Η Ναστάσια ήταν ο έρωτας των μαθητικών μου χρόνων (ένας απ' όλους τέλος πάντων).prist64 έγραψε:---
με τον Κλαους Κινσκι,καλος ηθοποιος
αν θυμαμαι καλα ειχε και μια κορη,επισης ηθοποιο,αλλά δεν μου αρεσε ιδιαιτερα
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Αυτός ο Γκόμεζ που πήραμε γιατί μου κάνει λίγο περίπτωση εκείνου του Νορβηγού του Περέιρα;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 21 Αύγ 2024, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξαμολυθειτε για Βαλκανιο στόπερ (, υποθέτω ότι μιλάμε για στόπερ)prist64 έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω για τι τρωγεστε μεταξυ σας
τετοια ωραια βραδυα αντι να πατε καμμια βολτα να ξελαμπικαρετε
κριτκη ο ενας(λεμε),τι ειπες ο αλλος,τζαμπα φθειρεστε
εγω χθες πηγα σε θερινο σινεμα και ειδα μια παλια ταινια
ΥΓ ο τουιτερακιας δεν ανεβασε τιποτε,κανα Βαλκανιο που εχουν περαση?
εισαι φοβερος ρε φιλε πιο γρηγορος απο τον ταισονDamoN έγραψε:Nastasic matija
Εχω την αισθηση οτι τον ειδα πρωτοεμφανιζομενο πιτσιρικα με τα χρωματα της παρτιζαν σε φιλικο στην Τουμπα. Ήμουν στην 7 και ηταν μπροστα μας οταν μπηκε. Αλλα μπορει και να με ξεγελαει η μνημη μου... 2008, 2009? Ουτε π θυμαμαι
Εγώ θέλω να μου λύσετε μια απορία. Πως γινεται η Σπάρτα να παίρνει παίχτες με πολύ χειρότερα βιογραφικά και να έχει πολύ καλύτερη ομάδα αγωνιστικά απο εμάς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τετ 21 Αύγ 2024, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έπαιζε εκει στο φιλικό με Ζαγοράκη αν θυμάμαι. Πριν από φιορεντινα , σαλκε, σιτυ κλπ…
Αν είχαμε 2020 θα ήμουν χαρούμενος τώρα
Αν είχαμε 2020 θα ήμουν χαρούμενος τώρα
Δεν εχουμε παιξει αντιπαλοι, σχετικο ειναι αυτο δεν μπορει να το πει κανεις με σιγουριαVfB v2 έγραψε:Εγώ θέλω να μου λύσετε μια απορία. Πως γινεται η Σπάρτα να παίρνει παίχτες με πολύ χειρότερα βιογραφικά και να έχει πολύ καλύτερη ομάδα αγωνιστικά απο εμάς;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Φίλε εδώ είναι μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Της ομάδας σου δεν ξέρω.VfB v2 έγραψε:Εγώ θέλω να μου λύσετε μια απορία. Πως γινεται η Σπάρτα να παίρνει παίχτες με πολύ χειρότερα βιογραφικά και να έχει πολύ καλύτερη ομάδα αγωνιστικά απο εμάς;
….και την κακοποιουσε συμφωνα με βασιμες μαρτυριες ο εξαιρετικος ηθοποιος αλλα ψυχακιας καλλιτεχνης κΑποστόληςΑ έγραψε:Η Ναστάσια ήταν ο έρωτας των μαθητικών μου χρόνων (ένας απ' όλους τέλος πάντων).prist64 έγραψε:---
αλλοπροσαλος ως ον ο Κινσκι .
Διαφορετικα βεβαια θα γινοταν μαλλον ….υπάλληλος γραφειου
Ειναι τα οξυμωρα της ζωης
PablitoV2 έγραψε:Αυτός ο Γκόμεζ που πήραμε γιατί μου κάνει λίγο περίπτωση εκείνου του Νορβηγού του Περέιρα;
Σε τι σου τι θυμίζει;