Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
- serafeimgr
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Θέλω χαφ αυτόν Alwande Roaldsoy.
Θέλω αρισ. φουλ μπακ αυτόν Felix Marti Garreta.
Θέλω αρισ. φουλ μπακ αυτόν Felix Marti Garreta.
- Kabamaru11
Θα γουσταρα πολυ για αντιΣβαμπ τον Bruno Costa,παροπλησμενος απο τον φιλο Σερτζιο Κονσεισαο,θα ταιριαξει τελεια με εμας,πολυθεσιτης και με ορεξη να αποδειξει οτι ειναι καλος.Εχει κ χαμηλο συμβολαιο......Μποτοξ ακους;
Καμπαμαρού αν το κάνουμε αυτο το δίδυμο στα χάφ παιρνω οχι μόνο πρωτάθλημα αλλά και τελικο κόνφερενσ Μακάρι να έρθει έναας απο τους δύο αν και προτιμώ μιωντας τον Σέρτζιο!!!Kabamaru11 έγραψε:Θα γουσταρα πολυ για αντιΣβαμπ τον Bruno Costa,παροπλησμενος απο τον φιλο Σερτζιο Κονσεισαο,θα ταιριαξει τελεια με εμας,πολυθεσιτης και με ορεξη να αποδειξει οτι ειναι καλος.Εχει κ χαμηλο συμβολαιο......Μποτοξ ακους;

- Kabamaru11
Μπερδευεσαι αετε,Κονσεισαο εγραψα,οχι Ολιβειρα.Ο κοτσιδας ειναι οικονομικα απλησιαστος.
Αν ο σαματτα έκλεισε με 1 . Εξοικονομήσες 500 χιλιάρικα από αυτά που θα έδινες θεωρητικά. Οι εμφανίσεις του τσιγγαρα μπορούν να κόψουν την Μεταγραφη του 2ου χαφ αντί - Νταντας. Κερδίζεις και εκεί χρήματα .
Στην γάλατα έπαιρνε 2.8 νομίζω ότι μου είπατε. Με 2 τον χρόνο δεν έρχεται σε εμάς; Γιατί πέρασε καλά εδώ .
Πήρες και από την Μεταγραφη του ινγκι την διαφορά από τροοστ εκονγκ.+ 1.2 από το συμβόλαιο του Κουρτιτς .
Εγώ λέω να αρχίσει ο βιειρινια τα τηλέφωνα .
Να αρχίσουμε και εμείς τα dm στα σοσιαλ του…
Ξέρω ξέρω με βάρεσε η ζέστη αλλά δεν τον χαρήκαμε πολύ τον παιχταρα
Στην γάλατα έπαιρνε 2.8 νομίζω ότι μου είπατε. Με 2 τον χρόνο δεν έρχεται σε εμάς; Γιατί πέρασε καλά εδώ .
Πήρες και από την Μεταγραφη του ινγκι την διαφορά από τροοστ εκονγκ.+ 1.2 από το συμβόλαιο του Κουρτιτς .
Εγώ λέω να αρχίσει ο βιειρινια τα τηλέφωνα .
Να αρχίσουμε και εμείς τα dm στα σοσιαλ του…
Ξέρω ξέρω με βάρεσε η ζέστη αλλά δεν τον χαρήκαμε πολύ τον παιχταρα
- Shivaspace
Υacine Brahimi (YB απο δω και στο εξής
)
πιτσιρικαδες δεν γνωριζω , αυτη ειναι δουλεια του boto
όπως λέει και ο αδερφός μου το σκαουτιν ριπορτ μου ειναι τυπικό ΠΑΟΚ - 2 με 4 χρονια πισω

πιτσιρικαδες δεν γνωριζω , αυτη ειναι δουλεια του boto
όπως λέει και ο αδερφός μου το σκαουτιν ριπορτ μου ειναι τυπικό ΠΑΟΚ - 2 με 4 χρονια πισω
- O Teleutaios Savourai
- Μπαρκαρούτσος
Benjamin Mendy. Αθωώθηκε μετά από κατηγορίες για βιασμό. Το συμβόλαιό του με τη City έληξε πριν 2 εβδομάδες.
Τελευταίος αγώνας 15 Αυγούστου του 2021.
Του δίνεις ένα τριετές με αυξανόμενο μισθό και θα ευγνωμονεί τον ΠΑΟΚ αιωνίως για την ευκαιρία που του δόθηκε να επιστρέψει. Μεθαύριο γίνεται 29.
Του δίνεις ένα τριετές με αυξανόμενο μισθό και θα ευγνωμονεί τον ΠΑΟΚ αιωνίως για την ευκαιρία που του δόθηκε να επιστρέψει. Μεθαύριο γίνεται 29.
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
john4serres έγραψε:Είναι και σε θέση που πονάει η ομάδα.
Δεν πονάμε εκεί ακριβώς, αλλά θα συμπλήρωνε καλά.. Φέτος θα έκανε τα ρεπό του Baba και του χρόνου βασικούρα!
Οι Αραβες και ενοχος να ηταν μια χαρα θα τον παιρναν παντως. Τωρα λογικα θα τον χρυσοπληρωσουν.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Benjamin Mendy. Αθωώθηκε μετά από κατηγορίες για βιασμό. Το συμβόλαιό του με τη City έληξε πριν 2 εβδομάδες.
- Μπαρκαρούτσος
Ε αν τον χρυσοπληρώσουν, θα φάνε λογοπρό οι οπαδοί και μετά θα τους κυνηγάνε για λιθοβολισμό!
-
- Επικοινωνία:
Εγώ θα βολευομουν και με τον άλλο Mendy τον κοντούλη πρωταθλητή με την Leicester που είναι ακόμα ελεύθερος! Τεσπα, τέτοιοι παίκτες δεν έρχονται Ελλάδα και αν ερχόντουσαν σίγουρα όχι στην ομάδα μας και στην κατάσταση που βρίσκεται πλέον. Σαν ρεαλιστής που είμαι λοιπόν θα προτιμούσα να εστιάσουμε σε ελεύθερους και όχι σε περιπτώσεις παικτών που θα κοστίσουν ακριβά και στο τέλος πιο πιθανό είναι να μην έρθουν καν όπως Carascal,Meite,Ozdoev και άλλοι που έχουν ακουστεί.Σε αυτή την κατηγορία λοιπόν των σχετικά εφικτων θα έκανα φοκους στις περιπτώσεις των Zajc και Hendrix ( θέλουμε 2 χαφ τουλάχιστον) καθώς και στους Jese η Kamano για αριστερά.Φερνεις και έναν Πέλκα με νορμάλ συμβόλαιο μαζί με αυτούς τους 3 και πάμε να βάλουμε δύσκολα σε χάρτινη και βαζελο κατά πρώτο λόγο που δείχνουν να ξεφεύγουν ποιοτικά.Κλειδωνουμε έτσι σίγουρα 4η θέση και αν όλα πάνε κατ'ευχην ομίλους και καλή πορεία κύπελλο.Ε αν έρθει και καμμιά δεύτερη θέση δεν θα πούμε όχι.Ολα αυτά βέβαια φτάνει να μην υπάρξουν πωλήσεις γιατί τότε κλαφταicue έγραψε:Οι Αραβες και ενοχος να ηταν μια χαρα θα τον παιρναν παντως. Τωρα λογικα θα τον χρυσοπληρωσουν.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Benjamin Mendy. Αθωώθηκε μετά από κατηγορίες για βιασμό. Το συμβόλαιό του με τη City έληξε πριν 2 εβδομάδες.