Ajax - Π.A.O.K. 28/7 21:45 nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Re: Ajax - ΠAOK 28/7 21:45 Novasports 1

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Μαζί κι ο Κλάους

26 Ιουλ 2010 01:13,

Μπορεί να μένει τελικά εκτός λίστας ΟΥΕΦΑ καθώς τη θέση του θα την πάρει σήμερα ο Μπαλάφας κι έτσι ο ίδιος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Κλάους Αθανασιάδης, θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στο Άμστερνταμ.

Την απόφαση την πήρε ο Ζήσης Βρύζας, θέλοντας να επιβραβεύσει το νεαρό για την προσπάθεια, που κάνει, να συνεχίσει να νιώθει μέλος της ομάδας και βέβαια να μην απογοητευτεί από την... έξοδό του από τη λίστα της ΟΥΕΦΑ.

ΠΗΓΗhttp://www.paok24.com/mmeitem.asp?m=11&id=252:

Εγω πραγματικα λυπαμαι το παλικαρι που τον παω τοσο πολυ αλλα δεν πηρε ποτε ευκαιρια!!!! :(
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Α Π Α Ι Κ Τ Ο το σχολιο σου "Για να αυξήσουμε τις πιθανότητες θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς να υποτιμήσουμε την δυναμική του αντιπάλου ούτε δευτερόλεπτο."

αυτο ελειπε δα.να τους υποτιμησουμε κιολας.μακαρι να το πραξουν αυτοι,που παιζει να μπουν στον "πειρασμο" λογω διαφορας σε ο,τιδηποτε με μας,αλλα εμεις ποθεν πως ρε τρελλε?? :opaokara: :pano: :nairepaok: :lol: ;)
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

ioanmits έγραψε:Διακινδυνεύω ενδεκάδα: Χαλκιάς, Μπουσαϊντί, Μαλεζάς, Ζουέλα, Σνάουτσνερ, Βιτολο, Γκαρσία, Σορλέν, Βιερίνια, Ίβιτς και Σάλπι σε κλασσικό 4-5-1
Με τους 5 χαφ συμφωνώ απόλυτα. Για τα μπακ ο Δέρμι, δοκίμασε Τσιρίλο-Μαλεζά και Τσιρίλο-Ζουέλα. Άρα φαίνεται ότι ο Τσιρίλο παίζει. Μακάρι να μπορούσε ο Κοντρέρας, αλλά....Επιπλέον δεν ξέρουμε αν θα παίξει ο Ίβιτς, οπότε τη θέση του κάπως πιο προωθημένου χαφ μάλλον παίρνει ο Φιλομένο. Η άποψή μου είναι ότι λόγω της πίεσης που θα δεχτούμε ο Φιλομένο θα αναγκαστεί να παίξει περισσότερο ανασταλτικά και να περάσει τη μπάλα στο Σάλπι...Ίσως ο Φωτάκης να μπορούσε να ανταποκριθεί καλύτερα σε τέτοιο ρόλο ή ο Γκαρσία (που έχει την πάσα) να παίξει ως 3ο κεντρικό χαφ λίγο μπροστά από Βιτόλο-Φωτάκη (που δεν το έχουμε ξαναδεί όμως). Πάντως από την προετοιμασία φάνηκε ότι ο Φιλομένο ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους και ίσως να δικαιούται μια θέση βασικού...Με το Σάλπι μόνο του μπροστά, πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητά του...
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

επέστρεψα από 3ημερο και διαβάζω ότι το αλάνι, ο τιμωρός, ο ένας σκόρερ από τους 2 στο 1-2 που ονειρεύτηκα δεν θα πάει...

ΚΡΙΜΑ

ΚΡΙΜΑ

ΚΡΙΜΑ

υ.γ. ιντεραδ :redcard: μην πιάσεις άλλον στο στόμα σου...
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Και το 1-1 δε θα με χάλαγε καθόλου.... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Contreras, Vitolo, Ivic και Vierinha είναι παίκτες κλειδιά και καλό θα είναι να μην λείψουν από τον παιχνίδι. Απ' ό,τι φαίνεται η πιο δύσκολη περίπτωση είναι του Contreras, λόγω καθυστερημένης ενσωμάτωσης. Δεν ξέρω αν είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να ξεκινήσει, έστω και αν χρειαστεί να γίνει αλλαγή (λόγω κούρασης) στο 60΄. Έχει ΜΕΓΑΛΗ σημασία η ομάδα να ξεκινήσει καλά και να τελειώσει το ημίχρονο με μηδεν παθητικό.
Επίσης σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο Vierinha, ή χρειαστεί να αντικατασταθεί, ο αντικαταστάτης του θα πρέπει να είναι ο Κουτσια και όχι κάποιο φορ (Φιλομένο, Σάκης), εκτός και αν ο Παύλος αλλάξει το σύστημα της ομάδας, κάτι που απεύχομαι.
Άβαταρ μέλους
mauros hmer

Δημοσίευση από mauros hmer »

Kαλημέρα αδέρφια
ώρες έμειναν...

[youtube]34_ixQYLZ4Y&feature=related[/youtube]

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Νίκη με κεφαλιά Μαλεζά παιδιά μη το ψάχνετε...
Πάμε για τον επόμενο...τη Βέρντερ Βρέμης..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αντε αδερφια φωναξτε και για εμας τους τραυματιες που μειναμε πισω.... :cry:

ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ

ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
:pano: :pano:

ΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΙΡΟ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

Εμεις μαζι ΓΙΑ 100 ΖΩΕΣ!!!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Απολαύστε το και κάντε μας να το απολαύσουμε και εμείς μαζί σας!!

Αυτές οι 2 γελοίες ημέρες αναμονής δεν έχουν τίποτα το ουσιώδες ρε πούστη μου και δεν λένε να περάσουν.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ένας φίλος μου (διαρκειούχος για πολλά χρόνια), ελλείψει διαθέσιμης παρέας θα πάει μόνος του στο Άμστερνταμ, φέυγοντας Τετάρτη πρωί και επιστρέφοντας Πέμπτη απόγευμα.
Έπαιρνε κάθε ημέρα τηλ. την ΠΑΕ και ρωτούσε για τα εισιτήρια του αγώνα.
Κάθε μέρα έπαιρνε την απάντηση πως θα βγει ανακοίνωση.
Σήμερα του είπαν πως όλα έχουν δοθεί στους Συνδέσμους, εκτός φυσικά από αυτά που κράτησε η ΠΑΕ για τους προσκεκλημένους της και για όσους συμμετέχουν στη δική της εκδρομή.
Όταν ζήτησε να μιλήσει με κάποιον καθ'ύλην αρμόδιο, του είπαν, σε μία επίδειξη συγκλονιστικής βλακείας, να ξαναπάρει τηλ. μετά την εκδρομή στο Άμστερνταμ, ενώ το θέμα που τον καίει είναι καθαυτή η εκδρομή στο Άμστερνταμ!!

Δηλαδή, για να καταλάβω, δεν υπήρξε ούτε ένα εισιτήριο στα γραφεία της ΠΑΕ για τους μεμονωμένους φιλάθλους που δεν θέλουν να πάνε με κάποια οργανωμένη εκδρομή?
Τόσο προκλητικά και ηλιθιωδώς γραμμένους έχει η ΠΑΕ τους ανώνυμους φιλάθλους που τη στηρίζουν κάθε χρόνο και λατρεύουν παθολογικά την ομάδα?
Ή εκδρομή της ΠΑΕ ή σύνδεσμοι κατά το " Ή Καραμανλής ή τανκς"?
Και επί του πρακτέου μία ερώτηση για τον φίλο μου που δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα δίχως εισιτήριο αγώνα.
Υπάρχει τρόπος να προμηθευτεί εισιτήριο από κάποιο σύνδεσμο χωρίς να συμμετάσχει στην εκδρομή του συνδέσμου?
Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, δεδομένης και της αδιαφορίας από την ΠΑΕ, η μόνη λύση δηλαδή είναι η μαύρη αγορά έξω από το γήπεδο από κάποιο "αδερφό" που θα εκμεταλλέυεται τα αδέρφια του?
Αυτό που του πρότεινα εγώ είναι να παέι στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα, αν δεν βρει εισιτήριο από Ελλάδα.
Ας πει κάτι όποιος ξέρει.
Thanks.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

προφανως επεσε σε γκαζμα στην παε ο φιλος...φυσικα και να παει στο ξενοδοχειο και να πει το περιστατικο σιγουρα θα τον εξυπηρετησουν...
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Θεωρώ γενικά λάθος πολιτική ένα μικρό ποσοστό εκτός έδρας εισιτηρίων να μη δίνεται σε μεμονομένους φιλάθλους μέσω της online πώλησης εισιτηρίων.

Θυμάμαι μια κακή εμπειρία που είχα την χρονιά που επέστρεψε ο Τέο σαν παίχτης. Τότε κυριαρχούσε το σύνθημα: "Οέο οέο ΠΑΟΚ ολέ ολέο Πρωτάθλημα θα πάρουμε με αρχηγό τον Τέο". Πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας με Ξάνθη (χάσαμε 1-0 με γκολ του Άντζα νομίζω) και θέλουμε με τον ξάδερφό μου να πάμε απεγνωσμένα. Μη έχοντας καμία σχέση ποτέ με συνδέσμους λέμε την μέρα που θα βγουν τα εισιτήρια (ο Πανόπουλος τα είχε κοστολογήσει 40 ευρώ μάλιστα) θα πάμε στο γήπεδο να πάρουμε. Πάω λοιπόν στο γήπεδο στις 7 η ώρα το πρωί για να είμαι ο πρώτος στην ουρά. 9 ανοίγουν τα γραφεία. Είμασταν ήδη εκεί 6 άτομα μεμονομένοι. Αρχίζουμε λοιπόν να παρακαλάμε όποιον υπάλληλο έμπαινε μέσα για ένα ελάχιστο αριθμό εισιτηρίων. Νομίζω δεν θέλαμε πάνω από 10 εισιτήρια και οι 6. Όλοι οι υπάλληλοι μας απαντούσαν ότι όλα είναι καθρισμένα με ακριβή νούμερα να πάνε στους συνδέσμους. Μετά από παρακαλητά 2 ωρών και ενώ η ώρα είχε ήδη πάει 11 και ενώ αρκετοί εκπρόσωποι συνδέσμων είχαν περάσει να πάρουν τα εισιτήριά τους έχω μείνει μόνο εγώ με τον ξάδερφό μου. Έρχεται ένα παλικάρι και με ρωτάει: "Τι έγινε αδερφέ γιατί γκρινιάζεις?" Του εξηγώ την κατάσταση και μου λέει "Έλα μαζί μου". Μπαίνουμε μαζί με τον αδερφό μέσα στο μικρό δωματιάκι με το χρηματοκιβώτιο που είχε τα εισιτήρια και χαιρετάει τον υπάλληλο εκεί ονομαστικά. Του λέει "Πόσα θες?" Και του λέει ο αδερφός 102. Μου δίνει τα 2, του έδωσα 80 ευρώ και με έβγαλε από την ταλαιπωρία. Τόσο απλά. Τότε βέβαια είχαμε άλλη διοίκηση.

Είμαι σίγουρος λοιπόν ότι τα παιδιά των συνδέσμων δεν θα είχαν ποτέ πρόβλημα να δώσουν ξέχωρα εισιτήρια ή ακόμη να συμφωνήσουν με την ΠΑΕ να κοπεί ένα μικρό ποσοστό από τα εισιτήρια για τα εκτός (της τάξης του 5% για παράδειγμα ώστε να δίνεται η ευκαιρία και στους μεμονομένους να δουν αγώνα εκτός μαζί με τα αδέρφια τους και όχι στην κερκίδα του αντιπάλου.)

Και για να μην είμαι και εκτός τόπικ εντελώς, πιστεύω ότι ήταν αρκετοί οι μεμονομένοι που μπορούσαν να πάνε στο ματς με τον Άγιαξ αλλά δεν πάνε λόγω της μη διάθεσης ενός αριθμού εισιτηρίων ελεύθερα. Και 100 να ήταν αυτά θα φτάνανε υπό την ένοια ότι έχεις την ευκαιρία να πάρεις και αν δεν φτάσουνε να πεις, άργησα και δεν πρόλαβα. Είναι καλύτερο από το να πεις δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Billy4 την Δευ 26 Ιούλ 2010, 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Εγω θα προτεινα να βρει εναν δημοσιοκαφρο...Οταν θελουν μπορουν να βοηθησουν...Θα του λυσει το θεμα αμεσα... :roll: τοσοι ειναι εκει ακομα και ο μεγιστος βασιλο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Δευ 26 Ιούλ 2010, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”