ιβαν είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τελεια.
Για μένα είναι και ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ 20ετη ΠΑΡΑΓΚΑ.
Το ότι το Κουλισταν επιχαίρει μετά τα χθεσινά, με κάνει να είμαι ακόμα πιο ξεκάθαρα μαζί του.

Τέλη Μυστακίδη, αν θέλεις τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα να τα βρεις με τον Ιβαν.
Αν σε εγκρίνει και αυτός, μαζί σου.
Αλλά με πλάγιους τρόπους, όχι.
Και πρόσεχε σε παρακαλώ τις παρέες σου !!

ΥΓ Με περηφάνια άκουσα τον μεγάλο Γιωργο Κούδα να μας εκφράζει.
Είναι ωραίο εσένα να σε εκφράζει ο Κούδας και κάτι άλλους ο κάθε Αλεξανδρής…

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ επιμένω πως πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή. Λαθος η πρώτη κίνηση του ΑΣ αλλά ας κρατάμε μια πισινή ως προς τους λόγους που οδηγήθηκαν εκεί. 100% άστοχο επικοινωνιακα αλλά ως προς την ουσία μπορεί να υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

giliopoulos έγραψε:αρα το πλανο ποιο ειναι συμφωνα με renegade?
Περιμενουμε τον σαββιδη ποτε και να θα βρει λεφτα? Μεχρι ποτε?
Καμια 20ετια καλα ειναι?

Τι άλλο θα διαβάσουμε θεέ μου.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

xrisitsapa έγραψε:Ο Ιβαν είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τελεια.
Για μένα είναι και ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ 20ετη ΠΑΡΑΓΚΑ.
Το ότι το Κουλισταν επιχαίρει μετά τα χθεσινά, με κάνει να είμαι ακόμα πιο ξεκάθαρα μαζί του.

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

++++++++++++++++++++++++++++++ κ για το ΥΓ χαρηκα πολυ που διαβασα αυτα που διαβασα απο τον Κυρ Γιωργο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μια ερώτηση προς όσους γνωρίζουν καλά τα θέματα που αφορούν τον ερασιτέχνη.
Ισχύει το γεγονός ότι για να περάσει οποιοδήποτε θέμα για το νέο γήπεδο απαιτείται το 60% των εν ζωή μελών?
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

O ΑΣ οφείλει μια μακροσκελή ανακοίνωση γι όλα τ αναπάντητα ερωτήματα που έχουν αφήσει και είναι πολλά.
1. Ο Τελης έχει δώσει εγγυητική?
2. Ποιο αντάλλαγμα θα πάρει ο Τελης?
3. Το γήπεδο θα γίνει στην Τούμπα κι αν ναι είναι σίγουροι για την συνεργασία της περιφέρειας, όταν λέω σίγουροι εννοώ σε επίπεδο υπογραφών.
4. Ο ΠΑΟΚ που θα παίξει για τα 2-3 χρονια που θα πάρει το χτίσιμο της νέα Τούμπας, έχει προβλεφθεί, αν Ναι αυτά που χρειάζεται π.χ το Καυτατζογλειο για να γίνει ευρωπαϊκό ποιος θα τα δώσει?
5. Στο νέο γήπεδο αν ο Σαββίδης συνεχίζει να είναι μεγαλομετοχος ΤΟΥ ΠΑΟΚ τι θα πρέπει να πληρώσει στον Τέλη για χρήση?
6. Ποια σχέδια προχωράνε, και πως θα είναι το γήπεδο? Με τι χωρητικότητα? Θα υπάρξει σε συνεργασία με την ΠΑΕ για το γηπεδο?

Κύριε Κατσαρη οφείλεται να απαντήσετε ,είτε μέσω ανακοίνωσης είτε μέσω συνέντευξης τύπου που θα πρέπει να είναι εκεί και ο Τελης να ακούσουμε επιτέλους την φωνή του, έτσι μιλάνε στον λαό του ΠΑΟΚ έτσι μας μίλησε ο πόντιος γι αυτό τον αγαπήσαμε.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

xrisitsapa έγραψε:Ο Ιβαν είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τελεια.

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

++++
Συγχαρητήρια.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

PAOK_Antarctica έγραψε:
giliopoulos έγραψε:αρα το πλανο ποιο ειναι συμφωνα με renegade?
Περιμενουμε τον σαββιδη ποτε και να θα βρει λεφτα? Μεχρι ποτε?
Καμια 20ετια καλα ειναι?

Τι άλλο θα διαβάσουμε θεέ μου.

Κακώς τα διαβάζουμε αυτά κι αυτούς μέσα εδώ.
Ελπίζω να πάψει σύντομα αυτό
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ας κάνουμε υπομονή. Θα παιχτούν ακόμα αρκετά επεισόδια.
Και θα μάθουμε απειροελάχιστα, όπως γίνεται σε κάθε μπίζνα τέτοιου βεληνεκούς .

Τον Ιβαν τον έχω υμνήσει, τον εχω υπερασπιστεί, τον εχω κράξει, και για πάντα θα τον ευχαριστώ και μνημονεύω γιατί μας πήρε από το χείλος του γκρεμού, και μας έκανε σταθερό διεκδίκητή τίτλων, πρωταθλητές χ 3, κυπελλούχους και έσπασε αποστήματα δεκαετιών.

Του αξίζει σεβασμός.

Τον Μυστακιδη δεν τον ξέρω, αλλά ήταν φως φανάρι ότι θα υπήρχε και φωτιά κάποια στιγμή και όχι μόνο καπνός.

Εδώ και κάποιο καιρό μετά λύπης αποκρυσταλλώνεται μια άποψη μέσα μου ότι δυστυχώς μεν, αναμενόμενα δε, ο Ιβάν δεν μπορεί να αντέξει στον πόλεμο που τρώει και ο οποίος έχει ενταθεί και σίγουρα έχει επηρεάσει τη δυνατότητα του να μας πάει στο επόμενο level, ω μη και να μας διατηρήσει στο υπάρχον.
Δεν τον ψέγω για αυτό. Θα ήταν αχαριστία να περιμένω από αυτόν να βάλει από κάτω γεωπολιτικές δυνάμεις και εξελίξεις. Έχει δεχτεί χτυπήματα σε πολλαπλά επίπεδα.

Εγώ είμαι ΠΑΟΚ ωστόσο, ούτε Ιβάν ούτε Τέλης.

Εάν ο Ιβάν δεν μπορεί άλλο, τότε ναι, θα καλωσορίσω την αλλαγή ειδικά σε ένα τέτοιο επίπεδο.

Ομαλά και με σεβασμό. Αλλά φοβάμαι ότι όταν παίζονται τέτοια πόσα, δεν γίνονται με αγάπες αυτά τα deals.

Για τη στάση του ΑΣ, μοιάζει άκομψη και ύποπτη, αλλά πως να κρίνω στα σίγουρα όταν δεν ξέρω ούτε ένα 5% του τι έχει προηγηθεί.

Μακάρι όλο αυτό να τελειώσει σύντομα και προς όφελος του ΠΑΟΚ.

Απλά φοβάμαι ότι για τον Ιβάν έγινε lose lose η κατάσταση.

Ή θα πρέπει να χώσει χοντρά τώρα για γήπεδο και ομαδα και εύλογα θα αναρωτηθούν όλοι πως τελικά είναι εφικτό τώρα, αλλά μέχρι χθες ζούσαμε στην αυτάρκεια και τα ξεπουληματα.

Η δεν θα χώσει (επειδή όντως δεν θα μπορεί να ακολουθήσει για λόγους γνωστούς που θα πρέπει να γίνονται και σεβαστοί), και σταδιακά θα χάνει έδαφος.

Απλά, ας μην χωριστούμε μεταξύ μας, σίγουρα θα υπάρχουν διαφωνίες, αλλά ας μείνουμε όλοι πρώτα ΠΑΟΚ, ούτε Ιβάν, ούτε Τελης, ούτε αντι-Ιβάν, ούτε αντι-Κατσαρής.

ΠΑΟΚ μόνο.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Όλοι εσείς λοιπόν που θέλετε να σταθείτε δίπλα στο Σαββίδη, προφανώς δεν θα έχετε πρόβλημα να βλέπετε τον ΠΑΟΚ (ΠΑΟΚ είμαστε, μην το ξεχνάμε) στη μέση ενός πολέμου μεταξύ πλευράς συμφερόντων Σαββίδη αφενός και πλευράς ανταγωνιστικών παραγόντων, συμφερόντων αφετέρου.
Δεν θα έχετε πρόβλημα να στέκεστε στο πλευρό του Σαββίδη που θα υπάρχει κάπου στο μακρινό Ροστόφ και θα παίζει δήθεν σκάκι στην σκακιέρα των επιχειρηματικών ή γεωπολιτικών ανταγωνισμών ενώ ο ΠΑΟΚ εδώ στο ελλαδισταν θα υφίσταται όλες τις επιπτώσεις.
Ας πολεμήσει ο Ιβάν τους εχθρούς του και του εύχομαι (σε αυτό είμαι μαζί του) να βγεί αλώβητος όσο γίνεται και να συνεχίσει τις δραστηριότητες του.
Αλλά, ο ΠΑΟΚ, να μείνει μακριά και ανεπηρέαστος. Όσο είναι ιδιοκτησίας Σαββίδη αυτό δεν διασφαλίζεται.

Δε θα σου περασει.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Ρε παιδιά καλά είναι να θέλουμε
πράγματα αλλά να έχουν και λογική.
Να μπορούν να γίνουν.

Το σχοινί τεντώθηκε. Ο Ιβάν
δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ
ούτε τη χώρα και το λιμάνι.
Αυτά για τώρα.

Ο Μυστακίδης δε θέλει το γήπεδο
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ και
ότι άλλο θα αποκομίσει.
Ο Ιβάν δεν τον δίνει
τουλάχιστον Τώρα.

Αυτά και τέλος.
Τι θέλουμε εμείς
με την καλή μας την καρδιά
δε γίνεται.

Το γήπεδο άρα θα ξεκινήσει
με τον Ιβάν και όποιος θέλει ορίστε είπε.
Να βοηθήσει. Κανείς δε θα βοηθήσει
Μόνος θα το φτιάξει.

Κάποιοι λένε να κάνει το γήπεδο
ο Μυστακιδης. Για την ψυχή της
μάνας του; Χαζός είναι;
Τον ΠΑΟΚ θέλει όχι το γήπεδο.

Συνεπώς, στηρίζουμε Ιβάν
και απαιτούμε γρήγορες κινήσεις.
Δεν υπάρχει ουσιαστικά κάτι άλλο.
ΤΕΛΟΣ. Ότι και να πει ο ΑΣ
η ουσία είναι ποιος έχει την ΠΑΕ

Μην καίτε εγκέφαλο. Δε γράφουμε
επιστημονική φαντασία.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Ο Μυστακιδης εχει στοχο να παρει τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβαν καποια στιγμη φυσικα θα αποχωρησει, ειναι φυσικη εξελιξη.
Ο γαυρος το εκανε πετυχημενα, εαν γινει σωστα και ομαλα ο ΠΑΟΚτσης δεν εχει κανενα προβλημα να αποχωρησει ο Ιβαναρος και να περασει η παε στα χερια ενος εξισου σωστου και δυνατου επιχειρηματια.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Σωστά και ομαλά με μαχαιριά από τον ΑΣ δεν το λες.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Εσεις οι 3(ξερετε ποιοι ειστε)η ειστε κολλητοι του μυστακιδη η απ αυτους που τρεξανε να υποδεχθουν τον σωτηρα(τον συνδεσμο λεω ναι).Ε λοιπον για εσας και τα φιλαρακια σας να ξερετε οτι ο σωστος ο ΠΑΟΚτσης εχει αξιες και ηθος..δικαιωμα σας να μην θελετε τον Ιβαν και τον καθε Ιβαν αλλα δεν θα μας κανετε το ασπρο μαυρο με τα ψεμματα και τις ιστοριες για αγριους που λετε απο χθες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”