Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Blackgr4 »

iasoiako έγραψε:Blackgr4
Αυτος ξαναγινει την θυρα 4 τον συνδεσμο να ξες.
Να στο ξαναπώ; Μ@λακίες σου πούλησε και εσύ αγόρασες.
Επειδή ξανά ανοίγει τη θύρα 4 και τη θύρα 24, δεν σημαίνει πως είναι αξιόπιστο άτομο. Όπως άλλωστε αποδείχθηκαν ΠΆΡΑ πολλοί προηγούμενοι πρόεδροι συνδέσμων, ΑΚΌΜΑ και της Θύρας 4.
Δεν έχει περάσει ούτε μια ώρα από τότε που μίλησα με άτομο που δουλεύει μέσα στη ΠΑΕ και το έκανα για τη μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να ισχύει αυτή η π@παριά που σου είπε. Ξέρεις τι έκανε; Ξεράθηκε από τα γέλια όταν ρώτησα αν του χρωστάνε μηνιάτικο.
Εσύ πίστεψε τον κάθε βλάκα που δεν έχει τα @@ να βγει να τα πει αυτά δημόσια και τα σπέρνει στα fbook και στα μέσεντζερ.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Για πες μου το ονομα αυτου που μιλησες σε παρακαλω.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

iasoiako έγραψε:Για πες μου το ονομα αυτου που μιλησες σε παρακαλω.
Καλά τώρα πλάκα μου κάνεις; Υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό; Το μόνο που μπορώ να σου πω, είναι πως η θέση που βρίσκεται, έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό πάρε δώσε με τους συνδέσμους. Δεν παίζει να γράψω κάτι παραπάνω.
Εσύ πίστεψε τον κάθε πρώην - soon to be πρόεδρο του οποιουδήποτε συνδέσμου. Εγώ σου λέω είναι όλοι πληρωμένοι μέχρι τελευταίο ευρώ και αυτό το υπογράφω με χέρια και με πόδια.
Να μην ξαναζήσω πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ αν αυτό που σου γράφω είναι ψέματα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Και ξανακάνω θερμή παράκληση προς τους mod. Έχει γραφτεί μέσα στο forum σας μια 100% προμελετημένη και ανήθικη βρώμα, που εκθέτει όχι μόνο τον Σαββίδη αλλά και ποδοσφαιριστές (Αντελίνο) και επιτελείο.
Δεν γίνεται να περνάνε ντούκου αυτά. Παρακαλώ, πάρτε θέση, ρωτήστε και διαπιστώστε στη τελική τι παίζει.
Μπορεί το μέλος του forum το οποίο προσωπικά δεν το γνωρίζω, να γράφει όντως κάτι που του έχουν μεταφέρει και να μην κρύβει δόλο το ποστ του. Εσείς δεν πρέπει όμως να το διαπιστώσετε; Rain; Sourme; Κάποιος τέλος πάντων.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Χαχαχα ενταξει σε πιστευω

Ρε εσυ blackgr εγγραψα και στα 4 ποστ μου οτι δεν το πιστευω αυτο που λεει.
Απλα σας λεω οτι το λεει αυτος. Δες και πως απαντησα στον rainmaker
Ολους τους ακουω και ολες τις αποψεις δεχομαι.

Εμενα αυτο που με προβληματίζει ειναι γιατι οι συνδεσμιτες εχουν τετοιες αποψεις/πληροφοριες και τις λενε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Δευ 19 Σεπ 2022, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

εχουμε καμια φωτο αυτου του ντικ; μια ντικ πικ, πως το λενε
Άβαταρ μέλους
iasoiako

jibbie έγραψε:εχουμε καμια φωτο αυτου του ντικ; μια ντικ πικ, πως το λενε
Γραψε το ονομα στο fb θα τον βρεις
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

jibbie έγραψε:εχουμε καμια φωτο αυτου του ντικ; μια ντικ πικ, πως το λενε
:lol:
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

iasoiako έγραψε:Χαχαχα ενταξει σε πιστευω

Ρε εσυ blackgr εγγραψα και στα 4 ποστ μου οτι δεν το πιστευω αυτο που λεει.
Απλα σας λεω οτι το λεει αυτος. Δες και πως απαντησα στον rainmaker
Ολους τους ακουω και ολες τις αποψεις δεχομαι.

Εμενα αυτο που με προβληματίζει ειναι γιατι οι συνδεσμιτες εχουν τετοιες αποψεις και τις λενε.
Παλίκαρε δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι. Εγώ χαϊδεύω τα 40. Καλώς ή κακώς, επειδή πέρασα αρκετά χρόνια γύρω γύρω από συνδέσμους, δεν με εντυπωσιάζει κανένας τίτλος προέδρου συνδέσμου.
Κατά πάσα πιθανότητα είναι απλά ένας μ@λάκας με τίτλο. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
Ελάχιστοι είναι οι πραγματικά αρσενικοί, ακόμα πιο ελάχιστοι αυτοί που βάζουν τον ΠΑΟΚ πάνω από τον εαυτό τους.
Να σου πω τώρα σκηνικά στην Ιταλία το 13-14 με την Ουντινέζε, που άφησαν φιλαράκι μου στο δρόμο, αντί να τον φορτώσουν επάνω σε ένα πούλμαν ως το γ@μημένο το λιμάνι της Ανκόνα και αυτό γιατί "δεν υπήρχε κενή θέση";
Να σου πω για σκηνικά ακόμα και τώρα πρόσφατα στη Μασσαλία, που μπροστά στα μάτια μου ήρθαν 4 πούλμαν να πάρουν όσους είχαν κλείσει με τσάρτερ, έκαναν ντου η 4 και η Νεάπολη και κοντά στα 200 άτομα έμειναν στο δρόμο να περιμένουν μαζί μας τα επόμενα πούλμαν που ήρθαν μετά από 1.5 ώρα; Σου μιλάω για άτομα που έσκασαν από 600 μέχρι 1 χιλιάρικο ΑΚΡΙΒΏΣ για αυτό το λόγο και στο τέλος έφαγαν και τραμπούκο γιατί πήγαν να μπουν στα πούλμαν τους.

Το ότι κάποιος είναι συνδεσμίτης δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Μόνο το τι είναι ως άνθρωπος μετράει. Μπορεί να είναι ο τελευταίος του συνδέσμου αλλά να έχει ασπρόμαυρη ψυχάρα, μπορεί να είναι και ο πρόεδρος, αλλά να είναι και λέρα ολκής.
Άρα μη τρως τον παπά του "προέδρου". Ένας μ@λάκας είναι, που για τους δικούς του λόγους βγάζει μούφες.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Ιβάν,καλή ιδέα..πρόστιμο!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε, ΠΑΟΚ ΡΕ
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Blackgr4 ιδια ηλικια ειμαστε πσνω κατω 36 μπηκα

Δεν ειμαι γραμμενος σε συνδεσμους ουτε θα γραφτω. Μια φορα πηγαν σε εναν των Σερρων για ρετσινα.

3 διαρκειας πηρα στο μπασκετ μεσω του Ντικ και απλα τα λεγαμε και απο τα μεταγραφικα πηγε εκει η συζητηση. Και πεταξε για απληρωτους παιξτες και οτι τους ειπε ο Αντελινο και οι αρχηγοι για την ομαδα και για τις πληρωμες.

Ειμαι κατοικος εξωτερικου οποτε δυστυχως πλεον 2 3 φορες τον χρονο παω Τουμπα, αλλα στηριζω με διαρκειας κ λεφτα στην ΑΜΚ καθε χρονο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ειμαι ευγνωμον στον εαυτο μ που απομακρυνθηκε απο συνδεσμους εδω και πολλα χρονια. Γνωριζω ατομα που σταζουν μελι για το Ιβαν και ποσο καλοπληρωτης ειναι και διαβαζεις εδω μεσα αηδιες
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

iasoiako σβησε ρε παλικαριμου τ ονοματα και του καφε και του παλικαριου. Ειναι περιεργες οι εποχες, μας διαβαζουν κι αλλοι

εδιτ κι οσοι το κανατε παραθεση σβου
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Παρά κάποια μεταγραφικά και επικοινωνιακά λάθη, θεωρώ οτι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα μοντέλο για την Ελλάδα και ο Σαββίδης ένας πρόεδρος που δεν τον αξίζει όχι μόνο το Ελληνικό αλλά και ολόκληρο το Βαλκάνιο ποδόσφαιρο.

Ότι κακό και να μου πει κανείς γι αυτόν και για τον ΠΑΟΚ, το ακούω βερεσέ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”