Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
odynet

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από odynet »

stravostomis έγραψε:
Caballo Viejo έγραψε:Συγγνώμη, αλλά είναι δυνατόν η Κραϊόβα και ο ΠΑΟΚ να θέλουν τον ίδιο παίχτη και να τον πάρει η Κραϊόβα;
Το ότι προπονείται με την Κραϊόβα δεν σημαίνει κάτι. Και ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε προπονήσεις με την Μύκονο για να μείνει σε φόρμα, όχι επειδή θα πάρει μεταγραφή.
Συγνώμη αλλά επειδή ξέρω κάπως τη Ρουμανική γλώσσα έκατσα από περιέργεια σήμερα να διαβάσω τι γράφει η gazeta sporturilor (η πιο γνωστή αθλητική εφημερίδα της χώρας) και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Alexandru Mitriță (παρεπιπτόντως προφέρεται Μιτρίτσα , με το "α" κλειστό, κάτι μεταξύ "α" και "ε") αναφέρεται μόνο και μόνο σε σχέση με το δημοσίευμα της Forza. Ούτε ο παίκτης ο ίδιος ούτε κάποιος άλλος έχουν δηλώσει τίποτα σχετικό για ΠΑΟΚ ή Λουτσέσκου. Από όλα όσα διάβασα ο Μιτρίτσα επιθυμεί την επιστροφή του στην Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα, δεν έχει πρόβλημα να πάρει και λιγότερα χρήματα από το μισθό του, η ομάδα τον θέλει, ο προπονητής της τον θέλει και γνωρίζονται και ο ατζέντης του διαπραγματεύεται με την αμερικανική ομάδα προς αυτό το σκοπό.

Είμαστε σίγουροι ότι του έχει γίνει έστω πρόταση;

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

kosths BXL έγραψε:αυτο θα εγγραφα και εγω ....ο Σαββιδης δηλωσε ξεκαθαρα οτι στοχος ειναι το πρωταθλημα...τι αλλο να επικοινωνησουν ? για το οτι αυτα που κανουν δεν εχουν σχεση με αυτα που ειπανε δεν φταιει ο οπαδος ....
Ο Σαββιδης δηλωσε ξεκαθαρα αυτα που δηλωσε κι οχι αυτα που νομιζει ο καθε οπαδος. Για το γεγονος οτι καποιοι διαβαζουν τα μισα και ποσταρουν κι εδω τα μισα απο οσα ειπε αλλοιωνοντας το νοημα των δηλωσεων δεν φταιει ο Σαββιδης αλλα ο οπαδος
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

σε 10 μερες θα ξερουμε
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

kosths BXL έγραψε:αυτο θα εγγραφα και εγω ....ο Σαββιδης δηλωσε ξεκαθαρα οτι στοχος ειναι το πρωταθλημα...τι αλλο να επικοινωνησουν ? για το οτι αυτα που κανουν δεν εχουν σχεση με αυτα που ειπανε δεν φταιει ο οπαδος ....
Νίκες και τρόπαια βλέπω, όχι ευθέως αναφορά σε πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

bersekeros έγραψε:
eliask έγραψε:Πάντως η λίστα με τους ελεύθερους παίκτες περιέχει παιχταράδες!

https://repress.gr/paramenoyn-choris-om ... ALaMHRFFA8
Ναι, όντως έχει παικταράδες,
που δεν έχουν κάνει βέβαια προετοιμασία και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα πάρει για να ετοιμαστούν, να μπουν να παίξουν.

Οπότε μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχει ένας μήνας ακόμα (παρά 5 ημέρες), για μεταγραφές ελεύθερων.

Δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε.
Φίλε ο πιο σκασμένος άνθρωπος αυτόν τον καιρό είναι ο Λεωντιαδης. Τον βλέπεις είναι έτοιμος να εκραγεί. Αυτό που τον ενοχλεί πολύ είναι γιατί τον κορόιδεψαν άνθρωποι που μιλάει συνέχεια μέσα στην ΠΑΕ. Τον είπαν ότι όλα τα λεφτά από την μεταγραφή Γιαννούλη θα τα δύναμε φέτος σε μεταγραφές. Περίμενε μεταγραφές από νωρίς.

Εμένα δεν με πειράζει αν θέλει να βγάλει λεφτά ο Σαββίδης γιατί με αυτούς που κάνει παρέα από τις άλλες ΠΑΕ δεν περίμενα τίποτα καλύτερο και ξέρω στην Ελλάδα ότι όλοι οι πρόεδροι όσα λεφτά και να βάλανε, βγάλανε πολύ περισσότερα και δεν περίμενα άρθρα ΑΡΔ ότι ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη έβγαλε πάνω 60εκ από μεταγραφές και πάνω 150 εκ από την Ευρώπη κτλ. Παραδέχομαι ότι ο Σαββίδης από όλους τους προέδρους έβαλε τα περισσότερα (πάνω από 130εκ) αλλά δεν με πειράζει αν βγάζει λεφτά ο άνθρωπος όπως όλοι αλλά το ότι δεν υπάρχει κανένας στην ΠΑΕ διευθυντής να ηγείται και να παίρνει την ευθύνη και να βγαίνει να ενημερώνει τον κόσμο ένας αρχηδάτος. Αυτό εμένα με πειράζει. Τουλάχιστον όταν κάνανε πρόταση στον Μπεο ο Μπέος τους είπε ότι για έρθω εγώ θα διώξεις όλους αυτούς του δημόσιους υπαλλήλους και θα σου κάνω εγώ ομάδα... Αλλά δεν το δέχτηκαν.

Διώξανε τον Γκαρσία επειδή μιλούσε και ζητούσε και δώσανε 2εκ. σε έναν δικό τους άνθρωπο που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει να λένε ορίστε ο Λουτσέσκου δεν θέλει μεταγραφές εμείς θέλουμε και αυτός δεν θέλει. Και εμείς το φάγαμε αυτό. και εγώ πρώτος. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω.

Να κόψουνε τον λαιμό τους να περάσουν την Ριέκα. Γιατί φέτος θα βλέπουμε μπουκέτα με Τζαβέλα και βλαχομαγκιες του Καρυ και του Μπελαουαν για τέτοιο ποδόσφαιρο μιλάμε. Και ο δεύτερος θα παίζει Ιντερτοτο ως αδύναμος μεσα στις 15 Ιουλιου με καύσωνα. Αυτά. Γιατί με τον Γουρλομάτη πρωθυπουργό ξέρει ποιος θα είναι πρώτος με το έτσι με το θέλω.... Δεν τον αδικώ αν θέλει να βγάλει λεφτά φέτος έτσι όπως έχει το πράγμα αλλά δώσε κατι να περάσω στους ομίλους να βλέπω λιγο ευρώπη δεν με λυπάσαι λίγο. Από ότι ακούω πάμε και για 20+ για δύο χρόνια και από την Νοβα. Και φέτος είναι όλοι ελεύθεροι και παρακαλάνε. Αυτά φίλε.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Παίρνεις Φακουντο σέντερ ΦΟΡ.. Φέρνεις Μπεν Αρφα.. Πιέζεις και παίρνεις Μπαμπα.. Και το κερασάκι τον Τζοβινγκο.... Και μετά ξύπνησα..
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

odynet έγραψε:
stravostomis έγραψε:
Caballo Viejo έγραψε:Συγγνώμη, αλλά είναι δυνατόν η Κραϊόβα και ο ΠΑΟΚ να θέλουν τον ίδιο παίχτη και να τον πάρει η Κραϊόβα;
Το ότι προπονείται με την Κραϊόβα δεν σημαίνει κάτι. Και ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε προπονήσεις με την Μύκονο για να μείνει σε φόρμα, όχι επειδή θα πάρει μεταγραφή.
Συγνώμη αλλά επειδή ξέρω κάπως τη Ρουμανική γλώσσα έκατσα από περιέργεια σήμερα να διαβάσω τι γράφει η gazeta sporturilor (η πιο γνωστή αθλητική εφημερίδα της χώρας) και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Alexandru Mitriță (παρεπιπτόντως προφέρεται Μιτρίτσα , με το "α" κλειστό, κάτι μεταξύ "α" και "ε") αναφέρεται μόνο και μόνο σε σχέση με το δημοσίευμα της Forza. Ούτε ο παίκτης ο ίδιος ούτε κάποιος άλλος έχουν δηλώσει τίποτα σχετικό για ΠΑΟΚ ή Λουτσέσκου. Από όλα όσα διάβασα ο Μιτρίτσα επιθυμεί την επιστροφή του στην Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα, δεν έχει πρόβλημα να πάρει και λιγότερα χρήματα από το μισθό του, η ομάδα τον θέλει, ο προπονητής της τον θέλει και γνωρίζονται και ο ατζέντης του διαπραγματεύεται με την αμερικανική ομάδα προς αυτό το σκοπό.

Δεν γίνεται να άκουσες την συνέντευξη και να μην άκουσες να λέει για τον Λουτσέσκου. Εγώ δεν ξέρω καθόλου ρουμανικά και μόνο αυτό κατάλαβα.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Συγγνώμη για το οφτοπικ!! :D Έχει κανείς εικόνα για τον Λογαρα;
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

Όπως είπα ΔΕΝ άκουσα τη συνέντευξη, διάβασα σήμερα τις αθλητικές σελίδες της γείτονος χώρας και κυρίως την gsp. Εκεί υπάρχουν εκτός των άλλων και δηλώσεις του παίκτη και η περίφημη αναφορά στον Λουτσέσκου ( ο "Μίστερ"), που είδα σε ελληνικά μέσα, εκεί γράφτηκε ότι αφορά τον προπονητή Ρεγκεκαμπφ και απόρησα.

Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον που λες, ότι υπάρχει ηχητικό. Που μπορώ να το βρω;

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

«Ο Άκπομ δεν ήταν μαζί μας σήμερα. Δε νομίζω ότι βοήθησε αρκετά την ομάδα στη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση και έτσι του έδωσα ρεπό το Σαββατοκύριακο. Δεν ξέρω αν θα φύγει από την ομάδα, πιστεύω ότι θα το θέλει όμως για το δικό του καλό».

Όσο για το αν τον υπολογίζει για την εξέλιξη της χρονιάς η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Όχι».

Μετά και την εξέλιξη αυτή μένει να φανεί η συνέχεια μιας υπόθεσης που θα έχει άμεσα εξελίξεις.
Γουόρνοκ, προπονητής Μπόρο.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Γκουερινο έγραψε:
Ο Σαββιδης δηλωσε ξεκαθαρα αυτα που δηλωσε κι οχι αυτα που νομιζει ο καθε οπαδος. Για το γεγονος οτι καποιοι διαβαζουν τα μισα και ποσταρουν κι εδω τα μισα απο οσα ειπε αλλοιωνοντας το νοημα των δηλωσεων δεν φταιει ο Σαββιδης αλλα ο οπαδος
ρε φιλε σε καθε συνεντευξη τυπου ο λουτσεσκου μιλαει για πρωταθλημα...ο ιδιος ειπε στην πρωτη συνεντευξη τυπου που εδωσε οτι "ηρθα για αυτο το λογο και αν δεν το πετυχω θα ειναι αποτυχια"...επισης το "Ο Σαββιδης δηλωσε ξεκαθαρα αυτα που δηλωσε κι οχι αυτα που νομιζει ο καθε οπαδος" τι ειναι ακριβως μια προσπαθεια σου να μας πεις οτι δεν καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε...ο σαββιδης δηλωσε ξεκαθαρα οτι ο στοχος ειναι το πρωταθλημα και η ευρωπαικη πορεια ..τωρα αν εσυ λογο του οτι δεν γινονται οι αναλογες κινησεις που θα επρεπε να γινονται ωστε να στηριξουν πρωτα απο ολα οι ιδιοι τον λουτσεσκου θες να μας πεις οτι ο σαββιδης δεν ειπε αυτο και οτι ο προπονητης της ομαδας δεν ειπε αυτο και οτι ολος ο κοσμος καταλαβε λαθος ε μαλλον λαθος εισαι εσυ που σε λιγο θα εχει παει 30 αυγουστου , μετγαραφες δεν θα εχουν γινει και θα εχεις βασικους παικτες που περυσι στο -26 τους εδωσες δανεικους γτ δεν εκαναν και εσυ θα λες οτι φταινε αυτοι που γκρινιαζουν και οχι η διοικηση ....τι αλλο θα ακουσουμε ελεος
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

odynet έγραψε:
stravostomis έγραψε:

https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/ ... -1-1236523
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Σε 10 μέρες η ΠΑΕ θα έχει να λογοδοτησει για το πιο αποτυχημένο μεταγραφικό καλοκαίρι στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Tolaros έγραψε:Σε 10 μέρες η ΠΑΕ θα έχει να λογοδοτησει για το πιο αποτυχημένο μεταγραφικό καλοκαίρι στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Σώζεται ακόμα, οριακά μεν αλλά σώζεται. Την Πέμπτη κρίνονται πολλά και για τις λογοδοσίες και για το βραχυπρόθεσμο μέλλον του συλλόγου. Αν τυχόν αποκλειστούμε, αυτό το καλοκαίρι θα σου φαίνεται υπέροχο μπροστά σε αυτά που θα έρθουν.
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

odynet έγραψε:Όπως είπα ΔΕΝ άκουσα τη συνέντευξη, διάβασα σήμερα τις αθλητικές σελίδες της γείτονος χώρας και κυρίως την gsp. Εκεί υπάρχουν εκτός των άλλων και δηλώσεις του παίκτη και η περίφημη αναφορά στον Λουτσέσκου ( ο "Μίστερ"), που είδα σε ελληνικά μέσα, εκεί γράφτηκε ότι αφορά τον προπονητή Ρεγκεκαμπφ και απόρησα.

Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον που λες, ότι υπάρχει ηχητικό. Που μπορώ να το βρω;

[youtube]2JyWtqdV98I[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”