Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Ο δαφνοτσιμπουκωμένος ακόμα και με την Βέροια θέλει διαιτησία, μήν και χάσει κάποιον βαθμό..
Αηδία το πρωτάθλημα. Θα βγει τώρα η παλιόγρια ο Θεοδωρίδης να πει τίποτα για την διαιτησία???
Σαβίδη και όλοι μέσα στην ΠΑΕ, σκίστε τους όταν έχετε την ευκαιρία, πατήστε τους κάτω... Θα έρθει η ώρα..
Αηδία το πρωτάθλημα. Θα βγει τώρα η παλιόγρια ο Θεοδωρίδης να πει τίποτα για την διαιτησία???
Σαβίδη και όλοι μέσα στην ΠΑΕ, σκίστε τους όταν έχετε την ευκαιρία, πατήστε τους κάτω... Θα έρθει η ώρα..
σχολιο contra μετα το 1ο γκολ του gay:
62'
Λάθος από τον επόπτη νωρίτερα. Και στο πρώτο μέρος είχε κάποιες κακές αποφάσεις.
οπως βλεπετε βρηκαν νεες δικαιολογιες.... φυσικα κουβεντα για τις κακες αποφασεις στο πρωτο μερος ολες κατα της βεροιας βεβαιως βεβαιως!!!
Α-ΓΑΜΟΙ...ΘΥΤΑΙ ΡΕ....!!!
62'
Λάθος από τον επόπτη νωρίτερα. Και στο πρώτο μέρος είχε κάποιες κακές αποφάσεις.
οπως βλεπετε βρηκαν νεες δικαιολογιες.... φυσικα κουβεντα για τις κακες αποφασεις στο πρωτο μερος ολες κατα της βεροιας βεβαιως βεβαιως!!!
Α-ΓΑΜΟΙ...ΘΥΤΑΙ ΡΕ....!!!
ειναι φανερο οτι θελουν να το παρουν αηττητοι..δεν το βλεπω βεβσια σημερα....μονο φανταζομαι τι θα γινοταν αν ημασταν μαζι βαθμολογικα..
επειδη ειμαι υπερ και της αυτοκριτικης....φροντισαμε και μονοι μας....εδικα εκτος εδρας στα περισσοτερα ματς ειμαστε απαραδεκτοι...τεσπα//
ε και? τι θα πει φροντίσαμε και μόνοι μας? ας μας άφηνε να βάζουμε κι εμάς γκολ με οφφσάιντ, ας μην τρώγαμε κάρτες, ας παίρναμε μούφα πέναλτι και κόκκινες και ας μας πιάνανMANIAKOS έγραψε:επειδη ειμαι υπερ και της αυτοκριτικης....φροντισαμε και μονοι μας....εδικα εκτος εδρας στα περισσοτερα ματς ειμαστε απαραδεκτοι...τεσπα//
αντίθετα εμείς χάσαμε βαθμούς από διαιτησία με ΟΦΗ και με Απόλλων
καλά λέω εγώ.....καλά κάνουν οι γαύροι....αφού εδώ πάνω είμαστε χαϊβάνια
ναι δε μας συγκρινω ρε συ...
αλλα π,χ βλεπεις τον πλατανια τον δωσαμε τριποντο με ανατροπη ενω σκοραρει μια φορα το μηνα...τον νιωνιο επισης...μονοι μας τα καναμε αυτα...η γνωμη μου ειναι οτι δεν ειμαστε ετοιμοι...και σε ιδανικο πρωταθλημα ποσο μαλλον στο ελλαντα//

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Σάβ 08 Φεβ 2014, 21:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αν ήσουν γαύρος στον πλατάνια θα σου δίνανε το πεναλτάκι στο χέρι τετει .. 0-2 στο 15' κ άντε γεια....
Φίλε Μανιακέ ναι κι εμείς φταίμε ΜΑ με αυτό το σκεπτικό έπρεπε να έχουμε μόνο νίκες τώρα για να ήμασταν πάνω απο τον Ολυμπιακό.Σε ένα πρωτάθλημα 18 ομάδων δε μπορείς να κερδίζεις κάθε φορα και τις 17.Εδώ στην Ελλάδα φαίνεται οτι γίνεται.Δεν παίζουμε μόνοι μας κι οι άλλοι προσπαθούν να κερδίσουν εκτός με τον γκει που πάντα ως δια μαγείας επιλέγουν να μην παίξουν οι τιμωρημένοι.Ας σταματήσει αυτός ο ηλίθιος κανονισμός με την επιλογή των αγωνιστικών όταν μαζεύεις κάρτες.δε νομίζω να γίνεται πουθενα αλλού στον κόσμοMANIAKOS έγραψε:επειδη ειμαι υπερ και της αυτοκριτικης....φροντισαμε και μονοι μας....εδικα εκτος εδρας στα περισσοτερα ματς ειμαστε απαραδεκτοι...τεσπα//
τι να κάνουμε θα χάνουμε κιόλας...σε όλες τις χώρς στον κόσμο γίνεται αυτό...όλες οι ομάδες χάνονται...MANIAKOS έγραψε:ναι δε μας συγκρινω ρε συ...αλλα π,χ βλεπεις τον πλατανια τον δωσαμε τριποντο με ανατροπη ενω σκοραρει μια φορα το μηνα...τον νιωνιο επισης...μονοι μας τα καναμε αυτα...η γνωμη μου ειναι οτι δεν ειμαστε ετοιμοι...και σε ιδανικο πρωταθλημα ποσο μαλλον στο ελλαντα//
τι σημαίνει δεν είμαστε έτοιμοι???
ο γαύρος πόσα θα είχε χάσει αν δεν είχε σφαγές σε όλα τα παιχνίδια?
εδώ με τον Αρούλη και δεν έδωσε στο 0-0 κόκκινη και πέναλτι υπερ του Άρη
για ιδανικο πρωταθλημα μιλησα....πιστευω η εικονα μας στα εκτος εδρα δειχνει οτι δεν ειμαστε ετοιμοι...ασχετα με το τι κανει ο γαβρος....MANIAKOS έγραψε:ναι δε μας συγκρινω ρε συ...αλλα π,χ βλεπεις τον πλατανια τον δωσαμε τριποντο με ανατροπη ενω σκοραρει μια φορα το μηνα...τον νιωνιο επισης...μονοι μας τα καναμε αυτα...η γνωμη μου ειναι οτι δεν ειμαστε ετοιμοι...και σε ιδανικο πρωταθλημα ποσο μαλλον στο ελλαντα//
για αυτα που λετε δικιο εχετε....με τους δανεικους τους τιμωρημενους κλπ...δε μπαινω καν σε αυτα...απλα μονο αν κοιταξουμε τις αδυναμιες μας θα παμε μπροστα..
Ο Ιβαν μπορεί να έχει πει κάποιες κοτσάνες αλλά έχει πει και ΠΟΛΛΕΣ αλήθειες.Και μία απο αυτές ήταν όταν ειπε πως και την Μπαρτσα να έφαιρνε πάλι 2ος θα ήταν.Είσαι τόσους βαθμους κι όμως τον άλλον τον σπρώχνουν απροκάλυπταMANIAKOS έγραψε: για αυτα που λετε δικιο εχετε....με τους δανεικους τους τιμωρημενους κλπ...δε μπαινω καν σε αυτα...απλα μονο αν κοιταξουμε τις αδυναμιες μας θα παμε μπροστα..
- desperando
- Επικοινωνία:
ναι ρε συ, τα βλεπουμε και οι υγιεις γαβροι τα βλεπουν μη νομιζετε....ασχετα με την προπαγανδα κλπ...
Υγ τον καλυπτε ο τερματας
Υγ τον καλυπτε ο τερματας