Bane για εξήγησε το αυτό.obanebane έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση ποδοσφαιριστής με ρωσικό διαβατήριο να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Εννοείς να πάρουμε Ρώσο ή να μην πιάσει;
Bane για εξήγησε το αυτό.obanebane έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση ποδοσφαιριστής με ρωσικό διαβατήριο να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Στον kaput απάντησα.Jack_MeHoff έγραψε:Σε τι; Δεν είδα κάτι αν θέλεις ξανά πες μουsourmenetes έγραψε:Περιμένω μια απάντηση από χθεςkaput00 έγραψε:Έτσι μέσα στη νύχτα έπρεπε να πάρουμε έναν επιθετικό και έγιναν συζητήσεις με πολλούς, πίστεψέ με, αλλά εκείνη τη στιγμή ο μόνος που μπορούσε να έρθει αμέσως ήταν ο Μπράντον
Ναι, μπορείτε να πείτε γιατί μείνατε σε αυτόν μόνο; Υπάρχουν πολλά ερωτήματα.
Αλλά στο ποδόσφαιρο μερικές φορές πρέπει να παίρνεις αποφάσεις από τη μια μέρα στην άλλη, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πτυχές, επίσης την οικονομική πτυχή, επίσης την πιθανότητα πως πιστεύεις ότι είναι εύκολο να έρθουν παίκτες. Δεν είναι τόσο εύκολο.
Αυτές οι δύο παράγραφοι τα λένε πραγματικά όλα και για το τι γίνεται στον σύλλογο και για τα λεφτά που δίνονται. Δεν χρείαζεται τίποτα άλλο να ακούσουμε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρεις κάτι ή ειρωνεύεσαι τον τοσκιτση για την πώληση ντελια;navigator11 έγραψε:Πριν ή μετά την πώληση Κωνσταντέλια;;john4serres έγραψε:O Razvan είπε το ναι και προχωράει η περίπτωση του. (Tοσκιτσης)
Περιμένουμε απάντησηnavigator11 έγραψε:Πριν ή μετά την πώληση Κωνσταντέλια;;john4serres έγραψε:O Razvan είπε το ναι και προχωράει η περίπτωση του. (Tοσκιτσης)
Ίσα ίσα πιστεύω θα πάμε σε ποδοσφαιριστές που «δεν έχουν θέμα» να πληρωθούν σε ρούβλια ή άλλο νόμισμα στην σφαίρα επιρροής BRICSobanebane έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση ποδοσφαιριστής με ρωσικό διαβατήριο να παίξει στον ΠΑΟΚ.
DamoN έγραψε:Bane για εξήγησε το αυτό.obanebane έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση ποδοσφαιριστής με ρωσικό διαβατήριο να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Σε μια ομάδα όμως που η χώρα που είναι εχθρική προς την χώρα τους είναι εχθρική και προς την ομάδα; Άρα φιλική προς την χώρα τους ;;;obanebane έγραψε:DamoN έγραψε:Bane για εξήγησε το αυτό.obanebane έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση ποδοσφαιριστής με ρωσικό διαβατήριο να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Δεν πιστεύω ότι Ρώσοι αθλητές θα έρθουν να παίξουν σε μια χώρα εχθρική προς την χώρα τους.
Το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου δεν έλεγε προ εβδομάδων πως έχουν καταφτάσει προτάσεις για τον Κωνσταντέλια, και δη στα χρήματα που ζητάει ο ΠΑΟΚ, που δε δέχεται καμιά συζήτηση κάτω των 15 εκατομμυρίων κολλαριστών κολλαριστών;; Αφού "δεν παίζει σάλιο", από ό,τι θρυλείται στην πιάτσα, για να ρωτήθηκε ο Λουτσέσκου κ να συμφώνησε για να προχωρήσει η όποια περίπτωση παίχτη, πώς έγινε αυτό;; Επισυνέβη κάποιο θαύμα;; Αναρωτιέμαι απλά.DamoN έγραψε:Ξέρεις κάτι ή ειρωνεύεσαι τον τοσκιτση για την πώληση ντελια;navigator11 έγραψε:Πριν ή μετά την πώληση Κωνσταντέλια;;john4serres έγραψε:O Razvan είπε το ναι και προχωράει η περίπτωση του. (Tοσκιτσης)
Πλην κουλιερακη που πάλι δεν θέλω δεν πρέπει με την καμία να πουλήσουμε Κοταρσκι,ινγκι,ντουγκλας,ζιβκο,Τάισον,ντελια για όλους τους άλλους θα βρούμε αντικαταστατη
Ok δηλαδή αν σου πουν ότι σου φέρνουν τον μπερβιν θα πεις ότι δεν τον θέλεις γιατί τα 12 γκολ του ( 2 πάνω από Μίσιγιαν) τα βάζει και ο Λάμπρου.pisakaipoupoula έγραψε:Κ εγώ αλήθεια σου απαντάω...Λοιπόν ο Λάμπρου στην Ολλανδία έκανε παπάδες, είσαι οκ? Καλύφθηκες? Θες να αναλύσουμε κάτι άλλο περί αυτού?nunies4 έγραψε:Ποια απο τα εξτρεμ μας θα πατωναν στην Γερμανια και ποια θα εκαναν παπαδες σε νουμερα στην Ολλανδια; Αληθεια ρωταω.
Η ποιοτητα των τελικων που βλεπαμε περυσι δηλαδη απο την πλειοψηφια των μεσοεπιθετικων μας θελετε να μου πειτε οτι εχει να κανει με το πρωταθλημα...
Οκ....
Ο Μισιτζάν ξεχώρισε στη Λουντογκόρετς κυρίως λόγω έκρηξης την οποία ΔΕΝ την έχει πια, από ποιότητα κόντρα σε κανονικές άμυνες πίστεψε με λίγα πράγματα.
@JohnDag συμφωνώ απόλυτα φίλε μου ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι