Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από gika »

Rexaris έγραψε:Σήμερα κατά τη γνώμη μου με μια σεμνή τελετή πήρε τέλος η μικρή παρένθεση καθαρού αέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που κράτησε πάνω-κάτω ένα χρόνο.

Μαζεύτηκαν όλοι μαζί εχθροί, δούλοι, γλείφτες, πληρωμένα λιμά και χρήσιμοι ηλίθιοι και επιτέθηκαν στον ΠΑΟΚ με σκοπό αυτό που τελικά κατάφεραν. Ο ΠΑΟΚ σχεδόν τίποτε (να είστε υποψιασμένοι γιατί φοβάμαι ακόμη και τη διαιτησία που θα κρίνει είσοδο σε ομίλους Εουρόπα) και ο δυνάστης τα πάντα.

Ποτέ μου δεν ζήλεψα άξιο άνθρωπο, πάντα χάρηκα όταν ο άξιος και τίμιος πετύχαινε σα να ήμουν εγώ ο ίδιος. Σήμερα όμως είμαι χάλια με την είσοδο του ακατανόμαστου στους ομίλους γιατί είναι αποτέλεσμα μπόχας επικού επιπέδου.

Η ομάδα μου έκανε τα πάντα σωστά, όμως υποτιμήσαμε την εξάπλωση τής λέρας και στην Ευρώπη. Έγιναν εκπληκτικά πράγματα για να μείνει έξω από τους ομίλους ο ένας και να μπει ο άλλος. Ο πρωταθλητής με τον Άγιαξ, χωρίς σίγουρους ομίλους Εουρόπα και κόντρα διαιτησία, ενώ ο δεύτερος με τις κωλοπετεινίτσες, σπρώξιμο αβέρτα και σίγουρους τους ομίλους ένα γύρο πριν.

Να το θυμόμαστε όλοι οτι όταν βρήκαν τα σκούρα από έναν ΤΙΜΙΟ και ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ, ήρθε η ΟΥΕΦΑ (ή μάλλον ένα σάπιο κομμάτι της) και δεν κράτησε ΟΥΤΕ τα προσχήματα.

Μετά από τις επιθέσεις που δεχθήκαμε σε όλα τα μέτωπα, έχουμε πλέον πρόβλημα με το FFP (σας το λέω θα προσπαθήσουν τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ και τα λεφτά τού Εουρόπα να μας κόψουν) ενώ ο αντίπαλος θα κάνει και ντεμαράζ στις μεταγραφές με ένα κομματάκι μόνο από τον χρυσό τού ΤσουΛου. Τον χρυσό που ΕΚΛΑΠΗ από εμάς.

Να θυμόμαστε όλους τους εχθρούς τού ΠΑΟΚ, γιατί αυτό το καλοκαίρι, πέταξαν όλοι τις μάσκες για να πετύχουν αυτό που κατάφεραν σήμερα με συντονισμένη πολυμέτωπη επίθεση εναντίον τής αγαπημένης μας ομάδας.

Ας γυρίσουμε λοιπόν στα βασικά, τα οποία είναι και τα μόνα που θα μας επιτρέψει η ΜΑΦΙΑ να έχουμε ποτέ, οτι ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους και οτι θα τους ξεμπροστιάζουμε στο γήπεδο σε κάθε ευκαιρία. Αν και αυτό δεν φαίνεται να τους ενοχλεί καθόλου.
Κλασικό παράδειγμα Ελληναρα. Εμείς τα κάναμε όλα σωστά, μας πολεμάνε όμως τα Νεφελίμ.

Το ότι ήσουν στους αδύναμους σε έφερε απέναντι στον Άγιαξ, δεν το διάλεξε ο Μαρινάκης. Το ότι ο γαύρος γλύτωσε την Πόρτο έγινε επειδή οι Ρώσοι κάνανε ματσαρα την προηγούμενη βδομάδα.

Κάναμε λάθη και ήμασταν και άτυχοι. Χάσαμε μια σημαντική μάχη. Συνεχίζουμε με τον πόλεμο. Τόσο απλά.

Ο γαύρος έχει καλή ομάδα, όπως και εμείς. Το πρωτάθλημα θα κριθεί και φέτος στους 2-3 βαθμούς. Ούτε αυτοί έγιναν Μπαρτσελόνα ξαφνικά, ούτε τίποτα.

Τελειώνουμε αύριο την πρόκριση και πάμε για το δεύτερο σερί αήττητο πρωταθλημα.

Οι μισοι ηττοπαθείς κι οι άλλοι μισοί συνομοσιολογοι. Φτάνει.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

pgetsos έγραψε:Σορρυ που παρεμβαινω στην παρεμβαση, αλλα αν μπεις σε οπαδικα φορουμ και του γαυρου και της Κουλας μια χαρα εχει ατομα, με χιλιαδες ποστ, να γραφουν χειροτερα απο το Οι αλλοι ειναι 2 κλασεις πανω μας. Σιγουρα παντως δε γινονται οσο κωλος γινομαστε εμεις με καθε τετοιο μηνυμα. Βεβαια ειναι και 30 ατομα συνολο, γνωριζονται προσωπικα :mrgreen:
Το θέμα είναι ότι όπως παίρνουν από τις κουλας και του γαύρου τα ποστς που έχουν γκρινια και ξινιλα και τα κάνουν screenshots και τα ανεβάζουν μετά στο φειςμπουκ μερικοί δικοί μας και γελάμε όλοι να βλέπουμε τα ποκεμον να λενε μεταξύ τους ομαδάρα είχε ο ΠΑΟΚ και δικαια το πειρε κτλ. μην δίνουμε εμείς τουλάχιστον άδικα τέτοια αυτογκολ δικαιώματα και εμείς που έπαιξε με το χημείο ο γαυρος ....να λέμε έχει καλή ομάδα ο γαυρος φέτος έλεος :lol:
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

gika έγραψε:Μεγάλο χτύπημα για εμάς το σημερινό. 30 τσέπη ο γαύρος από Ευρώπη, το 1/4 εμείς. 7-8 χαρτιά από τηλεοπτικα αυτοι, πειράματα εμείς. Το μόνο θετικό είναι η βαθμολογία της χώρας που φαίνεται να ανεβαίνουμε.

Κατά τ' αλλά έχω σιχαθεί να διαβάζω για στημένες κληρώσεις. Παντού φαντάσματα. Άλλο νταλγκα δεν είχε η ΟΥΕΦΑ από το να παίζει παιχνίδια ΠΑΟΚ γαύρου. Ελληνικός μικρόκοσμος.

Μόνοι μας χαντακωθηκαμε με τις δύο τελευταίες ευρωπαϊκές πορείες τις χρονιές με τις δύο καλύτερες ομάδες της σύγχρονης ιστορίας μας. Ας προσέχαμε. Τώρα τα κεφάλια μέσα, και μόνο νίκη αύριο.

Πρέπει να κάνουμε καλή πορεία φέτος στην Ευρώπη οπωσδήποτε. Θα πάρουμε κι άλλο ένα νταμπλ στην Ελλάδα και θα ρεφαρουμε του χρόνου. Άσχημη μέρα για εμάς πάντως.
ακριβώς
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

gika έγραψε:
Κλασικό παράδειγμα Ελληναρα. Εμείς τα κάναμε όλα σωστά, μας πολεμάνε όμως τα Νεφελίμ.

Το ότι ήσουν στους αδύναμους σε έφερε απέναντι στον Άγιαξ, δεν το διάλεξε ο Μαρινάκης. Το ότι ο γαύρος γλύτωσε την Πόρτο έγινε επειδή οι Ρώσοι κάνανε ματσαρα την προηγούμενη βδομάδα.

Κάναμε λάθη και ήμασταν και άτυχοι. Χάσαμε μια σημαντική μάχη. Συνεχίζουμε με τον πόλεμο. Τόσο απλά.

Ο γαύρος έχει καλή ομάδα, όπως και εμείς. Το πρωτάθλημα θα κριθεί και φέτος στους 2-3 βαθμούς. Ούτε αυτοί έγιναν Μπαρτσελόνα ξαφνικά, ούτε τίποτα.

Τελειώνουμε αύριο την πρόκριση και πάμε για το δεύτερο σερί αήττητο πρωταθλημα.

Οι μισοι ηττοπαθείς κι οι άλλοι μισοί συνομοσιολογοι. Φτάνει.
Τα "ελληναρά" να τα κρατάς για τους φίλους σου, ο καθένας έχει δικαίωμα στη γνώμη του και άλλο χρήστη εγώ στα τόσα χρόνια που είμαι εδώ μέσα ούτε προσέβαλα ούτε υποτίμησα επειδή η δική του η γνώμη είναι διαφορετική από τη δική μου.

Για τα υπόλοιπα που γράφεις, δεν κάθομαι να σου απαντήσω, προτιμώ να συζητώ με αδερφούς που έχουν τρόπους. Δικαίωμά σου είναι να τα βλέπεις όλα καθαρά και απλές συμπτώσεις. Μακάρι να έχεις και δίκιο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σόρρυ αν σε προσεβαλα. Αλλά κουράστηκα με τις μεταφυσικές εξηγήσεις για απλά πράγματα. Σεβαστή η άποψη σου.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Από Μπρατισλάβα που κοιμάται με τις κότες λέω να πάνε να γαμηθούνε και τα 30 εκατομμύρια και το φαληροβάρ και οι κάθε τύπου λαγοί. Το μέλλον μας το γράφουμε με το δικό μας χέρι. Λάθη έγιναν και θα γίνουν, αλλά από αύριο οφείλουμε να ξεσκίζουμε.
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

Καλα καναμε ρε και κλασαμε την ευρωπη περυσι.
30 Χρονια ειχαμε να παρουμε πρωταθλημα και προπερισυ το εκλεψε η κουλα.
Μπραβο στον Σαββιδη και Μπραβο στον Λουτσε που φερανε αητηττο νταμπλ.
Η οσφπ βγαινει τσουλου 30 χρονια τωρα, ενας χρονος παραπανω δεν θα κανει την διαφορα. Αλλα εμεις, καθε χρονο και πιο δυνατοι. Καθε χρονο και πιο ενωμενοι.

Π.Α.Ο.Κ
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Γ@μω τα παντα σας ρε σιχαματα......
.....ΠΑΟΚ ρε μπ@σταρδα ...
ΠΑΟΚ....

Φετος εχει πολεμο....αιμα και αμμος.,.ετοιμαστειτε..!!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το περσινό το νταμπλ δεν το αλλάζω με τίποτε, ΤΊΠΟΤΕ..... ΟΎΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΉ ΒΡΑΔΙΆ ΤΩΝ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΩΝ.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Γ@μω τα παντα σας ρε σιχαματα......
.....ΠΑΟΚ ρε μπ@σταρδα ...
ΠΑΟΚ....

Φετος εχει πολεμο....αιμα και αμμος.,.ετοιμαστειτε..!!!!
Είμαστε έτοιμοι ταγμα......

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες...
Δεν με ανησυχούν τα 30 έτσι και αλλιώς πόσα θα πάνε σε μεταγραφές; τα 10; Δεν είναι ικανά να ανοίξουν καμιά "ψαλίδα". Χώρια πως θέλω να δω πρώτα και τις μεταγραφές. Γιατί και η κούλα τσέπωσε 30 αλλά από μεταγραφές... τον Γιαννωτά. Ο gay καλείτε τώρα να κλείσει τρύπες το αν θα το κάνει θα φανεί στο κοντινό μέλλον. Έχει να κλείσει πολλές παραπάνω τρύπες από ότι εμείς.
Εμείς με τα 30 θα ξεφεύγαμε... ο gay απλώς πιθανόν να μας φτάσει. Εκεί είναι η διαφορά.

Ούτε η 4αρα και τα clean sheet με ανησυχούν... όπως ειπώθηκε... και στην Milan 3 ρίξαν και την αποκλείσαν αλλά μόλις ανέβηκαν πάνω η φάπα ακούστηκε μέχρι την Κρήτη.

Πιο πολύ με ανησυχεί το σκηνικό με το VAR που φαίνετε πως δίνει δίκιο σε κάποια αδέρφια που λέγανε πως δεν αρκεί μόνο να μπεί αλλά μεγάλο ρόλο παίζει ποιος το βλέπει και το ελέγχει.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

σταματηστε να ασχολειστε με τους στημενους αγωνες.Το θεμα δεν ειναι αν παρει ο γαβρος τα χρηματα αλλα αν θα επενδυθουν κατι που δεν παιζει να γινει.
Αυριο εχουμε σημαντικο αγωνα και πρεπει να ειμαστε ολοι σε εγρηγορση
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

gika έγραψε:Σόρρυ αν σε προσεβαλα. Αλλά κουράστηκα με τις μεταφυσικές εξηγήσεις για απλά πράγματα. Σεβαστή η άποψη σου.
Έχω μια απορία ? δεν παρακολουθείς τη γίνεται στην ευρώπη ? ακούσει τίποτα για στημένα ματς τουρκικών ομάδων ? Στημένα της μπενφίκα ? για βελγικές ομάδες αγορασμένες από μάνατζερ ? Δεν έχεις ακούσει τίποτα για αυτά τα εγκλήματα της ουεφα και του κατηγορουμένου πλατινή ? Σε πια γυάλα του ΣΚΑΪ ήσουνα κλεισμένος τόσο καιρό , και λες εμάς ελληναράδες ?
ΉΜΑΡΤΟΝ ! Εκεί που μας χρωστάνε...ζητάνε και το βόδι!
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Πώς τα κατάφεραν όμως οι σκατόγαυροι;

Θα παίξουν αυτοί στους Ομίλους, θα τσεπώσουν και τα φράγκα και ο Πρωταθλητής ξανά Γιουρόπα και θα δούμε...

Πολλές συμπτώσεις...

Εγώ με τον Αγιαξ 16% πιθανότητες είχα να κληρωθώ. Ο ρέφερι στο δεύτερο ματς ΤΑΓΜΕΝΟΣ, σε αποστολή ζωής ή θανάτου.

Ο γαυρος είχε και κάτι περισσευούμενες καλές χρονιές και με τα ψέματα στους Ομίλους.

Θα έλεγε κανείς, οτί και άνθρωπος του γαύρου να δούλευε στην ουεφα καλύτερα δεν θα μπορούσε να το κανονίσει!

Ακόμα και έτσι ρε ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.

Φέτος θέλω πορεία στην Ευρώπη και θα ξεκινήσει αύριο.

Πάω να πάρω το Γιουρόπα ρε μουνι@.

Το Ντάμπλ το έχω δεδομένο.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Ωραία τα λόγια αλλά η ομάδα χρειάζεται πράξεις από τον κόσμο. Οι αντίπαλοι τσεπώνουν ένα μεγάλο ποσό. Το ελάχιστο που μπορεί κάποιος να κάνει είναι να στηρίξει το εγχείρημα του PAOKTV. Να δώσει κάθε ένας το 5ευρω για το ματς με τον Παναιτωλικό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”