Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Λέτε κ στην Βέροια (όπως κ πλατάνια) να φωνάζουν ´´σωθηκαμε σωθηκαμέ´´ κ να αγκαλιάζονται ???
Πάλι ο αρουλης θα την πληρώσει... Δείτε σπρώξιμο την άλλη εβδομάδα στο Χαριλάου...
Πάλι ο αρουλης θα την πληρώσει... Δείτε σπρώξιμο την άλλη εβδομάδα στο Χαριλάου...
Το εγραψα και πιο πανω στο 1ο ημιχρονο ο ιδιος εποπτης υποδεικνύει οφ σαιντ με τον παιχτη της Βεροιας να ερχετε απο πισω γυρω στα 5 μετρα καλυπτόμενος.Απιστευτο πραγματικά.Και μετα ειμαστε ελεφαντες
- Ekatnetworkltd
Έχω κάνει μερικές σκέψεις,κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος με αυτην την διαιτησία!Κατά εμέ απαράδεκτες και δεν συνάδουν πολιτισμό!Θεωρώ μπορεί να φάω και μπάν αλλά με έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό που σκέφτομαι πως μόνο με παρανομία μπορεί να διορθωθή η κατάσταση αυτή!Ξέρω θα ακούσω μετά το εξάψαλμο που μπορεί και εγώ ο ίδιος να συμφωνώ!Λοιπόν εάν οι ομάδες πηγαίνανε δίπλα δίπλα μαζί και αδικούσανε τον ΠΑΟΚ με τέτοιες αποφάσεις σίγουρα ο θυμός θα ήτανε περισσότερο έντονος!Λοιπόν εάν βρεθεί κάποιος τρελός και πάρη σβάρνα τον κάθε διαιτητή τι θα γίνει μετά;Εάν πάει και του ανατινάξη τον κάθε φούρνο τι θα γίνει μετά;Συγνώμη αλλά αυτές τις μεθοδους έχουν άλλες ομάδες να μην αναφερθώ!Μήπως ο φόβος φυλάει τα έρμαια;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Επίσης και το 0-3 νομίζω ειναι οφ-σαιντ απλα περιμενω να το επιβεβαιώσω
desperando έγραψε:
Εξώφυλλο στα ΣΠΟΡ αύριο (μαζί με μια μαϊμού) και το απόκομμα στα μικρά ΠΑΟΚτσάκια της Βέροιας για να το δείξουν στο σχολείο τη Δευτέρα στα παιδάκια που υποδέχτηκαν το γάβρο χθες.
Κριμα πάντως μια μερα μνημης για τους γαυρους να γινονται αυτα τα οργια.Τα παλικάρια που έφυγαν θα ντρέπονταν με όλα αυτά.Και τότε υπήρχε αυτη η βρωμια αλλα η τελευταία 20ετία τα έχει ισοπεδώσει ολα.Βαγγέλα ο σανος σου κανει καλή δουλεια
Βλεποντας αυτα τα αισχη του γαυρου,υπαρχει κανεις που νομιζει οτι κανοντας εμεις απλα μια μεγαλη ομαδα θα του παρουμε το πρωταθλημα?
Πισσα και πουπουλα.Να τους κανουμε οτι μας κανουν τοσα χρονια.Κι οταν ερθουν κι αυτοι στα ισα τους,τοτε να συζητησουμε για ενα ισο πρωταθλημα.....
Πισσα και πουπουλα.Να τους κανουμε οτι μας κανουν τοσα χρονια.Κι οταν ερθουν κι αυτοι στα ισα τους,τοτε να συζητησουμε για ενα ισο πρωταθλημα.....
Κλασικοί ΠΑΟΚτσήδες, μια ζωή γκρίνια για τη διαιτησία που εἰναι άριστη. Εδώ εδώ βλέπουμε τον παίκτη με τα ερυθρόλευκα να βρίσκεται σε κανονική θέση αφού...

«Αυτό που πρέπει να κάνει λοιπόν ο ΠΑΟΚ είναι να πάρει παίκτες» (να κινείται και το χρήμα) και όχι να τους αφήνει να βρίσκονται σε άλλα γήπεδα (γιατί αυτό το κάνει μια χαρά ο ολυμπιακός) και να μήν ασχολείται με τη διαιτησία για την οποία υπάρχουν τα κατάλληλα «όργανα».

«Αυτό που πρέπει να κάνει λοιπόν ο ΠΑΟΚ είναι να πάρει παίκτες» (να κινείται και το χρήμα) και όχι να τους αφήνει να βρίσκονται σε άλλα γήπεδα (γιατί αυτό το κάνει μια χαρά ο ολυμπιακός) και να μήν ασχολείται με τη διαιτησία για την οποία υπάρχουν τα κατάλληλα «όργανα».

- ace79grpaok
Δυστυχώς αν Κρινώ απο τους γάββρους που ξέρω δεν τους πειράζει ο τροπος η νίκη τους νοιάζει μονο .Απλα άθλιοι και σαπιοι έχω και εναν μπουλη ανιψιό που βλέπαμε μαζί το παιχνιδι και φέρονταν με τα γκολ του γαβρου και τον λέω δεν ντρεπεσαι λίγο ?και με λέει οι φιλοι μου και εγώ που είμαστε γαβροι μονο η νίκη μας νοιάζει όχι ο τροπος και είμαστε οι καλύτεροι και εσείς απλα ζηλευετε έχουν φαει και τρώνε προπαγάνδα απο ΜΜΕ τα πιτσιρικια και αυτό είναι προβλημα
- angelheart
- Επικοινωνία:
Την κατάσταση στη διατησία δεν την διαμόρφωσε ο τωρινός ΟΣΦΠ. Την βρήκε. Προυπήρχε δλδ. Και δεν την διαμόρφωσε ούτε ο προηγούμενος δερβέναγας, ούτε ο προ-προηγούμενος κτλ κτλ. ΟΛΟΙ την βρήκαν διαμορφωμένη όταν μπήκαν στο χώρο. Το ότι έβαλαν όλοι και τις δικές τους πινελιές, δε σημαίνει τίποτα. Αυτό που βρήκαν ήταν "χέρια απλωμένα". Και εντελώς ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, έπρεπε να είναι "χουβαρντάδες" γιατί αλλιώς η ομάδα τους "κινδύνευε".Ekatnetworkltd έγραψε:Έχω κάνει μερικές σκέψεις,κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος με αυτην την διαιτησία!Κατά εμέ απαράδεκτες και δεν συνάδουν πολιτισμό!Θεωρώ μπορεί να φάω και μπάν αλλά με έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό που σκέφτομαι πως μόνο με παρανομία μπορεί να διορθωθή η κατάσταση αυτή!Ξέρω θα ακούσω μετά το εξάψαλμο που μπορεί και εγώ ο ίδιος να συμφωνώ!Λοιπόν εάν οι ομάδες πηγαίνανε δίπλα δίπλα μαζί και αδικούσανε τον ΠΑΟΚ με τέτοιες αποφάσεις σίγουρα ο θυμός θα ήτανε περισσότερο έντονος!Λοιπόν εάν βρεθεί κάποιος τρελός και πάρη σβάρνα τον κάθε διαιτητή τι θα γίνει μετά;Εάν πάει και του ανατινάξη τον κάθε φούρνο τι θα γίνει μετά;Συγνώμη αλλά αυτές τις μεθοδους έχουν άλλες ομάδες να μην αναφερθώ!Μήπως ο φόβος φυλάει τα έρμαια;
Να είσαι 1000% βέβαιος ότι κάποιοι μέσα τους ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να θελήσει να εμπλακεί και ο Σαββίδης στο έργο, μιας και αυτό σημαίνει ΑΥΞΗΣΗ του "τζίρου" τους και εγγυημένη αναπροσαρμογή (ακολουθώ την σύγχρονη ορολογία) των τιμών των "υπηρεσιών" τους.
- desperando
- Επικοινωνία:
καποτε οι διαιτητες τα ΄΄παιρνανε΄΄ ,σημερα πουλαν την εκδουλευση τους τσαμπα μονο και μονο για να ειναι στους πινακες και να τα παιρνουν απο την σιγκαπουρη.
αλλαξανε πολυ τα πραγματα
αλλαξανε πολυ τα πραγματα
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Τον εχει πιάσει λύσσα να το πάρει αητητος το πρωταθλημα ο παιδοβουβαλος ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΝ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΗΤΗΤΟzizu10 έγραψε:Κριμα πάντως μια μερα μνημης για τους γαυρους να γινονται αυτα τα οργια.Τα παλικάρια που έφυγαν θα ντρέπονταν με όλα αυτά.Και τότε υπήρχε αυτη η βρωμια αλλα η τελευταία 20ετία τα έχει ισοπεδώσει ολα.Βαγγέλα ο σανος σου κανει καλή δουλεια
Εν τω μεταξύ και στο τρίτο γκολ του ομοφυλόφιλου σ.φ.π. ο νο35 κλέβει την μπάλα καθαρά με τα χέρια... Γι' αυτό κι εγώ το μόνο που θυμάμαι από παιδί μικρό είναι στ' αρχίδια μου να γράφω τον ολυμπιακό. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουν όρθιοι από την Τούμπα φέτος.
γ@μω το γαυρο σας παλιοκ@ριολια.
ο επόπτης που ήταν στην πλευρά των πάγκων ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΜΕΝΟΣ. αν δεί κανείς μια μια τις αποφάσεις του, μπορεί να στείλει το ματς στην ουέφα. Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ. πραγματικά, δεν έχει δώσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φάση υπερ της Βέροιας. ούτε ένα πλάγιο. τπτ. 2 γκολ οφσαϊντ, το πρώτο 2 μέτρα. ούτε ένα φαουλ,τπτ. στο 1ο έχει κόψει 2 οφσαϊντ της Βέροιας πραγματικά τραγικά......
το μλκισμενο ο παπαζογλου έπρεπε να έχει 2 κόκκινες χθες. τουλάχιστον 3 κίτρινες κάρτες του χαρίστηκαν. 2 κάρτες και στον σαμαρη.
επίσης, μέχρι να μπουν οι αναπληρωματικοί των.....αναπληρωματικών σεντερ μπακ της Βέροιας
ο γαύρος δεν μπορούσε να κάνει φάση. ο βάζελος έπαιξε καλύτερα στη Βέροια. ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα στη Βέροια.
ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΣΦΑΓΗ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ.
ο επόπτης που ήταν στην πλευρά των πάγκων ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΜΕΝΟΣ. αν δεί κανείς μια μια τις αποφάσεις του, μπορεί να στείλει το ματς στην ουέφα. Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ. πραγματικά, δεν έχει δώσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φάση υπερ της Βέροιας. ούτε ένα πλάγιο. τπτ. 2 γκολ οφσαϊντ, το πρώτο 2 μέτρα. ούτε ένα φαουλ,τπτ. στο 1ο έχει κόψει 2 οφσαϊντ της Βέροιας πραγματικά τραγικά......
το μλκισμενο ο παπαζογλου έπρεπε να έχει 2 κόκκινες χθες. τουλάχιστον 3 κίτρινες κάρτες του χαρίστηκαν. 2 κάρτες και στον σαμαρη.

επίσης, μέχρι να μπουν οι αναπληρωματικοί των.....αναπληρωματικών σεντερ μπακ της Βέροιας

ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΣΦΑΓΗ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 09 Φεβ 2014, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Αδερφε χαλαρωσε αφου ξερεις απο πριν τι θα γινει γιατι καθεσαι να το δεις δεν ειδες τις αδειες κερκιδες?με τον λεβαδειακο η βεροια πιο πολυ κοσμο θα εχει