Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Kranatos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από Kranatos »

che4 έγραψε:
Kranatos έγραψε:Ντάξει το ποστ του τσε με τη σωρία των + που το ακολουθούν μου θυμίζει έντονα το ανέκδοτο με τον λαγό που έφαγε τριπάκι και έτρεχε σε όλο το δάσος προτείνοντας και στους υπόλοιπους να τον ακολουθήσουν για πρωινές αθλοπαιδιές
:lol: :lol:

Το τριπακι το δικο μου θα μας εχει το μαιο καλα των αλλων θα μας κανει μπουρδελο μετα απο τεσσαρα σε ευρωπαικο ματς(δεν ειναι και καθημερινο για ΠΑΟΚ) και μετα απο τεσσαρα εκτος εδρας στη λιγκα( θυμησε μου ποτε ξανακερδισαμε εκτος εδρας στο πρωταθλημα 0-4)

Ρε αν τα εκανε ο γαυρος αυτα ολοι θα γραφαν για τεσσαρες και ομαδαρα με εμας υποτιμαμε απλα τον αντιπαλο

Ανατροπη ο ΠΑΟΚ στις καθυστερησεις περσι προβληματικος

Ανατροπη ο βαζελος χθες ομαδαρα μεταλλο κτλ

Ε σαυτο το τριπακι δε θα μπω και καλα ειναι να βγεις και εσυ γιατι εκει σε εβαλαν αλλοι λαγοι απο αθηνα και οχι απο δασος
Ρε φίλε φάε εσύ ότι τριπ θέλεις για πάρτη σου.
Δε με απασχολεί και ιδιαίτερα.
Το να βγαίνεις και να κάνεις διάγγελμα με τη φανταστική ιστορία που έχεις πλάσει στο μυαλό σου, και να προτρέπεις και τον κόσμο να μην κράζει αυτούς που σε είπαν μέσα στη μάπα ψέματα (Ιβάν στο συλλαλητήριο, Τζακ στους οργανωμένους), κατακρίνω.

Τώρα σε τι φάση είμαι εγώ ή σε τι φάση νομίζεις ότι είμαι, ούτε με ξέρεις, ούτε σκοπεύω να με μάθεις οπότε μην την ψάχνεις παραπάνω και μείνε στα γραφόμενά μου στα οποία δε νομίζω να έγραψα ποτέ για ομαδάρες βάζελους και του κώλου τα εννιάμερα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Αυτος ο zec πάντως παικταρας φαίνεται και 5 εκ αξία στο τρανσφεμαρκτ ....
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

σιγουρα παντως κατι περιεργο συμβαινει ενας παικτης σαν τον ermin zec δεν εχει βρει ακομα ομαδα......
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ναι όντως ... Κατι για νυρεμβεργη κ μια άλλη γράφεται...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αν ξυπνήσουν οι δικοί μας και τον φέρουν μιλάμε για πολύ πολύ καλή μεταγραφή..
Αλλά που... στου κουφού την πόρτα..
Άβαταρ μέλους
PA0Kman

Δημοσίευση από PA0Kman »

Mετα τα αλθη της διοικησης αθριο πρεπει μεχρι πρωι να κλεισει 2 παιχτες πχ συμφωνω με τον Demir
αυτος ο Ζec ελευθερος παιχταρας ειναι αρ.χαφ ας κλεισει αυτον και τον Diakite (σεντερ μπακ) τους δηλωνει στην UEFA και μεχρι τις 14 σεπτεμβρη κανε διαπραγματευσεις με τον Cristian παρτον κ αλλαξε ενα ατομο να τον δηλωσεις που επιτρεπεται με καποιον/αλλο και εισαι comple γλιτωνεις και τις γκρινιες και καλυπτεις τρυπες κ δεν θα σου λενε μεχρι ιανουαριο το ενα κ τ αλλογγια λαθους χειρισμους κ ανικανοτητες κ διωξιματα κτλπ.. κ λαθος σχεδιασμος κ τ ενα κ τ αλλο.
black death

Δημοσίευση από black death »

Εικόνα

Αυτή η φωτογραφία είναι από κάπου που τον μπουζουριάσανε, και έτυχε να φοράει φανέλα της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχει σταλεί στην Π.Α.Ε. e-mail με τον Zec και άλλους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους, πριν 1-2 εβδομάδες. Στον *ούτσο τους λουλούδια.

Με το να τους στέλνουν e-mails οπαδοί, εκείνοι ξεφτιλίζονται, όχι οι οπαδοί.
Άβαταρ μέλους
PA0Kman

Δημοσίευση από PA0Kman »

Roman φιλε συμφωνω σε αυτο που λες μακαρι να ελεπαν κανενα εμαιλ η οποιος εχει το εμαιλ εκει που βαρανε χαρταετο στειλτε τους με καμι 3 παιχτες(zec/diakite) ενναλλακτικη (roland_lamah/Gia_Grigalava - και παλευοθν για 8αρι τον Cristian mexri 14 η αυτον που ειπαν τον Μariga (να τον δηλωσουμε με αλλαγη παιχτη π δικαιουμαστε για UEFA)

γιατι απο οτι φενεται εμεις αν καναμε με δημοψιφισμα τις μεταγραφες κ μιλαω με τα δεδομενα που θελει η διοικηση και συμβολαια τον 300-400 κ κανα 600 θα καλυπταμε κ τις τρυπες μην πω φταναμε την ομαδα στους 8 στο Europa με τα ξενυχτια κ τις στοσεσ σελδιες που γραψαμε εδω ανυπομονοντας ενω αυτοι ****βαρανε.. κ πετανε χαρταετο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μονο ο Καραγκουνης θα ερθει λαιμαι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πρωτη μεταγραφη για την σεζον 15-16 ο αβρααμ παπαδοπουλος .

αντε να δει και αυτος την χαρα του να αγωνιζεσαι στην αγαπημενη σου ομαδα
Άβαταρ μέλους
PA0Kman

Δημοσίευση από PA0Kman »

Πριν κανενα 8λεπτα-10 περιπου μπηκα στο http://en.wikipedia.org/wiki/PAOK_FC ειχε ςσ παιχτη στην οαμδα τον Cristian Baroni με το Νο16 παταω πριν 2 λεπτα δεν υπηρχε (λετε να υπογραψε;) μακαρι!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Εννοείται..μπαμ κάνει..υπέγραψε μονοετες..ΠΑΟΚτσακι άρρωστο...29 χρόνων μόνο..ενα εξάμηνο να βρει τι φόρμα του και Ιανουάριο εδώ ,θα επικαλεστεί οικογενειακό πρόβλημα...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Θα κάνει κόντρες στο Λάκκωμα πως λέγεται με τον συντοπίτη του;
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Δειτε αυτη την στιγμη στην ΝΕΡΙΤ τους υποψηφιους μεταγραφικους στοχους μας..
Ειμαι σιγουρος οτι βλεπει ο Σαββιδης και λεει ποιον μπορω να παρω...

Για οσους δεν βλεπουν τ.ν εχει τον τελικο του 2004 ελλαδα-τσεχια.

Νομιζω οτι ο Μπασινας μπορει ανετα να μοιραστει ενα ημιχρονακι με τον καραγκουνη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”