Πρεπει να ειμαι σε κατι θετικος για να ικανοποιηθεις?soflodoras έγραψε:Απορια. Υπαρχει κατι στο οποιο να εισαι θετικος;Gospi έγραψε:Να δω και τον Σιωπη στον ΠΑΟΚ και μετα να κοψω την μπαλα.
Ημαρτον. Ενας ταχυς αμπαλος κοφτης σε μια ομαδα που προσπαθει να κραταει την μπαλα στα ποδια της οση περισσοτερη ωρα μπορει και να αναπτυσσεται απο τις πισω γραμμες.
Μια τετοια μεταγραφη θα ειναι ο ορισμος του "δεν εχουμε ιδεα τι κανουμε, πως το κανουμε και γιατι το κανουμε. Απλα βρεθηκαμε εδω και πρεπει να κανουμε καμια μεταγραφη γιατι θα φαμε ξυλο."
ΠΑΟΚ against modern football με τα ολα του.
Σε τι να ειμαι θετικος δηλαδη? Στο οτι εχουμε κενο που χασκει στα χαφ και αντι να το εχουμε καλυψει, ακουγεται και αποχωρηση Αουγκουστο? Οτι ακουγεται σαν σεναριο ο Σιωπης που οταν επαιζε στην γειτονια τον κοροιδευαμε?
Στο οτι θα πας στα πρωτα ευρωπαικα με κεντρο εκτακτου αναγκης και καπακια σε περιμενει ενας δυσκολος αντιπαλος αν περασεις?
Ειμαι θετικος στις κινησεις π εγιναν στην αμυνα, ειμαι θετικος στο οτι δεν πουλησαμε ακομη κανεναν πιτσιρικα π αξιζει. Και ειμαι θετικος στο οτι ακομη και ετσι φεραμε εναν φορ περιοχης. Αλλα δεν μπορω να ειμαι θετικος σε ολα για να χαιρεται ο Σοφλοδορας που ξεχασε την περσινη ντροπη με την Λεφσκι. Σε καλυψα?