Κλασικό παράδειγμα Ελληναρα. Εμείς τα κάναμε όλα σωστά, μας πολεμάνε όμως τα Νεφελίμ.Rexaris έγραψε:Σήμερα κατά τη γνώμη μου με μια σεμνή τελετή πήρε τέλος η μικρή παρένθεση καθαρού αέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που κράτησε πάνω-κάτω ένα χρόνο.
Μαζεύτηκαν όλοι μαζί εχθροί, δούλοι, γλείφτες, πληρωμένα λιμά και χρήσιμοι ηλίθιοι και επιτέθηκαν στον ΠΑΟΚ με σκοπό αυτό που τελικά κατάφεραν. Ο ΠΑΟΚ σχεδόν τίποτε (να είστε υποψιασμένοι γιατί φοβάμαι ακόμη και τη διαιτησία που θα κρίνει είσοδο σε ομίλους Εουρόπα) και ο δυνάστης τα πάντα.
Ποτέ μου δεν ζήλεψα άξιο άνθρωπο, πάντα χάρηκα όταν ο άξιος και τίμιος πετύχαινε σα να ήμουν εγώ ο ίδιος. Σήμερα όμως είμαι χάλια με την είσοδο του ακατανόμαστου στους ομίλους γιατί είναι αποτέλεσμα μπόχας επικού επιπέδου.
Η ομάδα μου έκανε τα πάντα σωστά, όμως υποτιμήσαμε την εξάπλωση τής λέρας και στην Ευρώπη. Έγιναν εκπληκτικά πράγματα για να μείνει έξω από τους ομίλους ο ένας και να μπει ο άλλος. Ο πρωταθλητής με τον Άγιαξ, χωρίς σίγουρους ομίλους Εουρόπα και κόντρα διαιτησία, ενώ ο δεύτερος με τις κωλοπετεινίτσες, σπρώξιμο αβέρτα και σίγουρους τους ομίλους ένα γύρο πριν.
Να το θυμόμαστε όλοι οτι όταν βρήκαν τα σκούρα από έναν ΤΙΜΙΟ και ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ, ήρθε η ΟΥΕΦΑ (ή μάλλον ένα σάπιο κομμάτι της) και δεν κράτησε ΟΥΤΕ τα προσχήματα.
Μετά από τις επιθέσεις που δεχθήκαμε σε όλα τα μέτωπα, έχουμε πλέον πρόβλημα με το FFP (σας το λέω θα προσπαθήσουν τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ και τα λεφτά τού Εουρόπα να μας κόψουν) ενώ ο αντίπαλος θα κάνει και ντεμαράζ στις μεταγραφές με ένα κομματάκι μόνο από τον χρυσό τού ΤσουΛου. Τον χρυσό που ΕΚΛΑΠΗ από εμάς.
Να θυμόμαστε όλους τους εχθρούς τού ΠΑΟΚ, γιατί αυτό το καλοκαίρι, πέταξαν όλοι τις μάσκες για να πετύχουν αυτό που κατάφεραν σήμερα με συντονισμένη πολυμέτωπη επίθεση εναντίον τής αγαπημένης μας ομάδας.
Ας γυρίσουμε λοιπόν στα βασικά, τα οποία είναι και τα μόνα που θα μας επιτρέψει η ΜΑΦΙΑ να έχουμε ποτέ, οτι ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους και οτι θα τους ξεμπροστιάζουμε στο γήπεδο σε κάθε ευκαιρία. Αν και αυτό δεν φαίνεται να τους ενοχλεί καθόλου.
Το ότι ήσουν στους αδύναμους σε έφερε απέναντι στον Άγιαξ, δεν το διάλεξε ο Μαρινάκης. Το ότι ο γαύρος γλύτωσε την Πόρτο έγινε επειδή οι Ρώσοι κάνανε ματσαρα την προηγούμενη βδομάδα.
Κάναμε λάθη και ήμασταν και άτυχοι. Χάσαμε μια σημαντική μάχη. Συνεχίζουμε με τον πόλεμο. Τόσο απλά.
Ο γαύρος έχει καλή ομάδα, όπως και εμείς. Το πρωτάθλημα θα κριθεί και φέτος στους 2-3 βαθμούς. Ούτε αυτοί έγιναν Μπαρτσελόνα ξαφνικά, ούτε τίποτα.
Τελειώνουμε αύριο την πρόκριση και πάμε για το δεύτερο σερί αήττητο πρωταθλημα.
Οι μισοι ηττοπαθείς κι οι άλλοι μισοί συνομοσιολογοι. Φτάνει.