Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Συμφωνω με τον interad στο δευτερο σκελος οσον αφορα τα βρισιδια π.χ. εμενα οσο πολυ μου αρεσει το συνθημα σε συνεκοιες και σε δρομους οταν αρχιζουν τα μπινελικια ψιλοξενερωνω.......Δεν λεω καλο και το μπινελικι αλλα οχι συνεχεια.............

νταξ δηλαδης αντι να λαιμαι ''με βια και τρομοκρατια'' να το κανουμε ''με τσαι και με κουλουρακι'' κλπ ή ας πουμε ''ΠΑΟΚ εκδρομες και κεφτεδακια της μαμας''...

Οχι ρε το βια και τρομοκρατια ειναει ωραιο αλλα αλλα το γ@τους δικεφαλε....και θα σας γ@μησουμε...ενταξει κατουρατε και λιγο.............

σωστος αδερφε
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Δε με λέτε ρε καρντάσια εσείς που το περνάτε στο ντούκου αυτό με τα ναρκωτικά....
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ?
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ?
Σοβαρά ρε? Ωραίο παράδειγμα στους πιτσιρικάδες?
Ο ανήλικος αδερφός σας, αν το τραγουδάει στα αρχίδια σας ε?
Το σύνθημα τα σπάει, αρκεί να μην είχε αυτή τη γαμημένη λέξη
ρε μπας και παιρνετε τιποτα ???.................ενα συνθημα ΓΑΜΑΤΩ ειναι.
ΠΑΟΚ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ....... ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ
δεν σημαινει οτι πρεπει να τα κανεις και τα 3
αλλος ειναι απλα ΠΑΟΚ
αλλος κανει και εκδρομες
και αλλος χαπακονετε ή γουσταρει χορταρακι.
ΠΑΟΚ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ....... ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ
δεν σημαινει οτι πρεπει να τα κανεις και τα 3
αλλος ειναι απλα ΠΑΟΚ
αλλος κανει και εκδρομες
και αλλος χαπακονετε ή γουσταρει χορταρακι.
Εγώ παιδιά δεν έχω και πολύ πρόβλημα με την λέξη ναρκωτικα. Αυτό που δεν μου εξιτάρει σε αυτό το σύνθημα είναι ο ρυθμός του.
Ρυθμός πολύ chill out και καθόλου εκρηκτικός. Σύνθημα γαμάτο για μετά το 2-0 (όπου και η χαρά του κόσμου μπορεί να υποστηρίξει ένα τόσο δύσκολο σύνθημα) αλλά με τίποτα όταν το σκορ είναι στο 0-0 ή το ματς βράζει. Σύνθημα που δεν μπορεί να υποστηρίξει το υπόλοιπο γήπεδο, σύνθημα που κουράζει μετά από κάποια στιγμή και που στο τέλος υπνωτίζει την 4, υπνωτίζει το υπόλοιπο ναό και την ίδια την ομάδα. Το έχω προσέξει και το έχω παρατηρήσει και δεν το λέω έτσι.
Και στην τελική αν είναι τόσο αγαπημένο κάποιων ας το φωνάζουμε τουλάχιστον για λίγη ώρα και όχι αυτά τα 10λεπτά και βάλε που έχουμε τώρα.
Εχουμε πολύ πιο γαμάτα και εκρηκτικά συνθήματα και είναι κρίμα να κολλάμε κυρίως σ' αυτό.
ps: Εννοείται ότι σέβομαι απόλυτα τα παιδιά που κάνουν κερκίδα. Αυτοί ξέρουν πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνουν ειδικά και όταν η ομάδα δεν τραβάει. Απλώς μία καλοπροαίρετη παρατήρηση κάνω.
Ρυθμός πολύ chill out και καθόλου εκρηκτικός. Σύνθημα γαμάτο για μετά το 2-0 (όπου και η χαρά του κόσμου μπορεί να υποστηρίξει ένα τόσο δύσκολο σύνθημα) αλλά με τίποτα όταν το σκορ είναι στο 0-0 ή το ματς βράζει. Σύνθημα που δεν μπορεί να υποστηρίξει το υπόλοιπο γήπεδο, σύνθημα που κουράζει μετά από κάποια στιγμή και που στο τέλος υπνωτίζει την 4, υπνωτίζει το υπόλοιπο ναό και την ίδια την ομάδα. Το έχω προσέξει και το έχω παρατηρήσει και δεν το λέω έτσι.
Και στην τελική αν είναι τόσο αγαπημένο κάποιων ας το φωνάζουμε τουλάχιστον για λίγη ώρα και όχι αυτά τα 10λεπτά και βάλε που έχουμε τώρα.
Εχουμε πολύ πιο γαμάτα και εκρηκτικά συνθήματα και είναι κρίμα να κολλάμε κυρίως σ' αυτό.
ps: Εννοείται ότι σέβομαι απόλυτα τα παιδιά που κάνουν κερκίδα. Αυτοί ξέρουν πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνουν ειδικά και όταν η ομάδα δεν τραβάει. Απλώς μία καλοπροαίρετη παρατήρηση κάνω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Τετ 29 Σεπ 2010, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και 'μενα αυτό το σύνθημα με κούρασε -όχι τόσο για τα drugs-. ΟΚ να το λέμε αλλά όχι συνέχεια σε κάθε παιχνίδι
ΠΑΟΚ εκδρομες και ναργιλεςPegasus έγραψε:ΠΑΟΚ εκδρομές συνθήματα
έτσι μάθαμε από παιδιά

νταξ χαλαρωστε ας φωναζουμε ολοι και ας φωναζουμε μονο ΠΑΟΚ το καλυτερο θα ειναι...το τι λεει το συνθημα ορυθμος του ή η αποδοση της ομαδας κλπ ειναι μ@λακιες για μενα σε σχεση με αυτα που πρεπει να κοιταξουμε πρωτα...το θεμα ειναι να θελουν να φωναξουν ολοι να ερχονται στο γηπεδο για την καψουρα τους για να βγαλουν τα γουστα τους και οχι για εφε για τη γκομενα ή επειδη ειναι μοδα...μετα μπορουμε να μιλησουμε και για αυτα...
Ναι ΟΚ, απλώς μια εναλλακτική για όποιον δε θέλει να πει τη λέξη. Από εκεί και πέρα το ζήτημα δεν είναι αν πίνουμε ή αν εγκρίνουμε το πιοτί.
Ελπίζω να δω το νέο πανό στο παιχνίδι με το Ζάγκρεμπ.
Ελπίζω να δω το νέο πανό στο παιχνίδι με το Ζάγκρεμπ.
το συνθημα ειναι συνθημα και οποιος παιρνει της μετρητης αυτα που λεει εχει μεσανυχτα απο το τι θα πει συνθημα και κερκιδα.Kolokotronis_4 έγραψε:Δε με λέτε ρε καρντάσια εσείς που το περνάτε στο ντούκου αυτό με τα ναρκωτικά....
παλιοτερα λεγαμε "ο πιο καλος ο Παοκτσης εχει σκοτωσει γαβρο και στην ζωη του εχει πιει ενα καραβι μαυρο"
κανενας πιτσιρικας που ηθελε να γινει ο πιο καλος Παοκτσης δεν σκοτωσε γαβρο. για το αλλο δεν ξερω

υπερβολικη η ευαισθησια σου φιλε μου.
γενικα η 4 ειναι σε πολυ καλο επιπεδο. καλο ειναι που θελουμε να το ανεβασουμε και αλλο αλλα μαγκες στις καλες μερες η κερκιδα ειναι σουπερ.
το θεμα για εμενα ειναι αυτο. οι καλες μερες. και το προβλημα ειναι οτι η κερκιδα μας ειναι συνδεδεμενη με τον αγωνιστικο χωρο. εαν σε ξενερωσουν οι απο μεσα πεφτεις. ξεκινας καλα, δινεις ωθηση στην ομαδα και εαν αυτη την εκμεταλευτει εχεις πανυγηρι μεγαλο στην κερκιδα. εαν τα παιδια μεσα στο γηπεδο δεν τραβανε αυτο περναει και στην κερκιδα. στην 5 που παω εγω μπορω να το καταλαβω γιατι συμβαινει και σε εμενα που ειμαι απο τους φωνακλαδες της 5. στην 4 ομως πρεπει να αλλαξει αυτη η κατασταση.
το συνθημα ειναι γαματο ακριβως επειδη μπορεις να το φωναζεις για αρκετη ωρα. γενικα ειμαι υπερ των συνθηματων που μπορεις να τα επαναλαβεις. κανεις εναν γαματο κυκλο.
αντιθετα το "εδω και τοσες χιλιαδες χρονια" οι μισοι δεν αντεχουν να το τελειωσουν. συνθημα, γαματο και αυτο, που το λες μια φορα και παιρνεις ανασες για 5 λεπτα.
Ρε παιδες,ελεος πια με αυτο το συνθημα και τα ναρκωτικα......Το ειπα και σε ενα αλλο τοπικ......Το συνθημα εχει σκοπο να ξεσηκωσει την κερκιδα......Δε νομιζω ουτε οτι υπαρχει ανθρωπος που θα επηρεαστει τοσο πολυ και θα αρχισει τα ναρκωτικα εξαιτιας του συγκεκριμενου συνθηματος ουτε οτι ολοι οσοι το φωναζουν ειναι υπερ των ναρκωτικων.......Το ιδιο συμβαινει και με τα τραγουδια.....Το πληθος μπορει να τραγουδα Ειμαι στο δρομο για την κολαση(ACDC) αλλα αυτο δε σημαινει οτι ολοι οσοι απαρτιζουν το πληθος ειναι σατανιστες.....
Kαι οι 2 τύποι συνθημάτων χρειάζονται...kos έγραψε: το συνθημα ειναι γαματο ακριβως επειδη μπορεις να το φωναζεις για αρκετη ωρα. γενικα ειμαι υπερ των συνθηματων που μπορεις να τα επαναλαβεις. κανεις εναν γαματο κυκλο.
αντιθετα το "εδω και τοσες χιλιαδες χρονια" οι μισοι δεν αντεχουν να το τελειωσουν. συνθημα, γαματο και αυτο, που το λες μια φορα και παιρνεις ανασες για 5 λεπτα.
Εξ'ορισμού αν ένα σύνθημα το λες για πολλή ώρα , δε μπορεί να είναι "εκρηκτικό"
Και τα 2 χρειάζονται..ορεξη να υπάρχει κ να βοηθάει κ η ομάδα λίγο....το ένα χέρι νίβει τ΄'αλλο