40.Maarten Martens
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Re: 40.Maarten Martens
Σημερα απλα εδειξε γιατί δεν βγαίνει ο Σαλπιγγίδης απο την 11αδα.
Μπαλα ξερει, σωματικά φαίνεται ετοιμος αλλά του λείπει ρυθμος.
Μπαλα ξερει, σωματικά φαίνεται ετοιμος αλλά του λείπει ρυθμος.
- ΑποστόληςΑ
tasso85 έγραψε:αδελφε Σεπουλτουρα, στο μονο που διαφωνω είναι ότι ο Μαρτενς είναι ολλανδος

- aisiodoksos
Περιμενω να τον δω με σοβαρη ενδεκαδα και οχι με τσιρκο . Με ζιμπρου το γκολ που εβαλε δεν ειναι τυχαιο εγω αυτο ξερω και αυτο κραταω..θελει ρυθμο και συνεχομενα παιχνιδια για να βρεθει και με τους υπολοιπους. Κακιστος χθες μετα το γκολ που επεσε ολη η ομαδα παρολαυτα στις 3 φασεις που καναμε στην αρχη ηταν μεσα σε ολες με αποκορυφωμα το 1-2 με παπαδοπουλο που οδηγησε σε μια ωραια φαση.. παρολαυτα το προσημο για χθες σιγουρα αρνητικο γιατι δεν εδωσε το κατι παραπανω εκει που τον περιμεναν ολοι. ελπιζω να παρει και αλλες ευκαιριες αρχης γενομενης με τον οφη απο την στιγμη που λειπει ο φακουντο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aisiodoksos την Παρ 26 Σεπ 2014, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- V-olakiotis
Συμφωνω με αισιοδοξος. Δεν ηταν τραγικη η εμφανιση του. Δεν εχει ρυθμο και κανει μπαμ αυτο, οπως και οτι ξερει μπαλα....Αν δε βρει ρυθμο δυσκολα θα παραμεινει
Μονο εγω ειμαι ο ανωμαλος που οταν εχει την μπαλα στα ποδια του .. περιμενω οτι .. κατι καλο μπορει να συμβει ???

- aisiodoksos
ολοι αυτο περιμενουμε και για αυτο υπαρχει απογοητευση , αλλα κατα την γνωμη μου απογοητευση χωρις λογο..οταν ο παικτης θα παρει 5-6 συνεχομενα ματς τοτε θα μπορεσουμε να κρινουμε τι παικτης ειναι και αν κανει η οχι. Ποιοτητα εχει αλλα μοιαζει χαμενος και για μενα ισως και ξενερωμενος γιατι μετα το ματς με την μινσκ που πετυχε ενα πολυ ομορφο γκολ και λεγαμε να παρει τα πανω του εμφανιστηκε στο ματς με την καλαμαρια..νομιζω φαουλ ηταν αυτο επρεπε να μπει εστω και σαν αλλαγη σε καποιο ματς.. δεν τον εξαφανιζεις εναν παικτη οταν παει να παρει τα πανω του γιατι η ψυχολογια του ξαναπεφτει χαμηλα.. Ξαναλεω ελπιζω να τον δουμε με οφη και με γκινγκαμπ θα πω εγω..με γαυρο δεν θα τον εβαζα σιγουρα γιατι δεν ειναι σε αυτο το επιπεδο για να παιξει (εκει οντως θα θελουμε ταλιμπαν στο γηπεδο και ο μαεστρος Μαρτενς δεν εχει καμια δουλεια στον πολεμο που ειπε και ο ντεσπε).slidar έγραψε:Μονο εγω ειμαι ο ανωμαλος που οταν εχει την μπαλα στα ποδια του .. περιμενω οτι .. κατι καλο μπορει να συμβει ???
![]()
υγ. ας παιξει και μια φορα πισω απο τον φορ σε ελευθερο ρολο..
Ολοι αυτο περιμενουμε απο τον Βελγο slidar, γιαυτο τετοια απογοητευση.
Αποστολη ειπα σημερα, γιατι με Ζιμπρου στην Τουμπα ηταν αρκετα καλος και πετυχε και γκολαρα. Το κοντερ μηδενησε τοτε
Αποστολη ειπα σημερα, γιατι με Ζιμπρου στην Τουμπα ηταν αρκετα καλος και πετυχε και γκολαρα. Το κοντερ μηδενησε τοτε

-
Παντως και το ΠΑΟΚ24 και το IΝΠΑΟΚ ανεβασαν σημερα αρθρα που κανουν κριτικη στον Μαρτενς. Υποπτο αυτο...
- SePuLtUrA_4_
Εχεις δικιο αδερφε.tasso85 έγραψε:αδελφε Σεπουλτουρα, στο μονο που διαφωνω είναι ότι ο Μαρτενς είναι ολλανδος
Τωρα το αντελήφθην τι μαλ@κια που εγραψα

- ΑποστόληςΑ
Όταν στους 8 μήνες κάνει ΜΙΑ καλή προσπάθεια, αυτό δεν θεωρείται αξιόπιστο δείγμα. Όπως έγραψα παραπάνω ο άνθρωπος έχει καλή τεχνική κατάρτιση γι' αυτό και ακόμη ελπίζουν (όσοι ελπίζουν) σ' αυτόν. Με τη δική μου λογική ένας ποδοσφαιριστής τέτοιας τεχνικής κατάρτισης για να μην παίζει σημαίνει ότι δεν θέλει να πιεστεί, πιθανόν λόγω κάποιου τραύματος. Και εφόσον συμβαίνει αυτό δεν πρόκειται να δούμε ΠΟΤΕ έναν καλό Μάρτενς.stelyk έγραψε:Αποστολη ειπα σημερα, γιατι με Ζιμπρου στην Τουμπα ηταν αρκετα καλος και πετυχε και γκολαρα. Το κοντερ μηδενησε τοτε
- desperando
- Επικοινωνία:
Τελειώνει ο αγώνας και πάει στον κόσμο.
Εντάξει οκ λαϊκισμός θα πει κάποιος.
Διασχίζει όλο το γήπεδο για να προλάβει τον Ρατς και πριν μπουν στα αποδυτήρια, τον αγκαλιάζει θερμά για συγχαρητήρια.
Μου δείχνει ότι δεν είναι τόσο απόμακρος από την ομάδα όσο θέλουν να μας περάσουν.
Θέλει ρυθμό και όχι σε παιχνίδια με 11άδα ότι να ναι. Με τους βασικούς δλδ.
Εντάξει οκ λαϊκισμός θα πει κάποιος.
Διασχίζει όλο το γήπεδο για να προλάβει τον Ρατς και πριν μπουν στα αποδυτήρια, τον αγκαλιάζει θερμά για συγχαρητήρια.
Μου δείχνει ότι δεν είναι τόσο απόμακρος από την ομάδα όσο θέλουν να μας περάσουν.
Θέλει ρυθμό και όχι σε παιχνίδια με 11άδα ότι να ναι. Με τους βασικούς δλδ.