Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Tolaros »

Blackgr4 έγραψε:
Andrew R έγραψε: Επειδή όμως βλέπω ότι σώνει κι καλα το γενικό αφήγημα θέλει να μας εμφανίζει τόσο τυχερούς που γλιτώσαμε κι τον διασυρμό , αναρωτιέμαι αν ίσχυσε ποτέ το ίδιο στις περιπτώσεις που φετος σπάμε τα δοκάρια είμαστε καλύτεροι αλλά δεν περνούμε την νίκη. Δηλαδή στην ανάποδη συγκυρία εμείς πριν είμασταν ανίκανοι αλλά τώρα γίναμαι κολοφαρδοι. Μόνα ζυγά ο ΠΑΟΚ μας χαμένος .
Αυτό. Χάνει δυο καλές ευκαιρίες το Αγρίνιο και κερδίζουμε: "ήμασταν τυχεροί".
Χάνουμε εμείς μαλλιά με ΟΦΗ, σκουλήκι και χάνουμε: "ανίκανος και εμμονικός ο Λουτσέσκου".

Όχι δεν είναι μονά ζυγά ο ΠΑΟΚ μας χαμένος. Είναι μονά ζυγά όλα κατά του προπονητή, έτσι για να ξεκινήσει η εβδομάδα μας καλά.

ΥΓ. Να τον πλήρωναν τον Μιχαηλίδη (προς Θεού δεν το εννοώ), λιγότερα λάθη θα έκανε.
Μην το πεις όμως. Γιατί αν το αναφέρεις φταίει ο προπονητής.
Δεν είναι μονά ζυγά χαμένος ο ΠΑΟΚ, αυτή είναι η μοίρα των "φαβορί" και των μεγάλων ομάδων στο ποδόσφαιρο παγκοσμίως, από την Μπάρτσα μέχρι και τον ΠΑΟΚ.
Όταν είσαι 3 και 4 φορές "καλύτερος" (πλουσιότερος κατά βάση, μην κοροϊδευόμαστε), πρέπει να βρεις τρόπο να καταβάλλεις και την ατυχία. Δε θα τα καταφέρνεις πάντα φυσικά αλλά λογικό μετά να ασκείται και κριτική.
Δηλαδή και ο γάβρος χθες με μία τελική στο 92 έχασε τους βαθμούς, δε σημαίνει ότι έπαιξε και τόσο καλά ώστε να είναι άδικο το κράξιμο.

Και με το ρούλη ναι, ήμασταν ξεκάθαρα άτυχοι. Με ΟΦΗ συγγνώμη ήμασταν τραγικοί στο 2ο ημίχρονο.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Δεν διαφωνώ με αυτό που γράφεις αλλά εγώ έχω εστιάσει στον τρόπο που δομηται μια εικόνα σου μέσα από τα ΜΜΕ . Το έγραψε πολύ εύστοχα ένας φίλος πιο πίσω για τον αγώνα τον ευρωπαϊκό του πουστογαυρου ‘ το πέναλτι το πιανει ο Τσολάκης και το άλλο το χάνει ο Ελ Καμπι ‘ Μόνα ζυγά του γαύρου ! Σε εμάς το ακριβως αντίθετο

ΥΓ Figurehead ρίξε μια μάτια στο εξαιρετικό ποστ του Afana στο νήμα του αγώνα με το Αγρίνιο !
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

psykoman έγραψε:Κοιτα να δεις που εγω ηξερα οτι ο προπονητης μισει του Ελληνες παικτες...ηξερα οτι μισει και τους μικρους...
Καποιοι με στομφο γραφουν...''Αν δεν ειναι πανω απο 32-32-35 ενας παικτης δεν παιζει σε ομαδα του Λουτσεσκου...

Και ξαφνικα ΟΛΟΙ ζηταν να μην ξαναπαιξει ο μικρος και Ελληνας Μιχαηλιδης για να παιξει ενας εκ τον γερασμενων και ξενων Κολευ η Λοβρεν...

Ρε πως γυρναν τα πραγματα...
Μη λες ότι να ναι. Να παίζουν και Έλληνες, αλλά να το αξίζουν. Ο Μιχαϊλίδης είναι σε 2 μήνες 25 ετών. Σε ποια χώρα θεωρείται ταλέντο ή μικρός 25 ετών;

Να βάλει τον Κωττά ο Ραζβάν. Η Μιχα πήρε με το κιλό ευκαιρίες. Ούτε πέρυσι μου άρεσε και μου την έδωσαν οι δηλώσεις του που σχεδόν εξίσωνε τον εαυτό του με τον Κουλιε. 'Όταν δεν παίζει ο ένας παίζει ο άλλος'. Έλεος ρε Μιχαϊλίδη. Όταν ήταν εκτός από κάρτες και τραυματισμούς ήσουν αλλαγή του. Αυτό και τίποτα άλλο. Από το καλοκαίρι του πρωταθλήματος αντί να δουλέψεις το έριξες στα πανηγύρια λες και ήσουν φτασμένος. Το σώμα του έγινε λαπάς και τώρα βλέπετε λάθη. Τα λάθη είναι επειδή δεν την παλεύει το σώμα του σε αυτό το επίπεδο.

Ο Ραζβάν τι θέλει να αποδείξει που τον βάζει (εις βάρος της ομάδας); Ότι οι Έλληνες είναι παλτά ή τεμπέληδες; Δώσε καμιά ευκαιρία σε Κωττά - Λαγωνίδη - Ουρτάδο.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Τον βάζει γιατί υπήρχαν μη αγωνιστικά θέματα με Κόλεϊ και Λόβρεν και έκρινε ότι έπρεπε να κάτσουν πάγκο

Το εις βάρος της ομάδας είναι σχετικό, γιατί άμα αφήσεις κάποιους παίκτες να κάνουν ό,τι θέλουν, θα χάσεις τα αποδυτήρια
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Παντα σ αυτην την ομαδα(επι Λουτσου) θα υπαρχει μια σουπερ ταλενταρα αλλα αδικειται...

Αυτο που ο προπονητης θελει να βαζει παικτες που ειναι κατα της αποδοσης της ομαδος και πιθανων καποιων ασχημων αποτελεσματων μπορει να το εξηγησει καποιος;;;
Εννοειται οτι βαζει π.χ. Μιχα και οχι Κολλευ...Λοβρεν...η Κωττα( :lol: ) για να χασουμε βαθμους η καποια π.χ. προκριση στην Ευρωπη;
Δλδ να χασει τιτλο η προκριση για να μας πει οτι δεν κανει ο Μιχα;;;
Δεν μπορω να πιασω τον συλλογισμο σας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δηλαδή με βαση το δικό σου σκεπτικο ο Λουτσεσκου δεν κανει λαθη κ λαθος αξιολογησεις
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Δεν ειπα αυτο...
Λαθη εννοειται οτι κανει...
Αλλα δεν πιστευω οτι βαζει επιτηδες καποιους παικτες εις βαρος της ομαδος...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγώ θα εβαζα

Κοταρσκι
Κεντζιορα Λοβρεν Κολει Μπαμπα
Καμαρα Οζντοεφ
Ζιφκοβιτς Κων/λια Ταισον
Μπραντον.

Στο 2ο θα χτυπούσα την αεχ με Οττο-Ντεσποτοφ δεξια κ Τσαλοφ ή Τισουνταλι - Σαματα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

vs40 έγραψε:
psykoman έγραψε:Κοιτα να δεις που εγω ηξερα οτι ο προπονητης μισει του Ελληνες παικτες...ηξερα οτι μισει και τους μικρους...
Καποιοι με στομφο γραφουν...''Αν δεν ειναι πανω απο 32-32-35 ενας παικτης δεν παιζει σε ομαδα του Λουτσεσκου...

Και ξαφνικα ΟΛΟΙ ζηταν να μην ξαναπαιξει ο μικρος και Ελληνας Μιχαηλιδης για να παιξει ενας εκ τον γερασμενων και ξενων Κολευ η Λοβρεν...

Ρε πως γυρναν τα πραγματα...
Μη λες ότι να ναι. Να παίζουν και Έλληνες, αλλά να το αξίζουν. Ο Μιχαϊλίδης είναι σε 2 μήνες 25 ετών. Σε ποια χώρα θεωρείται ταλέντο ή μικρός 25 ετών;

Να βάλει τον Κωττά ο Ραζβάν. Η Μιχα πήρε με το κιλό ευκαιρίες. Ούτε πέρυσι μου άρεσε και μου την έδωσαν οι δηλώσεις του που σχεδόν εξίσωνε τον εαυτό του με τον Κουλιε. 'Όταν δεν παίζει ο ένας παίζει ο άλλος'. Έλεος ρε Μιχαϊλίδη. Όταν ήταν εκτός από κάρτες και τραυματισμούς ήσουν αλλαγή του. Αυτό και τίποτα άλλο. Από το καλοκαίρι του πρωταθλήματος αντί να δουλέψεις το έριξες στα πανηγύρια λες και ήσουν φτασμένος. Το σώμα του έγινε λαπάς και τώρα βλέπετε λάθη. Τα λάθη είναι επειδή δεν την παλεύει το σώμα του σε αυτό το επίπεδο.

Ο Ραζβάν τι θέλει να αποδείξει που τον βάζει (εις βάρος της ομάδας); Ότι οι Έλληνες είναι παλτά ή τεμπέληδες; Δώσε καμιά ευκαιρία σε Κωττά - Λαγωνίδη - Ουρτάδο.
Και ποιος εισαι εσυ να πεις ποιος αξιζει και ποιος οχι; Περσι στο τελευταιο ματς απεδειξε αν αξιζει η οχι. Ποιος Μιχα πηρε ευκαιριες που ηταν πισω απο τον Νασμπεργκ περσι; Η εμπάθεια σου ειναι η εμφανης απο τις προσβολες σου προς τον Ελληνα γηγενη παικτη του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

psykoman έγραψε:Παντα σ αυτην την ομαδα(επι Λουτσου) θα υπαρχει μια σουπερ ταλενταρα αλλα αδικειται...

Αυτο που ο προπονητης θελει να βαζει παικτες που ειναι κατα της αποδοσης της ομαδος και πιθανων καποιων ασχημων αποτελεσματων μπορει να το εξηγησει καποιος;;;
Εννοειται οτι βαζει π.χ. Μιχα και οχι Κολλευ...Λοβρεν...η Κωττα( :lol: ) για να χασουμε βαθμους η καποια π.χ. προκριση στην Ευρωπη;
Δλδ να χασει τιτλο η προκριση για να μας πει οτι δεν κανει ο Μιχα;;;
Δεν μπορω να πιασω τον συλλογισμο σας
Ο Ταχατος καλα ειναι;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

aivas, κάνεις παραθέσεις σε όλους, στράβωσε το στόμα μας έλεος. Εγώ γράφω εδώ μέσα επί χρόνια, πολύ πριν από σένα και σταθερά έχω απόψεις υπέρ των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, και θα ήθελα ρόστερ με 50% Έλληνες. Σοβαρά διαβάζεις τα ποστ μου;

Θέλω Έλληνες που να το αξίζουν. Ποια εμπάθεια έχω; Ο Μιχαϊλίδης έχει ταχύτητα, έκρηξη, agility παλαίμαχου. Μπάλα ξέρει, τεχνική έχει, καλή πάσα έχει αλλά να δουλέψει και να ανεβάσει τα physical του. Αυτή τη στιγμή ούτε στον ΠΑΟΚ β δε θα είναι στους θετικούς. Πριν τον τραυματισμό του, όταν ήταν 20άρης ήταν μια χαρά ποδοσφαιριστής, γιατί τα physicals του ήταν αποδεκτά, δηλαδή δεν τον πρόδιδαν σε κάθε φάση. Μπορούσε να δείξει έτσι το ταλέντο του. Και τότε λέγαμε ότι χρειάζεται βελτίωση στα physicals φυσικά και ως 20άρης όλοι έβλεπαν την προοπτική βελτίωσης.

Θέλεις Έλληνες, όπως εγώ; Δώσε ευκαιρίες σε παιδιά των ακαδημιών σε ματς που κλειδώσανε. Η διοίκηση ας έφερνε (και ο προπονητής να ζητούσε) Έλληνες διεθνείς όπως τους Πέλκα, Χατζιδιάκο, Σιώπη ή Αλεχανδρόπουλο. Όχι τώρα να μου βάλεις τον Κωττά με την αεκ και μετά να μας βγειτε δικαιωμένοι. Οι νέοι θέλουν διαχείρηση πώς θα μπουν. Ούτε ποτέ είπα ο Ουρτάδο είναι μέρος του γκρουπ, με αγωνιστικό ρυθμό, και άρα βάλε τον με την αεκ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Υγ/edit: Αν ανατρέξει κάποιος στα ποστ μου μετά τον τραυματισμό του Μιχαϊλίδη, έλεγα, γιατί δε του δίνει ευκαιρίες ο προπονητής; Το ίδιο και πρόπερσι, το ίδιο και πέρυσι. Άλλο δίνω ευκαιρίες, τον ζυγίζω τον κρατάω ζεστό, όπως κάνει στο Σορετίρε για παράδειγμα, και άλλο τον κάνω βασικό ενώ σε κάθε ματς είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Ο Μιχα, για μένα 2 μηνες πριν έπρεπε να κλείσει η αξιολόγησή του και να πάει στον ΠΑΟΚ β. Με λύπη μου το λέω, γιατί είναι Έλληνας και ΠΑΟΚτσάκι. Αλλά παρομοίως υπάρχουν ποδοσφαιριστές από την ακαδημία που ονειρεύονται και εκείνοι να πάρουν έστω το 1/10 των ευκαιριών που πήρε ο Μίχα.

Το ίδιο έλεγα και με τον Λύρατζη και τον Τσιγγάρα (αυτοί πήραν) κ.ο.κ. Να πάρουν ευκαιρίες και χρόνο σε ματς εύκολα και να κριθούν αν κάνουν ή όχι για το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Αν δε δώσεις ευκαιρίες ποτέ σου δε θα μάθεις. Ίδια εξέλιξη θα είχε ο Σάλπι (και ο κάθε Σάλπι) αν συνέχιζε τους δανεισμούς στις χαμηλές κατηγορίες, με την ευκαιρία που του ήρθε λόγω αποχώρησης του Οκκά να παίξει και να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό; Απλά θα ήταν ένα ακόμα χαμένο ταλέντο. Ο Τζίμας πήρε ευκαιρίες ως νέος. Άλλο που γράφω ότι έπρεπε να παίξει παραπάνω. Ευκαιρίες πήρε, έλαμψε στο χρόνο που αγωνιστηκε, έλαμψε με τις εθνικές και φυσικά τον έβλεπαν πολλοί σκάουτερ πολύ πριν τον δανεισμό του στη Γερμανία. Απλά τις ευκαιρίες αυτές τις περιμένω να τις παίρνουν ταλέντα νορμάλ. Όχι wonderkids. Ο Ραζβάν και τον Ρονάλντο ή τον Ρομάριο στα 17-18 τους να είχε θα έλεγε δεν έχουν το μεντάλιτι και δεν ξέρουν την τακτική ή κάτι θα έβρισκε τελωσπάντων...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ουτε με ενδιαφερει αν γραφεις απο πιο παλια, δεν εχει κανενα νοημα να το αναφερεις, εκτος αν θες να λειτουργει το φορουμ με επετηριδα.

Η εμπαθεια φαινεται απο το οτι γράφεις πως παικτης του ΠΑΟΚ, ενα παιδι που ειναι στην ομαδα τοσα χρονια, δεν αξιζει να παιζει και παιζει ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ και αφηνεις υποννοουμενα για παλτα και τεμπεληδες
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δεν ξέρω εγώ πόσο εργατικός είναι κανείς. Μπορεί το σώμα κάποιου παίκτη να μην είναι για πρωταθλητισμό. Τώρα δώσε με εμένα όλες τις ευκαιρίες του κόσμου με τους καλύτερους γυμναστές του κόσμου, δε μπορεί το σώμα μου να κάνει πρωτθλητισμό. Ο Μίχα είχε καλύτερη φυσική κατάσταση στα 20 του από ότι στα 25. Αυτό είναι απογοητευτικό. Είτε φτάει το work ethics του είτε το σώμα του που τον προδίδει.

Φυσικά μετράει τι γράφει κανείς επί χρόνια. Εγώ σταθερά από το 2008 που γράφω είμαι υπέρ των Ελλήνων πακτών. Προσβάλομαι να μου τη λες για κάτι που υποστηρίζω μάλιστα, γιατί νομίζεις είσαι ο αστυνόμος του φόρουμ.

Εις βάρος του ΠΑΟΚ παίζει, γιατί χάνουμε πόντους από την απόδοσή του. ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΖΕΙ. Αυτό το είπα. Σε ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

«Κανεις παραθεσεις σε ολους»

Οταν εσυ απαντας σε σχολιο αλλου χρηστη «Μη γραφεις οτι ναναι» και μετα μας λες για γαλονια στο φορουμ, δικαιολογημένα θιχτηκες αστυνομε, μπορεις να συνεχισεις να προσπαθεις να φιμωσεις τους αλλους. Ευχαριστω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”