Δεν χρειάζεται ανοιχτή κάνουλα να φτιάξεις μια αξιοπρεπή ομαδα να μπορει να κερδίσει τον ΠΑΣ. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει την ομάδα που αναλογεί στα λεφτά που ξοδέυει. Γενικα το κυριότερο πρόβληα δεν είναι τα λεφτα. Δεν έχουμε καμια οργάνωση σαν ΠΑΕ. Είμαι σίγουρος οτι λειτουργούμε με τέτοιο τρόπο στις μεταγραφές που δεν μας παίρνει κανεις στα σοβαρά πλέον.JohnDag έγραψε:Κανένα κατόρθωμα.
Ποιον να κρίνεις και γιατί όσον αφορά τις μεταγραφές;
Τους δόθηκε μπάτζετ να τρέξουν και να κλείσουν παιχτες;
Όλο το καλοκαίρι πάλευαν να φέρουν παιχτες με τα ψέματα. Με πορδές δεν βάφονται αυγά.
Όταν σας λέγαμε από τον Ιούνη μερικούς ότι φέτος είναι κλειστή η κάνουλα πουλούσατε και τρελιτσα.
Υ.Γ. Περιμένω τον Γκουερινο να βγει να μου κάνει μια ανάλυση για τις 9 λύσεις που έχουμε μεσοεπιθετικα...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- Μπαρκαρούτσος
ΠΑΟΚ reloaded, αλλά οι περισσότεροι της 11δας είναι περσινοί και προπέρσινοι.
Θα μου επιτρέψεις να επιμείνω ότι το φετινό πρόβλημα στις μεταγραφές ήταν κυρίως το οικονομικό.
Και το ότι κατ εμέ ήταν το οικονομικό απεδείχθη περίτρανα στο τέλος.
Με 40Μ έσοδα έδωσες 0Μ για μεταγραφές. 0.
Θέλετε να πιστεύετε ότι φταίει οτιδήποτε άλλο πέρα από το προφανές και αυταποδεικτο;
Be my guest.
Και το ότι κατ εμέ ήταν το οικονομικό απεδείχθη περίτρανα στο τέλος.
Με 40Μ έσοδα έδωσες 0Μ για μεταγραφές. 0.
Θέλετε να πιστεύετε ότι φταίει οτιδήποτε άλλο πέρα από το προφανές και αυταποδεικτο;
Be my guest.
- Metagrafakias
οσο προλαβαινετα ακομα φερτε ενα @@@μενο δεκαρι να δημιουργει παιχνιδι γιατι ταλαικα δικαστηρρια ξεκινησαν απο την 1η αγωνιστικη ... αορατη και ανικανη διοικηση αφησατε την ομαδα στο ελεος του θεου!!!!
Και δεν μου λέτε: σε κάθε γκέλα φετος θα εχουμε τους σαςταλεγακες και τους μάνατζερ του fm να μας πρήζουν τα παπάρια; Άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε;
- invincible
Έτσι μας επρηζαν και εμάς όταν πχ λέγαμε πάρτε τερματοφύλακαomerta76 έγραψε:Και δεν μου λέτε: σε κάθε γκέλα φετος θα εχουμε τους σαςταλεγακες και τους μάνατζερ του fm να μας πρήζουν τα παπάρια; Άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε;
Δεν υπάρχει καμία διοίκηση στην ομάδα. Καιρός να αφήσουμε τις γενικευσεις. Διοίκηση για το αγωνιστικό δεν είναι ούτε ο κυρ κυρ ούτε ο Μάκης.Metagrafakias έγραψε:οσο προλαβαινετα ακομα φερτε ενα @@@μενο δεκαρι να δημιουργει παιχνιδι γιατι ταλαικα δικαστηρρια ξεκινησαν απο την 1η αγωνιστικη ... αορατη και ανικανη διοικηση αφησατε την ομαδα στο ελεος του θεου!!!!
Η ομάδα έχει μόνο το πρόεδρο κανένα άλλο. Οπότε όταν λέμε άφησαν γυμνή την ομάδα εννοούμε άφησε.
Να βγει επιτέλους να πει ότι άλλαξαν τα πράγματα κ η ομάδα δεν θα κάνει πλεον μεταγραφές με αντίτιμο.
Σεβαστό κ ξεκάθαρο από όλους εφόσον το πει ο Ιβάν. Ότι πει πρέπει να γίνεται αποδεκτό εφόσον υπάρχει ειλικρινεια.
Η κοροϊδία δεν τιμά όμως κανεγα πλέον, και είναι ασέβεια για τον ηγέτη, την ομάδα κ εμάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 12 Σεπ 2021, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και εγώ ήθελα τερματοφύλακα και δεκαρι και δεξί Μπακ. Τι να κάνω τώρα; Να μιρλιαζω κάθε εβδομάδα; Εδώ βλέπεις κανένα στη διοίκηση να έχει μιλήσει για την ομάδα; Ή να στενοχωριεται για αυτήν;;markos4 έγραψε:Έτσι μας επρηζαν και εμάς όταν πχ λέγαμε πάρτε τερματοφύλακαomerta76 έγραψε:Και δεν μου λέτε: σε κάθε γκέλα φετος θα εχουμε τους σαςταλεγακες και τους μάνατζερ του fm να μας πρήζουν τα παπάρια; Άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε;
- buffalobill4
Με τον τζιοβινκο τελικά τι γίνεται;
Γιατί αν κάτι μας έλειπε είναι 1.5 μυριο παρκαρισμένο στον Ιταλό τουρίστα.
Γιατί αν κάτι μας έλειπε είναι 1.5 μυριο παρκαρισμένο στον Ιταλό τουρίστα.
- Metagrafakias
tzoker έγραψε:Δεν υπάρχει καμία διοίκηση στην ομάδα. Καιρός να αφήσουμε τις γενικευσεις. Διοίκηση για το αγωνιστικό δεν είναι ούτε ο κυρ κυρ ούτε ο Μάκης.Metagrafakias έγραψε:οσο προλαβαινετα ακομα φερτε ενα @@@μενο δεκαρι να δημιουργει παιχνιδι γιατι ταλαικα δικαστηρρια ξεκινησαν απο την 1η αγωνιστικη ... αορατη και ανικανη διοικηση αφησατε την ομαδα στο ελεος του θεου!!!!
Η ομάδα έχει μόνο το πρόεδρο.
Να βγει επιτέλους να πει ότι άλλαξαν τα πράγματα κ η ομάδα δεν θα κάνει πλεον μεταγραφές με αντίτιμο.
Σεβαστό κ ξεκάθαρο από όλους εφόσον το πει ο Ιβάν.
Η κοροϊδία δεν τιμά όμως κανεγα πλέον, και είναι ασέβεια για τον ηγέτη, την ομάδα κ εμάς.
ακριβως αυτο...υπευθυνος ο Ιβαν και μονο...το εκνευριστικο δεν ειναι η μη μεταγραφες ειναι η μη επικοινωνια οσο αφορα το πλανο και το ροστερ...ας μας πει τα σχεδια του και θα δεχτουμε οτι κι αν εχει αποφασισει αυτο δεν θα αλλαξει ποτε μας πηρε και μας ανεβασε 50 σκαλοπατια προχωραμε με ψηλα το κεφαλι αλλα και αυτος πηρε απο τον ΠΑΟΚ ξενοδοχεια,λιμανια κλπ η καλυτερη διαφημηση ειμασταν....αλλα ας επικοινωνησει μαζι μας.. το να βγαινεις και να λες παω για νταμπλ και πορεια στην ευρωπη με αυτο το ροστερ πρωτα εμας κοροιδευει και μετα τους αλλους...κι αν δεν υπαρχει διαθεση για επενδυση αλλη σεβαστο αλλα ας προωθηθει κανα ταλεντο...θαψαμε ολα τα ταλεντακια μας για να παιζουν οι ανω των 30???αμα ειναι να εχει τετοια χαλια η ομαδα ας βγαλουμε κανα λαυρακι απο τις ακαδημιες τουλαχιστον!!!!
- Μπαρκαρούτσος
-
giliopoulos