Είσαι συντονιστής (moderator) και όχι διαχειριστης (administrator). Για αυτό και ζητάω κάποιον admin από χθες!!!8.27 Η δημιουργία θεμάτων άσχετων με τον Π.Α.Ο.Κ. εκτός από την περίπτωση που θα υπάρξει συνεννόηση με τον Διαχειριστή.
Κλειδώθηκε; Προς το παρόν;Συν τοις άλλης, δε διαγράφηκε το συγκεκριμένο topic, αλλά κλειδώθηκε, προς το παρόν.
Αν είναι πρσωρινό όλο αυτό πες το μας να τελειώνουμε. Ξεκλείδωσε το κι όλας κι όλα μέλι γάλα.
Δεν έχω παράπονο από τους "τόσους και τόσους". Απλά είπα ότι πριν από σας έχουν περάσει καμιά 10αριά (μπορεί και παραπάνω) moderators από εδώ μέσα! Και όλοι καταλαβαίνανε τον λόγο ύπαρξης τους. Δηλαδή πως γίνεται να αλλάζεται πολιτική; Άμα άλλαξαν οι κανόνες υπεύθυνοι είναι οι administrators οπότε τζάμπα απαντάτε! Άμα οι κανόνες είναι ίδιοι, τότε χαρακτηρίζω παράλογη τη συμπεριφορά σας. Κύριο επιχείρημα; Ότι καμιά δεκαριά άτομα που κάθονταν "στην καρέκλα σου" με τους ίδιους κανόνες, έκριναν αλλιώς τα πράγματα.Παράπονα για "τους τόσους και τόσους", στους ίδιους, ή στους administrators. Δε θα απολογηθούν οι τωρινοί συντονιστές για πράξεις αλλονών.
Όσον αφορά στο χαρακτηρισμό "complex", καλείσαι κατ'αρχήν να προσδιορίσεις σε ποιους αναφέρεται συγκεκριμένα, και έπειτα είτε να τον αιτιολογήσεις, είτε να τον αποσύρεις.
Όσο για το κόμπλεξ.
Κόμπλεξ=εμπάθεια=προσωπική κόντρα κάποιων.
Δεν ξέρω αν υφίσταται κάτι τέτοιο. Εσείς θα μου πείτε. Πάντως αν έχειτε κάτι προσωπικό μαζί μου, περιμένω πμ και όχι λουκέτα.
Εννοούσα ότι τα παλιά μέλη είναι αυτοί που στήριξαν την προσπάθεια που έγινε από τους admin. Αν δεν υπήρχαν αυτοί πριν 3 χρόνια, πιθανότατα το ΠΑΟΚμάνια θα είχε κλείσει στους πρώτες 2-3 μήνες. Σήμερα με τόσα μέλη, κανείς δεν είναι αναντικατάστητος. Απλά λίγο σεβασμό παραπάνω σε αυτούς που το κρατάνε ζωντανό εδώ και 3 χρόνια. Και δεν μιλάω αποκλειστικά για μένα. Μιλάω και για όλους αυτούς που είτε έχουν φύγει, είτε είναι ακόμα μαζί μας.Υπόθεση-πρόβλεψη δική σου! Συμπέρασμα δικό μου: και άλλα μέλη (παλιά) αποχώρησαν, αλλά δεν το διαλύσαμε. Θα το αντέξουμε κι αυτό. Θα προσπαθήσουμε να επιζήσουμε.
Δεν είπα τίποτα τίποτα για "συνειδητή πρόκληση χάους". Κι άλλο κακοπροάίρετο ποστ από moderator προς μέλος;Κοιμήσου ήσυχος. Βοήθεια άπειρη, αρκεί να μην πρόκειται για συνειδητή προσπάθεια πρόκλησης χάους.