ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- thodoris31
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
εχω παρει εισητηρια για την 8 μεσω ιντερνετ
με το barcode μπαινουμε στο γηπεδο?
- milhouse777
ναι αδερφε, εκτυπωσε το, διπλωσε το στα 4 να φαινεται ολοκληρο το μπαρκοντ...thodoris31 έγραψε:εχω παρει εισητηρια για την 8 μεσω ιντερνετ
Πάντως έχει ακομα πάρα πολλά εισητηρια στο ίντερνετ. Τουλαχιστον 4000-5000 ακομα!! Δύσκολο το βλέπω για sold out.... Οσοι πιστοί προσέλθετε. Εγω θα ειμαι στην 8 γιατί βιάστηκα το πρωι να αγοράσω πριν ανοίξουν η 4 και οι 5,6.
Με τη νίκη αδερφια!!!!
Με τη νίκη αδερφια!!!!
- aspromaura ioannina
Καμια εκτιμηση για το ματς? Τι παιχνιδι να περιμενουμε απο την ομαδα μας? Παιχνιδι κατοχης?Μοιρασμενο?
Το χανουμι πως το κοβετε να παιζει?
Εγω περιμενω μια αναλογη εικονα με τον περυσινο τελικο. Τον ΠΑΟΚ να εχει την πρωτοβουλια στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου και την ΚΟΥΛΑ σφιχτη με αντεπιθεσεις. Πιστευω πως δεν θα εχουμε παρα πολλες κλασσικες ευκαιριες και επομενως θα πρεπει να ειμαστε πολυ ευστοχοι.
Το χανουμι πως το κοβετε να παιζει?
Εγω περιμενω μια αναλογη εικονα με τον περυσινο τελικο. Τον ΠΑΟΚ να εχει την πρωτοβουλια στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου και την ΚΟΥΛΑ σφιχτη με αντεπιθεσεις. Πιστευω πως δεν θα εχουμε παρα πολλες κλασσικες ευκαιριες και επομενως θα πρεπει να ειμαστε πολυ ευστοχοι.
Οι νεοι μας εριξαν 4μπαλο στην ΑΕΚ. Αντε να παιρνουν σειρα και οι μεγαλοι.
Πρεπει να μπουνε οι παικτες μας λες και παιζουν σε ρωμαικη αρενα και πολεμανε για την ζωη τους. Το παθος και η θεληση θα παιξουν σημερα ρολο και οχι τα συστηματα. Η Τουμπα πρεπει να βουιζει τοσο πολυ που να κανει τους αντιπαλους να θελουν να σταματησουν να παιζουν. Πρεπει να τους καταπιουμε,τελειωσε
Πρεπει να μπουνε οι παικτες μας λες και παιζουν σε ρωμαικη αρενα και πολεμανε για την ζωη τους. Το παθος και η θεληση θα παιξουν σημερα ρολο και οχι τα συστηματα. Η Τουμπα πρεπει να βουιζει τοσο πολυ που να κανει τους αντιπαλους να θελουν να σταματησουν να παιζουν. Πρεπει να τους καταπιουμε,τελειωσε
Μακάρι να μην βγω αληθινός, αλλά φοβάμαι σήμερα πάρα πολύ τα κοράκια...
Πιστεύω ότι ο Κομίνης θα εκτλέσει διατεταγμένη υπηρεσία.
Ελπίζω να κάνω λάθος.
Αγωνιστικά δεν νομίζω ότι μπορούμε να χάσουμε από αυτήν την κούλα!
Ελπίζω να κάνω λάθος.
Εγώ πάντως θέλω νίκη με ευρύ σκορ-διασυρμό κούλας για πολλούς λόγους
Πρέπει το κοντέρ να γράψει πολλά σήμερα

Πρέπει το κοντέρ να γράψει πολλά σήμερα

Μην ξεχνάς πως και οι γαυροι θέλουν να κερδισουμε σήμερα.... Εγω φοβάμαι το ανάποδο. Ενα οφσάιντ αρκεί για να μας σκοτιζουν μια ζωη τα χανουμακιαskalon έγραψε:Μακάρι να μην βγω αληθινός, αλλά φοβάμαι σήμερα πάρα πολύ τα κοράκια...
Ελπίζω να κάνω λάθος.
- kataramenos5
Ευτυχισμενοι που επειτελους θα δουμε κι ενα ντερμπυ στη Τουμπα.Ισως αργοτερα και δευτερο..
Οπως κι να χει
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Οπως κι να χει
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

kataramenos5 έγραψε:Ευτυχισμενοι που επειτελους θα δουμε κι ενα ντερμπυ στη Τουμπα.Ισως αργοτερα και δευτερο..
Οπως κι να χει
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
![]()
![]()
![]()

Όχι εκνευρισμός. Πάθος και όχι Λάθος. Πείσμα επιμονή και υπομονή. Μυαλό και πίστη. Το παιχνίδι είναι δικό μας και κανένα κοράκι δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Μπαίνουμε σαν τον βαρδάρη και τους σαρώνουμε. Μπορούμε. Να το πιστέψουμε και να το κάνουμε πράξη. Ακούς Βιερηνια, ακούς Ματος, ακούς Τζαλμα, Δημήτρη, Δημήτρη,Μαουρισιο,Βαρελα,Μπισε, Κρεσπο, ηγέτες είστε δείξτε το στο γήπεδο.
Ένας ταπεινός φίλαθλος
Ένας ταπεινός φίλαθλος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πουτς@ στη ντροπή της προσφυγιάς! Σήμερα θα είναι μια νύχτα ντροπής για τους 44δες!
Ήγγικεν η ώρα, ω αδέρφια Παοκτσηδες.
ελπιζω αυτοι που γνωριζουν την ιστορια μας και εχουν θεση διπλα στους παικτες να τους εχουν κανει μια ιστορικη ανδρομη για το τι εχει τραβηξει αυτος ο συλλογος τα τελευταια 40 χρονια.
σημερα παιζουμε για την ιστορια μας.
απεναντι σε αυτους που 40 χρονια προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειμαστε κομπλεξικοι, κλαψες, δηθεν αδικημενοι.
απεναντι σε αυτους που 40 χρονια δεν καταφεραν να κανουν αυτοκριτικη και να σου πουν εστω μια φορα στα ισα οτι σε κλεβουν.
απεναντι σε αυτους που χωρις τσιπα ενωθηκαν απεναντι σου.
απεναντι σε αυτους που μετα απο 40 χρονια βρωμιας και αλητειας, ανακαλυψαν μολις χθες παρεμβασεις και φορεσαν τον μανδυα του αντικειμενικου παρατηρητη.
απεναντι σε αυτους που η πρωτη μαιμουδια που ειδαν στο ελληνικο ποδοσφαιρο ηταν ο τραυματισμος του ιβιτς.
ο τροχος γυρισε...
ο βασιλιας του βορρα ειναι εδω και τον λενε ΠΑΟΚ
ο στρατηγος του βορρα ειναι εδω και τον λενε ιβαν
κρατηστε την πουστικη συμπεριφορα σας για κατω απο το αυλακι. πλεον δεν περνανε οι δηθενιες. βαλτε τις αντικειμενικες αναλυσεις σας στον πατο σας.
εδω ειναι τουμπα και θα σας γαμησουμε χωρις σαλιο.
δεν θα σας πουμε κομπλεξικους, δεν θα σας βγαλουμε τρελους, δεν θα συμπονεσουμε την κλαψα σας.
θα σας μαμησουμε και δεν θα γυρισουμε να κοιταξουμε πισω. αλλωστε.....ηρθαμε σκαστοι απο την κλινικη.
ελπιζω αυτοι που γνωριζουν την ιστορια μας και εχουν θεση διπλα στους παικτες να τους εχουν κανει μια ιστορικη ανδρομη για το τι εχει τραβηξει αυτος ο συλλογος τα τελευταια 40 χρονια.
σημερα παιζουμε για την ιστορια μας.
απεναντι σε αυτους που 40 χρονια προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειμαστε κομπλεξικοι, κλαψες, δηθεν αδικημενοι.
απεναντι σε αυτους που 40 χρονια δεν καταφεραν να κανουν αυτοκριτικη και να σου πουν εστω μια φορα στα ισα οτι σε κλεβουν.
απεναντι σε αυτους που χωρις τσιπα ενωθηκαν απεναντι σου.
απεναντι σε αυτους που μετα απο 40 χρονια βρωμιας και αλητειας, ανακαλυψαν μολις χθες παρεμβασεις και φορεσαν τον μανδυα του αντικειμενικου παρατηρητη.
απεναντι σε αυτους που η πρωτη μαιμουδια που ειδαν στο ελληνικο ποδοσφαιρο ηταν ο τραυματισμος του ιβιτς.
ο τροχος γυρισε...
ο βασιλιας του βορρα ειναι εδω και τον λενε ΠΑΟΚ
ο στρατηγος του βορρα ειναι εδω και τον λενε ιβαν
κρατηστε την πουστικη συμπεριφορα σας για κατω απο το αυλακι. πλεον δεν περνανε οι δηθενιες. βαλτε τις αντικειμενικες αναλυσεις σας στον πατο σας.
εδω ειναι τουμπα και θα σας γαμησουμε χωρις σαλιο.
δεν θα σας πουμε κομπλεξικους, δεν θα σας βγαλουμε τρελους, δεν θα συμπονεσουμε την κλαψα σας.
θα σας μαμησουμε και δεν θα γυρισουμε να κοιταξουμε πισω. αλλωστε.....ηρθαμε σκαστοι απο την κλινικη.
Δεκάρα δεν δίνω, αν γίνει κάτι τέτοιο.okkas73 έγραψε:Μην ξεχνάς πως και οι γαυροι θέλουν να κερδισουμε σήμερα.... Εγω φοβάμαι το ανάποδο. Ενα οφσάιντ αρκεί για να μας σκοτιζουν μια ζωη τα χανουμακιαskalon έγραψε:Μακάρι να μην βγω αληθινός, αλλά φοβάμαι σήμερα πάρα πολύ τα κοράκια...
Ελπίζω να κάνω λάθος.
Τόσα χρόνια μας ξεσκίζουν, τώρα χάσαμε αγώνα στα χαρτιά για να ξαναμπούν στη διαδικασία διεκδίκησης του προωταθλήματος, και αυτοί γκρινιάζουν θεωρώντας εμάς "χαλίφηδες".
50 γκολ οφσάιτ να τους βάλω δεν θα στεναχωρηθώ!
Πάντως, τον Κομίνη και τα μάτια μας! Τον φοβάμαι....