Σπυρακος Σμυρλης κλπ.Gospi έγραψε:Ποια ειναι τα 3 εξτρεμ ανωτατου επιπεδου?sn0ufel4 έγραψε:Ο Ρικάρντο ελεύθερος ήρθε με μηδενικό συμβόλαιο
Ο Ουεντραογκο το ίδιο
Ο μπραντονιτς το ίδιο
Κάτι παιδάκια που δοκιμάστηκαν και κόπηκαν το ίδιο
Δεν έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ να παίρνει τέτοιους παίκτες γιατί τα παιδιά των ακαδημιών ούτε που τους βλέπουν. Ποιος Ζινι όταν έχω Γκιτερσο και Τζιμα
Ποιος Ρικάρντο όταν έχω 3 εξτρεμ ανώτατου επιπέδου να περιμένουν την ευκαιρία τους?
Παρεμπιπτόντως οι ακαδημίες χτίστηκαν με χρήμα και με το με διαφορά καλύτερο σκαουτινγκ στην Ελλάδα
Οσο για αυτους τους τρεις που αναφερεις, που ειναι το κακο? Αυτοι ειναι στην σωστη κατευθυνση. Τζαμπα ηρθαν με μικρα συμβολαια. Ο ενας να σου βγει απο τους τρεις, εισαι μαγκας. Εγω τον Ρικαρντο δεν τον ξεγραφω ακομη. Και ο Μπραντονιτς θεωρω θα κανει μεταγραφη με κανα 300αρι.
Υλικό υπάρχει δεν υπάρχει λόγος ούτε να έρχονται νέοι από άλλες ομάδες στα 20 τους χωρίς εμπειρία ούτε να περιμένουμε να έχουν ρόλο.
Τέλος πάντων η παε αν κάτι κάνει καλά είναι να λειτουργεί και να χρησιμοποιεί κ αξιοποιεί τις ακαδημίες της και τη Β ομάδα. Δε χρειάζεται να τραβάμε τη συζήτηση χωρίς λόγο