Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Ε καλά ρε παιδιά λογική η νίκη του Αστέρα...
Ο Σάκης είναι πολύ καλός σήμερα. Και ο Κούτσια κάτι κάνει.
Ο Σάκης είναι πολύ καλός σήμερα. Και ο Κούτσια κάτι κάνει.
3-0 θα χουμε θέμα με τον Αστέρα, παίζουμε και την επόμενη αγωνιστική.
Καλά που είναι κι ο ρούλης και θα ρίξουμε λίγο γέλιο φέτος!!!
Ιδίως οι περιγραφές στο ραδιόφωνο απ' τους κλασσικούς προπαγανδιστές δημοσιογράφους τους δεν έχουν όριο γραφικότητας!!!
Ιδίως οι περιγραφές στο ραδιόφωνο απ' τους κλασσικούς προπαγανδιστές δημοσιογράφους τους δεν έχουν όριο γραφικότητας!!!
Μετα απο 180 λεπτα αυτο το ΣΚ με σκουλικη και κουλα ενα εχω να πω,
ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ!!!!!!!!!!!!
ΥΓ1. Ας αρχισει σιγα σιγα η νοβα το προμοσιον την επομενης αγωνιστικής
"Το μεγαλο ντερμπυ μονο εδω,το απολυτο ματσς το υπερθεαμα ΚΟΥΛΑ-ΡΟΥΛΗΣ
ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ!!!!!!!!!!!!
ΥΓ1. Ας αρχισει σιγα σιγα η νοβα το προμοσιον την επομενης αγωνιστικής
"Το μεγαλο ντερμπυ μονο εδω,το απολυτο ματσς το υπερθεαμα ΚΟΥΛΑ-ΡΟΥΛΗΣ
Ο Κατσαβάκης δήλωσε ότι τον αδικεί το σκορ..!!
Ένα δοκάρι ο βασιλάκης, και 2 μπαμ ευκαιρίες με Παπάζογλου μία κεφαλιά και ένα σουτ λίγο έξω..είχαν οι Κρητικοί..
Μετά την διακοπή και την επόμενη αγωνιστική του ρούλη, θα πέσει πολύ γέλιο, ακόμα είναι νωρίς..

Ένα δοκάρι ο βασιλάκης, και 2 μπαμ ευκαιρίες με Παπάζογλου μία κεφαλιά και ένα σουτ λίγο έξω..είχαν οι Κρητικοί..
Μετά την διακοπή και την επόμενη αγωνιστική του ρούλη, θα πέσει πολύ γέλιο, ακόμα είναι νωρίς..
κατι ασχετο...ισχυει οτι το σκουληκι δεν εχει συνδεσμο στο κεντρο της θεσσαλονικης???
-
john4serres
Παντιδος(στοπερ) και Κοελιο(χαφ) ειναι οι 2 οασεις αγωνιστικα για τον συμπολιτη
ειδικα ο Παντιδος ειναι μονο 21 χρονων και παιζει σαν 30αρης... πολυ καλος στα 2 πρωτα παιχνιδια, το θεμα ειναι να δειξει καλα στοιχεια και με δυνατοτερες ομαδες .
του χρονου στην μεγαλη ομαδα , δλδ σε μας
ειδικα ο Παντιδος ειναι μονο 21 χρονων και παιζει σαν 30αρης... πολυ καλος στα 2 πρωτα παιχνιδια, το θεμα ειναι να δειξει καλα στοιχεια και με δυνατοτερες ομαδες .
του χρονου στην μεγαλη ομαδα , δλδ σε μας
Εχουν πολυ γελιο οι σκωληκες που ειναι και ευχαριστιμενοι απο την εμφανιση λεει.
Ο μονος λογος που ο Αρης φανηκε καπως καλυτερος ηταν το οτι ο ΟΦΗ ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ ολο το ματς. Οι παικτες του, και ειδικα του κεντρου ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝΕ σε ολο το ματς. Γιαυτο και ο Αρης πειρε το κεντρο και φανηκε καλυτερος. Ποιοτικα ο ΟΦΗ εχει πολυ καλυτερους παικτες.
Απο ποιοτητα ο Αρης ειναι πραγματικα τραγικος.
Ο μονος λογος που ο Αρης φανηκε καπως καλυτερος ηταν το οτι ο ΟΦΗ ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ ολο το ματς. Οι παικτες του, και ειδικα του κεντρου ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝΕ σε ολο το ματς. Γιαυτο και ο Αρης πειρε το κεντρο και φανηκε καλυτερος. Ποιοτικα ο ΟΦΗ εχει πολυ καλυτερους παικτες.
Απο ποιοτητα ο Αρης ειναι πραγματικα τραγικος.
«Μαζοχιστές που το ανεχόμαστε»!
Οργισμένη αντίδραση στην συνέντευξη τύπου από τον τεχνικό του Λεβαδειακού Γιώργο Παράσχο αφήνοντας όπως είπε «στην κρίση του κόσμου το αν είναι δίκαιο το 4-0».
«Θα είμαι πολύ σύντομος. Θα αφήσω να κρίνετε εσείς πόσο δίκαιο είναι το 4-0. Είμαι 27 χρόνια προπονητής. Απορώ πως αντέχουμε ακόμη. Πρέπει να είμαστε μαζοχιστές που ανεχόμαστε το ελληνικό ποδόσφαιρο» τόνισε ο τεχνικός του Λεβαδειακού και έκλεισε την σύντομη τοποθέτηση του λέγοντας: «Αυτά μόνο. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και στην ομάδα μου»!
Στην συνέχεια ο κ. Παράσχος αποχώρησε από την αίθουσα και δεν θέλησε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις παρά τις ερωτήσεις που του έγιναν...
gazela
Αμα ξέρεις μιλα ρε μουρινιο.
Αντι να φας 2 όπως σου πανε .....εφαγες 4 και τσαντίστηκες......αιντε πηγαινε σπιτι σου.Θα σκυλιασεις με ΠΑΟΚ κλασσικα.
Οργισμένη αντίδραση στην συνέντευξη τύπου από τον τεχνικό του Λεβαδειακού Γιώργο Παράσχο αφήνοντας όπως είπε «στην κρίση του κόσμου το αν είναι δίκαιο το 4-0».
«Θα είμαι πολύ σύντομος. Θα αφήσω να κρίνετε εσείς πόσο δίκαιο είναι το 4-0. Είμαι 27 χρόνια προπονητής. Απορώ πως αντέχουμε ακόμη. Πρέπει να είμαστε μαζοχιστές που ανεχόμαστε το ελληνικό ποδόσφαιρο» τόνισε ο τεχνικός του Λεβαδειακού και έκλεισε την σύντομη τοποθέτηση του λέγοντας: «Αυτά μόνο. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και στην ομάδα μου»!
Στην συνέχεια ο κ. Παράσχος αποχώρησε από την αίθουσα και δεν θέλησε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις παρά τις ερωτήσεις που του έγιναν...
gazela
Αμα ξέρεις μιλα ρε μουρινιο.
Αντι να φας 2 όπως σου πανε .....εφαγες 4 και τσαντίστηκες......αιντε πηγαινε σπιτι σου.Θα σκυλιασεις με ΠΑΟΚ κλασσικα.
καλα δεν εχει αδικο.... την μλκια να δωσει ανυπαρκτο φαουλ στο 1ο γκολ, την διορθωσε με το να μην δωσει φαουλ στο 2ο (καθαρο επιθετικο)
+ κατι σφυριγματακια....
πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ του αγιου ποτε... η αμα φαλιρισει ο ολυμπιακος....
πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ του αγιου ποτε... η αμα φαλιρισει ο ολυμπιακος....