Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
serafeimgr

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από serafeimgr »

Θέλω χαφ αυτόν Alwande Roaldsoy.
Θέλω αρισ. φουλ μπακ αυτόν Felix Marti Garreta.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Θα γουσταρα πολυ για αντιΣβαμπ τον Bruno Costa,παροπλησμενος απο τον φιλο Σερτζιο Κονσεισαο,θα ταιριαξει τελεια με εμας,πολυθεσιτης και με ορεξη να αποδειξει οτι ειναι καλος.Εχει κ χαμηλο συμβολαιο......Μποτοξ ακους;
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Kabamaru11 έγραψε:Θα γουσταρα πολυ για αντιΣβαμπ τον Bruno Costa,παροπλησμενος απο τον φιλο Σερτζιο Κονσεισαο,θα ταιριαξει τελεια με εμας,πολυθεσιτης και με ορεξη να αποδειξει οτι ειναι καλος.Εχει κ χαμηλο συμβολαιο......Μποτοξ ακους;
Καμπαμαρού αν το κάνουμε αυτο το δίδυμο στα χάφ παιρνω οχι μόνο πρωτάθλημα αλλά και τελικο κόνφερενσ Μακάρι να έρθει έναας απο τους δύο αν και προτιμώ μιωντας τον Σέρτζιο!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μπερδευεσαι αετε,Κονσεισαο εγραψα,οχι Ολιβειρα.Ο κοτσιδας ειναι οικονομικα απλησιαστος.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αν ο σαματτα έκλεισε με 1 . Εξοικονομήσες 500 χιλιάρικα από αυτά που θα έδινες θεωρητικά. Οι εμφανίσεις του τσιγγαρα μπορούν να κόψουν την Μεταγραφη του 2ου χαφ αντί - Νταντας. Κερδίζεις και εκεί χρήματα .
Στην γάλατα έπαιρνε 2.8 νομίζω ότι μου είπατε. Με 2 τον χρόνο δεν έρχεται σε εμάς; Γιατί πέρασε καλά εδώ .
Πήρες και από την Μεταγραφη του ινγκι την διαφορά από τροοστ εκονγκ.+ 1.2 από το συμβόλαιο του Κουρτιτς .
Εγώ λέω να αρχίσει ο βιειρινια τα τηλέφωνα .
Να αρχίσουμε και εμείς τα dm στα σοσιαλ του…
Ξέρω ξέρω με βάρεσε η ζέστη αλλά δεν τον χαρήκαμε πολύ τον παιχταρα
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Υacine Brahimi (YB απο δω και στο εξής :mrgreen: )
πιτσιρικαδες δεν γνωριζω , αυτη ειναι δουλεια του boto

όπως λέει και ο αδερφός μου το σκαουτιν ριπορτ μου ειναι τυπικό ΠΑΟΚ - 2 με 4 χρονια πισω
Άβαταρ μέλους
O Teleutaios Savourai

Δημοσίευση από O Teleutaios Savourai »

Δημήτρης Πέλκας
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Benjamin Mendy. Αθωώθηκε μετά από κατηγορίες για βιασμό. Το συμβόλαιό του με τη City έληξε πριν 2 εβδομάδες.

Τελευταίος αγώνας 15 Αυγούστου του 2021.

Του δίνεις ένα τριετές με αυξανόμενο μισθό και θα ευγνωμονεί τον ΠΑΟΚ αιωνίως για την ευκαιρία που του δόθηκε να επιστρέψει. Μεθαύριο γίνεται 29.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Είναι και σε θέση που πονάει η ομάδα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Αυτον τον αιλουρο καρασκαλ. Αυτον φερτε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

john4serres έγραψε:Είναι και σε θέση που πονάει η ομάδα.

Δεν πονάμε εκεί ακριβώς, αλλά θα συμπλήρωνε καλά.. Φέτος θα έκανε τα ρεπό του Baba και του χρόνου βασικούρα!
icue

Δημοσίευση από icue »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Benjamin Mendy. Αθωώθηκε μετά από κατηγορίες για βιασμό. Το συμβόλαιό του με τη City έληξε πριν 2 εβδομάδες.

Του δίνεις ένα τριετές με αυξανόμενο μισθό και θα ευγνωμονεί τον ΠΑΟΚ αιωνίως για την ευκαιρία που του δόθηκε να επιστρέψει. Μεθαύριο γίνεται 29.
Οι Αραβες και ενοχος να ηταν μια χαρα θα τον παιρναν παντως. Τωρα λογικα θα τον χρυσοπληρωσουν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ε αν τον χρυσοπληρώσουν, θα φάνε λογοπρό οι οπαδοί και μετά θα τους κυνηγάνε για λιθοβολισμό!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

icue έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Benjamin Mendy. Αθωώθηκε μετά από κατηγορίες για βιασμό. Το συμβόλαιό του με τη City έληξε πριν 2 εβδομάδες.

Οι Αραβες και ενοχος να ηταν μια χαρα θα τον παιρναν παντως. Τωρα λογικα θα τον χρυσοπληρωσουν.
Εγώ θα βολευομουν και με τον άλλο Mendy τον κοντούλη πρωταθλητή με την Leicester που είναι ακόμα ελεύθερος! Τεσπα, τέτοιοι παίκτες δεν έρχονται Ελλάδα και αν ερχόντουσαν σίγουρα όχι στην ομάδα μας και στην κατάσταση που βρίσκεται πλέον. Σαν ρεαλιστής που είμαι λοιπόν θα προτιμούσα να εστιάσουμε σε ελεύθερους και όχι σε περιπτώσεις παικτών που θα κοστίσουν ακριβά και στο τέλος πιο πιθανό είναι να μην έρθουν καν όπως Carascal,Meite,Ozdoev και άλλοι που έχουν ακουστεί.Σε αυτή την κατηγορία λοιπόν των σχετικά εφικτων θα έκανα φοκους στις περιπτώσεις των Zajc και Hendrix ( θέλουμε 2 χαφ τουλάχιστον) καθώς και στους Jese η Kamano για αριστερά.Φερνεις και έναν Πέλκα με νορμάλ συμβόλαιο μαζί με αυτούς τους 3 και πάμε να βάλουμε δύσκολα σε χάρτινη και βαζελο κατά πρώτο λόγο που δείχνουν να ξεφεύγουν ποιοτικά.Κλειδωνουμε έτσι σίγουρα 4η θέση και αν όλα πάνε κατ'ευχην ομίλους και καλή πορεία κύπελλο.Ε αν έρθει και καμμιά δεύτερη θέση δεν θα πούμε όχι.Ολα αυτά βέβαια φτάνει να μην υπάρξουν πωλήσεις γιατί τότε κλαφτα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”