Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη αν ερθει ο μανατζερ του Γκαρυ 15 του μηνα και πει οτι ερχεται με 500.000,αν παρει ο Τζιοβινκο τον Λουτσε και του πει κοουτς ερχομαι,εμεις θα απαντησουμε το καλοκαιρι εφυγε? Γιατι τοσο βιασυνη ρε φιλε,αγχωθηκαμε για καποιο λογο?
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

dimitris88 έγραψε:
Woodman73 έγραψε:Παιδια, κλειδωστε το...
Εαν θελουν ας βγουνε να μιλησουν τα παιδια,(ας τους στειλει ενα μυνημα ο διαχειρηστης, να δει εν θελουν, η οχι..) που το ειπαν...
Αλλιως, κλειδωστε το....διαβαζουμε οτιδηπωτε δεν εχει σχεση με τις μεταγραφες!!!
Δεν εχει νοημα πλεον τα 8/10 να ειναι οff topic!!!!
ρε φίλε γιατί να το κλειδώσουν. Κάποια πράγματα τα φέρνει η ροή της συζήτησης και είναι σωστά όπως λέγονται άσχετα που δεν αφορούν άμεσα τις μεταγραφές. Τις αφορούν έμμεσα γιατί εξηγούμε το γιατί κατά τη γνώμη μας δεν είναι τόσο κεφάτος ο ΙΒΑΝ να βάλει περισσότερα χρήματα. Δηλαδή τι θέλεις να διαβάσεις για το Λιάγιτς; Γιατί δεν έρχεται ή ότι κοιτάμε εάν προκύψει καμιά ενδιαφέρουσα περίπτωση; Δεν έχουμε τι άλλο να γράψουμε για τις μεταγραφές, τα έχουμε εξαντλήσει όλα τα ονόματα. Έτσι κι' αλλιώς το τόπικ θα κλείσει σε λίγο με το τέλος των μεταγραφών και των ελεύθερων. Δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα σου να κλείσει νωρίτερα...
Δεν εχω ΚΑΜΙΑ πρεμουρα...τα 9/10 που γραφονται, ειναι ....off topic...
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

sourmenetes έγραψε:Η επόμενη ανάλυση περί ΝΔ και σύριζα και λοιπά σκατα θα πάρουν πουλο.

Αντε γιατί πάλι αρχίσατε να το χεζετε καποιοι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος σου και το που ακριβώς πάει το χέσιμο. Εκτός και εάν ο ίδιος έχεις κάποιους δικούς σου λόγους και φοβάσαι ίσως κάποιες συνέπειες και δεν θέλεις να αγγίζονται τα ονόματα νδ, σύριζα, κτλ, οπότε θέλεις να το κρατάς το πράγμα σ΄ένα επιφανειακό και ρηχό επίπεδο αλλά ασφαλές για σένα και το forum. Σεβαστό ότι θέμα και εάν έχεις....αλλά ο ΠΑΟΚ είναι και πολιτική άποψη, πολιτική στάση. Προσοχή είπα πολιτική και όχι κομματική. Ο ΠΑΟΚ από την ίδρυση του ήταν πολιτική πράξη διακήρυξης ελευθερίας και οράματος αναβίωσης των χαμένων πατρίδων, γι' αυτό και πάντα αντιδράει, καταγγέλει και πολεμάει τους δυνάστες....τώρα εάν εσύ θέλεις να πατήσεις το καζανάκι και να το εξαφανίσεις αυτό γιατί το θεωρείς χέσιμο κάντο.....ελεύθερος είσαι....ο ΠΑΟΚ είπαμε, ενσαρκώνει το ιδανικό της ελευθερίας, ακόμη και γι' αυτό....
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

joshua έγραψε:Δηλαδη αν ερθει ο μανατζερ του Γκαρυ 15 του μηνα και πει οτι ερχεται με 500.000,αν παρει ο Τζιοβινκο τον Λουτσε και του πει κοουτς ερχομαι,εμεις θα απαντησουμε το καλοκαιρι εφυγε? Γιατι τοσο βιασυνη ρε φιλε,αγχωθηκαμε για καποιο λογο?
Με το Γκάρυ, τον Πρίγιο, το Τζοβίνκο, κτλ....όλοι λέμε να έρθουν αλλά κανένας μας δεν ξέρει σε τι κατάσταση είναι τώρα, που είναι και μεγαλύτεροι σε ηλικία αλλά έρχονται και από σεζόν ουσιαστικά πολύ καθοδικές στην αραβία. Εμείς τους έχουμε στο μυαλό όπως ήταν στα καλά τους όταν έπαιζαν σε εμάς αλλά είναι έτσι; Η περίπτωση Καγκάβα δεν φτάνει για να μας βάλει μυαλό ότι δεν μετράει τι παίκτης ήσουν αλλά τι παίκτης είσαι τώρα;
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

sourmenetes έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Επειδή υπάρχει και η άποψη οτι ενισχυθήκαμε στις μεταγραφές, την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα και παίζουμε.
Εκτός από Κούρτιτς, πως ακριβώς εννοείτε εσείς, που υποστηρίζετε την παραπάνω αποψη, ότι ενισχυθήκαμε ?
Ποιοι παίκτες θα παίξουν και ενσαρκώνουν την ενίσχυση ?
Για να δούμε στην πράξη τελικά αν έγινε ενίσχυση.
Μιτριτα σιντλευ ακπομ-ολιβειρα κουρτιτς

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχουν και οι δύο απόψεις. Καθεμία είναι φυσικά σεβαστή.
Τα αποτελέσματα θα δείξουν ποια τελικά είναι ορθή.
Εννοείται ότι μακάρι να διαψευσθει 100% η δική μου άποψη και να αποδειχθεί η ομάδα από το ξεκίνημα ότι είναι δυνατή και πάει, όπως πρέπει για τον ΠΑΟΚ, για πρωτάθλημα. Είτε υποστηρίζουμε ότι ενισχύθηκε όπως έπρεπε η ομάδα είτε όχι, κάθε Κυριακή θα συντονιζόμαστε για τις νίκες του μεγάλου ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Ειναι ξεκαθαρο τελικα οτι η ομαδα ποτε δεν ειχε βλεψεις για μεταγραφη στο 10. Επεσε τρελο δουλεμα επικοινωνιακα απτην ΠΑΕ οτι και να λεμε

Ναι,ποσοτικα στο 10 εχουμε Μπισε-Καγκαβα και εν αναγκη Καντουρι. Το γεγονος ομως οτι ο ιαπωνας ειναι βετερανος και ο Μπισε 35 χρονων,μας κανει να χουμε μισο παικτη στην ουσια. Εξου και η αναγκη ενισχυσης στο 10,οχι οτι δεν υπηρχε ικανος αριθμος παικτων

Σε ποσοτικο επιπεδο ειμαστε καλυμενοι,αλλα εχουμε μαζεψει πολλα συμβολαια που πολλα πληρωνονται και λιγα προσφερουν. Ελπιζω σε ταχυδαχτυλουργικα σκουφεσκου φετος και του χρονου καλο ξεσκαρταρισμα απο βετερανους μισθοφορους τυπου καγκαβα και αμπαλους τυπου εσιτι.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Ανεβάζοντας την ηλικία του Μπισεσβαρ κατά δύο χρόνια και απαξιώνοντας έναν παίκτη στα 32 του που έχει πιθανοτατα το βαρύτερο βιογραφικό παίκτη που πέρασε απο την ομάδα και όσο να ειναι υπάρχει η ελπιδα ότι θα προσφέρει κάτι, αισθάνεσαι κάποιου είδους ικανοποιηση;
Παντως για αποδυναμωμένη ομάδα, Σαββιδη που ξεπουλησε τα ασημικα και ενισχυμενους αντιπάλους είμαστε με διαφορά απο τους υπόλοιπους δευτερο φαβορι πισω απο γαύρο.Προφανώς οι μπουκ δεν ξερουν
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ε αφου σε ικανοποιει που εισαι ΔΕΥΤΕΡΟ φαβορι ολα καλα
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Αντε βαρεθηκα. Ελα να ζεσταινομαστε σιγα σιγα….

https://youtu.be/-4k02PLjFXM
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Dimg4 έγραψε:Ε αφου σε ικανοποιει που εισαι ΔΕΥΤΕΡΟ φαβορι ολα καλα
Οχι θέλω να ειμαι πρωτο, με κάθε κόστος.
Αλλωστε εγω δεν ειμαι σαν τους υπολοιπους, έγινα ΠΑΟΚ για τους τίτλους και μονο.
Δεν ξέρω τι θα αποδειχτεί χειρότερο στο τελος η αχαριστία ή η κοντή μνήμη.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Αν θεωρήσουμε πάντως πως έχουν κλείσει οι μεταγραφές, τα δυο φάουλ εκ του αποτελέσματος είναι το στοίχημα Τέιλορ και η μη απόκτηση παίκτη στο 10.
Ο Κούρτις φαίνεται να προσθέτει ποιότητα στο κέντρο,ενώ ο άτυχος Ολιβέιρα έδειξε από τα πρώτα παιχνίδια πόσο σημαντικός θα ήταν στον τρόπο παιχνιδιού μας. Ο Άκπομ ήταν μια απολύτως λογική κίνηση κάλυψης του κενού που δημιουργήθηκε. Οι Σίντκλει και Μιτρίτσα δείχνουν να έχουν στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα και αναμένουμε να δούμε τα επίπεδα απόδοσης τους.
Οι δυσλειτουργίες που προέκυψαν πάντως, δείχνουν πως η ΠΑΕ χρειάζεται σίγουρα έναν έμπειρο τεχνικό διευθυντή άμεσα. Ακόμα και αν προορίζεται ο αρχηγός για την συγκεκριμένη θέση, θα βοηθούσε να αναλάβει τον ρόλο ενός αθλητικού διευθυντή που θα ορίζει την στρατηγική, έχοντας παράλληλα έναν τεχνικό διευθυντή για τα διαδικαστικά και τις διαπραγματεύσεις.
Από την άλλη μεριά πάντως, αδυνατώ να καταλάβω πως μερικοί θεωρούν πως πάμε για το πρωτάθλημα στα λόγια και όχι στις πράξεις. Τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας, τρεις ομάδες έχουν κάνει ουσιαστικό πρωταθλητισμό και έχουν κατακτήσει τρόπαια. Ε αυτές οι 3 θα τα διεκδικήσουν και φέτος. Δεν μπορώ ας πούμε να ακούω πως ρίχνει λευκή πετσέτα ο ΠΑΟΚ με προπονητή τον Λουτσέσκου και παίκτες που έχουν κατακτήσει αήττητο πρωτάθλημα και Κύπελλα τα τελευταία χρόνια, αλλά θα κάνει πρωταθλητισμό ο Άρης (της διαπλοκής με τον ΟΣΦΠ), που έχει να κατακτήσει τίτλο εδώ και δεκαετίες.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τζαμπα χαλιεστε.
Ο Ιβαν,στο βιντεάκι που εδωσε στην δημοσιοτητα η ΠΑΕ, μιλαει για νταμπλ. Στην δηλωση του οταν ηρθε ο Λουτσε μιλησε για ευρωπαικη καταξιωση.
Αρα αυτα ειναι τα δεδομενα και με βαση αυτα θα κρινουμε αν η ΠΑΕ και ο Λουτσε λειτουργησαν σωστα αυτο το καλοκαιρι
Δεν θελω να ακουσω δικαιολογιες σε περιπτωση αποτυχιας.
Αποδοση ευθυνων θελω.
Μας τελείωσαν ολες οι δικαιολογιες.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Παιδευτηκα πολύ αλλά τα κατάφερα.
Σας βρήκα παικτουρα όνομα και πραμα: DANI ABALO.
Δεξί εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος από μία ομάδα τρίτης κατηγορίας Ισπανίας.
Τρεχατε να κλείσουμε τον Αμπαλο πριν τον προλάβουν άλλοι.
Η μοναδική απαίτηση που έχουμε είναι να ξέρει να ντριμπλαρει τους κώνους στην προπόνηση.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pk77 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ε αφου σε ικανοποιει που εισαι ΔΕΥΤΕΡΟ φαβορι ολα καλα
Οχι θέλω να ειμαι πρωτο, με κάθε κόστος.
Αλλωστε εγω δεν ειμαι σαν τους υπολοιπους, έγινα ΠΑΟΚ για τους τίτλους και μονο.
Δεν ξέρω τι θα αποδειχτεί χειρότερο στο τελος η αχαριστία ή η κοντή μνήμη.
Α δηλαδη το να θελω τον ΠΑΟΚ πρωτο ειναι αχαριστια. Check.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Πιστεύω ότι το κλειδί για φέτος λέγεται Μίτριτσα.

Αν μπορέσει να κάνει την διαφορά θα πάμε καλά.

Τους υπόλοιπους λιγο -πολύ τους γνωρίζουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”