Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από DamoN »

obanebane έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση ποδοσφαιριστής με ρωσικό διαβατήριο να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Bane για εξήγησε το αυτό.
Εννοείς να πάρουμε Ρώσο ή να μην πιάσει;
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

ωριστε αποκτησαμε σημερα παικτη τον Μπραντον αφου υπεγραψε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Jack_MeHoff έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
kaput00 έγραψε:Έτσι μέσα στη νύχτα έπρεπε να πάρουμε έναν επιθετικό και έγιναν συζητήσεις με πολλούς, πίστεψέ με, αλλά εκείνη τη στιγμή ο μόνος που μπορούσε να έρθει αμέσως ήταν ο Μπράντον
Ναι, μπορείτε να πείτε γιατί μείνατε σε αυτόν μόνο; Υπάρχουν πολλά ερωτήματα.

Αλλά στο ποδόσφαιρο μερικές φορές πρέπει να παίρνεις αποφάσεις από τη μια μέρα στην άλλη, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πτυχές, επίσης την οικονομική πτυχή, επίσης την πιθανότητα πως πιστεύεις ότι είναι εύκολο να έρθουν παίκτες. Δεν είναι τόσο εύκολο.

Αυτές οι δύο παράγραφοι τα λένε πραγματικά όλα και για το τι γίνεται στον σύλλογο και για τα λεφτά που δίνονται. Δεν χρείαζεται τίποτα άλλο να ακούσουμε.
Περιμένω μια απάντηση από χθες

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε τι; Δεν είδα κάτι αν θέλεις ξανά πες μου
Στον kaput απάντησα.

Εσύ πως μπλεχτηκες;;

Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

navigator11 έγραψε:
john4serres έγραψε:O Razvan είπε το ναι και προχωράει η περίπτωση του. (Tοσκιτσης)
Πριν ή μετά την πώληση Κωνσταντέλια;;
Ξέρεις κάτι ή ειρωνεύεσαι τον τοσκιτση για την πώληση ντελια;
Πλην κουλιερακη που πάλι δεν θέλω δεν πρέπει με την καμία να πουλήσουμε Κοταρσκι,ινγκι,ντουγκλας,ζιβκο,Τάισον,ντελια για όλους τους άλλους θα βρούμε αντικαταστατη
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

navigator11 έγραψε:
john4serres έγραψε:O Razvan είπε το ναι και προχωράει η περίπτωση του. (Tοσκιτσης)
Περιμένουμε απάντηση

Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

obanebane έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση ποδοσφαιριστής με ρωσικό διαβατήριο να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Ίσα ίσα πιστεύω θα πάμε σε ποδοσφαιριστές που «δεν έχουν θέμα» να πληρωθούν σε ρούβλια ή άλλο νόμισμα στην σφαίρα επιρροής BRICS

Sent from my iPhone using Tapatalk
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Ρωσος φορ στο προσκηνιο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

DamoN έγραψε:

Δεν πιστεύω ότι Ρώσοι αθλητές θα έρθουν να παίξουν σε μια χώρα εχθρική προς την χώρα τους.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

obanebane έγραψε:
DamoN έγραψε:

Δεν πιστεύω ότι Ρώσοι αθλητές θα έρθουν να παίξουν σε μια χώρα εχθρική προς την χώρα τους.
Σε μια ομάδα όμως που η χώρα που είναι εχθρική προς την χώρα τους είναι εχθρική και προς την ομάδα; Άρα φιλική προς την χώρα τους ;;; 8-)
icue

Δημοσίευση από icue »

Καλα μπορει να μην ειμαστε Ουγγαρια, αλλα δεν καιμε και ρωσικες σημαιες. Εγω παλι βλεπω οτι η ουεφα και η φιφα σιγα σιγα αρχιζουν να το σκεφτονται για να ξεμπλοκαρουν γενικα τους Ρωσους στον αθλητισμο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

DamoN έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Ξέρεις κάτι ή ειρωνεύεσαι τον τοσκιτση για την πώληση ντελια;
Πλην κουλιερακη που πάλι δεν θέλω δεν πρέπει με την καμία να πουλήσουμε Κοταρσκι,ινγκι,ντουγκλας,ζιβκο,Τάισον,ντελια για όλους τους άλλους θα βρούμε αντικαταστατη
Το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου δεν έλεγε προ εβδομάδων πως έχουν καταφτάσει προτάσεις για τον Κωνσταντέλια, και δη στα χρήματα που ζητάει ο ΠΑΟΚ, που δε δέχεται καμιά συζήτηση κάτω των 15 εκατομμυρίων κολλαριστών κολλαριστών;; Αφού "δεν παίζει σάλιο", από ό,τι θρυλείται στην πιάτσα, για να ρωτήθηκε ο Λουτσέσκου κ να συμφώνησε για να προχωρήσει η όποια περίπτωση παίχτη, πώς έγινε αυτό;; Επισυνέβη κάποιο θαύμα;; Αναρωτιέμαι απλά.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Άρα τον ειρωνεύεσαι! Τέλεια επειδή είσαι σοβαρός και μετράει η άποψη σ σε μένα νόμιζα ότι ξέρεις κάτι και φοβήθηκα
icue

Δημοσίευση από icue »

Βρηκε κατι ψιλα στις τσεπες απο τα απλυτα ο Γιωργης.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

ειπαν στο ραδιο οτι εκτος απο Μισιτζαν και Σιστο υπαρχει και ενας τριτος εξτρεμ ψηλα στη λιστα. Μη Ευρωπαιος.

επισης ο Βασιλο επιβεβαιωσε οτι ο δευτερος Ρωσος ειναι φορ
renegade

Δημοσίευση από renegade »

pisakaipoupoula έγραψε:
nunies4 έγραψε:Ποια απο τα εξτρεμ μας θα πατωναν στην Γερμανια και ποια θα εκαναν παπαδες σε νουμερα στην Ολλανδια; Αληθεια ρωταω.
Η ποιοτητα των τελικων που βλεπαμε περυσι δηλαδη απο την πλειοψηφια των μεσοεπιθετικων μας θελετε να μου πειτε οτι εχει να κανει με το πρωταθλημα...
Οκ....
Κ εγώ αλήθεια σου απαντάω...Λοιπόν ο Λάμπρου στην Ολλανδία έκανε παπάδες, είσαι οκ? Καλύφθηκες? Θες να αναλύσουμε κάτι άλλο περί αυτού?

Ο Μισιτζάν ξεχώρισε στη Λουντογκόρετς κυρίως λόγω έκρηξης την οποία ΔΕΝ την έχει πια, από ποιότητα κόντρα σε κανονικές άμυνες πίστεψε με λίγα πράγματα.

@JohnDag συμφωνώ απόλυτα φίλε μου ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι
Ok δηλαδή αν σου πουν ότι σου φέρνουν τον μπερβιν θα πεις ότι δεν τον θέλεις γιατί τα 12 γκολ του ( 2 πάνω από Μίσιγιαν) τα βάζει και ο Λάμπρου.
Σόρρυ αλλά όλο το σκεπτικό σου είναι εξορισμού προβληματικό.
Τα γκολ από μόνα τους δεν λένε τίποτα.
Σημασία έχει η ομάδα στην οποία αγωνιζεσαι. Δεν είναι για παράδειγμα ο καρελης καλύτερος επιθετικός από τον Αραούχο επειδή έχει περισσότερα γκολ.

Επίσης μπορείς να μου πεις από πού προκύπτει το γεγονός ότι δεν έχει την έκρηξη που είχε στην λουντογκορετς?
Ποια παιχνίδια είδες και διέκρινες έλλειψη έκρηξης?

Και κάτι τελευταίο γιατί γράφτηκε και αυτό.
Ο παίκτης δεν πέρασε από Μπουντεσλίγκα και δεν ακούμπησε. Έβγαλε μια χρονιά βασικός ( σε μια όντως από τις χειρότερες ομάδες της λίγκας), συζητούσε μεταγραφή στην Ιταλία ( τα γερμανικά τα άρθρα στο διαδίκτυο είναι ,οποίος θέλει μπορεί να τα διαβάσει) , μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε και έμεινε εκτός για σχεδόν δύο χρόνια.

Το παιδί και πέρσι,αλλά ειδικά φέτος έδειξε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επανήλθε στα πρότερα του επίπεδα.
Το να μου πει κάποιος ότι δεν το.λν θέλω γιατί πχ θεωρώ ρίσκο μην ξανατραυματιστει το καταλαβαίνω...όχι όμως όλα τα υπόλοιπα που γράφονται εδώ και τρεις μέρες τα οποία είναι εντελώς εκτός πλαισίου αλήθειας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”