iasoiako έγραψε:Χαχαχα ενταξει σε πιστευω
Ρε εσυ blackgr εγγραψα και στα 4 ποστ μου οτι δεν το πιστευω αυτο που λεει.
Απλα σας λεω οτι το λεει αυτος. Δες και πως απαντησα στον rainmaker
Ολους τους ακουω και ολες τις αποψεις δεχομαι.
Εμενα αυτο που με προβληματίζει ειναι γιατι οι συνδεσμιτες εχουν τετοιες αποψεις και τις λενε.
Παλίκαρε δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι. Εγώ χαϊδεύω τα 40. Καλώς ή κακώς, επειδή πέρασα αρκετά χρόνια γύρω γύρω από συνδέσμους, δεν με εντυπωσιάζει κανένας τίτλος προέδρου συνδέσμου.
Κατά πάσα πιθανότητα είναι απλά ένας μ@λάκας με τίτλο. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
Ελάχιστοι είναι οι πραγματικά αρσενικοί, ακόμα πιο ελάχιστοι αυτοί που βάζουν τον ΠΑΟΚ πάνω από τον εαυτό τους.
Να σου πω τώρα σκηνικά στην Ιταλία το 13-14 με την Ουντινέζε, που άφησαν φιλαράκι μου στο δρόμο, αντί να τον φορτώσουν επάνω σε ένα πούλμαν ως το γ@μημένο το λιμάνι της Ανκόνα και αυτό γιατί "δεν υπήρχε κενή θέση";
Να σου πω για σκηνικά ακόμα και τώρα πρόσφατα στη Μασσαλία, που μπροστά στα μάτια μου ήρθαν 4 πούλμαν να πάρουν όσους είχαν κλείσει με τσάρτερ, έκαναν ντου η 4 και η Νεάπολη και κοντά στα 200 άτομα έμειναν στο δρόμο να περιμένουν μαζί μας τα επόμενα πούλμαν που ήρθαν μετά από 1.5 ώρα; Σου μιλάω για άτομα που έσκασαν από 600 μέχρι 1 χιλιάρικο ΑΚΡΙΒΏΣ για αυτό το λόγο και στο τέλος έφαγαν και τραμπούκο γιατί πήγαν να μπουν στα πούλμαν τους.
Το ότι κάποιος είναι συνδεσμίτης δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Μόνο το τι είναι ως άνθρωπος μετράει. Μπορεί να είναι ο τελευταίος του συνδέσμου αλλά να έχει ασπρόμαυρη ψυχάρα, μπορεί να είναι και ο πρόεδρος, αλλά να είναι και λέρα ολκής.
Άρα μη τρως τον παπά του "προέδρου". Ένας μ@λάκας είναι, που για τους δικούς του λόγους βγάζει μούφες.