Ρε φίλε φάε εσύ ότι τριπ θέλεις για πάρτη σου.che4 έγραψε:Kranatos έγραψε:Ντάξει το ποστ του τσε με τη σωρία των + που το ακολουθούν μου θυμίζει έντονα το ανέκδοτο με τον λαγό που έφαγε τριπάκι και έτρεχε σε όλο το δάσος προτείνοντας και στους υπόλοιπους να τον ακολουθήσουν για πρωινές αθλοπαιδιές
![]()
Το τριπακι το δικο μου θα μας εχει το μαιο καλα των αλλων θα μας κανει μπουρδελο μετα απο τεσσαρα σε ευρωπαικο ματς(δεν ειναι και καθημερινο για ΠΑΟΚ) και μετα απο τεσσαρα εκτος εδρας στη λιγκα( θυμησε μου ποτε ξανακερδισαμε εκτος εδρας στο πρωταθλημα 0-4)
Ρε αν τα εκανε ο γαυρος αυτα ολοι θα γραφαν για τεσσαρες και ομαδαρα με εμας υποτιμαμε απλα τον αντιπαλο
Ανατροπη ο ΠΑΟΚ στις καθυστερησεις περσι προβληματικος
Ανατροπη ο βαζελος χθες ομαδαρα μεταλλο κτλ
Ε σαυτο το τριπακι δε θα μπω και καλα ειναι να βγεις και εσυ γιατι εκει σε εβαλαν αλλοι λαγοι απο αθηνα και οχι απο δασος
Δε με απασχολεί και ιδιαίτερα.
Το να βγαίνεις και να κάνεις διάγγελμα με τη φανταστική ιστορία που έχεις πλάσει στο μυαλό σου, και να προτρέπεις και τον κόσμο να μην κράζει αυτούς που σε είπαν μέσα στη μάπα ψέματα (Ιβάν στο συλλαλητήριο, Τζακ στους οργανωμένους), κατακρίνω.
Τώρα σε τι φάση είμαι εγώ ή σε τι φάση νομίζεις ότι είμαι, ούτε με ξέρεις, ούτε σκοπεύω να με μάθεις οπότε μην την ψάχνεις παραπάνω και μείνε στα γραφόμενά μου στα οποία δε νομίζω να έγραψα ποτέ για ομαδάρες βάζελους και του κώλου τα εννιάμερα.