Παράπονα για το φόρουμ
Re: Παράπονα για το φόρουμ
ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ.
Dreamwarrior, Aspromauri, PAOKnauplio, Paokintepo, Gika, DimisK, Free, blackterror και μπορω να πω καμιά δεκαριά ονόματα ακόμα για πλάκα.
ΚΡΙΜΑ.
Παίρνω λοιπόν και εγώ την ιδιότητα "Dreamwarrior" και σας υπόσχομαι ότι ΚΑΘΕ μέρα θα γράφω στο τόπικ αυτό το πρόβλημα μου.
Στα @@ σας; Μπορεί... Τουλαχιστον με καταλαβαίνουν κάποιοι. Κι όπως είχαν πει κι οι FF.C.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΠΩΣ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ.
Dreamwarrior, Aspromauri, PAOKnauplio, Paokintepo, Gika, DimisK, Free, blackterror και μπορω να πω καμιά δεκαριά ονόματα ακόμα για πλάκα.
ΚΡΙΜΑ.
Παίρνω λοιπόν και εγώ την ιδιότητα "Dreamwarrior" και σας υπόσχομαι ότι ΚΑΘΕ μέρα θα γράφω στο τόπικ αυτό το πρόβλημα μου.
Στα @@ σας; Μπορεί... Τουλαχιστον με καταλαβαίνουν κάποιοι. Κι όπως είχαν πει κι οι FF.C.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΠΩΣ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
Εγω λεω να στειλεις και διαβημα στην Πρεσβεια μας στις ΗΠΑ....
Αυτο το χωμα(site) ειναι δικο τους και δικο μας..!!!!
Εμπρος..!!!
[youtube]qLn0B2jI3nM[/youtube]
Αυτο το χωμα(site) ειναι δικο τους και δικο μας..!!!!
Εμπρος..!!!
[youtube]qLn0B2jI3nM[/youtube]
Λευτερια στον συντροφο Γκικα.
Εγω παντως θυμαμαι να τρωω μπαν(35 μερες) απο καποιους μοντ γιατι δεν ποσταρα στα αγωνιστικα σε νεκρα περιοδο αλλα στα οπαδικα.Βεβαια εξηγηση δεν πηρα ποτε αλλα ενα προσωπικο μηνυμα απο συντονιστη που ελεγε "καλα μπανια και καλες διακοπες".Η αιτιολογια πριν ηταν οτι δημιουγρασα αναστατωση στο φορουμ ενω το μονο που εγινε ηταν να καταγραφω την αποψη μου και να απανταω σε ερωτηματα και προκλησεις πολλες φορες 9 στις 10 πολιτισμενα.Η μονες φορες που ξεφυγα και το παραδεχομαι ηταν σε φρασεις υποτιμητικες για τον λαο του ΠΑΟΚ.
Υπαρχει μια περιεργη αντιληψη περι ελευθεριας στο σαιτ και δυστυχως υποκειμενικη και παντα ορμουμενη απο προσωπικες αντιληψεις και "καβλες" ,γεγονος που προσωπικα σε μενα δεν δημιουργει θετικη εντυπωση.Απο τηνστιγμη που υπαρχουν καποια τοπικ δεν μπορεις να επιβαλεις σε καποιον τι θα γραφει,ισως μονο τον τροπο που τα γραφει και τιποτα παραπερα.
Η βελτιωση αυτων των πραγματων εξαρτατε και απο τους συντονιστες αλλα κυριως και απο τα μελη που ανεξαρτητα αν διαφωνουν ή συμφωνουν με καποια αποψη πρεπει να μαχονται την διατυπωση της ελευθερα και χωρις περιορισμους και τον φοβο της φιμωσης.Τα μελη καθοριζουν την πολιτικη στην ουσια ΑΝ τους νοιαζει.
Χαιρετω και καλα μυαλα.ΠΑΟΚ.
Εγω παντως θυμαμαι να τρωω μπαν(35 μερες) απο καποιους μοντ γιατι δεν ποσταρα στα αγωνιστικα σε νεκρα περιοδο αλλα στα οπαδικα.Βεβαια εξηγηση δεν πηρα ποτε αλλα ενα προσωπικο μηνυμα απο συντονιστη που ελεγε "καλα μπανια και καλες διακοπες".Η αιτιολογια πριν ηταν οτι δημιουγρασα αναστατωση στο φορουμ ενω το μονο που εγινε ηταν να καταγραφω την αποψη μου και να απανταω σε ερωτηματα και προκλησεις πολλες φορες 9 στις 10 πολιτισμενα.Η μονες φορες που ξεφυγα και το παραδεχομαι ηταν σε φρασεις υποτιμητικες για τον λαο του ΠΑΟΚ.
Υπαρχει μια περιεργη αντιληψη περι ελευθεριας στο σαιτ και δυστυχως υποκειμενικη και παντα ορμουμενη απο προσωπικες αντιληψεις και "καβλες" ,γεγονος που προσωπικα σε μενα δεν δημιουργει θετικη εντυπωση.Απο τηνστιγμη που υπαρχουν καποια τοπικ δεν μπορεις να επιβαλεις σε καποιον τι θα γραφει,ισως μονο τον τροπο που τα γραφει και τιποτα παραπερα.
Η βελτιωση αυτων των πραγματων εξαρτατε και απο τους συντονιστες αλλα κυριως και απο τα μελη που ανεξαρτητα αν διαφωνουν ή συμφωνουν με καποια αποψη πρεπει να μαχονται την διατυπωση της ελευθερα και χωρις περιορισμους και τον φοβο της φιμωσης.Τα μελη καθοριζουν την πολιτικη στην ουσια ΑΝ τους νοιαζει.
Χαιρετω και καλα μυαλα.ΠΑΟΚ.
1 μηνας μπανακι για τον ντριμ κερασμενος απο τον τουλη...και εμεις λυπομαστε πολυ ντριμ... :ugeek: :ugeek:
Κοιτά ζημιά που έκανε ο Χαβος....
Αν χάναμε θα είμασταν όλοι στα γνωριμα λημέρια - threads Ζαγοράκης - Χάβος κτλ κτλ και θα κράζαμε ασύστολα. Τώρα όμως? Τι? Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι? Μα δε γίνεται! Δε μας βγαίνει γ@μω τη φυλή μου... Κάτσε να βρούμε νέα αφορμή για μιζέρια...
Α ρε Χάβο....
Αν χάναμε θα είμασταν όλοι στα γνωριμα λημέρια - threads Ζαγοράκης - Χάβος κτλ κτλ και θα κράζαμε ασύστολα. Τώρα όμως? Τι? Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι? Μα δε γίνεται! Δε μας βγαίνει γ@μω τη φυλή μου... Κάτσε να βρούμε νέα αφορμή για μιζέρια...
Α ρε Χάβο....
Δυστυχώς ο Ντριμ, δεν έχει σκοπό να ξαναμπει στο σάιτ.
Μιλάω μαζί του αυτή τη στιγμή...
Και για αυτό Σέρα, θα έπρεπε να στεναχωριέστε περισσότερο..
Άλλο ένα παμπάλεο μέλος με την δική του ιστορία εδώ μέσα, μας τελείωσε (ακολουθούν κι άλλοι), και ακόμα και τώρα ειρωνεύεστε. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πραγματικά......
Κρίμα για το ΠΑΟΚμάνια που το είχαμε αγαπήσει.
Μιλάω μαζί του αυτή τη στιγμή...
Και για αυτό Σέρα, θα έπρεπε να στεναχωριέστε περισσότερο..
Άλλο ένα παμπάλεο μέλος με την δική του ιστορία εδώ μέσα, μας τελείωσε (ακολουθούν κι άλλοι), και ακόμα και τώρα ειρωνεύεστε. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πραγματικά......
Κρίμα για το ΠΑΟΚμάνια που το είχαμε αγαπήσει.
στα @@ μου ποιος εχει σκοπο και ποιος δεν εχει...τι νομιζεις καθομαι και κλαιω τωρα για την ενδοξη αποχωρηση του???μην αγχωνεσαι και κανενας δε λειπει απο το ΠΑΟΚμανια...τα 2 τελευταια του ποσταρισματα παντως θα μεινουν προσωπικα με χαριζουν γελιο σε δυσκολες ειναι η αληθεια εποχες...οποιος γουσταρει μπαινει δεν μπαινει κανεις για να χαλιεται...οποτε οποιος δε θελει δικαιωμα του...και αυτο παει και σε σενα γκικα... :ugeek:
Κλειδώθηκε το Ότι να ναι, γιατί ξαφνικά μετά από 2,5 χρόνια, οι μοντς αποφάσισαν ότι δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία του φόρουμ......
Ε και έγινε χαμός. Η πρώτες αποχωρήσεις ανακοινώθηκαν και έπονται κι άλλες....
Ε και έγινε χαμός. Η πρώτες αποχωρήσεις ανακοινώθηκαν και έπονται κι άλλες....
Ενταξει ρε σεις ,εκλεισε και.?
Σιγα το πραγμα ...Δηλ για το τοπικ το συγκεκριμενο εισαι Γκικα στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ..?
Γιατι αυτο λες τωρα...
Ελεος ρε πστη μου...
Σιγα το πραγμα ...Δηλ για το τοπικ το συγκεκριμενο εισαι Γκικα στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ..?
Γιατι αυτο λες τωρα...
Ελεος ρε πστη μου...
- ΑποστόληςΑ
Αχ! Θερμόαιμοι νέοι...
Πιθανόν κι εγώ ως έφηβος να σκεφτόμουν σαν τον αγαπητό Γιάννη (Gika) αν και θεωρώ ότι σε αρκετά θέματα είναι ωριμότερος απ' ό,τι ήμουν εγώ στην ηλικία του. Παρασύρατε και τον φίλο μου τον Δημητρό (DimisK) που για να σας ακολουθήσει έπαιζε συνέχεια στην ωφέλιμη περιοχή του turbo (4.500 - 6300 r.p.m.), τον ξεθεώσατε και τώρα γράφει μία στις δέκα ημέρες, μέχρι να αλλάξει στρόφαλο!
(Κάτι ήξερα εγώ που απείχα...)
Πιθανόν κι εγώ ως έφηβος να σκεφτόμουν σαν τον αγαπητό Γιάννη (Gika) αν και θεωρώ ότι σε αρκετά θέματα είναι ωριμότερος απ' ό,τι ήμουν εγώ στην ηλικία του. Παρασύρατε και τον φίλο μου τον Δημητρό (DimisK) που για να σας ακολουθήσει έπαιζε συνέχεια στην ωφέλιμη περιοχή του turbo (4.500 - 6300 r.p.m.), τον ξεθεώσατε και τώρα γράφει μία στις δέκα ημέρες, μέχρι να αλλάξει στρόφαλο!
(Κάτι ήξερα εγώ που απείχα...)
Εμένα τα τελευταία του ποστ θα μου θυμίζουν κάτι που μου είχε πριν καιρό. Και θα το θυμάμαι και θα το σκέφτομαι.
Κρίμα που βλέπω άτομα που θεωρούσα σωστά, να επαληθεύουν αυτό το "άσχημο" σενάριο.
ΑΠλά βλέπουμε τα πράγματα απο διαφορετικές οπτικές γωνίες....
Και πάλι κρίμα....
Μόικαν, δεν έχει να κάνει με ένα τόπικ, που ααναρωτιέμαι αν ξέρουν γιατί δημιουργήθηκε... Είναι ότι ανά πάσα στιγμή, παίρνονται αποφάσεις από όλους τους μοντς που δε πα να βρίσκουν όλο το φόρουμ αντίθετους, θα ισχύσουν.
Αποστόλη, νεολαία; Ξέρεις πόσο χρονών ήταν ο Ντριμ; Τον Πλάτωνα τον ξέρεις;
ΥΓ: ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΜΑΘΑ.... ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ...
Κρίμα που βλέπω άτομα που θεωρούσα σωστά, να επαληθεύουν αυτό το "άσχημο" σενάριο.
ΑΠλά βλέπουμε τα πράγματα απο διαφορετικές οπτικές γωνίες....
Και πάλι κρίμα....
Μόικαν, δεν έχει να κάνει με ένα τόπικ, που ααναρωτιέμαι αν ξέρουν γιατί δημιουργήθηκε... Είναι ότι ανά πάσα στιγμή, παίρνονται αποφάσεις από όλους τους μοντς που δε πα να βρίσκουν όλο το φόρουμ αντίθετους, θα ισχύσουν.
Αποστόλη, νεολαία; Ξέρεις πόσο χρονών ήταν ο Ντριμ; Τον Πλάτωνα τον ξέρεις;
ΥΓ: ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΜΑΘΑ.... ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ...
παλι απο το τπτ ιντερνετικες φασαριες...εφοσον υπηρχε τοσο καιρο το τοπικ αν και δεν εμπαινα δεν κτλαβαινω τι πειραζε....τεσπα καλο ειναι μη χαλασει το παρειστικο εδω και να μαστε ολοι προσεκτικοι και να μη θιγουμε ατομα...σκπος του ποδοσφαιρου ποσο μαλλον ενα φορουμ για το ποδοσφαιρο και τον ΠΑΟΚ ειναι η διασκεδαση...να μην το ξεχναμε αυτο....
Το PAOKMANIA ειναι οπαδικο site. Δεν κλειδωθηκε ενα τοπικ του αγωνιστικου η καποιου παρομοιου θεματος..
Κλειδωθηκε ενα τοπικ ασχετο με το site το οποιο θεωρησαν πως δεν εχει νοημα να υπαρχει πλεον..
Καλως ,κακως αυτη ειναι η αποφαση τι να κανουμε .?
Τον Πλατωνα τι να τον ρωτησουν.? Αν δηλ συμφωνησαν οι 5 θα ρωτησουν τον Πλατωνα που ειναι ενας.?
Επειδη δεν βγαζει πουθενα η συζητηση, παρθηκε μια αποφαση οφειλουμε να την σεβαστουμε οσο μας πειραζει...
Στο κατω κατω υπαρχουν και αλλα τοπικ σχετικα με την οικονομια, τις σχεσεις με αλλες χωρες αλλα οπως και να το κανουμε ΔΕΝ εχουν καμια σχεση με το τοπικ που κλειδωθηκε...
Την αποψη μου λεω ,δεν υπερασπιζομαι κανεναν...
Κλειδωθηκε ενα τοπικ ασχετο με το site το οποιο θεωρησαν πως δεν εχει νοημα να υπαρχει πλεον..
Καλως ,κακως αυτη ειναι η αποφαση τι να κανουμε .?
Τον Πλατωνα τι να τον ρωτησουν.? Αν δηλ συμφωνησαν οι 5 θα ρωτησουν τον Πλατωνα που ειναι ενας.?
Επειδη δεν βγαζει πουθενα η συζητηση, παρθηκε μια αποφαση οφειλουμε να την σεβαστουμε οσο μας πειραζει...
Στο κατω κατω υπαρχουν και αλλα τοπικ σχετικα με την οικονομια, τις σχεσεις με αλλες χωρες αλλα οπως και να το κανουμε ΔΕΝ εχουν καμια σχεση με το τοπικ που κλειδωθηκε...
Την αποψη μου λεω ,δεν υπερασπιζομαι κανεναν...