Έκατσα και είδα τον παίχτη σε ματς,ειναι ταχυδυναμικός με καλο κορμί,ταχύτητα και πάσα,ανεβαίνει συνέχεια και αφήνει κενά πίσω.obanebane έγραψε:PablitoV2 έγραψε:Αυτός ο Γκόμεζ που πήραμε γιατί μου κάνει λίγο περίπτωση εκείνου του Νορβηγού του Περέιρα;
Σε τι σου τι θυμίζει;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Μαυρο Χιονι έγραψε:Φίλε εδώ είναι μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Της ομάδας σου δεν ξέρω.VfB v2 έγραψε:Εγώ θέλω να μου λύσετε μια απορία. Πως γινεται η Σπάρτα να παίρνει παίχτες με πολύ χειρότερα βιογραφικά και να έχει πολύ καλύτερη ομάδα αγωνιστικά απο εμάς;
Η απορία μου έχει να κάνει με μεταγραφικά και την πολιτική που ακολουθείται. Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.
- Σουριναμέζος
Μια κίνηση για Νάστασιτς θα έδειχνε προχειροδουλειά, περιμένω (με δεδομένο ότι η πώληση του Κουλιεράκη έχει αποφασιστεί καιρό πριν) να έχουν εντοπίσει κάποια καλύτερη περίπτωση από τον παίκτη που θα έβρισκε ο μέσος οπαδός ψάχνοντας ελεύθερους αριστεροπόδαρους στόπερ στο transfermarkt.
γιατι πρεπει να ειναι με το ζορι κατι ψαγμενο? αν μας κανει ο παικτης ας ερθει και ας τον εβρισκε οποιος ναναι
VfB v2 έγραψε:Μαυρο Χιονι έγραψε:Φίλε εδώ είναι μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Της ομάδας σου δεν ξέρω.VfB v2 έγραψε:Εγώ θέλω να μου λύσετε μια απορία. Πως γινεται η Σπάρτα να παίρνει παίχτες με πολύ χειρότερα βιογραφικά και να έχει πολύ καλύτερη ομάδα αγωνιστικά απο εμάς;
Η απορία μου έχει να κάνει με μεταγραφικά και την πολιτική που ακολουθείται. Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.
Αυτό σε πείραξε, ότι σου είπε ευθέως ότι υποστηρίζεις άλλη ομάδα δεν σε πείραξε;
Εγώ θα τον πλάκωνα στα μπινελίκια πάντως.
Εσένα το αυτί σου δεν ίδρωσε.
-
μαλμε ομαδαρα , ρουφηξε 2 εντος εδρας και θα φαει και ενα τριμπαλλο εκτος και εμεις χρειαζομασταν τον μειτε και σεντερφορ για να τους νικησουμε τους τουριστες απ την Ιο. Το προβλημα μας δηλ ηταν η ελλιεψη μεταγραφων και οχι η χαλαροτητα η υπεροψια οι μεταγραφικες σκεψεις σε πολλους παικτες και εν τελει η ανεπαρκης προετοιμασια οπως απεδειχθει για τετοιας σπουδαιοτητας παιχνιδια. Οκ παιδες φταινε οι μεταγραφες που δεν ειρθαν... στρατηγε εδω εσφαλλες και το ξερεις καλα. Η ομαδα ηθελε προετοιμασια εκει που πανε τα κομαντο και τα ΟΥΚ οχι στην ολλανδια
Off-topic. Μην ξαναλέμε τα ίδια. Προσοχή την επόμενη φορά.
Mod team
Mod team
Σόρι αλλά εγώ το βρίσκω κάπως άκυρο αυτό που γράφεις. Υπάρχουν ηθοποιοί που δεν κακοποιούν, και υπάλληλοι γραφείου που κακοποιούν. Το αν κάποιος είναι κακοποιητής δεν έχει καμία σχέση με την δουλειά του αλλά με την προσωπικότητα του και το πως επιλέγει να λειτουργεί.χξς' έγραψε:….και την κακοποιουσε συμφωνα με βασιμες μαρτυριες ο εξαιρετικος ηθοποιος αλλα ψυχακιας καλλιτεχνης κΑποστόληςΑ έγραψε:Η Ναστάσια ήταν ο έρωτας των μαθητικών μου χρόνων (ένας απ' όλους τέλος πάντων).prist64 έγραψε:---
με τον Κλαους Κινσκι,καλος ηθοποιος
αν θυμαμαι καλα ειχε και μια κορη,επισης ηθοποιο,αλλά δεν μου αρεσε ιδιαιτερα
αλλοπροσαλος ως ον ο Κινσκι .
Διαφορετικα βεβαια θα γινοταν μαλλον ….υπάλληλος γραφειου
Ειναι τα οξυμωρα της ζωης
Και φυσικά θα μπορούσε ο κάθε Κίνσκι και ο κάθε Μιχάλης να είναι εξίσου καλός ηθοποιός/υπάλληλος γραφείου χωρίς να κακοποιεί καμία και κανένα.
Για αντι-εκονγκ ο Nastasic καλος φαινεται. Για αντικουλιερακης... σφιγγουμε. Εκει ειδικα με τα λεφτα που θα μπουν απο τον Κουλιε οχι, θελω κατι καλυτερο. Αντε να δουμε...
Λοιπόν περί Νάσταζιτς θα ήταν πολύ καλή περίπτωση (βασικός περυσιι στην Ισπανία) με την προϋπόθεση ότι θα πηγαίναμε και για δεξί στόπερ.
Εάν όμως φέρουμε μόνο έναν κεντρικό αμυντικό τότε θα ήθελα κάτι διαφορετικό, δηλαδή έναν που να παίζει και με τα δύο πόδια ώστε να αξιοποιηθούν πλήρως οι υπάρχοντες αμυντικοί.
Εάν όμως φέρουμε μόνο έναν κεντρικό αμυντικό τότε θα ήθελα κάτι διαφορετικό, δηλαδή έναν που να παίζει και με τα δύο πόδια ώστε να αξιοποιηθούν πλήρως οι υπάρχοντες αμυντικοί.
θα σου απαντήσω με ρίσκο να φάω 6ωρο μιας και μπήκα πάλι στα ραντάρ.obanebane έγραψε:
Αυτό σε πείραξε, ότι σου είπε ευθέως ότι υποστηρίζεις άλλη ομάδα δεν σε πείραξε;
Εγώ θα τον πλάκωνα στα μπινελίκια πάντως.
Εσένα το αυτί σου δεν ίδρωσε.
Τον πήραξαν τα χαμηλά ταβάνια που είπα. Γι'αυτό. Εδώ μέσα δεν μπορείς να λες τα πράματα όπως είναι.
Μετά τον χαμένο τελικό στον βολο εδώ μέσα γινόταν εμφύλιος μεταξύ λουτσεσκικών και αντι-λουτσεσκικών. Κάθε επιχείρημα των πρώτων ήταν οτι εαν φύγει ο Ραζβαν θα έρθουν πολύ δυσκολότερες καταστάσεις.
Αλλα εγώ σήμερα που το ξαναέγραψα είμαι αλλόθρησκος.
Mod team
- FreeWatcher
Τα πράματα δεν είναι έτσι!
Το ταβάνι του ΠΑΟΚ είναι ψηλά! Και σε τίτλους και σε χρήματα που μπαίνουν στην ομάδα επί μία δεκαετία μέχρι τελευταίου ευρώ.
Αν δεν είσαι αλλοθρησκος επιχειρηματολογησε να σε δω. Και επειδή είσαι, γράψε μας για τα δικά σας τα ταβανια τα ψηλά. Για υπόγα σε κόβω, με μούχλα κ ΠΑΟΚ στην τιβι από σπασμένο.
Το ταβάνι του ΠΑΟΚ είναι ψηλά! Και σε τίτλους και σε χρήματα που μπαίνουν στην ομάδα επί μία δεκαετία μέχρι τελευταίου ευρώ.
Αν δεν είσαι αλλοθρησκος επιχειρηματολογησε να σε δω. Και επειδή είσαι, γράψε μας για τα δικά σας τα ταβανια τα ψηλά. Για υπόγα σε κόβω, με μούχλα κ ΠΑΟΚ στην τιβι από σπασμένο.
Σε μία μέρα θα μπορέσει να ξανά επιχειρηματολογήσει. Προσοχή οι υπόλοιποι. Κούρασε η ιστορία.
- Metagrafakias
Marlon,Nastajic και Meite και εχουμε το καλυτερο ροστερ της ιστοριας μας,φαβορι για back2 back...
2 ελευθεροι και ενας που γουσταρει να ερθει ειναι η φαση...
ε λοιπον καντε το να γουσταρουμε μπαλιτσα φετος!!!
2 ελευθεροι και ενας που γουσταρει να ερθει ειναι η φαση...
ε λοιπον καντε το να γουσταρουμε μπαλιτσα φετος!!!
προσθεσε και ενα ακομα χαφ κυρ στεφανε. εκεινο τον ελευθερο κοντο πορτογαλλο που τρεχει πολυ και παιζει και δεξια !!!
- Patricio_4
Ο Μάρλον που γράφετε και ξαναγράφετε κάποιοι κόπηκε πριν ένα μήνα στα ιατρικά από την Al-Ain
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk