Το κείμενο που παραθέτω παρακάτω είναι από τα πιο ουσιαστκά, ίσως όμως το πιο χρήσιμο στην παρούσα χρονική φάση, που έχω διαβάσει τον τελευταίο μήνα.
Αυτό που το κάνει ξεχωριστό, κατα την ταπεινή μου άποψη πάντα, είναι η απλότητα, η καθαρότητα και η δωρικότητα που το διακρίνει. Χωρίς αναλύσεις, περιστροφές και περικοκλάδες, μέσα σε 5 γραμμές, εμπερικλείει όλη την αλήθεια του ΠΑΟΚ των τελευταίων τεσσάρων χρόνων και την προοπτική του.
Θεώρησα υποχρέωσή μου και παρακαλώ θερμά την συντακτική ομάδα και ιδιαίτερα τον «δάσκαλο», να μεριμνήσει, με την εν γένει ευαισθησία που τον διακρίνει, να αναρτηθεί το παρόν σχόλιο στην κορυφή της κεντρικής και να παραμείνει σε διάρκεια τουλάχιστον επί 1 μήνα.
Με την άδεια, φυσικά, του συντάκτη του κειμένου.
Λόγο της πικρίας και της αμφισβήτησης που εν πολλοίς δικαίως διακατέχει μεγάλη μερίδα του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού, με αυτόν τον τρόπο θα υποβοηθηθούμε, να ταρακουνηθούμε, εν τέλη να συνέρθουμε όλοι βλέποντάς το.
Ίσως έτσι πολλοί από εμάς να αποφύγουμε ακραίες συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε τέλμα τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.
Ευχαριστώ.
Με φιλικούς χαιρετισμούς και την εκτίμησή μου.
Asimos έγραψε:
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Πέμ Ιούλ 14, 2011 6:51 pm
Οφειλω να παραδεχτω πως ο Τζον Γου και ο Βατμαν ειχανε τυχει πολυ καλυτερης αντιμετωπισης.
Αρε Ζαγορ, συνεχισε και αν δεν πετυχεις αυτο που τελος παντων μονο εσυ μαλλον εχεις στο μυαλο σου τουλαχιστον ελπιζω πως οταν φυγεις δεν θα αφησεις καμενη γη.
Ειναι τουλαχιστον γελοιο να κραζουμε ομαδικως αυτη τη στιγμη.
Αν καταφερει και στρωσει ομαδα στα χρηματα που μπορει να δωσει τοτε να σας δω. Οχι κωλοτουμπες δε σας σωνουν αλλα τιποτα πανω στη γη. Και επειδη ειναι σκυλος θα τη στρωσει.
Τελικα μεγαλυτερος αχαριστος απο τον κοντοφθαλμο ευεργεντηθεντα αχαριστο δεν υπαρχει.
Και μενα με ενοχλει η υποθεση βιτολο, κι εγω αναρωτιεμαι που πηγαν τα φραγκα κι εμενα μου πιανετε η ψυχη με τις μετεγγραφες αλλα ας τελειωσει ο φετινος πανικος και τα λεμε μετα.
Στη χειροτερη θα επιστρεψουμε στο υπεροχο διμηνο Μαιου - Ιουνιου 2007. και δεν ειναι απειλη. Ειναι η πραγματικοτητα. Σαν να μην περασε μια μερα.
ΥΓ: ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ.