Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από gika »

Στο θέμα του Τσιρίλο αναδημοσιεύτηκε κείμενο από το σάιτ

tostekimas.blogspot.com

Στα σχόλια κάτω από το άρθρο ο ιδιοκτήτης του γράφει:
ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΛΥΨΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΛΥΨΩ ΚΑΠΟΙΟΝ (σσ Ζαγοράκη) ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΠΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Μήπως πρέπει να αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά στην μπλάκλιστ;; ;)

Εκτός αν γουστάρουμε σάιτ που προωθούνε τέτοια πράγματα για τον Ζαγοράκη... Τότε είμαστε καλοί μαζόχες..
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από novito »

Μετακινηθηκαν στην καταλληλη ενοτητα τα 2 τελευταια σχολια. Προβληματα της κεντρικης ηταν παιδες και οχι του φορουμ... ;)

υ.γ. Σιγα μην ασχολιομαστε ρε συ γκικα με το καθε μπλοκ (που πλεον φυτρωνουν δεκα την ωρα) που γραφει κατι για τον οσιο-Ζαγορ....
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μόλις πρόσεξα στην κεντρική ένα bannerάκι πολύ άστοχο. πότε εμφανίστηκε αυτό? δεν μπορώ καν να το βλέπω...
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Τις διαφημίσεις google κάποιες φορές δεν μπορούμε να τις ελέγχουμε... Κανε μερικά refresh να στρώσει χαρακτήρα... :D
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

βάλε firefox και βάλε φιλτράκι, Μιαααααααααα χαράα!
ούτε διαφημίσεις ούτε τίποτα! Μόνο ΠΑΟΚ! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

το ΦΟΧ είναι για τα σκουπίδια. Βάλε όπερα και τελειώνεις κανένα πρόβλημα μετα!!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το πρωι ειχε ανεβει ενα κειμενο της κυριας στη κεντρικη που ελεγε οτι ο βιτολο μπορει να συζητησει απο τον Δεκεμβριο με αλλη ομαδα μιας και το συμβολαιο του ληγει.
Τωρα μπαινοντας στο σαιτ της εχει αλαξει εντελως το κειμενο και απο τη κεντρικη εχει κατεβει.
Υποψιαζομαι οτι καποιος απο τους μοντ τον καλυπτει εδω μεσα και δεν ξερω ποιος ειναι.

Υ.Γ Καλω λοιπον τον ζορο και το δασκαλο να επιληφθουν του θεματος η οποιος αλλος ειναι επικεφαλης του σαιτ.
Οποιος τον καλυπτει ειναι γυναικουλα, ο τυπος ειναι λασπολογος ολκης,και οση καλη προθεση και να ειχα να τον καταλαβω και παροτι μιλησα ηρεμα μαζι του με πμ δεν πειστηκα για τις καλες προθεσεις του.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν ασχολουμαστε με την κεντρικη εμεις μπανε...ο,τι εχει να κανει με αυτη οι αντμιν ειναι υπευθυνοι...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Και για να καταλαβουν ολοι τι εννοω.
Καταρχην μιλαω για Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Το πρωι διαβασα στη κεντρικη κειμενο απο το σαιτ του που λιγο πολυ μας ελεγε οτι το συμβολαιο του βιτολο ληγει σε ενα χρονο καθαρη παραπληροφορηση,απλα και μονο για να πει κατι κατακεραυνονωντας για αλλη μια φορα τη διοικηση.
Μολις συνειδητοποιησε οτι εκτιθεται αλαξε εντελως το κειμενο στο σαιτ του.
Και ενω στη κεντρικη εχει ακομα δημοσιευσεις που αφορουν τον ΠΑΟΚ με ημερομηνια 9/7 η συγκεκριμενη που ειναι 10/7 εχει εξαφανιστει,καποιος την εξαφανισε αρα τον καλυπτει.
Αυτο το γραφω για να μην μου πειτε οτι ανακυκλωθηκε.

Υ.Γ Το μονο που θελω ειναι να μη με βγαλετε τρελο το κειμενο του ειχε και σχολια μελων,ενας απο αυτους που διαχειριζονται τη κεντρικη ξερω οτι ειναι ο γκας και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη.
Γιαυτο ειμαι σιγουρος οτι θα μου δωσετε μια καλη εξηγηση.
Άβαταρ μέλους
fireblade4

Δημοσίευση από fireblade4 »

obanebane δεν προκειται να βγεις τρελος,το διαβασα και εγω οπως και πολλοι αλλοι και τα πραγματα ειναι οπως τα αναφερεις
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ευχαριστω αδερφε το εκτιμω πολυ αυτο που κανεις. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

obanebane έγραψε: Υ.Γ Το μονο που θελω ειναι να μη με βγαλετε τρελο το κειμενο του ειχε και σχολια μελων,ενας απο αυτους που διαχειριζονται τη κεντρικη ξερω οτι ειναι ο γκας και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε βγάλω τρελό γιατί είσαι ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μες στο μυαλό! :opaokara:
Στην κεντρική κουμάντο κάνουν τα βαμπίρ οι administrators.
Και στο φόρουμ υποτίθεται οι moderators :D
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Το κείμενο που παραθέτω παρακάτω είναι από τα πιο ουσιαστκά, ίσως όμως το πιο χρήσιμο στην παρούσα χρονική φάση, που έχω διαβάσει τον τελευταίο μήνα.

Αυτό που το κάνει ξεχωριστό, κατα την ταπεινή μου άποψη πάντα, είναι η απλότητα, η καθαρότητα και η δωρικότητα που το διακρίνει. Χωρίς αναλύσεις, περιστροφές και περικοκλάδες, μέσα σε 5 γραμμές, εμπερικλείει όλη την αλήθεια του ΠΑΟΚ των τελευταίων τεσσάρων χρόνων και την προοπτική του.

Θεώρησα υποχρέωσή μου και παρακαλώ θερμά την συντακτική ομάδα και ιδιαίτερα τον «δάσκαλο», να μεριμνήσει, με την εν γένει ευαισθησία που τον διακρίνει, να αναρτηθεί το παρόν σχόλιο στην κορυφή της κεντρικής και να παραμείνει σε διάρκεια τουλάχιστον επί 1 μήνα.
Με την άδεια, φυσικά, του συντάκτη του κειμένου.

Λόγο της πικρίας και της αμφισβήτησης που εν πολλοίς δικαίως διακατέχει μεγάλη μερίδα του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού, με αυτόν τον τρόπο θα υποβοηθηθούμε, να ταρακουνηθούμε, εν τέλη να συνέρθουμε όλοι βλέποντάς το.

Ίσως έτσι πολλοί από εμάς να αποφύγουμε ακραίες συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε τέλμα τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.

Ευχαριστώ.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και την εκτίμησή μου.

Asimos έγραψε: Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Πέμ Ιούλ 14, 2011 6:51 pm

Οφειλω να παραδεχτω πως ο Τζον Γου και ο Βατμαν ειχανε τυχει πολυ καλυτερης αντιμετωπισης.

Αρε Ζαγορ, συνεχισε και αν δεν πετυχεις αυτο που τελος παντων μονο εσυ μαλλον εχεις στο μυαλο σου τουλαχιστον ελπιζω πως οταν φυγεις δεν θα αφησεις καμενη γη.

Ειναι τουλαχιστον γελοιο να κραζουμε ομαδικως αυτη τη στιγμη.

Αν καταφερει και στρωσει ομαδα στα χρηματα που μπορει να δωσει τοτε να σας δω. Οχι κωλοτουμπες δε σας σωνουν αλλα τιποτα πανω στη γη. Και επειδη ειναι σκυλος θα τη στρωσει.

Τελικα μεγαλυτερος αχαριστος απο τον κοντοφθαλμο ευεργεντηθεντα αχαριστο δεν υπαρχει.

Και μενα με ενοχλει η υποθεση βιτολο, κι εγω αναρωτιεμαι που πηγαν τα φραγκα κι εμενα μου πιανετε η ψυχη με τις μετεγγραφες αλλα ας τελειωσει ο φετινος πανικος και τα λεμε μετα.

Στη χειροτερη θα επιστρεψουμε στο υπεροχο διμηνο Μαιου - Ιουνιου 2007. και δεν ειναι απειλη. Ειναι η πραγματικοτητα. Σαν να μην περασε μια μερα.

ΥΓ: ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ.
:pano:
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Μία ερώτηση για το κολάζ φωτό στην κεντρική πάνω πάνω, που δείχνει Κούδα, Μπάνε και Ζαγοράκη από Εθνική. Ο Τεό άνηκε στην ΑΕΚ όταν σήκωσε το τρόπαιο μήπως δεν θα έπρεπε να απεικονίζεται με την συγκεκριμένη?
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

http://img594.imageshack.us/img594/477/paok6x66.jpg

στην μια εχει τους ultras που εχουνε κλεισει εδω και καιρο

http://img808.imageshack.us/img808/8097/paok6x610.jpg

και στην αλλη εχει Ν. Κρηνη στην θεση τους ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”