Κοιμησου 4 χρονια ακόμα και τα ξαναλέμε.Θα μας πεις οτι ψαχνουμε αφορμές..KOSTAS54 έγραψε:Ειμαστε μονοι μας σαν ΠΑΟΚ συνολικά, αυτό εννοεί μη ψάχνεις αφορμές για διχασμό.kataramenos5 έγραψε:"Θελουμε τον κοσμο δίπλα μας ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ" οποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Το είπε και ο Μακ, πρεπει να κερδίσουμε ολη την Ελλάδα!
33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- kataramenos5
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω το πνεύμα σου, μου εξηγείς τι εννοείς?kataramenos5 έγραψε:Κοιμησου 4 χρονια ακόμα και τα ξαναλέμε.Θα μας πεις οτι ψαχνουμε αφορμές..KOSTAS54 έγραψε:Ειμαστε μονοι μας σαν ΠΑΟΚ συνολικά, αυτό εννοεί μη ψάχνεις αφορμές για διχασμό.kataramenos5 έγραψε:"Θελουμε τον κοσμο δίπλα μας ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ" οποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Το είπε και ο Μακ, πρεπει να κερδίσουμε ολη την Ελλάδα!
-
Δεν υπαρχουν λογια για τον Κλαους. Ο ανθρωπος ειναι παιχταρας, ηγετης και η ψυχη της ομαδας!
Σε καθε παιχνιδι ειναι και καλυτερος. Απιστευτος πραγματικα.
Σε καθε παιχνιδι ειναι και καλυτερος. Απιστευτος πραγματικα.
- thanos-xanthi
εισαι παιχταρας
εισαι ηγετης, πραγματικος αρχηγος
τεραστιο respect
εισαι ηγετης, πραγματικος αρχηγος
τεραστιο respect
Σωστή ΑΡΧΗΓΑΡΑ του ΠΑΟΚ.
Και παιχτούρα και λεβέντης!
ΕΣΥ τους μαμάς!
Και παιχτούρα και λεβέντης!
ΕΣΥ τους μαμάς!
Είμαστε μόνοι μας σαν ομάδα σαν συλογος αυτό εννοεί γιαυτο και κάθε κομμάτι του ΠΑΟΚ είναι απαραίτητο ειδικά ο κόσμος
- kataramenos5
Απ το τοπικ του Τζακ...KOSTAS54 έγραψε: Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω το πνεύμα σου, μου εξηγείς τι εννοείς?
chrisg4 έγραψε:Μην αφήνετε άλλο την ομάδα μονη της. Κάντε κάτι να τη προστατέψετε. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Η σημερινή νίκη και η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο είναι ευκαιρία για ανασύνταξη και συσπείρωση. Μη την αφήσετε να πάει χαμένη. Προστατέψτε την ομάδα από τα κοράκια και κλείστε άμεσα παίχτες. Δε μας παίρνει για άλλη καθυστέρηση.
ΑΡΧΗΓΟΣ.Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει στην Τούμπα, γιατί είμαστε μόνοι και τον θέλουμε δίπλα μας. Δεν είναι μία απλή νίκη, πιστεύω ότι ο κόσμος θα έρθει για να δώσει και αυτός τη δική του βοήθεια. Παίξαμε εναντίον όλων. Ο κάθε ένας βοηθούσε τον συμπαίκτη του και βγήκε αυτό στο γήπεδο
να τα ακουμε αυτα εμεις οι ξερολες.
- SePuLtUrA_4_
Πρωτο εμφανιστηκες σαν ενα αδυναμο αμουστακο παιχτακι με δολοφονικα ενστικτα...η ατακα της εποχης ηταν καλος παστελωτης αλλα δυστηχως παιχτης αδυναμος διχως ιχνος μυϊκής μαζας που επρεπε να δουλεψει και να δουλευτει παρα πολυ...
Ο χουμπ σου εκανε τεραστιο καλο στους 6 μηνες που σε δουλεψε...τουμπανεψες, βγηκες απο το κουτι, εμαθες να κρατας και να σπας τη μπαλα σωστα, εμαθες την τριπλα και να προστατευεις την μπαλα με το σωμα...εμαθες να εισαι all around παιχτης...απο 8-10ρο μεχρι και να παιζεις και πανω στον ασβεστη...δουλεψες παρα πολυ...υπεγραψες νεο συμβολαιο και πολλοι πολλοί βγηκαν και ειπαν οτι τα 700 ειναι πολλα...
Για μενα εισαι ο δικος μας ντελ πιερο!!!
Εχτες απεδειξες και στον πιο απιστο θωμα ποσο τεραστιος παιχτης εισαι!!!
Για παντα εδω παιχταρα μου. Θα σηκωσεις κουπες με τον ΠΑΟΚ εσυ. Εδ θα κλεισεις την καριερα σου σπιτι σου. Κανε και ενα τατου πριν το ματς με γκευ που να λεει εγω θα σας γαμαω ρε μπασταρδα του πειραια!!!
Ο χουμπ σου εκανε τεραστιο καλο στους 6 μηνες που σε δουλεψε...τουμπανεψες, βγηκες απο το κουτι, εμαθες να κρατας και να σπας τη μπαλα σωστα, εμαθες την τριπλα και να προστατευεις την μπαλα με το σωμα...εμαθες να εισαι all around παιχτης...απο 8-10ρο μεχρι και να παιζεις και πανω στον ασβεστη...δουλεψες παρα πολυ...υπεγραψες νεο συμβολαιο και πολλοι πολλοί βγηκαν και ειπαν οτι τα 700 ειναι πολλα...
Για παντα εδω παιχταρα μου. Θα σηκωσεις κουπες με τον ΠΑΟΚ εσυ. Εδ θα κλεισεις την καριερα σου σπιτι σου. Κανε και ενα τατου πριν το ματς με γκευ που να λεει εγω θα σας γαμαω ρε μπασταρδα του πειραια!!!
αμαρτία να μην ειναι ο MVP για χτες αλλα ξερουμε οτι δεν τον νοιάζει. ΑΡΧΗΓΑΡΑ
Για μένα ο εμ βι πι για αυτό και τον ψήφισα, αν και ειδικά στο χθεσινό παιχνίδι ήταν πολλοί παίχτες μας εμ βι πι.SePuLtUrA_4_ έγραψε:Πρωτο εμφανιστηκες σαν ενα αδυναμο αμουστακο παιχτακι με δολοφονικα ενστικτα...η ατακα της εποχης ηταν καλος παστελωτης αλλα δυστηχως παιχτης αδυναμος διχως ιχνος μυϊκής μαζας που επρεπε να δουλεψει και να δουλευτει παρα πολυ...
Η παρουσία του και η αγωνιστική παρουσία του ήταν κα΄τι περισσότερο απο εμβληματική, θα έλεγα άριστη σε όλα.
ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΧΗΓΕ!!!

Αυτο.Thracian έγραψε:αμαρτία να μην ειναι ο MVP για χτες αλλα ξερουμε οτι δεν τον νοιάζει. ΑΡΧΗΓΑΡΑ
Και αυτο.T.H.E.O.S έγραψε:ΑΡΧΗΓΑΡΑ
Ετσι.Με ολα τα γραμματα κεφαλαια
- ΑποστόληςΑ
Ευτυχώς που ο Πορτογάλος σ' έστειλε στον Πανσερραϊκό για να ψηθείς...