Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Με τους Σουηδούς τι περιμένεις ρε τρελέ; Να πάρει 80 λεπτο; Ούτε υπό επήρεια κρυσταλλικής μεθ δε θα έκανε κάτι τέτοιο ο Λουτσέσκου.aivas19 έγραψε:Ο Τισουνταλι στα ματς με Μαλμε και μπροστα πρεπει να παιξει και αριστερα για να ξεκουραστει ο Ταισον. Μη σου πω και μεσα στη Βοσνια ΑΝ εχουμε σκορ προκρισης

-
Και πως ξέρεις ότι θα φύγει ο Σαματά δηλ;;εγώ λέω πως τα τρία φορ αν δεν έρθει ο ρώσος θα είναι ο Μαροκινός ο Ισπανός και ο ΤανζανοςGospi έγραψε:Γιατι χρειάζεται να ρθει και ο αντικαταστατης του Σαματτα. Τριε φορ θελει η ομαδα οχι 2.
Πονταρω και λεφτα οτι θα παιξει 20 λεπτα απο το πρωτο ματς!navigator11 έγραψε:Με τους Σουηδούς τι περιμένεις ρε τρελέ; Να πάρει 80 λεπτο; Ούτε υπό επήρεια κρυσταλλικής μεθ δε θα έκανε κάτι τέτοιο ο Λουτσέσκου.aivas19 έγραψε:Ο Τισουνταλι στα ματς με Μαλμε και μπροστα πρεπει να παιξει και αριστερα για να ξεκουραστει ο Ταισον. Μη σου πω και μεσα στη Βοσνια ΑΝ εχουμε σκορ προκρισης
- pagotatzis
Αν ήταν να χαλάσει μια από της δυο περίπτωσης δεν θα ήθελα να είναι του Τισσουνταλι
Ξερω οτι θα φαω μπαν αλλα δε μαμεις.PAOKKOMOTINI4 έγραψε:Και πως ξέρεις ότι θα φύγει ο Σαματά δηλ;;εγώ λέω πως τα τρία φορ αν δεν έρθει ο ρώσος θα είναι ο Μαροκινός ο Ισπανός και ο ΤανζανοςGospi έγραψε:Γιατι χρειάζεται να ρθει και ο αντικαταστατης του Σαματτα. Τριε φορ θελει η ομαδα οχι 2.
Ο Τανζανος ειναι ενας φοβικος πρωην επιθετικος, κι οποιος αποφασισει να μεινει στο ροστερ θα πρεπει να παει σπιτι του. Ημαρτον με τον αμπαλο Τανζανο. Μαγια εχει κανει ο ατιμος? Χειροτερος ακομη κι απο τον Σαλμον ειναι αλλα την βγαζει στην πούδρα. Διαβαζα παλι χθες αρθρα... πανω στον τανζανο ολη η ομαδα μετα την ληξη του ματς. ενας ολοκληρος οργανισμός παλευει να συνεφέρει τον Σαματτα π τσιμπαει ενα μυριο αλλα δεν εχει την ευθιξια να κρεμασει τα παπούτσια του.
- rade paprica
είπαμε να χαρούμε με ΤΤ και Τσάλοφ, που απλώς θα περιμέναμε τη βίζα του
και άρχισαν πάλι τα σενάρια
ελπίζω τουλάχιστον του ΤΤ να κλείσει
Αλλά για να πω την αμαρτία μου, αν δεν πέσουν υπογραφές
δεν δένω κόμπο τίποτα
Σήμερα δεν είπαν ότι θα ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία για τον Τισουντάλι;
και άρχισαν πάλι τα σενάρια
ελπίζω τουλάχιστον του ΤΤ να κλείσει
Αλλά για να πω την αμαρτία μου, αν δεν πέσουν υπογραφές
δεν δένω κόμπο τίποτα
Σήμερα δεν είπαν ότι θα ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία για τον Τισουντάλι;
Τον Τσάλοφ δεν τον γνωρίζω. Ότι έχω δει από βιντεάκια και ότι έχω διαβάσει από αναλύσεις.
Πας όμως να φέρεις τον Τισουντάλι, ο οποίος εδώ και κάποια χρόνια κάνει παπάδες ως φορ, όχι ως εξτρέμ.
Επίσης για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, ο Τάισον θεωρείται και για φέτος βασικός. Παπάδες έκανε πέρσι, είναι απόλυτα λογικό να είναι βασικός και φέτος, παρά την προχωρημένη ηλικία του.
Χρειάζεται κάποιον αξιόλογο από πίσω του, δεν είναι όμως ανάγκη να είναι πρώτης πρώτης γραμμής.
Αν είναι να δώσουν 2 εκατομμύρια για Τισουντάλι και άλλα 3 για Τσάλοφ, ας δώσουν τα 2-3 για χαφ που η ποιότητα της γραμμής είναι κάτω του μετρίου. Έξτρα ότι δώσουν δηλαδή για Μεϊτέ.
Αν θέλουν να φέρουν ακόμα ένα φορ, ας έρθει κάποιος δανεικός.
Να έχουμε δηλαδή για φορ: Τισουντάλι - δανεικός - Μπράντον.
Αριστερά: Τάισον - δανεικός ή έστω κάποιος απλά αξιόλογος με όχι ιδιαίτερο κόστος.
Χαφ: Μεταγραφή - Μεϊτέ - Καμαρά - Σβαμπ - Τσιγγάρα
Και χίλιες φορές να ρίξουν μετά χρήματα για δεξί στόπερ (αντί-Έκονγκ), αριστερό μπακ (αντί-Ράφα).
Πας όμως να φέρεις τον Τισουντάλι, ο οποίος εδώ και κάποια χρόνια κάνει παπάδες ως φορ, όχι ως εξτρέμ.
Επίσης για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, ο Τάισον θεωρείται και για φέτος βασικός. Παπάδες έκανε πέρσι, είναι απόλυτα λογικό να είναι βασικός και φέτος, παρά την προχωρημένη ηλικία του.
Χρειάζεται κάποιον αξιόλογο από πίσω του, δεν είναι όμως ανάγκη να είναι πρώτης πρώτης γραμμής.
Αν είναι να δώσουν 2 εκατομμύρια για Τισουντάλι και άλλα 3 για Τσάλοφ, ας δώσουν τα 2-3 για χαφ που η ποιότητα της γραμμής είναι κάτω του μετρίου. Έξτρα ότι δώσουν δηλαδή για Μεϊτέ.
Αν θέλουν να φέρουν ακόμα ένα φορ, ας έρθει κάποιος δανεικός.
Να έχουμε δηλαδή για φορ: Τισουντάλι - δανεικός - Μπράντον.
Αριστερά: Τάισον - δανεικός ή έστω κάποιος απλά αξιόλογος με όχι ιδιαίτερο κόστος.
Χαφ: Μεταγραφή - Μεϊτέ - Καμαρά - Σβαμπ - Τσιγγάρα
Και χίλιες φορές να ρίξουν μετά χρήματα για δεξί στόπερ (αντί-Έκονγκ), αριστερό μπακ (αντί-Ράφα).
Βεβαίως και δεν είναι αλλά κάθε φορά όταν γράφω χύμα την άποψη μου για κάποιες τραγικές συμπεριφορές του κοινού, μου βαζετε την ταμπέλα του κακού και προκλητικού.aivas19 έγραψε:Δηλαδη equalizer ως μοντ ειναι οκ οι χαρακτηρισμοι ζητιανια και ραγιαδιλικι για τον ΠΑΟΚ; Υπαγονται στην κατηγορια «κριτικη»; Μαζι με ταυτοχρονη αποθεωση γαυρου παραγοντα βασισμένη σε αμασητα γραφομενα γαυροπαπαγαλων για τα οποια δεν υπαρχει καμια βεβαιωση οτι περιγραφουν την πραγματικοτητα αλλα και εκτιμησεις ρωσων παπαγαλων που λαμβανονται ως αληθειαEqualizer έγραψε:Aye ωραία αυτά που λέμε εδώ αλλά το να βαφτίζουμε ζητιανιά την προσέγγιση του ΠΑΟΚ ενώ ταυτόχρονα τον βρίζουμε που δεν ανεβάζει 200 και 300 χιλιάδες τις προσφορές του σε παίκτες για να μη καθυστερούν οι υποθέσεις, είναι όλως και να το δεις, περιεργο
Οπότε προσπαθώ να έχω την πολιτισμένη προσέγγιση
Άσε που άμα πέφτει τσεκούρι σε όσα θεωρούμε αθέμιτα, έχουμε επανάσταση λόγω φίμωσης.
Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον aye μιλάω γενικά απλά με αυτό ως αφορμη
Εγώ μεγάλωσα με πρωτάθλημα δεν παίρνουμε στο Τσάμπιονς λιγκ δεν βγαίνουμε τον ΠΑΟΚ μας λατρεύουμε για αυτό και ταξιδεύουμε και όλους σας τρελαίνουμε
Ο γιος μου θα μεγαλώσει με πρωταθλήματα παίρνουμε στο Τσάμπιονς λιγκ θα δειξει τον ΠΑΟΚ μας συνέχεια κραζουμε τα @@ όλων σπαζουμε μέχρι η μεταγραφική περίοδος να λήξει ( ή και όχι )
Ο γιος μου θα μεγαλώσει με πρωταθλήματα παίρνουμε στο Τσάμπιονς λιγκ θα δειξει τον ΠΑΟΚ μας συνέχεια κραζουμε τα @@ όλων σπαζουμε μέχρι η μεταγραφική περίοδος να λήξει ( ή και όχι )
-
Ο καθένας νομίζει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να καλύψει ότι έχει στο μυαλο του ότι χρειάζεται η ομάδα. Ο προπονητής έκανε κάποιες δηλώσεις. Για συγκεκριμένες κινησεις. Κ μη σπαμαρετε τα ιδια κ τα ίδια ρε παιδια. Διαβάζουμε τα ιδια πράγματα σε 3 διαφορετικά τοπικ.
- Josey Wales
ΣωστόοοοςDamoN έγραψε:Εγώ μεγάλωσα με πρωτάθλημα δεν παίρνουμε στο Τσάμπιονς λιγκ δεν βγαίνουμε τον ΠΑΟΚ μας λατρεύουμε για αυτό και ταξιδεύουμε και όλους σας τρελαίνουμε
Θα φας μπαν για πιο λογο; Το.99% του φορουμ συμφωνα με.αυτα που λες. Επίσης και αυτα που εγραψες για Μεϊτε και χαφ παλι ολοσωστα. Ο Ραζβαν πρεπει να βαλει την καλύτερη δυνατη εντεκαδα για να κτυπησουμε τα ματς. Ντελιας Καμαρα Ζιβκο Κεντζιορα δεν γινεται να μεινουν εκτος. Πρεπει να βρουμε αυτοπεποίθηση και χημεια.Gospi έγραψε:Ξερω οτι θα φαω μπαν αλλα δε μαμεις.PAOKKOMOTINI4 έγραψε:Και πως ξέρεις ότι θα φύγει ο Σαματά δηλ;;εγώ λέω πως τα τρία φορ αν δεν έρθει ο ρώσος θα είναι ο Μαροκινός ο Ισπανός και ο ΤανζανοςGospi έγραψε:Γιατι χρειάζεται να ρθει και ο αντικαταστατης του Σαματτα. Τριε φορ θελει η ομαδα οχι 2.
Ο Τανζανος ειναι ενας φοβικος πρωην επιθετικος, κι οποιος αποφασισει να μεινει στο ροστερ θα πρεπει να παει σπιτι του. Ημαρτον με τον αμπαλο Τανζανο. Μαγια εχει κανει ο ατιμος? Χειροτερος ακομη κι απο τον Σαλμον ειναι αλλα την βγαζει στην πούδρα. Διαβαζα παλι χθες αρθρα... πανω στον τανζανο ολη η ομαδα μετα την ληξη του ματς. ενας ολοκληρος οργανισμός παλευει να συνεφέρει τον Σαματτα π τσιμπαει ενα μυριο αλλα δεν εχει την ευθιξια να κρεμασει τα παπούτσια του.
- Μπαρκαρούτσος
Κανονικά θα έπρεπε να φάει μπαν,
αλλά.Κανόνες Forum έγραψε:2. Ειρωνικοί χαρακτηρισμοί προς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, μομφές προς στελέχη για παρατυπίες, λήψη ή εκτέλεση εντολών τρίτων συμφερόντων χωρίς πηγή ή δικαιολόγηση, καθώς και προφανώς ύβρεις θα τιμωρούνται ΒΑΡΥΤΑΤΑ και ΆΜΕΣΑ.