Ajax - Π.A.O.K. 28/7 21:45 nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
MALEF

Re: Ajax - ΠAOK 28/7 21:45 Novasports 1

Δημοσίευση από MALEF »

Δηλαδη ρε παιδια εγω που θα παω στο επομενο ευρωπαικο ματς,μεμονομεναμ ειτε ειναι γιουροπα ειτε Τσουλου,
θα πρεπει αναγκαστικα να παω σε συνδεσμο για εισητηρια και ΑΝ ΒΡΩ..? :? :roll:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

αύριο βραδi αναχωρώ για amsterdam.
θα τα δώσουμε όλα στην κερκίδα όπως το ίδιο θα κάνουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χορό!

Πάμε γερά ΠΑΟΚAΡΑ
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Άντε και με το καλό να επιστρέψετε με το διπλό....Εγώ στη ρεβάνς θα είμαι ΠΑΡΩΝ!!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ελπιζω να παρουσιαστουμε οσο πιο συγκεντρωμενοι γινεται.και να εχουν υποψιν οι παιχτες οτι οι .... "δικαιολογιες" για τον πρωην προπονητη σε περιπτωση ΝΑΥΑΓΙΟΥ δε θα τους διασωσουν!γιατι καλες οι "ανταρσιες" και τα ξινισμενα μουτρα αλλα (θα) εχουν και το αναλογο κοστος!το αυτο ισχυει και για οσους συνοπαδους προκειται να συνταξουν το δριμυ "κατηγορητηριο" κατα του "τουριστα" μετα τον αγωνα σε περιπτωση που εχουμε κανενα κλαρινο ολκης!

υγ αναμενω λοιπον την τεταρτη,που η αμυνα θα'ναι στο περσινο γεωγραφικο μηκος και πλατος τοποθετησης και κινησης στο αμστερνταμ αρινα,ουτε σπιθαμη ψηλοτερα,να μη φαμε καμμια μιση ντουζινα γκολ απο ατομικα ... λαθη στα μαρκαρισματα!ετσι μαγκες?

υγ1 μεθαυριο μιστερ ελαφοκυνηγε επανερχεσαι στην εντεκαδα.περιμενω τα συνηθη υψηλα στανταρντς αποδοσης.γιατι αν δεν,υπαρχει ενδεχομενο να σε αντικαταστησει ο δερμιτζακης.να το'χεις κι αυτο υποψιν,παρε και καμμια δραμαμινη πριν το παιχνιδι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Navi είμαι ψιλοαισιόδοξος...δε ξέρω αν είναι δικαιολογημένη η αισιοδοξία ( μάλλον οχι ) , απλά θεωρώ ότι θα σταθούμε στο ύψος μας.

Λέγοντας αυτό , εννοώ πως με τη λήξη του παιχνιδιού , ΔΕ θα έχει κριθεί η πρόκριση.

Θεωρώ πως ακόμη και ήττα με ένα γκολ , μας έχει μέσα στο παιχνίδι.

Μακάρι η εμφάνισή μας τουλάχιστον να είναι μέτρια+ ώστε να ψιλοεκτονωθεί ο εκνευρισμός που υπάρχει γύρω από την ομάδα.

Και να προσέχουν τί θα φάνε στο αεροπλάνο κατά το γυρισμό.
Ας μη φάνε καθόλου ή ας έχουν αγοράσει κάνα σάντουιτς εκτος αεροδρομίου, έτσι για τη λιγούρα. :)
Άβαταρ μέλους
navigator11

μαζι σου φιλε μου.απλα τονιζω οτι τυχον αλλοθι πανταχοθεν δε θα'χουν ιδιαιτερη τυχη ......

μονο οι παιχτες κρινονται μεθαυριο.ο προπονητης εννοειται οτι δε φερει ευθυνη ουτε για τυχον επιτυχες αποτελεσμα ουτε για τυχον ανεπιτυχες.οι παιχτες ομως αναλαμβανουν την πληρη ευθυνη!ευχομαι το αποτελεσμα της τεταρτης να μας δωσει ισχυρο κινητρο ενοψει ρεβανς.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

στην προετοιμασια ολοι τρεχαν απο φυσικη κατασταση θα ειμαστε καλα
το θεμα ειναι απο συστηματα - χημεια ειμαστε off ....
αν ειμαστε λιγο τυχεροι κ μας βγει το παιχνιδι ....και δεδομενο οτι αυτοι ειναι σε κακη μερα ....

εγω θελω παντως να μπουμε δυναμικα να παρουμε το κεντρο
Άβαταρ μέλους
paok4lifeG4

Δημοσίευση από paok4lifeG4 »

παιδια ξερει κανεις που θα βρω δυο εισητηρια για την 4 για δυο φιλαρακια απο Αρτα; εγω εχω διαρκειας και θα ηταν καλο τα παιδια να ειναι στην 4 σε τετοιο ματς. πηγα σμρ αλλα δεν προλαβα στα εκδοτηρια. αν εχει κανεις καμια ιδεα περιμενω πμ. Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
navigator11

απο συστηματα και χημεια κινουμαστε στην πεπατημενη σαντος.ουτως ή αλλως αυτο ειναι το πλαν.δεν πιστευω να τα ξεχασαν οι παιχτες μεσα σε 2 μηνες.ελπιζω να μη μπουμε χεσμενοι.και φυσικα να'χουμε και την τυχη να μη φαμε -αν γινοταν δε να βαλουμε και κανενα γρηγορο ακομα καλυτερα- σχετικα συντομα γκολ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και εγω ειμαι πολυ αισιοδοξος και στο φιναλε επιβαλεται να ειμαστε αισιοδοξοι, δεν ξερω αν καταφερουμε να περασουμε γιατι σε διπλα παιχνιδια σπανια περναει η χειροτερη ομαδα αλλα σιγουρα δεν θα πεσουμε αμαχητι.
Οι λογοι ειναι πολλοι και τους ξερουμε ολοι το σημαντικο ειναι οτι τους ξερουν και οι παιχτες γιαυτο θελω να δω παθος, συγκεντρωση,αποφασιστικοτητα και ματι που γυαλιζει αν γινουν ολα αυτα και με λιγη τυχη νομιζω οτι μπορουμε να επαναλαβουμε τον αθλο με την αρσεναλ και να γινουμε ακομη μια φορα η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα που λεει οτι σε διπλα παιχνιδια περναει ο καλυτερος.

ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 26 Ιούλ 2010, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

εαν δεν λυθουν τα ποδια δεν εχουμε ελπιδες για κατι καλο.
ωραια η αλλαγη προπονητη, καλη η επαναφορα στο περσυνο πλανο, σουπερ ενισχυση ο σαλπι αλλα εαν τα ποδια δεν μπορουν......
για τον καρυδα γρα
φουν τα καλυτερα αλλα μολις πριν μια εβδομαδα οι παικτες δεν μπορουσαν να βγαλουν οχι 90λεπτο αλλα ουτε 45λεπτο (νυρεμβεργη). δεν ειμαι γυμναστης αλλα νομιζω οτι αυτο δυσκολα μπορει να το διορθωσει σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα. δεν πεφτεις δηλαδη για υπνο πιασμενος και ξυπνας αερατος επειδη εκανες 2-3 χαλαρες προπονησεις. μακαρι να κανω λαθος.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

navigator11 έγραψε: ...
μονο οι παιχτες κρινονται μεθαυριο.ο προπονητης εννοειται οτι δε φερει ευθυνη ουτε για τυχον επιτυχες αποτελεσμα ουτε για τυχον ανεπιτυχες.οι παιχτες ομως αναλαμβανουν την πληρη ευθυνη!
...

Βέβαια , δε χωρά αμφιβολία. Απλά δε ξέρεις και τί να περιμένεις ακριβώς..Πχ μια φιλότιμη εμφάνιση με πάθος και όσο τρέξιμο μπορούν?? Αυτό μάλλον θα με ικανοποιούσε εμένα .. Και από εκεί και πέρα χρειάζεται και ρέντα.

Δε ξέρω αν είναι δίκαιο να περιμένω κάτι παραπάνω από τους παίκτες. Για μένα πάθος-φιλότιμο-τρέξιμο αρκούν.

Και στο τέλος ότι και να γίνει , να πάνε να χαιρετίσουν το κόσμο που έκανε τόσο ταξίδι να τους δει...γαιτί νομίζω πέρυσι δε πήγαν , αλλά δεν είμαι και σίγουρος .
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Την jabulani να προσεξουμε και ολα καλα... :D
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Τι!!!! Τζαμπουλανι θα παίξουμε;;;;;; Σκ@ττ@.........................
Είναι κανονισμός; μπορούμε να το αποφύγουμε στη Τουμπα;
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Έλα μωρέ τώρα... Ποιος Άγιαξ...

Εικόνα

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”