Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Παράπονα για το Paokmania

Δημοσίευση από gika »

8.27 Η δημιουργία θεμάτων άσχετων με τον Π.Α.Ο.Κ. εκτός από την περίπτωση που θα υπάρξει συνεννόηση με τον Διαχειριστή.
Είσαι συντονιστής (moderator) και όχι διαχειριστης (administrator). Για αυτό και ζητάω κάποιον admin από χθες!!!
Συν τοις άλλης, δε διαγράφηκε το συγκεκριμένο topic, αλλά κλειδώθηκε, προς το παρόν.
Κλειδώθηκε; Προς το παρόν;

Αν είναι πρσωρινό όλο αυτό πες το μας να τελειώνουμε. Ξεκλείδωσε το κι όλας κι όλα μέλι γάλα.
Παράπονα για "τους τόσους και τόσους", στους ίδιους, ή στους administrators. Δε θα απολογηθούν οι τωρινοί συντονιστές για πράξεις αλλονών.

Όσον αφορά στο χαρακτηρισμό "complex", καλείσαι κατ'αρχήν να προσδιορίσεις σε ποιους αναφέρεται συγκεκριμένα, και έπειτα είτε να τον αιτιολογήσεις, είτε να τον αποσύρεις.
Δεν έχω παράπονο από τους "τόσους και τόσους". Απλά είπα ότι πριν από σας έχουν περάσει καμιά 10αριά (μπορεί και παραπάνω) moderators από εδώ μέσα! Και όλοι καταλαβαίνανε τον λόγο ύπαρξης τους. Δηλαδή πως γίνεται να αλλάζεται πολιτική; Άμα άλλαξαν οι κανόνες υπεύθυνοι είναι οι administrators οπότε τζάμπα απαντάτε! Άμα οι κανόνες είναι ίδιοι, τότε χαρακτηρίζω παράλογη τη συμπεριφορά σας. Κύριο επιχείρημα; Ότι καμιά δεκαριά άτομα που κάθονταν "στην καρέκλα σου" με τους ίδιους κανόνες, έκριναν αλλιώς τα πράγματα.

Όσο για το κόμπλεξ.

Κόμπλεξ=εμπάθεια=προσωπική κόντρα κάποιων.

Δεν ξέρω αν υφίσταται κάτι τέτοιο. Εσείς θα μου πείτε. Πάντως αν έχειτε κάτι προσωπικό μαζί μου, περιμένω πμ και όχι λουκέτα.
Υπόθεση-πρόβλεψη δική σου! Συμπέρασμα δικό μου: και άλλα μέλη (παλιά) αποχώρησαν, αλλά δεν το διαλύσαμε. Θα το αντέξουμε κι αυτό. Θα προσπαθήσουμε να επιζήσουμε.
Εννοούσα ότι τα παλιά μέλη είναι αυτοί που στήριξαν την προσπάθεια που έγινε από τους admin. Αν δεν υπήρχαν αυτοί πριν 3 χρόνια, πιθανότατα το ΠΑΟΚμάνια θα είχε κλείσει στους πρώτες 2-3 μήνες. Σήμερα με τόσα μέλη, κανείς δεν είναι αναντικατάστητος. Απλά λίγο σεβασμό παραπάνω σε αυτούς που το κρατάνε ζωντανό εδώ και 3 χρόνια. Και δεν μιλάω αποκλειστικά για μένα. Μιλάω και για όλους αυτούς που είτε έχουν φύγει, είτε είναι ακόμα μαζί μας.

Κοιμήσου ήσυχος. Βοήθεια άπειρη, αρκεί να μην πρόκειται για συνειδητή προσπάθεια πρόκλησης χάους.
Δεν είπα τίποτα τίποτα για "συνειδητή πρόκληση χάους". Κι άλλο κακοπροάίρετο ποστ από moderator προς μέλος;
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από gika »

Sera4 έγραψε:λοιπον απο τη μερια μου εγραψα την αποψη μου και δεν θα κατσω να ασχοληθω με το συγκεκριμενο θεμα παλι το θεωρω...ο,τι να ναι... ;)
Αυτό θέλω να πω.

πχ εγώ δε γουστάρω ένα τόπικ. μαζεύω πέντε άτομα (τόσοι δεν είστε οι μοντς;) και λέμε δε μας αρέσει κλειδώστε το;

Αφού σε κάποιους άλλους αρέσει...

Μην κρίνετε με προσωπικα κριτήρια. Το φόρουμ είναι ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΤΗΤΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ιταλέ, ελπίζω να σε κάλυψα με το παραπάνω ποστ...

Απλά έγραψα πρώτα στον Σέρα γιατί η απάντηση ήταν πιο σύντομη... ;)
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Να πω κι εγώ μια κουβέντα έτσι;
Κατ' αρχάς αδερφέ σέρα αν δεν σ΄αρέσει το τόπικ δεν το διαβάζεις οκ;
Κατά δεύτερον δεν απαντώ στον ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ γιατί έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί μου και δεν μπορεί να κρίνει το τόπικ έτσι όπως του την έχω διαμορφώσει εγώ την άποψη για αυτό !!!!
Λοιπον έχουμε και λέμε :
Είπες αγαπητέ τούλη ότι ήταν απόφαση όλων των μοντ οξ;;;
Θέλω λοιπόν γραπτή δήλωση του Πλάτωνα ότι συμφωνεί να κλείσει το τόπικ !!!!!
Επίσης θέλω να μιλήσω και με τον μηχανικό τον δάσκαλο και τον στάλιον να δω τι κακό κάναμε με το να λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας εκεί μέσα!!!
Διαβάζω καθημερινά πάρα πολλά τόπικ και τα οποίά όλα μέσα έχουν άσχετα τόπικ για να διασκεδάζουν.........
Θα ήθελα να σας δω την εποχή που τα μπαν έπεφταν βροχή επειδή τα άτομα που κάνανε κουμάντο ήταν τρις χειρότερα από εσάς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επειδή λοιπόν εσείς και μόνο εσείς είσαστε αυτοί που κάνετε κουμάντο εδώ μέσα τότε απλά σας λέω ότι δεν έχετε στον ήλιο μοίρα και σας λυπάμαι.....είσαστε άξιοι της μοίρας σας.....
Ζηλεύω τον αδερφό μίθριο που το είπε και το 'κανε.....σηκώθηκε και έφυγε γιατί δεν μπορούσε να βλέπει άτομα τα οποία ήταν μια ζωή στην σφαλιάρα (όπως οι φίλοι μας τα σκουλίκια) και όταν τους δώθηκε μιά -και καλά- εξουσία τότε νομίζαν ότι πιάσαν του παππά τα @@ !!!!!!!!!!!!
Αγαπητέ τούλη τελειώνοντας σε ενημερώνω ότι οι απαντήσεις μου για ΄σένα είναι στο φατσοβιβλίο......
Να είσαστε όλοι σας καλά....λυπαμαι για εσάς και περισσότερο λυπάμαι που λέτε ότι υποστηρίζετε ίδια ομάδα με εμένα.....κρίμα........
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Και που 'σαι πανίβλακα.....εσύ που έχεις πάρει ψηλά τον αμανέ.....
Σβήσε ότι θέλεις από αυτά που έγραψα.....
Στα @@ σε γράφω.....και αν έχεις πρόβλημα μαζί μου ξέρεις που θα με βρεις πριν από κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ οκ;;;;
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Αν και δεν διάβασα όλα τα post για να μπορώ να μιλήσω πιο ορθά .... κατάλαβα όμως ότι υπάρχουν απλά κάποιοι που θεωρούσαν το ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ μη συμβατό με την ασπρόμαυρη φιλοσοφία του site .... δεν θα πώ αν είχαν δίκιο ή άδικο .... δυστυχώς είσαι αναγκασμένος να παίζεις με τους όρους του παιχνιδιού .... τώρα ποιός κάνει τους όρους, ποιός τους εκτελεί και ποιός τους γουστάρει στην ζωή του ποσώς με ενδιαφέρει .... Ντρημίδη επειδή εσύ με ενδιαφέρεις σε παρακαλώ μην βρίζεις .... Gika απλά σε respect όσο δεν πάει .... mods keep on walking by the rules ..... ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ .... ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ .... Ο Π.Α.Ο.Κ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ..... και από όλους !!!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ;;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ.

Dreamwarrior, Aspromauri, PAOKnauplio, Paokintepo, Gika, DimisK, Free, blackterror και μπορω να πω καμιά δεκαριά ονόματα ακόμα για πλάκα.

ΚΡΙΜΑ.

Παίρνω λοιπόν και εγώ την ιδιότητα "Dreamwarrior" και σας υπόσχομαι ότι ΚΑΘΕ μέρα θα γράφω στο τόπικ αυτό το πρόβλημα μου.

Στα @@ σας; Μπορεί... Τουλαχιστον με καταλαβαίνουν κάποιοι. Κι όπως είχαν πει κι οι FF.C.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΠΩΣ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Εγω λεω να στειλεις και διαβημα στην Πρεσβεια μας στις ΗΠΑ.... :lol: :lol:

Αυτο το χωμα(site) ειναι δικο τους και δικο μας..!!!! :opaokara: :opaokara:

Εμπρος..!!!

[youtube]qLn0B2jI3nM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

Λευτερια στον συντροφο Γκικα.
Εγω παντως θυμαμαι να τρωω μπαν(35 μερες) απο καποιους μοντ γιατι δεν ποσταρα στα αγωνιστικα σε νεκρα περιοδο αλλα στα οπαδικα.Βεβαια εξηγηση δεν πηρα ποτε αλλα ενα προσωπικο μηνυμα απο συντονιστη που ελεγε "καλα μπανια και καλες διακοπες".Η αιτιολογια πριν ηταν οτι δημιουγρασα αναστατωση στο φορουμ ενω το μονο που εγινε ηταν να καταγραφω την αποψη μου και να απανταω σε ερωτηματα και προκλησεις πολλες φορες 9 στις 10 πολιτισμενα.Η μονες φορες που ξεφυγα και το παραδεχομαι ηταν σε φρασεις υποτιμητικες για τον λαο του ΠΑΟΚ.
Υπαρχει μια περιεργη αντιληψη περι ελευθεριας στο σαιτ και δυστυχως υποκειμενικη και παντα ορμουμενη απο προσωπικες αντιληψεις και "καβλες" ,γεγονος που προσωπικα σε μενα δεν δημιουργει θετικη εντυπωση.Απο τηνστιγμη που υπαρχουν καποια τοπικ δεν μπορεις να επιβαλεις σε καποιον τι θα γραφει,ισως μονο τον τροπο που τα γραφει και τιποτα παραπερα.
Η βελτιωση αυτων των πραγματων εξαρτατε και απο τους συντονιστες αλλα κυριως και απο τα μελη που ανεξαρτητα αν διαφωνουν ή συμφωνουν με καποια αποψη πρεπει να μαχονται την διατυπωση της ελευθερα και χωρις περιορισμους και τον φοβο της φιμωσης.Τα μελη καθοριζουν την πολιτικη στην ουσια ΑΝ τους νοιαζει.
Χαιρετω και καλα μυαλα.ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

1 μηνας μπανακι για τον ντριμ κερασμενος απο τον τουλη...και εμεις λυπομαστε πολυ ντριμ... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Κοιτά ζημιά που έκανε ο Χαβος....

Αν χάναμε θα είμασταν όλοι στα γνωριμα λημέρια - threads Ζαγοράκης - Χάβος κτλ κτλ και θα κράζαμε ασύστολα. Τώρα όμως? Τι? Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι? Μα δε γίνεται! Δε μας βγαίνει γ@μω τη φυλή μου... Κάτσε να βρούμε νέα αφορμή για μιζέρια...

Α ρε Χάβο....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δυστυχώς ο Ντριμ, δεν έχει σκοπό να ξαναμπει στο σάιτ.

Μιλάω μαζί του αυτή τη στιγμή...

Και για αυτό Σέρα, θα έπρεπε να στεναχωριέστε περισσότερο.. ;)

Άλλο ένα παμπάλεο μέλος με την δική του ιστορία εδώ μέσα, μας τελείωσε (ακολουθούν κι άλλοι), και ακόμα και τώρα ειρωνεύεστε. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πραγματικά......

Κρίμα για το ΠΑΟΚμάνια που το είχαμε αγαπήσει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

τι εγινε παλι? κπς να εξηγησει πλιζ...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

στα @@ μου ποιος εχει σκοπο και ποιος δεν εχει...τι νομιζεις καθομαι και κλαιω τωρα για την ενδοξη αποχωρηση του???μην αγχωνεσαι και κανενας δε λειπει απο το ΠΑΟΚμανια...τα 2 τελευταια του ποσταρισματα παντως θα μεινουν προσωπικα με χαριζουν γελιο σε δυσκολες ειναι η αληθεια εποχες...οποιος γουσταρει μπαινει δεν μπαινει κανεις για να χαλιεται...οποτε οποιος δε θελει δικαιωμα του...και αυτο παει και σε σενα γκικα... :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”