bersekeros έγραψε:
Ναι, όντως έχει παικταράδες,
που δεν έχουν κάνει βέβαια προετοιμασία και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα πάρει για να ετοιμαστούν, να μπουν να παίξουν.
Οπότε μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχει ένας μήνας ακόμα (παρά 5 ημέρες), για μεταγραφές ελεύθερων.
Δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε.
Φίλε ο πιο σκασμένος άνθρωπος αυτόν τον καιρό είναι ο Λεωντιαδης. Τον βλέπεις είναι έτοιμος να εκραγεί. Αυτό που τον ενοχλεί πολύ είναι γιατί τον κορόιδεψαν άνθρωποι που μιλάει συνέχεια μέσα στην ΠΑΕ. Τον είπαν ότι όλα τα λεφτά από την μεταγραφή Γιαννούλη θα τα δύναμε φέτος σε μεταγραφές. Περίμενε μεταγραφές από νωρίς.
Εμένα δεν με πειράζει αν θέλει να βγάλει λεφτά ο Σαββίδης γιατί με αυτούς που κάνει παρέα από τις άλλες ΠΑΕ δεν περίμενα τίποτα καλύτερο και ξέρω στην Ελλάδα ότι όλοι οι πρόεδροι όσα λεφτά και να βάλανε, βγάλανε πολύ περισσότερα και δεν περίμενα άρθρα ΑΡΔ ότι ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη έβγαλε πάνω 60εκ από μεταγραφές και πάνω 150 εκ από την Ευρώπη κτλ. Παραδέχομαι ότι ο Σαββίδης από όλους τους προέδρους έβαλε τα περισσότερα (πάνω από 130εκ) αλλά δεν με πειράζει αν βγάζει λεφτά ο άνθρωπος όπως όλοι αλλά το ότι δεν υπάρχει κανένας στην ΠΑΕ διευθυντής να ηγείται και να παίρνει την ευθύνη και να βγαίνει να ενημερώνει τον κόσμο ένας αρχηδάτος. Αυτό εμένα με πειράζει. Τουλάχιστον όταν κάνανε πρόταση στον Μπεο ο Μπέος τους είπε ότι για έρθω εγώ θα διώξεις όλους αυτούς του δημόσιους υπαλλήλους και θα σου κάνω εγώ ομάδα... Αλλά δεν το δέχτηκαν.
Διώξανε τον Γκαρσία επειδή μιλούσε και ζητούσε και δώσανε 2εκ. σε έναν δικό τους άνθρωπο που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει να λένε ορίστε ο Λουτσέσκου δεν θέλει μεταγραφές εμείς θέλουμε και αυτός δεν θέλει. Και εμείς το φάγαμε αυτό. και εγώ πρώτος. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω.
Να κόψουνε τον λαιμό τους να περάσουν την Ριέκα. Γιατί φέτος θα βλέπουμε μπουκέτα με Τζαβέλα και βλαχομαγκιες του Καρυ και του Μπελαουαν για τέτοιο ποδόσφαιρο μιλάμε. Και ο δεύτερος θα παίζει Ιντερτοτο ως αδύναμος μεσα στις 15 Ιουλιου με καύσωνα. Αυτά. Γιατί με τον Γουρλομάτη πρωθυπουργό ξέρει ποιος θα είναι πρώτος με το έτσι με το θέλω.... Δεν τον αδικώ αν θέλει να βγάλει λεφτά φέτος έτσι όπως έχει το πράγμα αλλά δώσε κατι να περάσω στους ομίλους να βλέπω λιγο ευρώπη δεν με λυπάσαι λίγο. Από ότι ακούω πάμε και για 20+ για δύο χρόνια και από την Νοβα. Και φέτος είναι όλοι ελεύθεροι και παρακαλάνε. Αυτά φίλε.