Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Mīngus »

Αν υπάρχουν άνθρωποι εντός ΠΑΕ που σκέφτονται ακόμη το επικοινωνιακό σε τέτοια ζητήματα, καλό θα ήταν να συνέλθουν.

Δεν υπάρχει επικοινωνιακό.
Υπάρχει το θέλω του προπονητή και το οικονομικό σκέλος.

Και στο τέλος το αποτέλεσμα θα κρίνει και τα δύο.

Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Αν ο προπονητής τον θέλει και το οικονομικό είναι εντός των δυνατοτήτων σου προχωράς.
Αν τον θεωρείς overpriced, θα κριθείς από την αμέσως επόμενη επιλογή παίκτη που θα κάνεις και από το πώς θα αποδόση ο Μεϊτέ στην επόμενη ομάδα του.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ok take it with a pinch of salt.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

εδω μειτέ ....εκει μειτέ .....που είναι ο μειτέ???

Η προιστορία μας, έχει δείξει ότι όταν διαπραγματευόμαστε με έναν παίκτη ή ομάδα για τόσο καιρό στο τέλος ο παίκτης δεν καταλήγει σε μας.

Μέχρι τώρα μας <ενημέρωναν> ότι του προσφέρουμε συμβόλαιο ..και αυτός ψάχνεται για αραβία και σήμερα διαβάζουμε ότι κολλάει γιατί η Μπενφίκα θέλει να τον ξεφορτωθεί μόνιμα....δηλαδή η νέα πρόταση-διαπραγμάτευση προς την Μπενφίκα είναΙ εκ νέου δανεισμός με προαιρετική οψιόν αγοράς?

Εκείνη η φοβερή διαπραγμάτευση που έγινε ...και ρίξαμε την τιμή ...στο 1,5 μύριο τι έγινε?

Πολλά τα σύννεφα που έχουν μαζευτεί, ας προετοιμαστώ να τον δω με καμιά άλλη ελληνική φανέλα.

υγ. Θυμάμαι το κλάμα που έπεφτε όταν ο βάζελος μας έκλεψε τον μαξίμοβιτς...δεν τον είχα δει ποτέ πριν να παίζει...τον είδα πρώτη φορά τώρα με τον βάζελο...δεν ξέρω αν δεν έχει προσαρμοστεί...αλλά η πρώτη εικόνα δείχνει παλτό ...Δηλαδή βάζαμε και μέσον τον ζίφκο να τον πείσει να έρθει στον ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ειλικρινά αν ο παίκτης έχει στείλει και υπογραφή είναι γελοίο το να μην ανακοινώνεται.
Στο σημείο που φτάσαμε, αν ανακοινωθεί Μειτέ - Γκόμεζ (με παραμονή Ράφα) και έναν στόπερ επιπέδου Gigot θα είμαστε πάρα πολύ καλά.
Πάρε και έναν δανεικό παίκτη να μπορεί να παίξει και χαφ και μπακ, να είσαι καλυμμένος και τον Γενάρη διορθώνεις ό,τι χρειαστεί.

Ο μοναδικός λόγος που βρίσκω να μην προχωράει του Μειτέ, ενώ είναι η πρώτη επιλογή του προπονητή, είναι να μην θέλει ο Ίβαν.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

JohnDag έγραψε:Ναι το θέμα μας αυτή την στιγμή βέβαια δεν είναι τον αν γκρινιάζει ο Μάκης και ο Τάκης στο paokmania.

Όσο κουραστικοί και αν γίνονται ενίοτε.

Το θέμα μας είναι ότι έχουμε χάσει τους δυο βασικούς μεσοαμυντικούς μας πυλώνες (Μειτε και Κουλιερακη) και σήμερα το ημερολόγιο δείχνει 21 Αυγούστου.

Έχουν αρχίσει να στενεύουν τα περιθώρια επικίνδυνα.
Να μιλάς για την πάρτη σου φίλε! Εμένα ο νταλκας μου είναι να μη σπάζουν τα @@ μου από το πολύ σπαμ γκρίνιας. Ο Τακης και ο Μακης ως στιγμής με τα έχουν κάνει μπαλόνια με το ρεσιτάλ γκρίνιας τους. Γι'αυτό κάπου άραξε λιγάκι. Και δεν είμαι ο μόνος που νιώθει έτσι.

Παίκτες θα έρθουν. Αύριο μεθαύριο δεν έχει σημασία. Αλλά θα έρθουν. Αλλά εγώ είμαι εγώ και μιλάω για την πάρτη μου. Και την εμπιστεύομαι την ομάδα. Και στα γραφεία και στο χορτάρι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

GINOLA έγραψε:Αντε πάλι. Θα τα πω και ας με σκισετε

Ο μειτε έχει προτάσεις από ολυμπιακό και παναθηναϊκό στα 1.8.

Ο μειτε μιλάει προφανώς κάθε μέρα με τον προπονητή γιατί έχουν πλέον αυτή την σχέση που μόνο ο ραζβαν δημιουργεί και θέλει να παίξει εδώ

Ο μειτε έχει στείλει υπογραφή(ΥΠΟΓΡΑΦΗ) και περιμένει εδώ και 1 εβδομάδα το έλα.

Οι προφασεις για το οχι ακόμα,είτε είναι για επικοινωνία και τι θα πει ο κόσμος,είτε είναι μήπως τώρα δεν πληρώσουμε την μπενφικα και αν δεν κάτσει θα τα δώσουμε, ΣΙΓΟΥΡΑ δημιουργεί έναν εκνευρισμό στον προπονητή.

Τελειώνετε.

Μειτε , 2 (ΔΥΟ στοπερ) ζητησε ο προπονητής και αν τόσο θέλετε να φέρετε το αριστερό μπακ που δεν γνωρίζει φέρτε τον

Αλλά ΜΕΙΤΕ και 2 ΣΤΟΠΕΡ !

ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ

Προσωπικά πιστεύω ότι το ροστερ τελη μήνα θα γ@μει.

Η μη οργάνωση υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει,τουλάχιστον ας καταλήξουμε σε ροστερ όνειρο.

Μυστήριο τι θα γίνει με την λίστα αν δεν βρεθεί γηγενής στόπερ,πάλι στον μάγο πάει η μπάλα να βρει άκρη
Αυτή είναι μια νέα παράμετρος. Για την ακρίβεια δύο
Ούτε οι προτάσεις του βαζελου και του γαύρου είχαν γνωστοποιηθεί ούτε ότι υπάρχει υπογεγραμμένο προσύμφωνο. Τι σκατα κάνουμε τότε; Ακόμα και θέμα ρευστότητας να υπήρχε αυτό λύθηκε με την πώληση Κουλιε.
Τίποτα δεν βγάζει νόημα γαμωτο τίποτα
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ο λόγος που μου απευθύνεσαι ως mod κατά αυτόν τον τρόπο ποιος ακριβώς είναι;

Μίλησα εγώ έτσι;

Καταρχήν εγώ ούτε γκρινιάζω ούτε σπαμαρω.

Απαράδεκτος τρόπος, τελείως αναιτιολόγητη επίθεση.

Κάποιοι έχετε παρερμηνεύσει τον ρόλο σας απ’ ότι φαίνεται εδώ μέσα..
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αν ισχύει το ότι ο Μεϊτέ τον οποίο επιθυμεί διακαώς ο προπονητής μας έχει στείλει και την υπογραφή, δεν ξέρω τί περιμένουμε για να τον φέρουμε εδώ, να ξεκινήσει προπονήσεις και να είναι έτοιμος στα μέσα περίπου του επόμενου μήνα που ξεκινάμε και ντέρμπι στο πρωτάθλημα.
Μήπως παζαρεύουμε τον Ρόντρι και τον Βαλβέρδε και δεν μας το λένε;
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

danirifle έγραψε:

Ο μειτε μιλάει προφανώς κάθε μέρα με τον προπονητή γιατί έχουν πλέον αυτή την σχέση που μόνο ο ραζβαν δημιουργεί και θέλει να παίξει εδώ

Ο μειτε έχει στείλει υπογραφή(ΥΠΟΓΡΑΦΗ) και περιμένει εδώ και 1 εβδομάδα το έλα.

Οι προφασεις για το οχι ακόμα,είτε είναι για επικοινωνία και τι θα πει ο κόσμος,είτε είναι μήπως τώρα δεν πληρώσουμε την μπενφικα και αν δεν κάτσει θα τα δώσουμε, ΣΙΓΟΥΡΑ δημιουργεί έναν εκνευρισμό στον προπονητή.

Τελειώνετε.

Μειτε , 2 (ΔΥΟ στοπερ) ζητησε ο προπονητής και αν τόσο θέλετε να φέρετε το αριστερό μπακ που δεν γνωρίζει φέρτε τον

ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ

Η μη οργάνωση υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει,τουλάχιστον ας καταλήξουμε σε ροστερ όνειρο.

Μυστήριο τι θα γίνει με την λίστα αν δεν βρεθεί γηγενής στόπερ,πάλι στον μάγο πάει η μπάλα να βρει άκρη
αδερφέ συγγνώμη, αλλά αυτό που γράφεις, εάν όντως είναι έτσι, δείχνει ότι υπάρχουν στον ΠΑΟΚ άνθρωποι που ηθελημένα πάνε να του βάλουν τρικλοποδιά

είναι πολύ σοβαρό ζήτημα, γιατί παραπέμπει σε τρύπημα εκ των έσω
Δεν υπάρχει ανθρωπος μέσα στην ΠΑΕ που να μπορεί να φρενάρει η να τρέξει διαδικασίες και να μην ανοίκει στην οικογένεια. Οπότε τι λέμε.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αν πράγματι υπάρχει υπογραφή από πλευράς Μεϊτέ, ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να την μπλοκάρει είναι ο Ιβάν, κανείς άλλος.
Γιατί στράβωσε με την πάρτη του.
Επκοινωνιακά τρικ δε μας απασχολούν αλλού κι αλλού, τώρα μας μάραναν
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αν δεν βαζει ο Ιβαν την υπογραφη του ειναι γιατι ειναι πεισματαρης ο ποντιος, και για να ρεφαρει σιγουρα εχει σκεφτει και τον αντικαταστατη του Μειτε ο οποιος θα ειναι μεγαλυτερο ονομα απο ρωσια :D :D
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Επαγγελματίας που κάνει μουτράκια, που το παίζει θιγμένος και δεν ξέρω 'γώ τι άλλη ανοησία, δεν κάνει για την δουλειά του. Αν είναι ο ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει ότι θέλει. Αυτός πληρώνει. Σιγά μην του πω εγώ τι θα κάνει. :D
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Καλά αν χάσεις τον Μεϊτέ ειδικα απο βαζελο και τελικά πάρεις κάνα δανεικό στόπερ αντί για 2 βασικούς κλείστε το φόρουμ.
Αργούμε και το επικοινωνιακο θα έπρεπε να είναι το τελευταίο που τους ενδιαφέρει
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Τελειώνετε.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ

Αστεία πράματα. Δυστυχώς απο άποψη διαχείρισης και οργάνωσης αποδείχτηκε για άλλη μια φορά πολύ κοντό το ταβάνι της οικογένειας. Πάλι καλά που υπάρχει ο Ραζβαν και το τρυπάει που και που και βλέπουμε καμια χαρά στην τούμπα.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

"μήπως τώρα δεν πληρώσουμε την μπενφικα και αν δεν κάτσει θα τα δώσουμε".
O μονος προφανης λογος ειναι αυτος. Εξ ου και η προταση για δανεισμο (προφανως με τον παικτη συμφωνημενο)
Προσπαθουν να παιξουν ενα παιχνιδακι τελευταιες μερες των μεταγραφων, μπας και γλιτωσουν το fee της μπενφικα το οποιο καθολου αμελητεο δεν ειναι.
Το ιδιο που γινεται πχ με σαματα και ομονοια.. Παζαρια μεχρι να φτασει τελευταια μερα και καποια ομαδα να υποχωρησει, ειτε αυτη που χρειαζεται τον παικτη, ειτε αυτη που χρειαζεται να τον ξεφορτωθει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”