33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
alp920

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από alp920 »

τι να πω ρε παλικάρι μου για σένα....
Ήρθες παιδάκι και έγινες πραγματικός ΑΝΤΡΑΣ.
Αρχηγός με όλη την σημασία της λέξης.
Ελπίζω να σε βλέπουν όλοι αυτοί που στις στραβές σε κράζανε για τα τατουάζ.
Είναι σπάνιο αρχηγός ομάδας με προσωπικότητα να είναι τόσο αλτρουϊστής όσο εσύ.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Η πλάκα είναι ότι εκτός της περιοχής, δεν μπορείς!

Αχαχαχαααχχαχχαχαα, (νευρικό γέλιο)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και ρωταω εγω,μπορει να δηλωθει οτι εκτιεει την ποινη της μιας αγωνιστικης στον αγωνα με την νικη βολου;
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Νομίζω πως ναι.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

kataramenos5 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε: Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω το πνεύμα σου, μου εξηγείς τι εννοείς?
Απ το τοπικ του Τζακ...
chrisg4 έγραψε:Μην αφήνετε άλλο την ομάδα μονη της. Κάντε κάτι να τη προστατέψετε. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Η σημερινή νίκη και η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο είναι ευκαιρία για ανασύνταξη και συσπείρωση. Μη την αφήσετε να πάει χαμένη. Προστατέψτε την ομάδα από τα κοράκια και κλείστε άμεσα παίχτες. Δε μας παίρνει για άλλη καθυστέρηση.
Σωστά, λοιπόν, το σχόλιο μου θεωρώ ότι ήταν ολόσωστο γιατί εγώ θεωρώ οτι όλα τα κομμάτια του ΠΑΟΚ έχουν τον ίδιο στόχο και δεν αφήνει ο ένας τον άλλο μόνο, όπως υποστηρίζει ο Πετρουλακης. ο καμορα, ο στελλας, ο μιρτσος κλπ.
Εσύ, λοιπόν, πες μου ότι οι παραπάνω δεν διχάζουν.
KOSTAS54

Η αγκαλιά Αγγελίδη-Αγγελου
15. Ιανουαρίου 2015 10:07 inpaok
Facebook33TwitterPinterestGoogle
anastasiadis

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την επική ανατροπή που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης αγκάλιασε τον προπονητή της ομάδας Άγγελο Αναστασιάδη. Ήταν μία αυθόρμητη ενέργεια -αποτέλεσμα της τρομερής έντασης με την οποία έζησε το παιχνίδι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ- που αποδεικνύει και τις σχέσεις που έχουν οι δύο άνδρες. Ενωμένοι προχωρούν στον ΠΑΟΚ κόντρα σε όλους και σε όλα. Και τώρα είναι ανάγκη, ο κόσμος να προσέλθει μαζικά στην Τούμπα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

KOSTAS54 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε: Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω το πνεύμα σου, μου εξηγείς τι εννοείς?
Απ το τοπικ του Τζακ...
chrisg4 έγραψε:Μην αφήνετε άλλο την ομάδα μονη της. Κάντε κάτι να τη προστατέψετε. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Η σημερινή νίκη και η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο είναι ευκαιρία για ανασύνταξη και συσπείρωση. Μη την αφήσετε να πάει χαμένη. Προστατέψτε την ομάδα από τα κοράκια και κλείστε άμεσα παίχτες. Δε μας παίρνει για άλλη καθυστέρηση.
Σωστά, λοιπόν, το σχόλιο μου θεωρώ ότι ήταν ολόσωστο γιατί εγώ θεωρώ οτι όλα τα κομμάτια του ΠΑΟΚ έχουν τον ίδιο στόχο και δεν αφήνει ο ένας τον άλλο μόνο, όπως υποστηρίζει ο Πετρουλακης. ο καμορα, ο στελλας, ο μιρτσος κλπ.
Εσύ, λοιπόν, πες μου ότι οι παραπάνω δεν διχάζουν.
Αν δε καταλαβαίνεις τι γίνεται γύρω σου δε φταιει ουτε ο Μηρτσος ουτε ο Καμόρα ουτε κανεις.15 γενάρη κι ακόμα παίκτες δεν.Περα απο 2 "γιαλαντζι" ανακοινώσεις μεχρι τώρα (εξαιρείται η σημερινή) δεν.4 χρονια εξτρεμ ο ΠΑΟΚ δεν εχει,4 χρονια ο προπονητης φευγει Γενάρη -Μαρτη .Αν δεν ήταν ο Μητσιος χθές ,ό Αγγελος ήταν τελειωμένος.
Δε χρειάζεται κανενας ΑΡΔ να μου τα πει τα βλεπω και μόνος.Διάβασε και το σχόλιο του Παυλάρα μπας και...γιατι εμεις θελεουμε να διχάσουμε.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

εγώ για αυτό τον έκραζα κάποτε, και δεν κάνω κωλοτούμπα.... πιστεύω πως ακόμα ταβάνι δεν έπιασε. Δεν τον είδαμε τi μπορεί να κάνει με 2 εξτρεμ καλά και ένα κέντρο να τον τροφοδοτεί σωστά.
Ούτε ο ίδιος ξέρει τις δυνατότητες του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoomgr την Πέμ 15 Ιαν 2015, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KOSTAS54

Είσαι ανίκητος!!!!!!!!!!!!!!!!!
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

KOSTAS54 έγραψε:Η αγκαλιά Αγγελίδη-Αγγελου
15. Ιανουαρίου 2015 10:07 inpaok
Facebook33TwitterPinterestGoogle
anastasiadis

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την επική ανατροπή που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης αγκάλιασε τον προπονητή της ομάδας Άγγελο Αναστασιάδη. Ήταν μία αυθόρμητη ενέργεια -αποτέλεσμα της τρομερής έντασης με την οποία έζησε το παιχνίδι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ- που αποδεικνύει και τις σχέσεις που έχουν οι δύο άνδρες. Ενωμένοι προχωρούν στον ΠΑΟΚ κόντρα σε όλους και σε όλα. Και τώρα είναι ανάγκη, ο κόσμος να προσέλθει μαζικά στην Τούμπα
++++
KEY_BAR_IS 4

Δημοσίευση από KEY_BAR_IS 4 »

http://youtu.be/NtZvvzn73j4?list=PL5E7CAF68878E22E2

Γατάκι Κλάους........ 8-) :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ΦΟΒΕΡΟ τελειωμα
οπλισες, καθαρισες
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ειναι να μην οπλίσει
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε φιλε, πραγματικα, δεν ξερω αν υπαρχει Θεος, απο που στον μπεο ξεκινησε το μπιγκ μπανγκ κτλ κτλ,

ΑΛΛΑ ΕΣΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

σημερα 18 ιανουαριου ισοφαρισες τον συνολικο αριθμο γκολ που πετυχες περυσι (17)... συνεχισε ετσι

ταυτοχρονα εχεις τον ιδιο αριθμο συνολικων γκολ με το συνολο των γκολ των περειρα κα μακ που ειναι οι επομενοι σκορερ της ομαδας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”